Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jos pääomistajan lisäsatsaus vain pienentää itärahan osuutta, niin tulos +- nolla. (Mut mehän ei tiedetä tarkkaa sopimusta, tämä lienee ns palstatotuus.)

  Kyllä Jokerien juhlakausi kulminoituu kovin vahvasti noihin kolmeen floppiin. Jos edes joku noista saa jatkaa, niin leuattoman puheet satsauksista juhlakauteen on normaalia poliitikon markkinointipuhetta. Kurrin sanomiset tukee tätä näkemystä, mutta odotellaan mitä tapahtuu. Eikä median huhut yhtä alas ammuttua lukuun ottamatta ole luoneet uskoa kärkihankintoihin.
   
 2. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  On ihan pelaajasta itsestään kiinni, minkä ikäiseksi asti hän pystyy kehittymään. Moni yli 30v. pelaajakin kehittyy vielä, ja eihän 26v. ole vielä edes pelaaja parhaassa iässä...

  Lajunen ei ole yksinään mikään sateentekijä, varsinkaan KHL-tasolla. Oikeassa roolissa, hyvässä ketjussa hän kuitenkin voisi yllättää monet myös pisteiden valossa. Isoin osa hänen peliä on kuitenkin repiminen, raastaminen ja taistelu, joten siinä mielessä vertaaminen Wirtaseen pelaajatyyppinä on osuva. Niemi taas on enemmän taitopelaaja, jonka taso ei vaan riitä tuohon rooliin KHL:ssä.
   
 3. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lajunen on suuntaamassa ensi kaudeksi Sveitsiin.
   
 4. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kumpi Lajunen vai kumpikin on menossa Sveitsiin?
  Ville Lajusen jatko kun ei ole käsittääkseni millään tasolla varma, niin pitää kysyä tyhmiä.
  Se, että Jaakola ei onnistunut Jalosen alaisuudessa ja on ilmeisesti lähdössä on yksi juttu, mutta jos tuohon jatketaan vielä V.Lajunen lähtijäksi ja Genoway myös mahdollisena muuttajana, niin alakerta huutaa kiekolliseen peliin kykeneviä kavereita. Toki tilanne on heti parempi jos Lajunen ja Genoway jatkaisikin meillä jostakin syystä...

  Lainaus:
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Jania tässä tarkoitettiin. Kelpaisi edelleen Jokereihin, pelaa hienoa kevättä Tapparan paidassa. Ja broidinsa voisi myös jatkaa meillä.
   
 6. Jeffrey Jäsen

  Jatkoajan uutisen mukaan muutaman vuoden takainen liigan paras pelaaja Michael Keränen vapautuisi Ilveksestä.

  Tässä mille se puuttuva sentteri?
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ykkössentteri olisi tässä. Kurri ja Vuorinen hereillä nyt.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Joo, vaihdossa voisi antaa Reginin ja Jormakan. Olisi Vuorisen ja Kurrin näköinen diili.
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Miika Lahdesta yhä puhuttu, että JYP sopimuksestaan huolimatta käyttäisi "ulkomaan" option ja jatkaisi KHLssä, mutta joukkueena olisi Jokerit.
   
 10. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tämä olisi kyllä tähän mennessä yksi koko Jokerien KHL-historian järjettömimmistä hankinnoista. Samaan kastiin Severi Sillanpään "löytämisen" kanssa. Ei yhtään mitään käyttöä, kun Wirtasellakin jo sopimus on. Toivottavasti on pelkkä huhu, ja Lahti kaatuilee ihan jossain muualla.

  Pahoin pelkään, että tämä on Vuorisen kolmossentteri. Miksei jopa kakkossentteri. Saa Salminen taas yhden kauden nauttia tarjoilusta.
   
 11. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lahti oli hyvä tällä kaudella Kunlunissa, selkeä vahvistus. Myös Enlund samasta jengistä olisi kova kaveri narreihin, mutta en tiedä riittääkö pelimerkit Jonaksen tasoiseen kaveriin.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kunlunin jämät on Jokereiden huomisen tähtiä! Tästä on hyvä rakentaa.
   
 13. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Huhuissa pyörineet siis nimet Lajunen, Savinainen, Lahti ja Ikonen. Ei hyvältä näytä jos vielä kolmikko Hishon, Salminen ja Niemi jatkavat. Aivan helvetinmoinen työ on joukkueen rakentajilla. Laadukas kakkossentteri, pari maalinsylkijää ja kiekollinen liideri nyt ainakin tarvitaan ensi hätään.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  No onhan tää toteutuessaan kuin pahaa unta. Melko hyviä laitureita on, mutta ei niille pelikavereita. Onko vetovoima pelaajien keskuudessa noin huono vai pelimerkit loppu?
   
 15. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Pikemminkin huhut ovat loppu. Onhan tänne viime vuosien aikana huhuiltu vaikka ketä, mutta lopulta tulijat ovat olleet enemmän tai vähemmän yllätyksiä. Toki tälle kaudelle huhuiltu McIntyre olisi varmaan mennyt Hishonin tilalla, paukuttanut Sveitsin playoffeissa 11 maalia 11 otteluun..
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jarno Koskirannallehan tämä vahvasti haiskahtaa.

  Toinen vaihtoehtohan on tosiaan Joonas Kemppainen, jonka jo mainittiinkin menevät Ufaan.

  Koskiranta on kuitenkin tehnyt uran parhaalla KHL-kaudellaan 45 pistettä. Kemppainen ei ole aikuisurallaan päässyt (vielä) lähellekään noita tehoja. Viimeiset pari kautta Koskiranta on toki pelannut SKA:n alemmissa ketjuissa, joten pisteet hieman laskeneet.

  Koskirannassa on yksi vika.

  Koskirannasta on jäänyt aivan vitun hmv kuva. Onpahan aikaa sitten ensi kaudella muuttaa tuo käsitys jos meille tulee.
   
 17. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Joku muukin näköjään on tehnyt kyseisen havainnon Koskirannasta. Ei varsinaisesti säkenöi koskaan kentällä, mutta hoitaa oman ruutunsa. Aina jostain saa annettua peliä edistävän syötön sekä sieltä täältä iskee kiekon häkkiin. Mielestäni Jokereiden resurssit huomioon ottaen katsomisen arvoinen kortti vaikka ei Kontiolan tai Omarkin kaltaista varmaa taitoniekkaa olisikaan tulossa. Hintakin lienee pykälän matalampi.
   
 18. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kurrin mukaan siis viisi pelaaja tulossa, ja nämä ovat kaikki kenttäpelaajia. Maalivahit pysyvät ennallaan.

  Huhujen/hankittujen oikeuksien perusteella tulijat ovat Tim Erixon, Nicklas Jensen, Seth Griffith, Jarno Koskiranta sekä X.

  Kieltämättä paperilla hankinnat näyttävät (Genowayn jatkaessa) hyvältä. Jos nuo neljä nimeä toteutuvat, on tuon yhden X:n oltava ehdottomasti sentteri. Niemi ja Hishon jäävät (?) joukkueeseen, ja heillä ei lähtökohtaisesti saa olla mitään muuta kuin rotaatioroolia tarjolla.

  Sentterikaluston pitäisi siis olla Regin-Koskiranta-X-Wirtanen sekä nuo kaksi floppia. Griffith on ilmeisesti sentterilaituri, mutta toivon mukaan nyt on opittu ja hänet ajetaan laiturina sisään isoon kaukaloon. X:n paikalle ihannehankinta olisi esim Elkins naapurista. Hyvin liikkuva, tunnollinen ja suht fyyisnen pelaaja, joka on huikea aloittaja.

  Ja @powerplaymaker in mielikuva spoilerissaan on täysin sama kuin minulla. Toisaalta, jos takoo 45 tehopistettä ensi kaudella punakeltaisissa, niin saa mun puolesta olla ihan millainen janari tahansa. Kunhan ei ole mikaniemihmv, eli surkea pelaaja, ja vielä onnettomampi persoona.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juuri näin. Jokereilta on ollut krooninen pula tasaisesti suorittavista senttereistä. Oikeastaa Kekäläisen lähdön jälkeen on sentteriosastolla ollut lähes koko ajan vaje. Toki ekalla KHL-kaudella tilanne oli top2/top4 osalta hyvä, kunnes kapanen meni paskaksi.

  Koskiranta, vaikka hmv onkin, olisi juuri sitä mitä Jokerien on pakko saada. Rutinoitunut kakkosen sentteri, joka on jo osoittanut tasonta KHL:ssä. Ja käsittääkseni Koskiranta on tätä meidän käitystämme huomattavasti taitavampi pelaaja.


  Lainaus:
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Minulta on tuollainen lausunto mennyt kokonaan ohi. Sisältääköhän nuo 5 pelaajaa potentiaaliset jatkosopimukset myös? O'Neillin mahdollisen option, Genowayn semi-toivotun jatkosopparin ja Jaakolan option lunastuksen?

  Toivottavasti ei. Oma hahmotelmani on seuraavanlainen, mikäli 5 pelaajaa ollaan hankkimassa:

  Joensuu - Regin - O'Neill
  Huhtala - X1 - X2
  Salminen - X3 - Jormakka
  Pihlström - Wirtanen - Anttila
  Mäki - Niemi - Marjamäki
  (Hishonille kenkää)

  X4 - X5
  Lauridsen - Jensen
  Rissanen - Jaakola
  Jalavanti

  X1: Jarno Koskiranta
  X2: Nick Jensen
  X3: Seth Griffith
  X4: Tim Erixon
  X5: Petteri Lindbohm

  Ei pojat näin sotaa voiteta. Ensinnäkin: missä omat kasvatit? Lindbohm ehkä vähän sen kategorian haku, mutta ei mikään Pulu tai Lepistö. Toiseksi: Missä pakiston kiekollinen osaaminen?

  Ilmeisesti sitten Jani (ja Ville?) Lajunen matkaakin sitten Svetisiin. Mieluusti näkisin Lajun kolmosen keskellä ja Griffithin laidassa, jos hänet meille saavat hankittua. Pakistoon Lajuselle jatko, Leppä sisään, Hishon ulos.
   
 21. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @powerplaymaker En jaksa nyt kännykällä etsiä, mutta Twitteristä #Jokerit löytyy linkit Kurrin lausuntoon. Ja samaa mieltä kanssasi omien poikien tarpeellisuudesta.

  Kurri ja Vuorinen ei millään tasolla tunnu olevan tehtäviensä tasalla.
   
 22. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Unohtakaa nyt noi Elkinsit kaikista Jokereihin liittyvistä fantasioista. Taso riittää ehkä 4-ketjuun Wirtasen paikalle mutta mihinkään muuhun ei rahkeet riitä. Ja kiekollisesti ei mitään annettavaa tällä tasolla.
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näin näytti olevan. Oikeastaan Kurri oli todennut, että rosterissa on 5 paikkaa vapaana.

  No; tässä Eliteprospectsin listassa Jokereilla on se 20 kenttäpelaajaa 25:stä mahdollisesti. Mukana myös Jaakolan ja O'Neillin optiot. Kenkä ei ole vielä heilunut, mutta kuulemma heiluu. Joten en ottaisi tuota lausuntoa sittenkään niin absoluuttisena tilanteena.. Tai sitten Hishon ja Niemi jatkaa :)
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 19.59
 24. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ottamatta sen kummemmin kantaa mihin Elkins riittää, niin mun mielestä Elkins ei Jokerien sapluunaan sovi. Ei taitojensa puolesta, vaan muuten.

  Ensinnäkin, Elkins on Liigassa varsin kallis mies. Jos hän tänne siirtyy, niin ainakaan alennusta tuskin hän on valmis antamaan. Jos hommaa miettii pelaajan näkökulmasta, niin miksi Jokereihin? Oletettavaan rooliin verrattuna HIFK tarjoaa vähintäänkin kilpailukykyisen palkan pienemmällä reissaamisella, puhumattakaan fanien reaktiosta. Heillä hän on suuri suosikki, meillä osastoa "ynnä muut". Jos taas raha puhtaasti motivoi, niin ottajia lienee muuallakin. Joku Magnitka, TsSKA, SKA ,Ufa ja kumppanit voivat maksaa nelossentterille nettona sen, minkä me bruttona kakkoselle. Ja kakkossentteriksi en näe Elkinsiä sopivaksi. Sveitsi ja Ruotsi sitten tarjoavat kaiken järjen mukaan mukavamman paketin, jos oletetaan miehen haluavan pelata, tienata ja nauttia.

  Toisekseen, mikä olisi Elkinsin anti Jokereille? Monipuolisena pelaajana hän olisi toki hyödyllinen, mutta onko hänellä Jokerien kannalta ns. kriittistä osaamista? Mun mielestä meillä on suuret puutteet aivan muualla, eikä Elkins noita ratkaisisi. Edelliskauden ja nykykokoonpanon (pl. huhut toki) osalta meiltä puuttuu maalintekovoimaa, enkä näe Elkinsiä tähän ratkaisuna. Ehkä parannuksena edelliskausiin verraten, muttei sinä kriittisenä ja ratkaisevana palasena.

  Mä en yksinkertaisesti näe Jokerien ja Elkinsin liittoa mitenkään toimivana. Kun Liigassa miehen nauttima palkka ja arvostus yhdistettynä meidän tarpeisiin ja budjettiin eivät vain kohtaa. Kyse ei ole mistään tähtiin yrittävästä pelaajasta hakemassa näytönpaikkaa, vaan 32-vuotiaasta. Ei hän tänne tule alennuksella hakemaan näytönpaikkaa kaudelle 2018-19. Hän ei ole mikään kärkikenttien pelaaja, vaan monipuolinen ja luotettava jätkä. Meillä ei ole yksinkertaisesti varaa pistää tällaiseen kaveriin sellaista kasaa massia, että sen takia kannattaisi roudata säkki Nordikselta Ilmalaan.

  Lähtökohtaisesti näkisin jossain fantasiarosterissa Elkinsin ehdottomasti pomminvarmana kaverina rosterissa. Reaalimaailmassa en kuitenkaan näe häntä Jokerien resursseihin sopivana kaverina, enkä Jokereita hänen kannaltaan sopivana joukkueena. Joko tuossa liitossa pelaaja tai joukkue häviäisi liikaa.
   
 25. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Minä edelleen liputan tietolähteeseeni perustuen, että Jani Lajunen pelaa Jokereissa ensi kaudella ja nimenomaan rooli olisi bottom six laituri ja tarvittaessa paikkaa sentterinä. Lisäksi olen Tampereella erinäisissä yhteyksissä kuullut jo sopimuksesta, joten ohi mennessä olisi yllätys. Toki pitää etenkin baarissa kuulluissa jutuissa pitää maltti mukana*.

  Toki lähteeni oli suht varma Konnan sopparista, mutta kaikkihan ei voi osua. Ainakin hän ennakoi Larsenin KHL-paluusta "vihreisiin, mutta ei Vesan sävyisiin"

  *= Esimerkkinä heitetään, että kerrottuani fanittamistani joukkueista niin Leino olisi pelannut Jokereissa, sekä SaPKossa viimeiset kaksi kautta. Ja ei tarvitse huhuja Leinon suhteen miettiä, koska eräässä Savonlinnan yössä hän tai joku lähipiiristä kertoi, että verotuksen takia turha kuvitella pelaamista Suomessa, kun Buffalon ulososto rahoja tulee tilille.