Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Asiahan ei miulle millään tavalla kuulu, mutta:

  Jokerit on yksi vaihtoehto Savinaiselle Jokerit on kyhäämässä tarjousta ja haluavat mahdollisimman pikaisen vastauksen Savinaiselta. Savinainen kertoi olevansa erittäin kiinnostunut pelaamaan Jokereissa, kun ilmeisesti hänen asioita hoitava henkilö tätä häneltä kysyi. Vaihtoehtoja on muitakin mm. Kiina eli ilmeisesti Kunlun, Vitjaz, ja Sibir joiden kanssa neuvottelevat myös. Jokereista puhuivat aika paljon mitä etuja olisi siellä pelaamisessa eli Suomalainen valmentaja sekä paljon muita Suomalaisia pelaajia ja ennestään tuttuja Savinaiselle.


  Tuon keskustelun kuulin aivan sattumalta kahvilassa jossa Savinainen keskusteli ilmeisesti juuri pelaaja agenttinsa kanssa.
   
 2. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  No eiköhän tuo nyt kuitenkin ole menossa A-junioreihin, kuten esimerkiksi Peeters viime keväänä.
   
 3. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Miksi siitä sitten edustusjoukkueen huhuketjussa ylipäätään keskustellaan? Jos junnuasia niin ne keskustelut junnuketjuihin. Turha huhu ja sitäkin turhempi värväys, jos tällä on yhtään mitään tekemistä edustusjoukkueen kanssa.
   
 4. faro Jäsen

  Kyllä minunkin mielestä on täysin selvää, että kyseessä on Wouter Peetersin tapaan värväys A-junnuihin. Hölmöä edes ajatella muuta.
   
 5. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti Vuorinen tai Kurri ei sentään kuluta yhtään sekuntiaan noihin a-junnujen signauksiin. Niillä pitäisi olla tällä hetkellä sen verran kiireitä ja työmaata edustusjoukkueen kokoamisessa, ettei pitäisi kyllä sekuntiakaan kuluttaa joidenkin tanskalaisten tai belgialaisten tusinajunnujen skouttaamiseen. Tai Ikosen.
   
 6. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Mä olen kuullut sellaisen huhun tai oikeastaan juorun, että budjetti ei juurikaan nouse ja ensi kausi mennään tämän kauden rungolla ja mahdolliset vahvistukset tulee olemaan 3- ketjun kamaa. Muttä tämä on siis pelkkä juoru, joka todennäköisesti kevään ja kesän hankintojen muodossa ammutaan alas. Tai sitten ei.....#kesällätreenataankovaajaensikaudellaollaanvalmiimpia
   
 7. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Täällä siis viilletään jo ranteita auki A-junioreihin tulevista pelaajista. Ei jumalauta. Kurri & Vuorinen tuskin tähän ovat hirveästi aikaa käyttäneet, ja vaikka olisivatkin, mitä sitten? Tässä on silti ihan helvetisti aikaa kahdelle ihmisille tehdä työnsä kunnolla. Jos eivät siinä onnistu niin haukutaan sitten myöhemmin.

  Pitäisikö joskus ajatella edes hetki positiivisesti?
   
 8. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tässä mitään ranteita kai kukaan ole viiltelemässä vaan vaatimassa Kurria ja Vuorista hoitamaan ruutunsa.

  Kurrin ja Vuorisen ajan pitäisi suuntautua 110% muualle kuin a-junnujen rakentamiseen ja toivotaan että tälläkin kohdalla niin on ollut, eikä heillä ole mitään junnujuutin kohdalla. Sen verran sekaisin on Jokerit ollut rosterin, organisaation ja peliesityksien osalta koko menneen vuoden, että aikaa ei pitäisi olla sekuntiakaan tuhlattavaksi epäolennaisuuksiin.

  Lainaus:
  Kovin montaa positiivista asiaa ei itselleni tule mieleen menneen kauden Jokereista, joten se siitä. Otetaan positiivisia asioita ilolla vastaan sitten, jos niitä joskus taas tulisi. Ikonen ja joku ehkä junnuihin tai minnelie suuntaava tanskalaisjunnu ei niitä uutisia ole. Sen lisäksi pidän itselläni täyden oikeuden jatkossakin haukkua Jokereitten keskeiset vastuuhenkilöt niiltä osin, missä ovat tehneet työnsä huonosti.
   
 9. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on kyllä tähänastisista huhuista kaikista surullisin ja jos nämä puheet pitävät paikkansa voidaan Hjalliksen lupaukset juhlallisesta juhlakaudesta unohtaa. Herrat Niemi, Hishon, Salminen ja kumppanit on saatava ulos rosterista etenkin jos jostain Tapparasta ollaan kärräämässä Lajusia sisään, joka menee edellä mainittujen herrojen kanssa samaan kategoriaan. Ei mitään käyttöä etenkään tulosketjuissa. Nelosessa Lajunen ja Niemi menee, mutta sinne on tarjolla jo Anttilaa, Wirtasta, Mäkeä ja optimi tapauksessa jopa Huhtalaa ja Pihlströmiä. Se on aivan yks hailee mitä spesiaalia Jokereiden organisaatio keksii pelin ulkopuolelle; jos peli ei kulje, on juhlakausi täydellinen floppi. Sitä ei pelasta mitkään Selänteen paidan jäädytykset tai mitkään muutkaan toissijaiset asiat pelitapahtumien näkökulmasta. Hjallis täyttää lupauksensa vain jos Jokerit pystyy kokoamaan seksikästä taitokiekkoa pelaavan joukkueen, josta Jokerit on entisinä hyvinä aikoina tunnettu.

  Ei tää niin vaikeeta oo, jos Jokerit haluaa saada juhlakauden aikana lehterit pullolleen niin huhujen pitäisi olla luokkaa:

  Lepistö
  Pulkkinen
  Moses
  "Reginin taakse uskottava kakkossena",

  eikä mitään Jani Lajusia ja tanskanlupauksia, jotka pelaavat a-junnuissa.

  Rahaa, onnea ja analysointia se vaatii, että kokoonpanosta voidaan oikeasti tehdä uskottava. Viime kaudesta ei voi kun parantaa ja parannusta ei ole se, että floppaavat herrat saavat jatkaa. Se jos joku olisi huonoa työtä toimistolta ja jos näin kävisin, toivoisin että kukaan ei ostaisi kausaria.

  Jos multa kysyittäis, niin Jokereiden pitäis nimenomaan keskittyä kahteen ekaan ketjuun ja pyrkiä niistä luomaan sellaisia, jotka illasta toiseen ratkoo pelejä. Kuten LoKoMo ja Kapasen ketju ekana kautena. Heidän taakseen sitten niitä liigarouhijoita vähän alhaisemmalla palkalla, kuten Mäki, Anttila, Marjamäki ja muut perinteiset alempien ketjujen rouhijat, jotka kyllä pystyvät parhaimmillaan pelaamaan sitä 0-0 peliä.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  No mikäs epäolennaisuus on vahvistaa A-junnuja? Yhtä lailla nuoretkin olivat sekaisin tällä kaudella, kuten asiasta mainitsitkin organisaation muodossa. Viime vuonna ilmoitettiin jatkosopimuksista 12. huhtikuuta ja päivä siitä eteenpäin putosi ensimmäinen soppari ulos Zapolskin myötä. Ihan rauhassa vaan.
   
 11. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitä KHL-Jokerit hyötyy a-junnujen vahvistamisesta tanskalaisen pelaajan muodossa, kun ei sieltä osata kehittää urapolkua junnuista KHL-Jokereihin edes omille kasvateille? K&V:n ei pidä noihin aikaansa tuhlata.

  Organisaatiolla tuossa yhteydessä tarkoitin KHL-Jokereita enkä niinkään junnuja, vaikka junnutkin toki ovat osa sekaisin olevaa organisaatiota. Jos kuitenkin organisaatiota haluttaisiin laittaa kuntoon myös sillä puolella, pitäisi ihan ensin luoda se pelaajapolku juniorit-KHL välille. Ilman pelaajapolkua millään panostuksilla junnuihin ei ole KHL-Jokereiden näkökulmasta mitään hyötyä ja noi juuttilupausten haut ovat ihan yhtä tyhjän kanssa.
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Tässä on valitettavasti totuuden siementä mukana. Enpä tiedä sitten onko sieltä jotain yhteistyökuvioita tulossa, koska Espoo Unitedin väkeä oli katsomassa playoff-pelejä ihan Jokereiden omassa aitiossa. Eipä tuo välttämättä tarkoita mitään, mutta voihan tässä leikkiä ajatuksella, että EU nostetaan Liigaan ja Jokerit saa lainailla pelaajia sinne.
   
 13. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tuo olisi kyllä lottovoitto Kurrille ja Vuoriselle ja pelaajapolku olisi kerralla kunnossa. Eikös se Pakaslahti ole edelleen EUn GMnä?

  Näihin Savinaisiin ja Lajusiin sen verran, että nuo olisivat hyviä hakuja alempiin ketjuihin näiden Niemien ja Marjamäkien tilalle, mutta nyt nämä ovat ilmeisesti jatkamassa ja paikat alemmissa ketjuissa sitä myöten täynnä. Kahteen ensimmäiseen ketjuun tarvitaan oikeita pelaajia, joihin tämän hetken rosterista kuuluvat ainoastaan Regin, ja isoin varauksin Joensuu, O'Neill ja Jormakka. Sinne eivät kuulu nimet Salminen, Hishon, Niemi, Huhtala. Tämä pitäisi nyt toimistollakin tajuta. Jos ei parempaan ole rahaa, niin sitten helvettiin koko sarjasta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2017 klo 22.53
 14. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin , on erotettava kaksi asiaa toisistaan eli se mikä palvelee Jokereita ja se mikä palvelee Vuorista.
  Kun Peeters tuli Helsinkiin tuli itselle mieleen miksi, miksi ja miksi Peeters valitsee urallaan Jokerit muuta kuin syystä että Helsinki on kiva kaupunki.?
  Kun asiaa katsoo Vuorisen vinkkelistä niin saada kärkikierrosten drafti (kuten Peeters) tai joku unknown, Jokereihin palvelee häntä JOS Jokereissa tapahtuisi breikkaus isompiin ympyröihin.
  Nyt tilanne on sama tämän Danskin kohdalla.

  Huhuihin sen verran että Jumbon lihatiskin mukaan ,kenkä tulee heilumaan Jokereissa ja jos asia olisi Jalosesta kiinni soppari purettaisiin useammalta pelaajalta. Toki voisi kysyä jos Salminen, Niemi ja Hishon vaihdetaan Savinaiseen, Lajuseen ja Miika Lahteen niin mikä muuttuu ?

  Jokerit tarvitsisi luonteeltaan Emil Larmi tyylisiä jamppoja joiden sydän vastaan 10.tä normipelaajaa....Niitä kuin vaan ei löydä katsomalla tilastoja.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Sitä "herrasmiessopimusta" ei ole vielä kumottu, taisivat ennakoida EU kanssa tuomarin päätöstä. Tällainen yhteistyökumppani edes junnujen osalta olisi erittäin tärkeä.

  Lainaus:
  Eli silloin voisi kuvitella, että kaikki joilla on sopimus voimassa, jatkavat. Hishonia myöten. Jos näin on, niin viesti on ainakin minulle kristallin kirkas: Enää ei edes yritetä rakentaa kilpailukykyistä joukkuetta. "Juhlakaudeksi" pyritään vain 1000 laskeneeseen keskikatsojamäärään.

  Vuorinen höpötteli jossain haastattelussa taannoin, että hänellä on tähtäimessä NHL. Tän käuden esitykset jo lähes romuttivat nuo haaveet ja jos näillä eväillä jatketaan, niin ei änärissä kaivata ulkomaisia epäonnistujia.
  Lainaus:
  Näin sen pitäisi tässä palkkasoturijoukkueessa mennä. Mut joidenkin huhujen mukaan tätä urheilullisesti ainoaa oikeaa liikettä ei olla tekemässä.
   
 16. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lajunen olisi varmasti parempi kuin tällä hetkellä Tapparan paidassa nähdyt esitykset antavat olettaa. Ei kuitenkaan mikään pistelinko kakkosketjuun, mutta hyvien (nopeiden) laitureiden keskellä voisi mennä jopa tuossa roolissa. Kolmosketju olisi ideaali sijoituspaikka minun arvion mukaan. Nelosketjuun hän ei varmasti lähde, eikä Jokerit saa nykytietojen mukaan niin kovaa sentterikolmikkoa kasaan, että kaikki ajaisivat hänen ohi. Päärooli on tehdä tilaa muille, taklata, karvata, riistää kiekkoja ja pelata fyysisesti. Siinä sivussa omaa ihan hyvät kiekolliset taidot ja osaa laittaa kiekkoa pussiin muutenkin kuin tyhjiin. Esimerkki tästä YouTubessa (linkki vie siis YouTubeen). Tulee väkisin mieleen Jere Sallinen, vaikka hän onkin laituri. Pikkuhiljaa KHL-pelituntumaa kerättyään voisi nousta isoonkin rooliin ja suht yllättäen. Takuuvarmasti tulisi laittamaan kaiken peliin seuran puolesta, eli väitän että nousisi kannattajien suosikiksi aika nopeasti.
   
 17. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Tämä on tätä hektistä internet-aikaa, kun ihmiset repivät pelihousujaan jo maaliskuussa, kun vahvistuksia ei kuulu eikä kunnon huhujakaan ole oikein liikkeellä. Seth Griffith kuulosti hyvältä ja olisi sopiva haku kakkosen keskelle, samoin J. Lajunen kolmosen keskelle. Tuohon jos saataisiin vielä maaliruisku Pulkkisen tai Mosesin muodossa, niin kesä olisi taas Jokerikannattajan mehukkainta aikaa. Puolustus kaipaa tosin vielä peliätekevää Larsenia, joten sellaisesta olisi mukava kuulla huhuja.

  Itse heittäisin nuotat kunnolla Pohjois-Amerikan vesille ja hakisin sieltä nuoria kavereita, jotka eivät ole saaneet kunnolla jalkaa oven väliin änärin puolelle. Turha panostaa suomalaisiin vain sen takia, että pidettäisiin yllä illuusiota koko Suomen Jokereista. Esim NCAA:n puolella on vaikka kuinka paljon pisteitä paljon tekeviä pakkeja ja senttereitä, joilta puuttuu se 10-20 kiloa/senttiä NHL-tilaisuuden saamiseksi. Saaliit voivat toki olla ihan mitä tahansa Mosesin, DeSimonen ja Blake Gallagherin väliltä, mutta tässä korostuukin hyvät yhteydet sikäläisiin kuvioihin, joita Kurrilla ainakin luulisi olevan.
   
 18. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Mielenkiintoinen termi tuo "kilpailukykyinen". Omasta mielestäni kilpailukykyinen merkitsee sitä, että joukkueella on realistinen mahdollisuus ja kyky kilpailla mestaruudesta. Kyetäkseen haastamaan KHL:n kärjen, tulisi Jokereiden pelaajabudjetti olla vähintaan kaksinkertainen mieluiten kolminkertainen nykyiseen varrattuna ja vieläpä siten, että Jokereilla olisi farmijoukkue riittävän laadukkaassa sarjassa. Tämän lisäksi työn laatu kokonaisuudessaan joukkueen rakentamisessa tulisi olla KHL:n kärkeä. Lisäksi valmennuksen laatu, pelitavan suorittaminen ja joukkueen tiiviys niin kentällä kuin kopissa tulisi edustaa niin ikään KHL:n kärkeä. Nykyisin asetuksin siis mahdoton yhtälö ja henkilökohtaisesti koen Jokereiden kilpailukyvyn olevan olemattomalla tasolla.

  Jos taas kilpailukyky ymmärretään niin, että Jokereilla on mahdollisuus päästä pudotuspeleihin niin nykyinen budjetti ja koko toiminnan laatu on siinä rajoilla. Itse koen, että termi kilpailukykyinen on tässä tapauksessa harhaanjohtava ja parempi termi olisi osallistumiskykyinen.

  Jokereilla on hyvin rajalliset mahdollisuudet vaikuttaa omaan kilpailukykyynsä ja nekin keinot ovat vaikutuksiltaan tehottomia. Jokerit ovat olleet ja tulevat olemaan KHL:ssä osallistumiskykyisiä. Huhuissa olevat Lajuset & Co. ovat pelkkää kosmetiikkaa, jolla pyritään peittämään kaikkein räikeimmät finnit.
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mulle riittäisi varsin mainiosti tieto siitä, että pahimmat flopit saa potkut. Ainoa mitä Kurri on aiheesta sanonut: Salmisen pitää parantaa. Jos narrit aikoo lähteä myös seuraavaan kauteen ilman 2 ja 3 kenttää, niin ihan aiheesta pelihousut repeilee. Salminen, Niemi ja Hishon ulos. Sisään ei ole huhuttu kuin yhtä kelvollista pelimannia ja se huhu ammuttiin alas. Nää muut huhutut on rotaatiopelaajia max. Niitä riittää muutenkin, sillä puute on tulosta tekevistä pelaajista.
   
 20. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Niemi ja Hishon saisivatkin saada kyytiä, mutta ei noista voi vielä tiedottaa mikäli kenkää saavat, kun korvaajia ei varmaankaan ole vielä varmistettu. Salmista tuskin ollaan ulostamassa, sillä potentiaali on olemassa ja homma voi toimia paremman sentterin, varsinkin jos kemioiden muodostumiselle maltetaan antaa aikaa. Tosin en kyllä pistäisi pahitteeksi, jos Salminen vaihtuisi johonkin dynaamisempaan kaveriin.
   
 21. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Otan tosta lainaamastani kiinni ja käytän sitä aasinsiltana seuraavaan. Ensinnäkin kaikki Jokereita seuraavat ja kannattavat tietävät, että se on juuri noin. Siitä huolimatta täällä itketään päivittäin kuinka paskaa työtä toimistolla tehdään ja kaikille pitäis antaa kenkää kun ei suuren luokan vahvistuksia tule. Kaikki tietää realiteetit, mutta silti suurin osa jengistä tuntuu elävän jossain fantasiamaailmassa ja sitten kun ne omat fantasiat ei kohtaa todellisuuden kanssa, niin ollaan kenkimässä ja haukkumassa kaikkia. Vitun raskasta tuollainen. Ei mulla nyt muuta.
   
 22. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Asiaa. Kun katsoi luetteloa pelkästään 24 h ajalta, potkittavien listalla oli valmennus, Hishon, Niemi, Salminen ainakin. Lisäksi Jokerien uusien vahvistusten kriteereitä eivät täytä Lajunen eikä kukaan muukaan, joka ei ole saanut EHT:ssä mainittavaa aikaan. Kontiola oli sopiva vahvistus, mutta koska juttujen mukaan toimisto on paska, sekin menetettiin. Ja Osalaa toimisto ei ilmeisesti edes huomaa, vaikka sopimus päättyi, koska toimisto reissaa pitkin Tanskaa ja hakee pelimiehiä kolmostasolta.

  Jutut on kyllä aika mahdottomia. Voin sanoa: aivan helvetisti tekevät työtä Jokerien eteen toimistolla. Jos olisi riittävät taloudelliset resurssit, sopivat pelaajatkin tiedettäisiin jokaiseen vaihtoon. Mutta kun ei ole, tehdään jatkuvia kompromisseja. Huono asia, mutta minkäs teet. Elän tosin edelleen edes pienesti toivossa, että rahaa pelaajabudjettiin jostain tulisi selvästi nykyistä enemmän. Nykyinen tilanne Suomen verotuksen kanssa on karmea.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos edes resurssien puitteissa ei yritetä toimia kilpailukykyisesti = luovuttamista. Sellaista menoa voin fanittaa mainiosti teksti tv:stä.

  Salminen Ottelut 56 6+20=26 +3
  Siinä on tasot todistettu. Koko kausi isoa tonttia sekä ylivoimaa. Kulmissa pyörimistä ja yleisilme kuin lapasella. Salmisella on kirkas tulevaisuus liigassa. KHL sillä ei riitä taito ylemmissä ketjuissa ja fysiikka mättää alemmissa, tahtotila ei ole riittävä kumpaankaan rooliin.

  Jo kerran pelataan KHL, niin pitää joukkueen myös täyttää ne mitat jossain järjellisissä rajoissa. Jos joku floppaa pahasti, niin sille tontille pitää vaatia uutta kasvoa. Nyt niitä pahasti epäonnistuneita on Jalonen, Salminen, Hishon ja Niemi.
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jälkikäteen toki näin. Mutta ennen kauden alkua kirjoitit muistaakseni, että JMA:n "vaihtaminen" Salmiseen oli Jokereille voitto. Kohtuullisia odotuksia myös sinulla Salmisen osalta...

  Jokerit on neuvotellut ja neuvottelee edelleen usean KHL:ssä pelaavan suomalaisen kanssa ja mukana on pelaajia kaikille tonteille: maalivahti, puolustaja, hyökkääjä. Sopivan paketin räätälöiminen on muuten helppoa, mutta kun se raha. Osalla nettopalkka putoaisi kolmannekseen ja parhaassakin tapauksessa noin puoleen, joten melkoisilla talkoilla suomalainen KHL-pelaaja Jokereihin lähtisi. Myös eräs SHL:ssa pelaava isokokoinen maalivahti on pohdinnan alla, samoin Pohjois-Amerikka on kiinnostuksen kohteena. Syy on yksinkertainen: eivät ole niin kallita kuin suomalaiset jo KHL:ssä pelaavat. Osa on melkein täysiä arpoja KHL:ssä. Erityisesti pienikokoiset sentterit.
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Taitaapi kyse olla Anders Lindbäckistä. Kyllähän tuo Heleniuksen tilalle olisi varmasti passeli korvaaja ja onnistuessaan haastaisi Zapolskia ykkösmaalivahdin paikasta.

  Lainaus:
  Pakaslahti on pelaajakoordinaattori, toimitusjohtajana häärää Olli Aro.