Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ilmaisliput ja räikeät alennukset

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Asenne01, 04.09.2018 klo 22.39.

 1. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Kyllä se näyttää siltä että nyt kannattaisi masinoida jos minkämoista lippukampanjaa ja -pakettia. Tyhjä penkki kun ei tuo sitä vähääkään rahaa ja oheismyyntiä halliin. Tän hetken tilanne on ainakin perseestä, puolityhjä halli on masentava näky. Yleisötavoite ei ainakaan tuu pitämään, hyvä jos 8500 keskiarvo ylittyy.
   
 2. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ainakin omalla työpaikalla tuntuu tällä hetkellä tulevan ilmaislippuja ovista ja ikkunoista Forenomin kautta. Huonot yleisömäärät herättäneet ja ilmaisliput laitettu taas jakoon?
   
 3. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Omalla konttorilla ei tällaisia näy, vinkkejä saa jakaa tai ylimääräisistä ilmoitella...
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  On tää saatana kun tämäkin pulju on yhteistyökumppani Jokereiden kanssa, mut ei leijaile lippuja ovista ja ikkunoista. Listojen altakin katsoin, mutta ei ollut.

  Paska firma.
   
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Meilläkin tehdään Jokereiden kanssa yhteistyötä ihan viikottain, mutta ensimmäistäkään lippua en ole nähnyt koko kaudella. Tosin ikkunat ja ovet pidetään kyllä enimmäkseen kiinni kylmän ilman takia. Johtusko siitä.
   
 6. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Kyllä niistä Forenom on maksanut, älä vaivu murheen alhoon.
   
 7. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kannattaa varmaan kyseistä lippuja Jokereiden/Forenomin suunnasta. Alkukaudesta oli tosin näiden osalta hiljaisempaa, mutta parin viime viikon aikana lippuja on tullut pyytämättäkin.
   
 8. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  On se kumma kun on oikein oma ketju perustettu ilmaislippuja varten, mutta sitten kun niistä ilmoitellaan niin pelkkää vittuilua vaan tiedotusministeriön jäseniltä.
   
  Cobol, V-G-, C.Orr ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 9. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Oliko torstain TsSKA peliin jotain alennuslippuja? Ihan kuin olisi jossain silmissä näkynyt näihin kolmeen seuraavaan peliin joku alennuskamppis, mutta en kyllä nyt mistään sellaista löydä. Lieneekö sitten tullut unta nähtyä...

  Ois mahdollisesta vika peli runkosarjassa mihin voisi ongelmitta päästä, joten halvoilla lipuilla voisi mennäkin.
   
 10. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Just tämän päivän joulukalenterivideon lopussa tuli mainos neljän joulupelin paketista, oliko 49 €. SKA-matsi ei kuulunut joukkoon. Olisiko kyse samasta? Muistelen nimittäin nähneeni tuon tarjouksen jossain aiemminkin.
   
 11. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Tulikin lyhyellä varoitusajalla mahdollisuus mennä illan ZSKA-otteluun. Taloudellisesta tilanteesta johtuen ilmaislippu tekisi terää, eli laittakaapa tietoa mistä niitä saa! Jos esim jonkun toisen jengin fanin työpaikalla on muutama tuhat lippua jaettu, niin nähkää tämä sosiaaliapuna köyhemmän puolen fanille ;)
   
 12. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miten/mistä XXL:stä näitä lippuja voi poimia?
   
 13. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Offerilla.com tarjoaa kaksi lippua maanantaiseen playoff-matsiin hintaan 28€ (norm 56€). Linkkiä ei ole tähän mainokseen ostettu, joten joudutte etsimään tarjouksen ihan itse.
   
 14. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Täytyy sanoa, että Jokerit myy itseään halvalla.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 15. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Omasta mielestä hyvä veto maanantaipeliin. Kuitenkaan halli ei olisi tulossa täyteen. Venäläisillä on ihme fantasia maanantaihin
   
 16. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tätähän Jokerit tekee koko ajan. Kaikenlaisia kampanjoita löytyy jatkuvasti milloin minkäkin kautta. Pikkaisen hölmö fiilis ostaa liput ja sitten kuulla, että googlettamalla olisi saanut puoleen hintaan.
   
  Nismo tykkää tästä.
 17. Gemondo Jäsen

  Kahteen ensimmäiseen ppeliin saa Veikkauksen kautta kaksi lippua yhden hinnalla.