Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Koska erilaisia Jokereihin liittyviä huhuja viljellään ympäri palstaa, fantasiarostereissa ja kausiketjussa, ajattelin avata tällaisen yksiselitteisemmän ketjun huhujen julkaisemiseksi ja alasampumiseksi.

  Toivoisin kovasti että ketjussa kuitenkin noudatettaisiin palstan huhuja koskevaa sääntöä:
  Lainaus:
  Joku lehti, olisikohan Satakunnan Kansa, kirjoitti jossain vaiheessa että Lukon Jakub Petruzalek neuvottelisi Jokereiden kanssa. Onkohan tietoa miten neuvottelut ovat edenneet tai mahdollisesti päättyneet? Jossain yhteydessähän Petruzalek oli jo aiemmin sanonut haluavansa Jokereissa joskus pelata.

  Tältä palstalta poimittu huhu josta kuulisin mielelläni lisää ja joka oli perimmäinen syy tämän ketjun avaamiselle, on Jori Lehterän paluu kotiin. Mistä lähtenyt ja onko lisäinfoa tästä?
   
 2. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereihin liitettyjä huhuttuja pelaajia ovat mm. Jakub Petruzalek, Markus Nordlund, Eero Kilpeläinen, Niclas Lucenius, Mikko Jokela, Juhani Tyrväinen, Nichlas Hardt, Teemu Ramstedt, Jeff Hamilton, Jori Lehterä(?) jne. jne.

  Joka vuosi on näitä huhuja ollut paljon ja aina niistä jokunen osuu, vaikka huteja löytyy vielä enemmän. Minua ei edes suuremmin haittaa vaikka näitä huhuja heitellään ilman kovinkaan luotettavia lähteitä, saapahan tällaiset wannabe-managerit hieroa uusia kokoonpanoja A4:sille.

  Luotan Kekäläiseen ensi kauden hankintoja ajatellen.
   
 3. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Varmana omana huhu-arvauksenani voin sanoa että koko joukkueelle tehdään kolme seuraavaa kautta kattava jatkopahvi. Jokainen kundi on taistellut niin hienosti HIFKiä vastaan, että Kekäläinen on nähnyt valon ja pitää voittavan joukkueen kasassa.
   
 4. Knatterton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Colorado Avalanche, HCK
  Lainaus:
  Näistä huhuista kuitenkin vain osalla on jokin mainittu lähdekin ja osa taas on omaa mutuilua, omia toiveita tai "kuulin kaverilta"- tyyppisiä huhuja.

  Nordlundin siirtymisestä ovat kertoneet MTV3 ja Veikkaaja.
  Kilpeläisen huhu on tainnut lähteä Satakunnan Kansasta, joka pitää Eeron siirtoa varmana. Tainnut Veikkaajakin tästä kirjoittaa.
  Nichlas Hardtia huhuilee taas tämä ruotsalainen blogi.

  Muille huhuille en nyt tähän hätään löytänyt ainakaan lähdettä.
   
 5. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä ketju, voisi meidänkin osio kaivata tällaista.

  Hamilton tuntuisi jotenkin olevan non-Keklumainen hankinta. Muussa tapauksessa en tule ymmärtämään Brembergin ulostamista. Ei Jokereissa rahasta ole puute, Lasak ja Pihlman tuskin pelaa millään pikkuliksoilla(eikö Linkanin poistumista selitelty mm. fyrkalla?). Lisäksi Hamilton on aika saikkuriski, muistaakseni Bremberg oli lähes aina jäällä?

  Mutta viekää jos Keklu näin haluaa. Saa ottaa Ramunkin mukaan. Antakaa meille yksi Erkan juomapullo ja vaikkapa Dehner vaihdossa..
   
 6. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Tämä ei ole huhu, vaan yhden nimeltämainitsemattoman palstalaisen henkilökohtainen toivomus nähdä terve, ja kunnossa oleva Jeff Hamilton Jokereissa. Uskallan kyllä arvata, että näillä "pudotuspelinäytöillä" ei ole mitään asiaa Jokereihin.

  Mulle aivan sama kuka siellä pelaa, kunhan kantaa paitaansa ylpeydellä.
   
 7. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Urheilulehden mukaan Ramstedtin pöydällä odottaa Keklun tarjoama Jokeri-sopimus.
   
 8. Anzta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, JKS
  Lainaus:
  Jos tämä juttu on totta toivon koko sydämestäni, että Ramstedt syystä tai toisesta hylkäisi Jokerien sopimustarjouksen. En haluaisi ikinä nähdä kyseistä pelaajaa Jokereissa. Kaiken lisäksi on mielestäni profiloitunut liian selkeästi Ifk:ksi ja tälläisiä pelaajasiirtoja ei tarvitse tehdä.
   
 9. Elton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Itse kuulin joukkuetta läheltä olevalta henkilöltä, että Kekäläinen vie kuulemma mediaa 6-0 case Kilpeläisessä ja Kilpeläinen ei ole tulossa vaan Jokerit ovat jatkaneet Lasakin sopimusta. Tämän postasinkin jo lyhyesti ja ytimekkäästi tuonne ensi kautta käsittelevään ketjuun.

  Toivon todella että tämä pitää paikkansa. Kyseinen lähde on yleensä ollut hyvin hajuilla asioista. Hänen suuustaan kuultuna mm. postasin tänne jatkoaikaan aikoinaan Scott Langowin siirron Jokereihin hyvissä ajoin ennenkuin siitä oli ollut juttua mediassa tai edes huhuissa.

  Pikkuisen vaan pelkään, että kun tämä maalivahticase on ratkaistu todennäköisesti hyvissä ajoin eli alkuvuodesta, niin silloin varmasti näytti Kilpeläinen Lasakia paremmalta vaihtoehdolta. Nythän tilannen on sitten täysin toinen...
   
 10. #31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
  Lainaus:
  Pullo voidaan HEITTÄÄ teille, mutta Dehneriä ette saa.
  Kiitos ei Hamiltonille sekä Ramulle.

  Kirjoitin tästä huhusta jo tuonne ensi kautta käsittelevään ketjuun, mutta tosiaan suht. luotettavasta lähteestä kuultuna, Jokerit NEUVOTTELEE Lukon kanssa Charles Bertrandin sopimuksen ostamisesta.
   
 11. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Saako täällä esittää sivistyneitä arvauksia pelaajista, jotka saattaisivat olla tulopuolella? Joskus nekin osuvat.

  Luulisin Keklun/Erkan olevan kiinnostunut tällä kaudella Elitserienin floppijoukkue Frölundassa pelanneesta Riku Hahlista. Kyseessä suht. kokenut kahden suunnan sentteri, joka ei veisi edes ulkkaripaikkaa. Hahl täyttää tänä vuonna 31, joten mistään vanhuksesta ei ole kyse ja hyviä vuosia on vielä jäljellä. Olisi melko ideaalinen pelaaja kolmosen keskelle.

  SirKepola: Sulla on pointti, enkä olisikaan tuomassa missään nimessä Hahlia ykköseen Pirnesmäisellä liksalla, vaan kakkos- kolmosketjuun olisi passeli vaihtoehto, jos palkka olisi kohtuullinen. Kannattaa huomioida että ensi kaudeksi vapautuu paljon pelimerkkejä Pirneksen (300k), Hentusen (300k, jos jatkaa laskenee n. 150k tietämille) ja Kauppisen (250k) sekä Aran, Rannan ja Jortsun (yhteensä 250k) poistuessa/poistuttua. En uskoisi että Hahlin kaltaiseen varmaan korttiin sijoittaminen olisi mitenkään huono liike.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2011 klo 15.10
 12. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:

  Kuulostaa omiin korviin taas sellaiselta pelaajalta, joka maksaa aivan helvetin paljon ja panoksena saadaan "ihan ok" suoritus. Joten thx, but no thx.
   
 13. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
 14. Anzta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, JKS
 15. EDDIE C Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi (sympatiat Ruotsille)
  Lainaus:
  Ikävä ei tosiaan tule. Tosin Pile on varmasti ensi kaudella kunkku siellä missä ikinä pelaakaan. Ujo ja kaikenkaikkiaan nolo ja törkeän paska esiintyminen tällä kaudella kielii jostain vakavasta ongelmasta josta en tiedä mitään. Toivottavasti saa kropan ja daijun kuntoon ensi kaudeksi.
   
 16. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aivan samaa mieltä Pihlmanista. Ei herännyt missään vaiheessa. Ei tule ikävä tätä pelaajaa.
   
 17. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Keklu taisi eile sanoa vain, että hetken annetaan savun laskeutua ennen kuin mietitään ensi kauden joukkuetta. Onko kukaan nähnyt missään mitään päivämäärää, jolloin olisi tarkoitus kertoa jotakin.

  Itseäni kiinnostaa kovasti se, julkaistaanko Radulovin ja Selänteen sopimukset ennen vai jälkeen tulossa olevien nimekkäiden pakkien sopimuksia.
   
 18. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Tukiaisen blogikirjoitus

  Tukiainen siis kirjoittaa olleensa Jokereiden jatkoilla mukana. Ei tässä mitään, mutta toisessa kappaleessa kyseinen nainen kirjoittaa siitä, kuinka joku hyväkroppainen ja mukava kiekkoilija flirttaili hänelle jatkuvasti.

  Sitten asiaan. Onko kukaan kuullut huhuja tästä episodista tai mahdollisesti jopa "syyllisestä"? Onko Pulkkinen vanhempien rouvien perään vai Semir hävinnyt vedonlyönnin?

  edit: Vai olisiko paremmin sopinut Erkan tai Keklun ketjuun? Mitä enemmän asiaa ajattelee, sitä enemmän tuo alkaa tuntua raivosummasmaiselta tavalta rangaista epäonnistuneita pelaajia.
   
 19. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Lainaus:
  Aivan karmea kauden päätös. Ensin turpaan ja sitten Tuksun kanssa jatkoille.

  Pitäisiköhän vaihtaa 32 vuoden jälkeen seuraa :). Pitää toivoa että tuo hyvä kroppainen henkilö oli Hjallis.!
   
 20. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Vasta perjantaina.
   
 21. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  National Hockey League
  Ei saatana. Tämän palstan luulisi oleva viimeinen mesta, jossa tuosta monsterista puhutaan. Next topic. Jollain täytyy olla jo the massivisen pvm tiedossa?
   
 22. #31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
  Lainaus:
  Eikö Virmasen hankinnoista päästä ikinä eroon. Sääliksi käy pelaajia, ei ne nyt niin huonosti pelanneet että tolla tavalla pitäisi rangaista.

  Niin, huhuketjussa kun ollaan niin samaisilla jatkoilla on luotettavien lähteiden mukaan ollut myös Karri Rämö. Tuskin kuitenkaan on jokereihin tulossa, tai mistä sitä tietää.
   
 23. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aika hiljasta on varmojen tulijoiden kanssa. Hyvin kyllä on Keklu on pitänyt pimmenossa uudet jannut. Ennen on tähän aikaa ollut hyvin jo tiedossa uudet pelaajat.

  Nordlund taitaa olla varma. Itse pidän hankinnasta, +30 pinnaa tiedossa.
  Kilpeläinen on myös luultavammin tulossa. Toivottavasti onnistuu.

  Muita huhuttuja pelaajia ovat Hardt, Ramstedt, Petruzalek, Lucenius, A.Tyrväinen, J.Häppölä, J.Joensuu ja P.Parkkonen. Junnuihin huhuttu Salmisen veljeksiä, Vidgreniä ja Bertrandia.

  Hardt vois olla tulossa ja ehkä Parkkonen+junnut. Muihin en usko..
   
 24. Silverstein Jäsen

  Lainaus:
  Antti Tyrväisellä on sopimus Lahteen, joten tarkoitat varmaankin Juhani Tyrväistä.
   
 25. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Junnuista vielä sen verran, että eliteprospects.com:n "inside informationin" mukaan HIFK:n puolustustaja, Jokeri-kasvatti Otso Rantakari siirtyy takaisin meille. Kyseessä siis 93-syntynyt rightin pakki, joka iski viime kaudella A-junnuissa 29 pelissä 11 pistettä sekä kolmessa B-junnupelissä tehot 2+4=6. Olisi muuten tuolla pistekeskiarvolla ollut meidän A:n toiseksi tehokkain pakki. Rightin jätkänä varmasti hyvä lisäys ensi kauden joukkueeseen.