Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Jep. Selkeä vahvistus sentteriosastolle ja broidin mahdollinen kiinnostus jatkoon tämän myötä ei tosiaan varmasti ainakaan vähenisi.
   
 2. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Sentteristö Regin - X - Lajunen - Wirtanen - Niemi olisi jo ihan kelvollinen ensi kaudelle, kunhan tuossa X:n paikalla nähdään tyyliin Kontiolan tasoinen heppu. Uhkakuvana sitten tietysti Regin - Lajunen - Niemi - Wirtanen - Mäki, joka sitten olisikin jo aivan liian köykäinen
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Yksistäkään potkuista ei ole uutisoitu. Joten Kurrin massiiviset virheet on jatkamassa. Hishon, Salminen ja Niemi tulevat takaamaan valmiiksi hävityn juhlakauden jo ennen ensimmäisen runkosarjapelin alkua. Oliko vapautumassa 2 paikkaa hyökkääjissä, jos nää Kurrin sankarit jatkaa? Ne olisi jo huhujen mukaan täyttymässä tällä Lajusella ja sillä ahkeralla mutta kädettömällä AHL-suomalaisella.
   
 4. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olisi kieltämättä aika koomista :)
   
 5. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos näin käy, niin toivon mahdollisimman monen Jokerifanin äänestävän jaloillaan. KHL:n ainut positiivinen puoli on paremmat pelaajat, ja näillä huhuilla Jokerit on kasaamassa täysin Liigatason jengiä.
   
 6. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Jep, eli Jormakka ja Talaja vaihtuisi Lajuseen ja Ikoseen. Ei ainakaan voisi sanoa eteenpäin menemiseksi. Lisäksi O'Neillillä on optio, en tiedä onko joukkueen vai pelaajan, mutta eiköhän joku rikkaampi seura taas vie.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  No sit Talaja pääsee jatkamaan, ei nouse taso liikaa.
   
 8. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jatkuvien marinoiden vastapainoksi sanoisin että marginaalit on pienet.
  Vaihtuvuuttahan joukkue kaipaa muttei näitä jatkuvia hamekangas itkuja.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Höpö höpö, jatkuvuus kovien pelaajien kanssa on se mitä kaivataan. Vai miksi änärissä rosterit pysyy melko hyvin samoina etenkin kärjen osalta? Toki salmiset ja hishonit pitäisi pistää kiertoon jo kesken kauden.
   
 10. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Itkut ovat eri juttu tosiasioiden kanssa. Tosiasia on se, että Hishon, Salminen ja Niemi täytyy vaihtaa tai päivittää pätevimpiin kavereihin, tai muuten ensi kausi voidaan oikeasti haudata jo ennen juhannusta.

  Jokereiden rosterin pitäisi näyttää vähintään tällaiselta:

  X1 - Regin - Moses
  Joensuu - X2 - O'Neill
  Huhtala - Lajunen - Jormakka
  Pihlström - Wirtanen - Anttila
  Mäki - Niemi - Ikonen/Marjamäki

  Jokerit kaudella 2017-2018 Kurrin ja Vuorisen silmin:

  Huhtala - Regin - O'Neill
  Joensuu - Niemi - Salminen
  Pihlström - Lajunen - Anttila
  Ikonen - Wirtanen - Marjamäki
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Paskapuhetta. Kaikki kolme ovat hyviä ja KHL:n riittäviä pelaajia onnistuessaan, Hishonille ehkä pieni varaus. On täysin mahdollista, että äijät pystyvät pelaamaan omalla tasollaan seuraavan kauden. Se on jopa vähintään yhtä todennäköistä kuin sopimusten purkamisesta jääneillä rahoilla parempien vahvistusten hankkiminen.

  Niemeä ja Lajusta on vähän vaikea nähdä samassa joukkueessa, ellei Wirtanen ole lähdössä. Kumpikaan ei ainakaan paperilla ole kummoinen laituri, eikä kummastakaan ole vakituiseksi kakkossenaksi.
   
 12. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Huhutussa Lajusessa haisee samanlainen floppivaara kuin Keräsessä ja Niemessäkin. Hyvä pelaaja toki, mutta ei vaan riitä Khl:n. Katselen juuri Tampereen derbyä ja ollut ainakin tässä matsissa todella näkymätön.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 21.15
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tappara on terästä. Voishan tuon rekryta Jokereihin niin Jokereilla olis tapparaa vastaan edes jotain tsäänssejä ;-)

  Lajunen toisi fysiikkaa enemmän mutta ei paljon muuta. Vaihtaisin toki Hishonin ja Salmisen melkein keneen tahansa.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Siellä missä jääkiekkoa vielä pelataan Helsingissä, oli paikalla eräs Jokerien asioista hyvin tietävä henkilö. Kysyin vahvistuksista ja vastaus oli, että tällä hetkellä työn alla on Seth Griffith, jota yritetään tosissaan saada ensi kaudeksi Jokereihin.
   
 15. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Voisiko enää selkeämpää jatkumoa luoda Moses - Kozun - O'Neillille? Lyhyt, hyvin liikkuva rightin puolelta laukova AHL:ään pääasiassa jymähtänyt nuorehko pohjoisamerikkalainen pörriäinen.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Satuitko kysymään, että saavatko Salminen, Niemi ja Hishon jatkaa? Jos nuo läjät jäävät rosteriin viemään pelipaikkoja oikeilta pelaajilta, niin Kurri ei naaraa mistään sellaista pelimiestä, että ens kausi olisi jotain muuta kuin samanlainen katastrofi kuin juuri päättynyt oli.

  Sethin statsit on semi ok. Ei ole loistanut ylhäällä, mutta AHL piste per peli. Silti isoon kaukaloon arpa.
  Eliteprospects.com - Seth Griffith
   
 17. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Nyt, kun katsoo liigan pleijareita, jossa Ilveksen tasoinen jengi pimentää Lajusen ilta toisensa jälkeen niin mitähän tapahtuu, kun KHL:ssä vastaan tulee vaikkapa Jekaterinburg, jättiläisistä puhumattakaan. Ainakin näillä näytöillä on kaikki eväät uuteen Mika Niemeen eikä niinkään vahvistukseen.
   
 18. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Tämä on julma totuus tasoerosta. Liigan huippu yltää parhaimmillaankin, hyvässä joukkueessa, KHL:ssä 3-4 ketjuun.
   
 19. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Jani Lajusella nyt tuskin on juurikaan annettavaa KHL-tasolla. EHT:llä mies ei ole saanut mitään aikaan hyökkäyssuuntaan tällä tai viime kaudellakaan ja puolustussuuntaankin on vaikeuksia, kun jalka on raskas. Noin yleisesti ottaen pelaamisen taso EHT:llä korreloi melko hyvin sen kanssa, onko pelaajalla kykyä pärjätä KHL:ssä.

  Pelaajatyyppinä Lajunen on varmaan aika lähellä Petteri Wirtasta. Lajunen on fyysisempi ja Wirtanen taas liikkuvampi. Aloittajana ja av-miehenä pidän Wirtasta parempana. Toki Lajusta voi ajatella maalin edustalle yv-peliin, mutta sittenkin Joensuu tai Huhtala ovat tuohon rooliin parempia, joten lisäarvoa hän ei mielestäni tuossakaan kohdin toisi.
   
 20. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  En näe yhtä suoraviivaisesti, koska hyvin roolitetun joukkueen - jota Jokerit ei ollut - sisällä yksittäinen pelaaja on parempi ja muodostaa joukkueena sitten iskukykyisen rosterin.

  Mutta oleellisempaa Jokerien kannalta nyt vaan on se, että ykköskategorian suomaiaiset KHL-pelaajat eivät neuvotteluista huolimatta Jokereihin tule. Yrityksen puutteesta ei voi Vuorista kyllä syyttää. Syy suomalaisten ykköskategorian pelaajien osalta on moneen kertaan todettu verotus yhdistettynä matalampaan palkkaan kuin Venäjällä.

  Niinpä Lajunen on varsin lähellä maksimia ja esimerkiksi Kontiola ylitti selvästi maksimin sen osalta, mitä Jokerit pystyy maksamaan. Toivon edelleen, että tämän faktan osalta saataisiin uusi sivu käänettyä.
   
 21. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Myös se on osa kierrettä, että yksittäistä kotimaista tähteä ei herätä Jokerit, koska ketjukaverit on mitä on.

  En minäkään vaihtaisi esim. Talbotia ja Kozunia Jormakkaan ja Pihlströmiin. Sen lisäksi, että tienaisin kaudessa käteen saman mitä Jokereissa kolmessa kaudessa. Ja silti saisi matkustella pitkin ja poikin.

  Plus, että se yksittäinen "Kontiola" ei Jokereiden todellisia menestymis mahdollisuuksia vielä juurikaan muuttaisi.

  Ikävä tilanne, mutta valitettavia tosiasioita.
   
 22. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Viimeksi muokattu: 26.03.2017 klo 15.05
 23. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aluks mietin jo että miksi ihmeessä, mutta toisaalta vasta 18v niin ihan ok haku jos on edes jonkinlaista potentiaalia.
   
 24. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No eipä oikeastaan ole tuonkaan puolesta mitään järkeä. Täysi raakile, jollaisia olisi todennäköisesti suomalaisiakin tarjolla omistakin kasvateista (vertaa Gymer). Ensimmäiset kaudet annettaisiin peliaikaa kehittymisen toivossa, joka voitaisiin antaa omallekin juniorille ja jos kehittyy laatupelaajaksi, lähtee NHL:ään silloin, kun pelaajasta alkaisi olla Jokereille jotain varsinaista hyötyäkin. Jos taas ei kehity NHL-tasolle, löydetään niitä alempien ketjujen koohottajia kyllä Suomestakin ja valmiimpia sellaisia.
   
 25. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan hyvä haku, jos tekee vähintään neljän vuoden sopimuksen ruokapalkalla. Toiseksi uskoisin, että pelaaja pitää ensin varata.