Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Ilmaisliput ja räikeät alennukset

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Asenne01, 04.09.2018 klo 22.39.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Äkkiseltään tarjoaisin vastaukseksi hallin myyntiä Putinin lähellä oleville oligarkeille ja ison osan seurasta myös sekä seuran siirtämistä Venäjän jääkiekkosarjaan. Oletettavasti näitä tahoja ei kiinnosta Jokerien menestys, vaan pikemminkin rahanpesu tai vastaavat asiat.

  Paska juttu, mutta tuosta hakisin syytä.
   
 2. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Aijaa, jännä juttu jos katsoo HIFK:n seuraavaa kotiottelua, niin siellä lukee "Lapsi 7-17 vuotta 11.00 EUR". Kyseessä myös kansainvälinen ja ilmeisen kovatasoinen liiga ainakin tietyn piirin puheiden perusteella. Musiikki tosin jämähtänyt kuulopuheiden perusteella jonnekkin 90-luvulle ja muutoinkin halli alkaa olemaan aikansa elänyt.
   
 3. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Off-topic tässä ketjussa, tälle spekuloinnille on oma ketjunsa (Jokerien taloudellinen tilanne) jonne modet varmasti ihan kohta tämän siirtävät ;)

  Jos peleihin myytyjen lippujen keskihinta olisi 30€ (en tiedä mitä se tällä hetkellä on), saisi Jokerit lipunmyynnistä kauden 31 kotipelin 10 000 katsojan keskiarvotavoitteen saavuttamisen jälkeen 9.3M € ja mahdolliset play-off pelit vielä päälle. Jokerien pelaajabudjetti on julkisuudessa olleiden tietojen mukaan 10-11M € tietämillä, joten näiden numeroiden valossa lippujen hintojen ei tarvitsisi nousta juurikaan, kun kassaan tulee lipputulojen lisäksi rahaa oheistuotemyynnistä, sponsoreilta ja tietysti tätä kauhisteltua Venäläisten omistajien rahaa. Tällä hetkellä lippujen hinnat vaihtelevat 11€ (lastenlippu yläkatsomoon "ynnämuuta" pelissä) ja 71.50€ (lauantai peli SKA:ta vastaan Klubi-katsomo) välillä.
   
 4. Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roihu
  Lainaus:
  Olet varmaan oikeassa - että on paska juttu että Jatkoajan Jokeri-osiosta on tullut näin paska.

  Muutoinkin suhtaudun kyllä vähintäänkin kannustavasti kaikenlaiseen vastuulliseen kuluttamiseen - myöskin vastuulliseen urheilukuluttamiseen.

  Pohdin vain - että olisiko asioista vaahtoamiselle kuitenkin aikansa ja paikkansa.
   
 5. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Ja silti Jokerit tekevät sen noin 10-15 miljoona tappiota / kausi. En tiedä unohditko vahingossa vai tahallaan sen, että toiminnalla on myös muita kuluja kuin pelaajapalkkiot, jotka tulisi kattaa tulojen kautta, joista merkittävän osan muodostaa kotiottelujen lipputulot.

  Mitä tulee off-topiciin, niin katsojien määrä liittyy olennaisesti otsikon aiheeseen niin ilmaislippujen kuin räikeiden alennusten osalta. Yhtä hyvin sopii toki tuonne taloudellinen tilanne ketjuunkin.
   
 6. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ne jätin ihan tietoisesti mainitsematta, koska budjetista selvästi suurimman osan vie nimenomaan pelaajien ja valmentajien palkkiot. Ei pelkillä lipputuloilla voi budjetoida kovinkaan vahvalle pohjalle koko taloutta, vaan sponsori ym. yhteistyösopimukset ovat budjetin kiinteä ja varmasti tiedossa oleva perusta, toki lipputulot ovat erittäin merkittävä osa, mutta ei yksinään talouden perusta. Sponssisopimuksista pitäisi irrota vähintään sama määrä kuin lipputuloista, mieluusti enemmän.

  Tuntematta seuran budjettia ja sopimuksia sen tarkemmin on vaikea analysoida syitä kirjanpidolliseen tappioon. Ehkä lipputulot ovat huomattavasti pienemmät, kuin mitä itse spekuloin, yhteistyösopimusten arvo naurettavan pieni, ehkä omistajat pumppaavat rahaa seuran kautta itselleen takaisin ylisuurien hallivuokrien kautta.. en tiedä. Pelaajabudjetti ei sitä ainakaan selitä.
   
 7. ilu Jäsen

  Täältä varmasti joltakulta löytyisi tilinpäätös käden ulottuvilta, mutta ainakin Talouselämän uutisoinnin perusteella lipputulot tuoreimman tilinpäätöksen (edellisvuoden, uusinhan on myöhässä) mukaan olisivat reilu 3 miljoonaa. Hartzun laskukaavoilla lipun keskihinta on siis siellä kympin tienoilla (+ alv 10%).

  Kotiotteluita 31 sijaan kaiketi kuitenkin vain 28?

  edit:

  Lainaus:
  Pelaajabudjetin ollessa 10M ja kokonaiskustannusten 25M (liikevaihto 10,2M + tappio 14,8M), eivät pelaajat vie kuin 40% kokonaisbudjetista.
   
  Viimeksi muokattu: 05.09.2018 klo 15.55
 8. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Kuluista iso osa käsittääkseni muodostuu Finnairin yhteistyösopimuksesta huolimatta mm. matkustuskuluista ja niihin liittyvistä oheiskustannuksista (hotellit jne.). Lisäksi hallivuokra -kuten mainitsitkin- lohkaisee omansa. Krimin valtauksen ja sen johdannaisena tulleet pakotetoimenpiteet vahingoittavat merkittävästi Jokereiden mahdollisuutta hankkia yhteistyökumppaneita ja -kenties- ilman pakotteita Jokerit saattaisivat saada merkittäviäkin yhteistyökumppaneita. Tuskin kuitenkaan niin paljon, että niillä tasapainotettaisiin talous edes nollatuloksen ( 10-15 miljoonan euron tappion sijaan) olettaen, että pelaajabudjetti ja muut kulut pysyy suurinpiirtein samana kuin tähänkin asti. Merkitystähän tällä ei ole niin kauan kun pelaajat saavat palkkansa ja vähenmmistöosakkaat kuittaavat tappiot.

  Pointti on siis tiivistetysti se, että subventoiduista lippujen hinnoista huolimatta, joiden avulla pystytään manipuloimaan markkinoita (toimimaan markkinahäirikkönä) ja saamaan katsojia halliin, ei Jokereista saa järkevää liiketoimintaa, sillä mikäli lippujen hinnoittelu olisi linjassa kulurakenteen kanssa olisivat lippujen hinnat niin korkeat, että katsojaluvut oletetusti laskisivat merkittävästi.

  Toisaalta ei se sitä ollut Liigassakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.09.2018 klo 16.12
 9. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Todella hämmentävää, jos lipputulot ovat todella noin alhaiset. Tappion näyttäminen tilinpäätöksessä ei aina ole suoraan liitettävissä aitoihin toiminnan kuluihin, vaan kyseessä voi olla kaikenlaisia "konserniavustuksia" yms. kikkailuja ulospäin, joilla tilinpäätös saadaan tappiolliseksi verojen vähentämiseksi, mutta vajaan 10M liikevaihdolla noin suurten tappioiden kirjaaminen on varsin erikoista.

  Kotiotteluita on tällä kaudella uutisoinnin perusteella 29+2 ja nämä +2 pelataan Tallinnassa.
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Itse ihmettelen, kuinka vähän Jokerien pelaaminen kiinnostaa Jatkoajassa kirjoittavia kannattajia. Jokerien G1 runkosarjassa oli pelillisiltä ansioiltaan erinomainen ottaen huomioon sen, että se oli vasta G1 ja puikoissa on uusi valmentaja. Marjamäen Jokerit näyttäisi toimivan. Palaan itse tähän pelitapaketjussa, kunhan otteluita on alla myös vieraissa jokunen. Mutta sen voi jo sanoa, että yhdenkin pelin perusteella Marjamäki oli saanut joukkueen mukaan pelitapaansa, ja todennäköisesti tehtyä hyvät harjoitteet. Toki analysoin pelaamisen tasoa neutraalina, ihan kuten vaikkapa SaiPankin pelaamista.

  Toinen asia mitä kummastelen, on uusien biisien hyödyntäminen. Ihan superjuttu saada biisejä RHCP:n jäseniltä.
   
 11. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Vaikea nähdä mitään tarvetta kulujen keinotekoiseksi kasvattamiseksi verojen pelossa tuolla tuloskunnolla. Eikä varmaan tarvitse pelätä yhteisöveroja seuraavaan kymmeneen vuoteen muutenkaan.

  Konserniavustuksia tuskin tehdään, kun ei ole konserniakaan (Areenanhan omistus on seuran vähemmistöosakkailla).

  Lainaus:
  Pelimäärä on siis ilmeisesti noussut täksi kaudeksi 10%, eli siltä osin viime vuoden lipputuloihin voi toki tulla kasvua.
   
 12. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Johtuisikohan se siitä että aika kovalla prosentilla täältä on saatu ajettua pois niitä joita Jokerien suoritukset kaukalossa yhä kiinnostaa. Siitä kun ei tunnu saavan kuin paskaa niskaan jos tänne kirjoittaa Jokereista ihan puhtaasti jääkiekollisista asioista.
   
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Tämä. Ainakin oma kirjoitteluni Jokeri-osioon on vähentynyt huomattavasti koska ei vaan jaksa sitä että samat katkerat inisijät kääntävät lähes jokaisen ketjun jokaisen keskustelun politiikkaan tai vastaavaan. Varsinkin sen jälkeen kun eräs käyttäjä päätti leimata kaikki KHL-siirron jälkeen rekisteröityneet venäjätrolleiksi/putinisteiksi/tjsp.
  Kyllä mielelläni keslustelisin joukkueen tekemisistä jäällä ja muista puhtaasti urheilullisista asioista mutta tietyt vittupäät tekee sen täällä lähes mahdottomaksi.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jokerien pelaamisesta kirjoittaminen ei tuo muuta kuin positiivista kommenttia. Kokeile.

  Kaikki eivät kiinnostu omistajista, joten ne ketjut kannattaa jättää niille, joita omistajat kiinnostavat.
   
 15. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Aiheeseen liittyen. Ensin pitäisi määritellä mikä on alennuslippu?

  Itse näkisin että kaikki Jokerien liput ovat alennuslippuja, koska niiden hintaa on subventoitu huomattavasti pääomalainarahalla. Lippujen oikea hintahan pitäisi olla paljonkin korkeampi jos toimittaisiin markkinatalouden lainalaisuuksien mukaan.

  Joten kaikki hallissa olijat ovat saaneet alennuslipun. Mitäs tästä teoriastani sanotte? Asiaa vai puutaheinää?
   
 16. Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roihu
  Lainaus:
  En kyllä ihmettelisi yhtään - jos tässä analyysissa olisi ns. vinha perä. Aika pahuksen rasittavaa jankkausta oikeastaan koko ajan - ja käytännössä joka paikassa. Luulisi että ihmisille riittää kun on sata kertaa saanut jo sanoa sanottavansa.

  Ei itsellänikään toki mitään hyvää sanottavaa maailman suurroistoista ole - mutta.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Kokeiltu on. Paskaa ei välttämättä hierota naamaan heti seuraavassa kommentissa, mutta mikäli täällä keskustelee vain jääkiekosta, eikä tuomitse Venäjää, Putinia, Putinin lähipiiriä, Jokerijohtoa, KHLää ja ties mitä vähintään joka toisessa viestissä, saat vähintään "pro-KHL"-leiman otsaasi. Esimerkiksi sinulta.
   
 18. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Kyseessä lienee muna vai kana ilmiö, eli osa lienee kyllästynyt täällä jatkuvaan politikointiin ja taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Osa varmasti myös on lopettanut kokonaan Jokereiden seuraamisen ja on tietenkin samalla hylännyt tän osion, ainakin pelaamisesta keskustelemisen osalta. Ja yksi keskustelua vähentävä seikka, ainakin itselle, on se että vastustajan kannattajien kanssa täällä saa keskustella harvinaisen vähän. Pelkästään omien kanssa taas keskustelusta häviää osa kipinästä, ellei nyt halua sitten olla kaikesta eri mieltä valtavirran kanssa. Että näin.
   
 19. HLe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja nyt se yhteistyökumppanin nimi pöytään, kiitos. Mikä firma on kyseessä?

  Tuollainen leväperäinen heittely "yks yhteistyökumppani muuten jako viis tuhatta ilmaislippua tän illan peliin" ei todellakaan kuulu tähän ketjuun. Faktat pöytään. Mikä firma on kyseessä?
   
 20. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tuo pitää paikkansa kun trollaa omistajaketjua tai pakoteketjua. Pelaamisesta ei.
   
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Totta. Mehukkaita pelitapahtumia koskevia vääntöjä ei enää ole. Se on sääli.
   
 22. HLe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kelpaa, jos mainitaan yhteistyökumppanin nimi tai koulun nimi. Jos nimiä ei mainita, niin viestin luotettavuus on tasan nolla. Tuollaisia kuulopuheisiin perustuvia tornihuhuja "yhteistyökumppanien" ja "koulujen" jakamista ilmaislipuista kun on koko keskustelupalsta pullollaan. Tässä ketjussa on tarkoitus lyödä faktoja pöytään. Eli kuka ja missä on jakanut ilmaislippuja.
   
 23. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Liitteenä tilikauden 1.5.2016-30.4.2017 kaupparekisteriin toimitettu tilinpäätös.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • display.pdf
   Tiedostokoko:
   607,4 KB
   kertaa luettu:
   151
 24. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Omistajaketjuun en ole kirjoittanut viestiäkään. Pakoteketjuun yhteensä 7 viestiä. Kyseiset viestit alla:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  ...Voitko osoittaa missä kohtaa olen trollannut ansaitakseni "pro-KHL"-leimani?
   
 25. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Miten on mahdollista että tuo tilinpäätös on toimitettu noin myöhään?