Huipulla tuulee – kenelle seuraavaksi JYPin pikkutakki?

  • 84 932
  • 442

Hexa

Jäsen
Olettaen että Westerholm on Westerlund, niin Erkka on moneen kertaan ilmoittanut että liiga ei kiinnosta. Tapolaa tuskin Tapparaa tosiaan muuhun liigaseuraan laskee, Kari Heikkilä tuskin on myöskään mikään kovin realistinen vaihtoehto. Veltsun paluu = no ei.

Eli jonosi muodostuu Ahosta ja Tirkkosesta plus utopisistista ulkomaalaisvaihtoehdoista. Pitkä on juu.
Nimilista ei tietysti ole ihan niin yksiselitteinen kuin meidän omissa kaavailuissa. Jos JYP julistaisi nyt valmentajahaun ensi kaudelle, niin varmasti useampikin hakemus päätyisi toimiston pöydälle. Mitkä sitten ovat realistisia nimiä ja vaihtoehtoja, on toinen juttu. Tarkoitin tietysti Westerlundia, olinpas ajatuksissani. On tietysti sanonut, että Suomessa valmentaminen ei enää kiinnosta, tämähän oli tiedossa jo viime keväänä, mutta jos kuitenkin tulisi vielä joskus toisiin ajatuksiin.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Joukkue on kasattu ensi kaudeksi ja sit ruvetaan miettimään urheilullisia linjoja ja pelitapaa? Miten miä nään tuossa jonkinasteisen ristiriidan..?
Se ei taida olla ristiriita vaan käytännön sanelema juttu, Joukkueet vaan alkaa olemaan valmiita joulun tienoilla, ja nyt Valmenta potkittiin pellolle tammikuun puolivälin huudeilla ja myös urheilutoimen johtajan kohtalo sinetöityi ensi kauden joukkueen valmistumisen loppu puolella. JYPssä nyt vaan tapahtui paljon asioita lyhyellä aikavälilä, paljon avain paikan henkilöitä ulostautui, Joukkueen rakentajan, ja seuran strategian suunnittelu kulminoituu aikaisintaan kaudelle 20-21 tai uuteen halliin siirryttäessä kaudella 21-22. Eli tässä tulee väkisin 1-2v selviytymistä. ensi vuosi nyt ainakin. eli valmentaja vaihtoehtoina valitaanko nyt valmentaja vuodeksi tai kahdeksi vain Selviämään kurimuksesta. vai se valmentaja jolla lähdetään uudelle areenalle ja joukkuetta nyt rakennetaan sen 2-3v luonnollisen poistumisen myötä jossa UTJ ja Valmentaja yhdessä rakentavat joukkuetta 3v päähän
Nyt tämä tie on kuljettu loppuun, haalittiin helvetin "luokka kokousta" kasaan, ja tärkeimmässä iässä olevia pelaajia lähti ennalta arvaamatta pois (Suomela, Puustinen kesken sopimus kauden, Nättinen) eikä tilalle tullut tämän ikä kategorian tai tason miehiä yhtään) vähän vääristynyt ikäjakauma vääristyi entisestään. + Täysin perseelleen mennyt valmentaja valinta, puuttui auktoriteetti ja kyky valvoa alaistensa työtä, huhun mukaan perseelleen oli mennyt jo kesäharjoittelu, ja pelitapa mitä ei ilmeisesti valmenta itsekään ollut sisäistänyt yritti itsepintaisesta hakata vanhoijen koirien päähän.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enpä usko, että JYPin valmentaja on ennalta hyvin tunnettu (poikkeuksina Aho on mahdollinen, samoin Tirkkonen). Muutoin valinta on tyyliin Alatalo, Aho, Merikivi yms, joista ei juuri mitään tiedetty ennen JYP-pestiä (Merikivestä ei tosin tiedetä vieläkään). Kunhan hallitus ensin linjaa, aiotaanko jatkossa pelata liigan kärkisijoista, vai liitytäänkö ”kiva olla mukana”-porukoihin. Jälkimmäisissä voitaisiin kutsua Merikivi takaisin.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Sitä en tiedä kuinka pitkä jono on raapimassa JYPn toimiston oven takana valmentaja kandinaatteja, Vaikka täällä joku mainitsi että paljon on työttömiä valmentajia jotka haluaa valmentaa. Mutta ei se niin yksinkertaista ole, Kyllä valmentajalla täytyy halu tulla joukkueeseen, sitten myös palkka kysymys+ ketä saa avuksi. Täällä on heitelty nimiä. ja sitten miten tämä valmentaja kysymys menee. kumpi ottaa sen yhteyden joukkue utelee valmentajan halukkuuta vai tyrkyttääkö joku valmentaja itseään seuralle. Oletan että tämä on enemmän tämmöinen projekti jossa Valmentajaa kysytään että kiinnostaako ja sitten lähdetään etenemään neuvotteluissa, joko päästään sopimukseen tai sitten ei
Sitä myöskään en tiedä montako olisi tulossa, eikös niitä jo henkilö auto lastillisen verran kieltäytynyt jo vuosi sitten, herää kysymys miksi nyt suostuisi, tilanne ei ole merkittävästi muuttunut

-Törmänen, kieltäytyi viime keväänä, miksi tulisi nytkään
-Tapola, on Tapparan palkka listoilla minkä vuoksi sai potkut kesken kauden kiinasta koska heille selvisi ettei ole käytettävissä, miksi olisi käytössä jyväskylään
-Westerlun, ilmoitti ettei ole kiinnostunut suomessa valmentamisesta ja yksi joka kieltäytyi vuosi sitten JYP pestistä eli miksi suostuisi nytkään
-Heikkilä, vanhan liiton mies, ja antoi ymmärtää ettei myöskään ole kiinnostunut koko kauden pestistä suomessa
-Kivi, sopimuksessa ilveksen kanssa
-Matikainen, en tiedä sopimus tilannetta, mutta neuvotteli lyhyesti viime kevät talvella JYPn kanssa jomman kumma kiinnostus ei riittänyt sopimukseen asti

Sitten vaihto ehtoja mitä voisi tulla kysymykseen
-Tirkkonen kukaan ei tiedä varmasti onko edes kiinnostusta JYPn valmentajista onko koskaan edes kysyttykään
-Aho. Tällä hetkellä vaikuttaa todennäköisimmältä vaihtoehdolta, mutta onko Aholla halukkuutta?
-Siekkinen jo viime keväänä pyöritelty nimi, onko mennyt valmentajana eteenpäin??? oliko kenties yksi kieltäytyjistä
-RD piti tulla pätkäsopimuksella, mutta onko oikea valinta, loppu kausi näyttää mitä repii näistä tyypeistä suurin osahan jatkaa ensi kaudelle
-Tuokkola, kolmet potkut mutta oliko valmennuksen syy, kalpasta potkittiin pellole ja Kapanen raivasi itselleen tilaa, KooKoo potkut kansa vähän niin ja näin, Repi joukkueesta irti enemmän kun nimilista antaa ymmärtää, joukkue tasaantui omalle tasolleen niin valmentajalle potkut (valmensi alku kauden liian menestyksekkäästi) kaivoi omaa hautaaa :-)

Mutta ihan oikeesti, Tuo runko mikä nyt on JYPssä sellaista gurua tai poppaukkoa ei ole olemassakaan kuka tuon joukkueen saisi pärjäämään (sääli pleijari tasoa maksimissaan ensi kaudellakin)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Joukkue on kasattu ensi kaudeksi ja sit ruvetaan miettimään urheilullisia linjoja ja pelitapaa? Miten miä nään tuossa jonkinasteisen ristiriidan..?

Kun myös näkee tämän. Eli ensikin kaudella vedetään rankasti perse edellä puuhun
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Joukkueen rakentajan, ja seuran strategian suunnittelu kulminoituu aikaisintaan kaudelle 20-21 tai uuteen halliin siirryttäessä kaudella 21-22.
Näin juuri. Holtari teki viime töikseen JYPille strategialinjauslapun tulevaa viittä vuotta silmällä pitäen ja Tyni viittasi tietääkseni sen käsittelyyn. Näin hallituksen kuuluukin toimia, eli linjata pidemmän tähtäimen suuntaa. Se, miten lapun linjaukset saadaan käytäntöön on täysin eri juttu.
 

Hexa

Jäsen
JYPiin haluttiin siis viime keväänä pelitapa- ja ilmapiirivalmentaja. Pelitavan uudistamiseen haettiin vielä määrätietoisempaa ja johdonmukaisempaa valmentajaa kuin Virtanen. Merikivelle ei kuitenkaan annettu tarpeeksi aikaa, koska menestyspaineet kasvoivat liian suureksi. Kauteen oli lähdetty hieman toivotaan toivotaan pohjalta ja uskottu ja luotettu parempaan urheilulliseen menestykseen aiempien vuosien tuloksiin nojaten. Vielä joulukuun alkupuolella Seppänen vakuutti, että Merikivi valmentaa sopimuksensa mukaisesti kauden loppuun. Sitten iski paniikkireaktio ja vedettiin hätäjarrusta. Olisi pitänyt muistaa, että iso laiva ei kuitenkaan käänny hetkessä, eivätkä vanhat koirat opi enää uusia temppuja. Nyt mennään siis Dufvan pelikirjastollla, toivoen että sieltä löytyisi vielä ratkaisu mikä pelastaisi tämän kauden.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näiden muutaman pelin perusteella näyttää siltä, että Dufvan pelikirjasto on täysin sama paperi kuin edellisellä menestyksen tuoneella visiitillä. Erona on se, että muut joukkueet ovat kehittäneet peliä voimakkaasti kiekollisempaan ja vauhdikkaampaan suuntaan. Myös se on erona, että meillä ei ole nyt Pihlstömeitä juoksemassa kulmissa ja luokkakokouksen jätkät ovat jaloiltaan ehtoopuolella. Positiivista Dufvan meiningissä on tunne ja selkeys. Se, pärjätäänkö pelkästään niillä enää on toinen juttu.

Ymmärrän täysin, miksi Merikivellä ei haluttu jatkaa. Kuten olen jo pariin otteeseen kirjoittanut, harmittaa silti, että kaikki hyvätkin asiat Merikiven pelikirjasta heitettiin roskiin päivänä 1. Puhun siitä paljon paremmasta kiekkokontrollista ja omista lähdöistä paineen alla mitä viime peleissä on nähty. Jos ne olisi pystytty pitämään ja yhdistämään siihen RD-tunnetta, niin se olisi ollut hienoa.

Nyt jäljellä on äärimmäisen primitiivinen pelitapa, jossa omista lähdöt tapahtuvat roiskimisena ja hyökkäys on pitkä päätyyn ja perään varassa. Kovalla puolustusasenteella ja Laurikaisella voi saada voittoja näinkin, mutta onhan se pelitapa avuttoman näköistä vrt. vaikka Ilves ja HPK. Mistään Kärpistä nyt ei viitsi edes puhua.

Edellinen todettua, toivon todellakin että ensi kaudelle saadaan uusi koutsi ja uusia ajatuksia pelin kehittämiseen. Nimiä on pyöritelty tarpeeksi jo monessa viestissä, joten en enää niitä ala listaamaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Puhun siitä paljon paremmasta kiekkokontrollista ja omista lähdöistä paineen alla mitä viime peleissä on nähty.

Mun on kyllä pakko sanoo, ettei tällä kaudella oo mun silmään näkynyt mitään tuommoista. Samaa pipolätkää se on ollu kautta kauden. Paineen alta JYP ei pääse pois, koska tie eteenpäin on tukossa, kun viisikko ei liiku ja tarjoa. Mihin ne pakit muka voi kiekon laittaa peliä edistävästi? Omissa syötellään, kunnes ollaan kusessa ja menetetään. Siinä se.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mun on kyllä pakko sanoo, ettei tällä kaudella oo mun silmään näkynyt mitään tuommoista. Samaa pipolätkää se on ollu kautta kauden. Paineen alta JYP ei pääse pois, koska tie eteenpäin on tukossa, kun viisikko ei liiku ja tarjoa. Mihin ne pakit muka voi kiekon laittaa peliä edistävästi? Omissa syötellään, kunnes ollaan kusessa ja menetetään. Siinä se.
Isossa kuvassa koko kausi on tässä asiassa ollut tosi heikko, tästä olen samaa mieltä. Olen kuitenkin katsonut kaikki JYPin pelit tällä kaudella alusta loppuun ja oma mielipiteeni on, että Merikiven ”hyvinä hetkinä” oman pään lähdöt olivat välillä oikeinkin mallillaan, vaikka vastustaja antoikin painetta. Nyt nähdyissä Ilves- ja SaiPa-otteluissa olemme olleet aivan köysissä karvauksen alla ja meno on näyttänyt samalta kuin alkukaudesta ennen kuin Merikivi sai edes niitä hetkittäisiä toimivuuksia tähän.

Ja ettei tule väärää käsitystä, mielestäni Merikiven vaihto RD:hen oli suorastaan pakko tehdä. Kyrsii vaan se, kun pelitavallisesti taannuttiin laakista se 10 vuotta ja ne vähäisetkin kiekolliset (keskeneräiset) viritykset heitettiin pois.
 

Hexa

Jäsen
Isossa kuvassa koko kausi on tässä asiassa ollut tosi heikko, tästä olen samaa mieltä. Olen kuitenkin katsonut kaikki JYPin pelit tällä kaudella alusta loppuun ja oma mielipiteeni on, että Merikiven ”hyvinä hetkinä” oman pään lähdöt olivat välillä oikeinkin mallillaan, vaikka vastustaja antoikin painetta. Nyt nähdyissä Ilves- ja SaiPa-otteluissa olemme olleet aivan köysissä karvauksen alla ja meno on näyttänyt samalta kuin alkukaudesta ennen kuin Merikivi sai edes niitä hetkittäisiä toimivuuksia tähän.
SaiPa-ottelussa oli jotain viitteitä paremmasta ja muutaman kerran sieltä paineen alta tultiin poiskin kiekottelemalla. Ilves-ottelu oli ihan kauhea, ehkä kauden heikoin peli JYPiltä, tai ei ainakaan kaukana siitä. Tosin tuo SaiPan pelityyli oli tiedossa jo ennakkoon. Se oli ehkä pienoinen yllätys, että myös Ilves paineisti niin aktiivisesti omassa hyökkäyspäässä.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SaiPa-ottelussa oli jotain viitteitä paremmasta ja muutaman kerran sieltä paineen alta tultiin poiskin kiekottelemalla. Ilves-ottelu oli ihan kauhea, ehkä kauden heikoin peli JYPiltä, tai ei ainakaan kaukana siitä. Tosin tuo SaiPan pelityyli oli tiedossa jo ennakkoon. Se oli ehkä pienoinen yllätys, että myös Ilves paineisti niin aktiivisesti omassa hyökkäyspäässä.
Juu. Vähän pelottaa tässä se, että kauden ollessa loppupuolella ei ole enää aikaa keksiä pelitapaa uudelleen ja meistä tulee helppo saalis niille, jotka vaan tajuavat vetää ylikovalla karvauksella päälle. Jotakin kiekollisempaa joukkuetta vastaanhan tuo olisi aiva turha yritys, kun siitä seuraisi vaan vaarallisia ylivoimahyökkäyksiä omiin, mutta meidän tämän hetken tilanteessamme kyse on melko varmoista voiton avaimista vastustajan näkökulmasta.

Mutta jokainen uusi peli on uusi mahdollisuus. Ehkä jo tänään näemme parannusta tällä osa-alueella.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Olen kuitenkin katsonut kaikki JYPin pelit tällä kaudella alusta loppuun ja oma mielipiteeni on, että Merikiven ”hyvinä hetkinä” oman pään lähdöt olivat välillä oikeinkin mallillaan, vaikka vastustaja antoikin painetta. Nyt nähdyissä Ilves- ja SaiPa-otteluissa olemme olleet aivan köysissä karvauksen alla ja meno on näyttänyt samalta kuin alkukaudesta ennen kuin Merikivi sai edes niitä hetkittäisiä toimivuuksia tähän.

Joo, kyllä nää on täälläkin katseltu, nää ilves pelit jäi itseltä väliin esteiden vuoksi, enkä ole jaksanut niitä jälkikäteenkään tihrustaa. Mun analyysi on, että niissä peleissä, joissa vastustaja syystä tai toisesta ei ole karvannut aktiivisti ja syvään, ollaan omista päästy pois, mutta sitten on ollut sekä keskialue ja keskusta tukittu, eikä tulos ole ollut sen kummempi, kun taito ei riitä niitä murtamaan. RD lienee analysoinut, että tuo ryhmä selviää siilipuolustuksella kytäten vastustajan virheitä tai ei selviä. No, joukkueen rakenne on mikä on ja joukkuetaidoissa se jää jälkeen verrokeista, joten aika sama taitaa olla mitä valmennus virittelee, kentällä se ei suuremmin toteudu. Kokonaistasoltaan alle sääliviivan, parhaimmillaan keskikastia.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Ja ettei tule väärää käsitystä, mielestäni Merikiven vaihto RD:hen oli suorastaan pakko tehdä. Kyrsii vaan se, kun pelitavallisesti taannuttiin laakista se 10 vuotta ja ne vähäisetkin kiekolliset (keskeneräiset) viritykset heitettiin pois.

Muuten täyttä asiaa, mutta olen tästä kohdasta eri mieltä. Merikivi olisi pitänyt joko vaihtaa pari kk aiemmin tai sitten ei ollenkaan. Näkisin, että tällä siirrolla nyt kustiin ensi kausi takaisin lähtöruutuun, vaikka Duffman onnistuisikin saamaan puolivälieräpaikan. Tämän parempaa tulosta on turha odottaa.

Olin Merikiven potkimisen kannalla vielä syyskaudella, mutta näin myöhään olisi vaan pitänyt olla in for a penny, in for a pound ja ottaa välikauden riski. Ensi kaudelle olisi ollut ainakin jonkinlainen sapluuna minkä päälle rakentaa ja viimeiselle kolmivuotiselle olisi mahdollisesti saanut jo nuoren ja jalkanopeamman joukkueen.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo, kyllä nää on täälläkin katseltu, nää ilves pelit jäi itseltä väliin esteiden vuoksi, enkä ole jaksanut niitä jälkikäteenkään tihrustaa. Mun analyysi on, että niissä peleissä, joissa vastustaja syystä tai toisesta ei ole karvannut aktiivisti ja syvään, ollaan omista päästy pois, mutta sitten on ollut sekä keskialue ja keskusta tukittu, eikä tulos ole ollut sen kummempi, kun taito ei riitä niitä murtamaan. RD lienee analysoinut, että tuo ryhmä selviää siilipuolustuksella kytäten vastustajan virheitä tai ei selviä. No, joukkueen rakenne on mikä on ja joukkuetaidoissa se jää jälkeen verrokeista, joten aika sama taitaa olla mitä valmennus virittelee, kentällä se ei suuremmin toteudu. Kokonaistasoltaan alle sääliviivan, parhaimmillaan keskikastia.
Tämä ao. viestini on jo puolivakavasti kirjoitettu, mutta en malttanut olla huvittelematta ajatuksella.

Vaikka valmennus kantaa pelitavallisen vastuun, niin on tämä kyllä Holeltakin yksi mahalasku. Hassataan liigan 4-5? suurin pelaajabudjetti ja lopputuloksena on taidollisesti niin kehno joukkue, että sille ei ole edes mahdollista opettaa säädyllistä omista lähtöä :D
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Mun on kyllä pakko sanoo, ettei tällä kaudella oo mun silmään näkynyt mitään tuommoista. Samaa pipolätkää se on ollu kautta kauden. Paineen alta JYP ei pääse pois, koska tie eteenpäin on tukossa, kun viisikko ei liiku ja tarjoa. Mihin ne pakit muka voi kiekon laittaa peliä edistävästi? Omissa syötellään, kunnes ollaan kusessa ja menetetään. Siinä se.

Joo näin se on eikä varmaan ensi kaudella ole yhtään sen parempaa vaikka siellä istuisi jeesus penkin takana. Papoilla ei riitä nopeus niin kiekollisena, kiekottomana ja reagointi on tasoa saattohoito

Etenkin tuo kiekon riplaaminen omissa on kaoottista katseltavaa kun kiekko on yleensä siellä vastustajan lavassa
 

Baldrick

Jäsen
Ahon eduksi on myös laskettava se, että hänhän vastasi JYPin kultavuosina joukkueen kesä- ja kuntoharjoittelusta käsittääkseni. Silloin JYP oli rautaisimmillaan ja sen jälkeenhän on vasta tullut puheet pelaajien väsymisestä mukaan kuvioihin. Silloin ukot jaksoi painaa, vaikka pelitapakin oli äärimmäisen kuluttava. Ehkä ensi kaudellakin putki liikkuisi paremmin, kun Aho vetää kovan kesän pohjalle.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Itsekki laittaisin euroni Ahon puolesta. Ensimmäisenä pitäisi laittaa näiden nevöfögettien kunto kohdalleen. Sen jälkeen jokaiselta liiat kilot pois niin ehkä jaksaisivst sen 60 min painaa
 

Hexa

Jäsen
Itsekki laittaisin euroni Ahon puolesta. Ensimmäisenä pitäisi laittaa näiden nevöfögettien kunto kohdalleen. Sen jälkeen jokaiselta liiat kilot pois niin ehkä jaksaisivst sen 60 min painaa
Joukkueen puolustukseksi on tänään sanottava, että jäähyt kyllä kuluttivat aika paljon. Ei ihme jos ei sitten oikein irronnut enää kunnolliseen hyökkäyspeliin.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Joukkueen puolustukseksi on tänään sanottava, että jäähyt kyllä kuluttivat aika paljon.

Älä viitsi, ne jäähyt johtui juuri siitä, että eivät jaksaneet liikkua, eikä kunto riittänyt. Ei siinä mitään puolusteltavaa ole. Saivat sen mitä ansaitsivat ja kaksi pistettä oli oikeastaan vähän päälle.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joukkueen puolustukseksi on tänään sanottava, että jäähyt kyllä kuluttivat aika paljon. Ei ihme jos ei sitten oikein irronnut enää kunnolliseen hyökkäyspeliin.

Ja aikaisempi erätauko katkaisi hyvän vireen avauserässä vähän samoin kun Saipa matsissa. JYPin avauserät on juuri se vahvuus koko kauden ollut ja nyt toisen peli putkeen kun sitä ei kokonaan pääse vetään.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Älä viitsi, ne jäähyt johtui juuri siitä, että eivät jaksaneet liikkua, eikä kunto riittänyt. Ei siinä mitään puolusteltavaa ole. Saivat sen mitä ansaitsivat ja kaksi pistettä oli oikeastaan vähän päälle.

Tästä suurimmalta osin samaa mieltä. Minusta on turha katsella selitystä tuomareiden suunnalta, koska kyllä tuohon(kin) jäähymäärään tarvitaan kaksi osapuolta ja JYP oli se toinen osapuoli. Välillä tulee vihellyksiä joista ei konsensusta löydy, mutta pääosin ihan JYPin omaa surkeutta tuo oli.
 
Viimeksi muokattu:

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Seisovilta jaloilta omista lähtö pisti silmään jo alkusyksystä, sitä ei ilmeisesti näe vaihtoaitiosta, tai sieltä se vaikuttaa pelkästään hienolta jutulta. Ei silti, saattaa olla joukkuepelin vaikeimmin omaksuttavia asioita. Voi tätä Jyppiä!
 

Hexa

Jäsen
Älä viitsi, ne jäähyt johtui juuri siitä, että eivät jaksaneet liikkua, eikä kunto riittänyt. Ei siinä mitään puolusteltavaa ole. Saivat sen mitä ansaitsivat ja kaksi pistettä oli oikeastaan vähän päälle.
Kyllä ne jäähyjen tapot aina jotain vaikuttaa omaan pelaamiseen. Semmoista joukkuetta ei ole keksittykään minkä pelaamiseen tuo jäähymäärä ei vaikuttaisi. Mitä enemmän jäähyjä otat sen vaikeammaksi homma käy koko ajan. En siis jäähyilyä puolustele, vaan sen vaikutusta omaan pelaamiseen niiden jälkeen. Jäähyt jumittavat oman pelin aina hetkeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös