Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Huipulla tuulee – kenelle seuraavaksi JYPin pikkutakki?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 16.01.2019 klo 23.03.

 1. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Jäähyt väsyttivät ja väsyneet pelaajat ottivat jäähyjä, siitä oli sitten hankala päästä irti kun heti jäähyn tapon jälkeen joutui taas rikkomaan, kun jäi jälkeen, ja Kuukkaahan siitä eniten voidaan kiitellä. Joka tapauksessa, lillukanvarsia.
   
 2. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Tuo on juuri jäähykierteeseen joutumista ja sitä tulisi aina välttää. Se on vähän kuin olisi liikkuvassa karusellissa mikä ei pysähdy ollenkaan, vaikka itse haluaisi jäädä kyydistä.
   
 3. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Minä taas näin, että ne jäähyt alunperinkin johtuivat huonon liikkeen ja perässähiihtämisen vuoksi. Se, että jäähyt vaikuttaa, ei tässä ole pointti, vaan se, että niitä huonouttaan joutuu ottamaan. Kuitenkaan, eipä tuo matsi kyllä mitään debattia ansaitse, kahden liigatasolle järkyttävän kehnon joukkueen nuhjaamista, ei muuta.
   
 4. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kyllä tässä mennään syvemmissä vesissä, kuin kuivaharjoittelussa, eikä sitä mikään kesätreeni paikkaa.
  Fakta on, että ukot on melkein kymmenen vuotta vanhempia ja hitaampia kuin viime mestaruuskaudella, samalla kun koko pelin kuva on muuttunut änärimäisempään nopeita suosivaan muottiin. Kyllä ne Hytösen ja Tuppuraisen spurtit lähtee edelleen, mutta kun ne taitavammat kakskymppiset jaksaa ja pystyy tekemään sitä 60 minuuttia.

  Vähän semmoinen masentava fiilis on, että tämän kauden lisäksi ensi kausi on myös välikausi, sitten tuuletetaan kunnolla ja kohti uusia tuulia. Valmentajasta, kuten edellä sanoin, Riston jälkeen palataan väkisinkin lähtöruutuun ja kaikki pitää rakentaa alusta.
   
 5. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Toivottavasti todellakin on ja Jukka Ahvenjärvi ei ole minkään tason vaihtoehto ensi kauden liigaluotsiksi. Eikä kukaan nykyisestä valmennustiimistä.
   
  Korppi, HOOLIGAN_, TaistoSamuli ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Nyt tarvitaan ammattimiestä laittamaan tämä lauma ruotuun.
   
  Huikko ja TaistoSamuli tykkäävät tästä.
 7. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Ja me tarvitsemme myös semmoisen valmentajan, joka myy tänne houkuteltaville pelaajille sen asian, sen pelikirjan millä JYP voi nousta takaisin liigan eliittiin sitten kun nevoförget-supermiehet malttavat lopettaa. Sillo(inkaan) ei tule kyseeseen mikään suojatyöpaikka-Ahvenjärvi.
   
 8. Waltrex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kukakohan valmentaja haluaa tulla tuollaisten kokeneiden kaiffareiden koutsiksi? Jos kokemusta vaaditaan myös valmentajalta niin muuan Jortikan Hannu on vapailla markkinoilla.
   
 9. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Jotenkin myös mulla on näkemys, että iso mylläys pitää tapahtua sekä organisaatiossa, että joukkueessa. Niin tuhannen virhettä siellä on onnistuttu tekemään, että niiden korjaus ei onnistu pikku reivaamisella. Jotenkin kuitenkin epäilen, että liian kallis olisi tuo liikku ja kirpaisisi liian montaa suojatyöpaikkaa ja kaveriklikkiä, jotta siitä mitään tulisi. Ehkä joskus kymmenen vuoden päästä ollaan taas tilanteessa, että tekeminen maistuu paistattelun sijaan.
   
 10. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Itse Jeesuskaan ei tuota porukkaa saa pelamaan kunnolla. Eli periaatteessa yksi lysti on kuka valmentaa seuraavat kaksi vuotta. Ehkä sittn kaudelle 21-22 voi odottaa merkittävää muutosta ja siinä joukkueessa ei saa pelata 1-2 pelaajaa enempää mitä esimerkiksi eilen pelasi. Ensi kaudelle mielummin Ahvenjärvi kuin Dufva. Aho voisi olla myös yksi vaihtoehto mutta sekään ei ole askel oikeastaan mihinkään suuntaan. Olisihan JYP Aholle parempi vaihtoehto kuin ei mikään. Mutta onko kenellekään eteenpäin pyrkivällä valmentajalle hyvä vaihtoehto jäähdyttelevien pelaajien hautausmaa.
  Kunhan seura tekisi järkevän vaihtoehdon ja unohtaisi seuraavat pari vuotta ja keskittyisivät rakentamaan puhtaalta pöydältä uutta tulemista kaudelle 2021-2022
   
 11. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Siellähän on tällä hetkellä ammattimies sieltä ihan parhaimmasta ja arvostetuimmasta päästä eikä saa yhtään sen enempää aikaan kuin vaikkapa Merikivi.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 12. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lainauksissa asiayhteys on tärkeä. Kommentillani komppasin Köpiä siinä, että Ahvenjärvi ei ole mielestäni uskottava vaihtoehto tulevaksi päävalmentajaksi. Kyseessä ei ollut mitenkään RD:hen liittyvä kommentti, joka on ammattimies myös mielestäni, vaikka omat puutteensa on hänelläkin, kuten kaikilla.
   
 13. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Selvä. Itsekin olin aiemmin Ahvenjärven valintaa vastaan päävalmentajaksi, mutta nyt olen lieventänyt kantaani ja olisin valmis antamaan hänelle mahdollisuuden, koska saihan Merikivikin vähäisemmällä kokemuksella mahdollisuuden. Ahvenjärvi on kuitenkin pitkään ollut lojaali työnantajalleen ja varmasti hänellä tietoa ja kykyä on riittävästi toimia myöskin liigatasolla päävalmentajana. Aho toki ykkösvaihtoehto edelleen, mutta Ahvenjärvi olisi omalla tavallaan mielenkiintoinen valinta.
   
 14. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Ahvenjärven valinta olisi ihan tätä samaa hyväveli - / kaveriklikki-kerhoa mistä @JypFabu ansiokkaasti jo aiemmin ketjussa mainitsi. Näytöt tasoa nolla liigatasolla ja Mestiksessäkin pärjäsi silloin kun D Teamissa oli kaksi ketjua JYPin liigamiehiä.

  Edelleen jyrkkä ei Ahvenjärvelle. Jos tässä nyt vielä kauan leikitään näiden toivotaan, toivotaan - valmentajavalintojen kanssa (sama koskee myös UTJ-valintaa) ja pedataan paikkoja pelkille kavereille, niin pian ollaan syöty se uuden hallin tuoma boostikin jos ei oikeasti aleta heräämään että nyt on vuosi 2019, eikä 2010.

  Kuten todettu, nyt on löydettävä se valmentaja, joka myy tänne tuleville pelaajille sen ajatuksen ja pelikirjan, että JYPissä on mahdollisuus oikeasti kehittyä ja päästä eteenpäin urallaan. Ja sillo puhuminen Ahvenjärvestä yms. Turusista on ihan yks vitun vitsi.
   
  JypFabu tykkää tästä.
 15. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ahvenjärvi olisi voinut olla vaihtoehto siinä missä Merkkarikin, samaa mieltä siitä. Kuitenkin nyt, kun valmentajasekoilumme on päässyt tähän pisteeseen, toivoisin seuraavan valinnan olevan varmempi ja meritoituneempi kuin Jusu. Eli mallia Aho/Tirkkonen on minulla toiveissa. Kahden vuoden lappu, ei pidempää, vaikka olisi mikä Jeesus kyseessä. Tai jopa 1+1 tai 1+2 mallinen, jotta nähdään ensin, lähteekö yhteinen taival maistumaan menestykseltä.
   
 16. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Kuka tahansa tuon pestin ottaa vastaan, niin eka vuosi ei tule olemaan kummempi kuin tämäkään, joukkuehan tulee olemaan lähes sama, Itse näen että tulevalle valmentajalla vuoden sopimus, tai sitten pitkä ja tavoite kolmen-neljän vuoden päähän ja joukkuetta muutetaan sillä tähtämellä.
  Aho, Dufva, Ahvenjärvi, kaikki kolme on minusta täysin samalla viivalla, (se hyväveli systeemi kaveri pohjalta peluuttaminen ei hirveästi) samat rasitteet ne Aholla on koodi nimellä luokkakokous osa kaksi, ei Ahokaan saa yhtään enempää irti Hytösistä ja kumppaneista mitä tuo joukkue on tulevana vuonna. Hallituksen puheenjohtajankin on tyydyttävä niihin välivuosiin tai sitten purettava 80% sopimuksista ja se vasta tulee kalliiksi
   
 17. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itsellä on toiveissa että tuleva valmentaja olisi Tirkkonen, on täysin organisaation ulkopuolelta, eli toisi sitä kaivattua uutta näkemystä/raikkautta tuohon tekemiseen. Ja lisäksi on jo näyttöjä siitä että homma toimii liigassa.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 18. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Vaikka joukkue on käytännössä sama kuin tällä kaudella ilman yllättäviä lopettamisia / poistumisia, valmentajavalinta ei voi olla mikään vuoden pesti että mennään ensi kausi asenteella "ei tästä mitään tuu" ja sitten haetaan jostain se uuden ajan valmentaja. Ei, ei ja vielä kerran ei.

  Kyllä se valmentaja on tultava 2-3 vuoden sopimuksella ja vaikka ensi kausi ei paljon lupauksia herätä tällä hetkellä nevoförgettien hyytymisen takia, sille kaudella pitää rakentaa sitä uudessa hallissa pelaavaa runkoa, jonka pitää tähdätä menestykseen. Vaikka tämän luokkakokous-hölmöilyn johdosta pienehkö putoaminen kärkivauhdista voi olla luvassa, pitää sen eteen tehdä töitä että se jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

  Mutta JYPin organisaation nykyistä ylimielistä hyväveli-kerhoa seuratessa, sen slumpin välttäminen näyttää vaikealta. Uuden UTJ:n sekä valkun valinta kertoo paljon, onko organisaatiossa silmät auenneet.
   
  JypFabu tykkää tästä.
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän nämä Ahot, Tirkkoset ja muut kokeneemat valmentajat kannattaa käydä läpi mutta jos näyttää että vaihtoehdot menee vähiin niin kyllähän Ahvenjärvi yksi vaihtoehto on muiden joukossa. Tärkeintä on että valmentaja menee sillä suunalla johon suuntaan organisaatio haluaa joukkueen mennä. Se myös että kyllä itse ainakin mielummin Ahvenjärven ottaisin kun jos lähdettäisiin hakemaan vaikka Tuokkolan kaltaista hakua tuohon.