Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä. Pidin itse asiassa kaikkia hyökkäyshakuja hyvinä ennen kautta ja Niemen kohdalla luotin K&V arvostelukykyyn. Näistä kuitenkin vain Nelli oli koheloon käypä pelaaja. Todellisuus sitten osoitti, että Salmisella ja JMA:lla ei merkittävää eroa ollut, jos JMA:n jalkakynää ei lasketa.
  Lainaus:
  Hommatkoon sitten jostain sitä rahaa. Urheiluviihteen kuluttajan minua ei moiset pikkuongelmat kiinnosta. Jos taas päättyneen kauden kaltaiset esitykset jatkuu, niin sitä seuraa mieluummin teksti-tv kuin suorissa ottelulähetyksissä. 1. Aikaa menee vähemmän ja 2. vitutus on vähäisempää. Tai no olihan meidän esitys useimmiten vastustajan faneja viihdyttävää surfailua...

  Joten Jalonen ja muut flopit ulos, uutta matoa koukkuun.
   
 2. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä selvä jo kolmatta viikkoa. Olet aktiivinen kirjoittaja ja mielipiteitä riittää. Nyt vain keskustelu tyrehtyy kun joka ketjussa joka toinen kommentti on sinun kirjoittamasi "Salminen, Hishon, Niemi ja Jalonen ulos!". Olen samaa mieltä, mutta realiteetit eivät näitä toiveita valitettavasti tue.

  Minulle(kin) on vaikeaa hyväksyä sitä että ollaan lilliputtibudjetilla moottoritiellä, mutta odottelen rauhassa mitä tuleman pitää. Toimistolla toivottavasti on analysoitu ongelmakohdat tarkasti ja varmasti pyritään tekemään vähillä rahoilla parasta mitä voidaan.
   
 3. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Tämä tuntuu olevan yllättävän vaikeaa monelle. Toki ihmiset ovat Liiga-aikoina tottuneet, että rahaa oli tuhlata vaikka mihin. Riippumatta siitä oliko tuossa tuhlaamisessa edes mitään järkeä.

  Jokerifanit ovat tottuneet liian hyvään liiga-aikoina ja nyt reality-check ei tunnu monelle onnistuvan. Jos tuommoinen kärkibudjetilla muiden tyhjentäminen on se tärkein ja paras osa urheilua niin vaan Man Cityn tai PSG:n kelkkaan futikseen.

  Jokerikannattajien juttujen perusteella yli puolia liigajengejä ei pitäisi edes olla olemassa, koska joutuvat tekemään mahdollisimman laadukasta työtä rajallisilla budjeteilla..
   
 4. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan varmasti löytyy kärjistyksesi kaltaisia faneja. Minulle ongelma syntyy siitä että nykyresursseilla ei edes laadukkaalla työllä ja onnella saavuteta kuin hiuksenhieno mahdollisuus mestaruuteen. Liigassa pienellä budjetilla operoiva joukkue voi tehdä juniorityön laadukkaasti, scoutata onnistuneesti ja tätä kautta rajallisilla resursseilla omata ok mahdollisuuden mestaruuteen. Jokereilla ei ole ainoastaan todella rajallinen budjetti vaan myös muita rajoitteita (verotus, junnupolun katkeaminen & farmijengin puute), jotka käytännössä johtavat tilanteeseen jossa käytännössä jopa hyvällä kaudella ja todella onnekkaiden sattumusten kautta voidaan saada vain hiuksenhieno promillen mahis mestaruuteen. Tällöin mielestäni ei puhuta kilpaurheilusta vaan viihteestä ja se on minulle kieltämättä ongelma. Tähän kun lisää sen omistajia (edes Hjallista) ei kiinnosta voittaako vai häviääkö Jokerit niin on jotenkin vaikeaa ottaa koko joukkuetta tällä hetkellä "tosissaan".

  Jos edes viihde olisi kunnossa (LoKoMon kaltainen ykköskenttä) niin tuota voisi kuluttaa viihteenä. Viime kausi oli vain valitettavasti myös viihdeosastolla yhtä hyvää kuin Subin b-luokan realitysarjojen kesäuusinnat.

  Ups, pahoittelut huhuketjun derailaamisesta. Lajunen on sentteri, eli kelpaa minulle. Huhut potkuista kuulostavat hyvälle (Niemi ja Hishon) ja kiekollisen pakin täytyy olla laatukamaa. Sveduveskari on todennäköisesti Heleniusta vakuuttavampi, joten ineen vaan.
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Pakaslahti vastaa pelaajahankinnoista, tuskin ottaa/saa sen suurempaa roolia. Aro on tosiaan toimitusjohtaja ja hänen yläpuolella tietenkin omistajana Jussi Salonoja, joka varmasti tekee isot ratkaisut, kuten mahdollinen yhteistyökuvio Jokereiden kanssa. Liigan suhteen ajatukset jostain farmisopparista voi kyllä unohtaa. Eiköhän se ole tullut jo selväksi, että mikään liigaseura ei voi lainata pelaajia Jokereista kesken kauden, ja minkäänlainen farmitoiminta ei tule toteutumaan ilman isoja muutoksia Liigaseurojen ajattelumallissa. Sen sijaan niin kauan kun United on Mestiksessä, yhteistyö on mahdollista, joskin aika epätodennäköistä. Vaikka mistäs minä sitä tiedän, kun en juurikaan Unitedia seuraa.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Mesti EU ja KiVa on sama asia narrien kannalta.
   
 7. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta EU:ssa on herra Salonoja. Jos nyt joku yksityishenkilö pystyy olla ajamassa tämän liigan järjettömän suhmuroinnin purkamista, se on juuri herra Salonoja. Sen verta kova luu on kyseessä, että ties vaikka kykenisi neuvottelemaan Espoolle erityisaseman jopa ihan liigatasolle.
   
 8. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sana "neuvotella" on mielestäni aika väärä. Jos Jussi saa päähänsä lähteä haastamaan Liigan kantaa Jokereiden suhteen, hän tekee sen omin päin eikä luultavasti neuvottele kenenkään kanssa. Ehkä ihan lähimmät apupojat ja -tädit saavat tietää tästä ennen lopullista päätöstä. Mutta tämä nyt ei liity sitten taas juurikaan Jokereihin, joten ei aiheesta enempää. Katsotaan miten minua vahtivat twitter-kirjoittelijat tähän viestiin reagoivat *hymiö*
   
 9. Dagenais Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On kyllä melkein mahdotonta innostua Jani Lajusesta. Onko tämä nyt oikeasti sen tyylinen pelaaja mitä Jokerit tarvitsee? Kaksisuuntainen roolipelaaja joka tekee Liigassa 30-35 pisteen kausia. Eikö niitä ole jo joukkue täynnä? Uusi Mika Niemi.
   
 10. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Tämä.

  Mika Niemen taso ei sitten ihan riittänytkään astetta kovempaan sarjaan, niin nyt sitten innostutaan porukalla jostain Jani Lajusesta? Meillä on jo oma janilajunen jengissä. Sen nimi on Mika Niemi.
   
 11. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Lainaus:
  Lajunen on pikemminkin huonompi versio Petteri Wirtasesta kuin uusi Mika Niemi. Niemi on kuitenkin selvästi kiekollisesti lahjakkaampi kuin Wirtanen tai Lajunen.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  KHL teki Niemestä kiekottoman pelaajan, ei vaan taso riitä.
   
 13. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Jotain rajaa nyt. Ei se ole sattuma, että Lajusen joukkueet voittaa mestaruuksia ja Lajunen pelaa MM-kisoissa toisin kuin Wirtaset ja muut Töppöset. Tsekkaa vaikka toi U-studion uusin pätkä, ei varmaan tehdä vastaavia Wirtasista tai Niemistä.
   
 14. Dagenais Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lajunen on pelannut kaksissa MM-kisoissa, Wirtanen yksissä. Wirtanen voittanut kaksi Suomen mestaruutta, Lajunen yhden ja yhden Ruotsin mestaruuden. Mika Niemikin on voittanut yhden Suomen mestaruuden. Pistemäärissä Wirtanen oli Liigassa samaa tasoa kun Lajunen, Niemi jopa parempi. En ymmärrä miksi Lajunen olisi niin monen mielestä kova vahvistus, mikään ei oikein puhu sen puolesta. Paitsi jos Jokerit tarvitsee yhden nelossentterin lisää, sittenhän Lajunen on oiva hankinta.
   
 15. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Lajusen voi heittää rooliin kuin rooliin ja on vielä kehittyvä pelaaja, toisin kuin esim. Wirtanen. Mika Niemi nyt oli jo viime kaudella täysi turhake pudotuspeleissä ja istui käytännössä poppareilla koko Tappara-sarjan.

  Lajusen kaksi viimeistä kautta on päättynyt mestaruuteen ja on ollut tärkeä pala sitä voittavaa kokonaisuutta. Tänä vuonna mahdollisesti kolmas tulossa. PW:n eka mestaruus Kerhosta taitaa olla a-junnuikäisenä ja toinen IFK:n 3-ketjun miehenä 6 vuotta sitten.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Muuten en ota kantaa mutta kakkosen sentteri tuo HIFK:ssa oli. Senat olivat muistaakseni järjestyksessä Granlund, Wirtanen, Töykkälä ja Liivik.

  Jatkakaa.
   
 17. Dagenais Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En kyllä tiedä kuinka paljon pelaaja kehittyy enää 26-vuotiaana.
  Lainaus:
  Vastaukseksi tähän väitteeseen voi ottaa Ässien mestaruuskausi 2012-2013, jolloin Niemi oli tärkeässä roolissa (mm. pleijareissa tehot 4+9=13 16 peliin).

  En halua mollata Lajusta, hän on erinomainen pelaaja liigatasolle. Mutta en näe miksi hän olisi KHL-tasolla parempi kuin Wirtanen tai Niemi.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  KHL Wirtanen on käyttökelpoinen pelaaja ja Niemi taas ei. Narrit tarvitsee 2 kentän tasoisia tulosta tekeviä pelaajia ja sitä tilausta voi olla hankala täyttää Lajusella.
   
 19. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Katso pelejä, niin näet. Aivan naurettavaa edes verrata Lajusta Niemiin ja Wirtasiin. Täysin eri luokan pelaajasta kyse.

  Sitten päästäänkin siihen toiseen asiaan. Lajunen on kuitenkin alempien ketjujen pelaaja, ja noita Jokereissa tuntuu riittävän, eli tarvitaan jotain ihan muuta kuin Lajusta.
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juurikin näin. Lajunen on ok hankinta jos sillä haetaan rosteriin laajuutta mutta hän ei kyllä lähtökohtaisesti voi olla lähelläkään niitä "KÄRKIHANKINTOJA" joihin toimistolla juhlavuoden kunniaksi viitattiin.

  Niemi, Hishon ja Salminen saisi puolesta jäädä samoin VAIN siinä tilanteessa että Hjallis ylllättäisi ja rahaa olisikin odotuksiamme enemmän käytössä (leveyttä rosteriin). Ne kärkihankinnat on PAKKO olla jostain muualta kuin Liigasta ;=D
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2017 klo 18.01
 21. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  En mä kyllä tätä Lajusen hehkuttamista tajua. Kun nyt Wirtaseen verrataan niin on painanut liigaa ihan samoilla tehoilla ja vaikka sanot, että tuorein mestaruus on vuodelta 2011 niin kannattaa muistaa, että liiga oli silloin kovempi sarja kuin mitä on vimeiset vuodet ollut. Aika samankaltaisia pelaajia ja väitän, että samasta pelipaikasta tappelevat ensi kaudella. Siis mikäli Lajunen Jokereihin jo Niemen, Wirtasen ja Mäen lisäksi hankitaan. Se mikä monia näissä lajusissa ja niemissä tosiaan liigassa pyöriessä hämää on sarjan uskomattoman heikko taso, jossa on helppo loistaa.
   
 22. LoseControl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
 23. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Olisi hyvä hankinta Heleniuksen tilalle, mutta tässäkin päästään taas siihen että Kurri on sorvannut molemmille maalivahdeille sopimukset myös ensi kaudeksi (miksi?).
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Unohtuiko jo KHL-säännöt siitä, minkä kokoinen pelaajarinki saa olla ilman farmia pelaavalla joukkueelle. Niin kapeassa rosterissa ei missään oloissa saisi jäädä tilaa em kolmikolle.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Öööh tota noin, unohtui ;-)

  Siinä tapauksessa monoa tälle kolmikolle ja kovempia ukkoja sisään. Mielestäni ainut uskottava ratkaisu jos uskottavuus juhlakaudesta ja ISOISTA satsauksista halutaan säilyttää.

  Siitä olen tämän propaganda osaston kanssa samaa mieltä että KHL taival tietynlaisessa konsentraatiopisteessä jossa jos yleisömäärät ja menestys halutaan kääntää nousuun tarvitaan KOVIA nimiä Jokerit rosteriin tyyliin (Moses, Omark, Ruutu, Osala, Lepistö...)