Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ilmaisliput ja räikeät alennukset

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Asenne01, 04.09.2018 klo 22.39.

 1. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Kyllä se näyttää siltä että nyt kannattaisi masinoida jos minkämoista lippukampanjaa ja -pakettia. Tyhjä penkki kun ei tuo sitä vähääkään rahaa ja oheismyyntiä halliin. Tän hetken tilanne on ainakin perseestä, puolityhjä halli on masentava näky. Yleisötavoite ei ainakaan tuu pitämään, hyvä jos 8500 keskiarvo ylittyy.
   
 2. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ainakin omalla työpaikalla tuntuu tällä hetkellä tulevan ilmaislippuja ovista ja ikkunoista Forenomin kautta. Huonot yleisömäärät herättäneet ja ilmaisliput laitettu taas jakoon?
   
 3. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Omalla konttorilla ei tällaisia näy, vinkkejä saa jakaa tai ylimääräisistä ilmoitella...
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  On tää saatana kun tämäkin pulju on yhteistyökumppani Jokereiden kanssa, mut ei leijaile lippuja ovista ja ikkunoista. Listojen altakin katsoin, mutta ei ollut.

  Paska firma.
   
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Meilläkin tehdään Jokereiden kanssa yhteistyötä ihan viikottain, mutta ensimmäistäkään lippua en ole nähnyt koko kaudella. Tosin ikkunat ja ovet pidetään kyllä enimmäkseen kiinni kylmän ilman takia. Johtusko siitä.
   
 6. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Kyllä niistä Forenom on maksanut, älä vaivu murheen alhoon.
   
 7. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kannattaa varmaan kyseistä lippuja Jokereiden/Forenomin suunnasta. Alkukaudesta oli tosin näiden osalta hiljaisempaa, mutta parin viime viikon aikana lippuja on tullut pyytämättäkin.
   
 8. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  On se kumma kun on oikein oma ketju perustettu ilmaislippuja varten, mutta sitten kun niistä ilmoitellaan niin pelkkää vittuilua vaan tiedotusministeriön jäseniltä.
   
  Cobol, V-G-, C.Orr ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 9. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Oliko torstain TsSKA peliin jotain alennuslippuja? Ihan kuin olisi jossain silmissä näkynyt näihin kolmeen seuraavaan peliin joku alennuskamppis, mutta en kyllä nyt mistään sellaista löydä. Lieneekö sitten tullut unta nähtyä...

  Ois mahdollisesta vika peli runkosarjassa mihin voisi ongelmitta päästä, joten halvoilla lipuilla voisi mennäkin.
   
 10. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Just tämän päivän joulukalenterivideon lopussa tuli mainos neljän joulupelin paketista, oliko 49 €. SKA-matsi ei kuulunut joukkoon. Olisiko kyse samasta? Muistelen nimittäin nähneeni tuon tarjouksen jossain aiemminkin.
   
 11. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Tulikin lyhyellä varoitusajalla mahdollisuus mennä illan ZSKA-otteluun. Taloudellisesta tilanteesta johtuen ilmaislippu tekisi terää, eli laittakaapa tietoa mistä niitä saa! Jos esim jonkun toisen jengin fanin työpaikalla on muutama tuhat lippua jaettu, niin nähkää tämä sosiaaliapuna köyhemmän puolen fanille ;)
   
 12. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miten/mistä XXL:stä näitä lippuja voi poimia?