Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itse pitäisin kaikista puheistani huolimatta Wirtasen, aika ihanteellinen sentteri kilpailemaan neloskentän paikasta. Jos Niemestä ei päästä eroon, niin Regin-Kontiola-Koukal-Wirtanen/Niemi/Mäksä olisi ihanteellinen keskikaista.

  Ja sellaisia pelaajia pitää hankkia, että Anttila ei pelaa muualla kuin nelosessa. Joojoo, pelasi odotuksiin nähden ok-kauden, mutta taso ei silti riitä KHL:ssä mihinkään muuhun kuin neloseen ja n.10-13min energiseen pelaamiseen.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Nää varmat ratkaisut ei auta joukkuetta voittamaan. Ne auttaa vaan tasapeliin.

  Varmaan paljon valmennuksesta kiinni, että rohkaistaanko käyttämään kykyjään vain mennäänkö turvallisesti.

  Kauanpa se ilo Kontiolasta kesti.

  Leijonien tähden pelaaja-agentti tyrmää väitteet Jokerit-sopimuksesta – ”Täyttä pötyä” - KHL - Ilta-Sanomat

  Ja urheilulehti taas osoitti vankkumatonta uskollisuutta lehtimiehen periaatteille.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 15.53
 3. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Laatikainen? Arto Laatikainen? Eihän nyt jumalauta voi olla? Menikö nimet sekaisin vai ollaanko toimistolla jo aivan pihalla?
   
 4. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  En äkkiseltään löytänyt edes UL:n mainittua Harkimon twiittiä. Joko poistanut tai sitten huijaavat.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Mun piikkiin. Ei ne sentään ole yhtä pihalla. Lajunen, huhuna siis.
   
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Wirtanen on niitä pelaajia, joihin Jokerit ei voi kaatua. Jos peliaikaa tulee liikaa ja rooli nousee turhan kiekolliseksi, perimmäinen vika on rosterissa. Wirtasen kohdalla ei sen suurempia yllätyksiä tule, vaan taso ja kyvyt on tiedossa. Mielestäni hän on neloseen passeli ratkaisu juurikin tästä syystä; voimavarat (skouttaukseen käytetty aika, neuvottelut, jne.) olisi syytä kohdistaa paremmin.

  Joku SKA voi "joutua" laittamaan Koskirannan neloseen Shipatshovin, Prohorkinin, Datsjukin ja kumppanien joukosta. Tuskin pahasti menee pieleen, jos SKAn sentterit ja keskellä pelaamaan pystyvät vetävät nettona enemmän kun meillä koko joukkue. Tässä tilanteessa Jokerien nelossentteri on kuin ralliratti Ladaan: ihan kiva lisä, mutta suoritus ei mainittavasti parane, jos muutoin mennään Toljatin tehtaan osilla. Voimavarat ja resurssit pitäisi oleellisempien osien osalta kohdistaa tehokkaammin, ja lopuksi katsoa mennäänkö vähemmän mukavalla ratilla vai katsotaanko löytyykö eBaysta halvalla vähän käytetty ralliratti.

  Leijonien tähden pelaaja-agentti tyrmää väitteet Jokerit-sopimuksesta – ”Täyttä pötyä” - KHL - Ilta-Sanomat

  Jännä juttu tuo agentin haastattelu. Kontiolan viime pahvi Lokomotiviin oli ainakin julkaisuhetkellä niin venäläisten (rsport.ru, kyrillisin kirjaimin) kuin suomalaistenkin (Hs.fi) lähteiden mukaan yksivuotinen. Agentin mukaan kuitenkin Kontiolan soppari kestäisi siis vielä kauden 2017-18.

  Jos Kontiolalla on tosiaan soppari myös ensi kaudesta Lokomotivin kanssa, niin kaiken järjen mukaan tämä jatko on joko tehty n. puolen vuoden sisään tai alkujaan uutisoitu väärin. Jos kyseessä on ensimmäinen vaihtoehto, niin Konnan voi unohtaa melkein varmasti; jos tuttuun seuraan tekee pidennyksen, niin tuskin kovin nopeasti ja helposti irtoaa meille. Ellei esimerkiksi palkkarästien takia saa sopparia sanottua irti ilman seuraamuksia, niin varmasti rahakkaampaa sopimusta tuskin noin nopeasti vaihdetaan meidän pahviin. Yksityiselämässä toki voi tapahtua nopeastikin yllättäviä asioita, mutta tällöin agentti tuskin jauhaisi tässä vaiheessa halusta tehdä vieläkin pidempi soppari Lokomotiviin.

  Ei siinä, kyllä mulla Konna kelpaisi enemmän kuin hyvin. Tosin tähän huhuun suhtautuisin vakavammin jos agentti ei noin suoraan tyrmäisi juttua. Ymmärrän hyvin sen, että kesken pudotuspelisarjan agentti tyystin kiistää sopparin, mutta nuo puheet sopparin jatkumisesta asettavat huhun kyseenalaiseen asemaan. Saa nähdä, menikö Surkeilulehden juttu samaan mappiin Hagmanin ja Pihlströmin siirtymisestä HIFK:n riveihin kaudeksi 2016-17. (Urheilulehti.fi)

  Aiemmin huhuiltu Ikonen ei sitten iske yhtään. Rehellisesti sanoen fantasiarosterissa näkynyttä Ikosta pidin joko Jassena tai Juusona, mutta että Henri... Kolmella AHL-kaudella jäänyt Syracusessa statistiksi, aikuisuralla (Liiga, AHL, ECHL) pelannut yhteensä 182 ottelua tehoin 11+28 ja junnukisoissakin jäi lopulta odotettua pienempään rooliin. Mun on vaikea nähdä mitä tämä Ikonen toisi joukkueeseen edes rotaatiopelaajan roolissa.
   
 7. faro Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se twiitti sieltä löytyy, kun jaksaa selailla Harkimon seinää sinne 22.2 asti.
   
 8. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Olisinkohan UL tukeutunut tähän:

  Hjallis Harkimo Twitterissä: "Jokerit pelaa ensi vuonnakin KHL :ssä sen voin vakuuttaa kaikista huhuista huolimatta."

  Eipä noihin agentin kommentteihin oikein pysty omia odotuksia perustaa. Ei nyt varmasti olisi ensimmäinen kerta kun agentti puhuu omiaan. Lisäksi nuo ristiriitaiset tiedot Kontiolan nykyisestä sopimuksesta hämmentävät.

  Toki jos KHL jatko on kulisseissa epävarmaa, voi moni aijesopimus kaatua kun tulevaisuus on epävarma. Tämän vaikutus tulevaan kauteen on taas sitten kysymysmerkki.
   
 9. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  UL arvailee ja hämää, IS yritti päteä, mutta epäonnistui. Kuten Hjallis sanoi, rahoitus varmistuu siis vasta tällä viikolla toisin, mitä UL yritti esittää. Hjallis ei siis myöskään ollut varmistanut rahoitussopimuksen syntyä twitterissä, vaan oli aikaisemmin vain vakuutellut sopimuksen syntyvän. Toisaalta IS yritti väittää Kontiolan agentin sanoneen Konnan sopimuksen jatkuvan ensi kaudelle. Tuskinpa jatkuu, koska miksi he silloin nyt jo olisivat pitkällä jatkosopimusneuvotteluissa? Ei jatkosoppareita näin aikaisin aleta neuvottelemaan kaudeksi 18/19. Holopainen sekoilee, eikä luultavasti vain osaa agentin puhumaa englantia.

  Konna kelpaisi remmiin mukaan ilman muuta, mutta ei tuo hankintana vielä riitä nostamaan Jokereiden tasoa riittävän korkealle. Puolustukseen pitäisi saada MM-tason pakkeja, jotta oikeasti pudotuspelimenestyksestä voitaisiin haaveilla. Kärki on liian tylsä molemmissa päissä.
   
 10. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Eihän tämmönen jöröjullikka näistä mitään tiedä, mutta jos UL keksii uutisen päästään ja perään IS siteeraa Kontiolan agenttia, niin jotenkin ei ole kauhean vahva luotto siihen, että Kontiola ensi kaudessa Jokereissa pelailisi. Enkä tiedä oikein miksi muutenkaan - palkka taitaa olla kuitenkin siellä miljoonaluokassa.
   
 11. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Ei se jaksamisesta ole kyse kuin uutisesta ja mihin lähteisiin tukedutaan. Melko säälittävää että tuohon vanhaan twiittiin nojataan.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Nyt myös Jokerit ampuu huhun alas Pekka Jalosen suulla ja "vakuuttaa", ettei Kontiola pelaa Jokereissa ensi kaudella. Jutussa mainitaan myös, että Konnalla on playoffit kesken. Vähän 50/50 halutaanko tällä vaan rauhoittaa Kontiolan tilanne, vai onko koko homma juuri niin kuin sanotaan.

  Jos Konnaa ei saada, niin saman tason sentterin hankinta voi olla vähän hankalaa. Teräväinen tuskin vielä tulee. Ilarista ei ehkä ole 2. keskelle, ja Valle on liian hyvä. Lajunen kuulu 3/4 kenttään.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Saman tason tai kovemman senan saaminen on varmasti narrien rahoilla hankalaa, mutta samaan aikaan -jos urheilullisesti kilpailukykyisestä joukkueesta puhutaan- niin puoli pakko.

  Tällä hetkellä 2 kentän avainpelaajat on edelleen Hishon ja Salminen, niiden sopimukset on edelleen voimassa..
   
 14. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä.

  Ongelma lienee siinä, että kilpailukykyisen joukkueen rakentaminen ja erityisesti sen rahoittaminen ei ole prioriteettina sille taholle, joka loppuviimein määrittelee Jokereiden budjetin. Jos Jokerit haluavat oikeasti kilpailukykyisen joukkueen (jolla olisi teoreettinen mahdollisuus esim konferenssifinaaliin) tulisi joukkueessa olla vähintään kolme peliätekevää ketjua. Peliätekevän ketjun keskiössä on sentteri, joka kykenee pelin rytmittämiseen siinä pelitaktisesti kehittyneessä KHL:ssä joka se tänä päivänä on. KHL on kehittynyt (kolmen vuoden aikana) erityisesti siinä, kuinka sitoutuneesti joukkueet suorittavat pelitapaansa viisikkona. Siksi KHL:ssä ei enää pärjää sillä, että on olemassa yksi tuloksentekoketju ja kolme rikkovaa. Tosinsanoen senttereiden merkitys on korostunut. Jokereilla on yksi KHL:n kriteerit täyttävä pelin tekemiseen kykenevä sentteri ja loput rosterintäytettä. Siksi, mikäli Jokerit ja sitä rahoittavat taustajoukot haluavat Jokereiden esiintyvän uskottavana joukkueena, on löydyttävä budjettiin reipas korotus. MIkäli näin ei tapahdu, vahvistuu vain se käsitys ettei Jokereille haluta edes mahdollisuutta menestymiseen.
   
 15. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eipä nopeasti tule itselle muita mahdollisia suomalaisia senttereitä mieleen kuin Suomela ja Sallinen, jotka voisi olla ihan mahdollisiakin ja joista olisi jonkunlaista hyötyä kentällä. Tosin Suomela on vielä KHL-tasolla aika kysymysmerkki, mutta oletettavasti kehityskaari osoittaa vielä monta kautta jatkuvasti ylöspäin.
  Ehkäpä se tarvittava suunta on kuitenkin P-Amerikka, mistä sitä 2-sentteriä pitää lähteä naaraamaan. Koukal toki menisi myös 3-sentteriksi.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Paljosta ollaan samaakin mieltä, mutta kyllä siellä KHL:ssä edelleen pärjätään varsin hyvin yhdellä peliä tekevällä ketjulla ja kolmella ketjulla työmiehiä ala Magnitogorsk, jossa Mozyakin/Kovar/Zaripov vastaa joukkueen tehoista ja loput rouhii menemään hyvällä viisikkopelillä. Kakkosketju Magnissa on vielä kohtuullisella tasolla tehojenkin puolesta, mutta kyllä ne tehot siihen loppuu aika totaalisesti. Kärkikuusikon jälkeen tehot ovat jotakuinkin samaa tasoa Jokereitten 3-4 ketjujen kanssa. Lokomotiv ja Ufa menee samaan kategoriaan, joskaan 1-ketjut ei ole Magnin tasolla, mutta tasoerot ketjuissa todella isot. CSKA ja Omsk on taas toisenlaisia joukkueita siltä osin, että siellä ei edes ole mitään varsinaista tehoketjua, vaan kärki on huomattavasti tasaisempi ja hajuttomampi. Ei terävää kärkeä, eikä heikkoa lenkkiä.

  Lokomo-tason ketju riittäisi hyvin sekä Regin-Kozun-tasoinen, jos 2-ketjussa olisi edes pientä tulitukea tarjolla ja alempiin ketjuihin olisi laadukkaampia rouhijoita. Lokomo ja Regin-Kozun olivat aivan sarjan kärkeä, mutta se isompi ero tuli niiden takana, jossa Jokereiden pelaajilla ei vain riitä taidot ei niinkään tehojen puolesta, vaan muussa kiekollisessa pelissä sekä fysiikassa. Ei noi isot joukkueet tee tehoja jokaisella ketjulla, mutta siellä on jokaisessa ketjussa luisteluvoimaa, fyysisyyttä sekä taitoa vielä sen verran jäljellä, että saavat säännöllisesti painittua kiekon vastustajan kenttäpuoliskolle, eivätkä pyöri jatkuvasti omassa päässä juoksutettavana vaihdosta toiseen. Kiekko pitää ensiksi saada otettua vastustajalta pois, että sillä voisi alkaa itsekin tekemään jotain ja siinä Jokerit oli tällä kaudella aivan helvetin huono. Sen jälkeen kun se kiekko on omilla, pitäisi se saada runnottua vastustajan päätyyn, vaikka maalipaikkaa ei välttämättä kehitettäisikään. Siinä Jokerit oli vielä helvetisti huonompi kuin kiekon poisottamisessa. Noiden MikaNiemien ja PetteriWirtasten tilalle pitäisi saada JoonasKemppaisia, jotka osaavat kiekollakin tehdä jotain ja sen lisäksi myös puolustaa ja painia fyysisesti. Wirtasen puolustustaidoistakaan ei ole oikein mitään hyötyä, jos kiekon anastettuaan ketju pääsee maksimissaan punaviivalle asti, jonka jälkeen alkaa taas se sama puolustustaistelu.
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Eiköhän Jokerit kerro vain sen, mikä pitää paikkansa. Toivottavasti kyse ei ole siitä, että Kontiola ei tule, koska Jokerit ei saanut lisärahaa pelaajabudjettiin. Tällä viikolla kuullaan, ainakin uusimman Harkimon lupauksen mukaan, KHL-jatkosta. Väittipä Harkimo vielä, että Jokerit ei ole tehnyt uutta sopimusta, mutta nyt olisi tarkoitus tehdä.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Miika Lahtea jotkut huhut vievät Kunlunista Jokereihin. Lahdella on sopimus JYPin kanssa, mutta sopimuksessa ulkomaan optio.

  JYPin sentteristö on ilman Lahteakin aika täynnä ja toisaalta Lahti halunnee perheensä kanssa lähemmäksi kotia Kiinasta. Jokereilla ollut vaikeuksia löytää alaketjuihin sentteriä, joten omaan korvaan kuulostaa mahdolliselta yhtälöitä.
   
 19. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Ensi kauden sentteristö Regin - Niemi - Lahti - Wirtanen? :D :D
   
 20. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Jokereilla ei ole ollut vaikeuksia löytää alaketjuihin sentteriä, niitä alaketjujen senttereitä kun on tarpeeksi ylemmissäkin ketjuissa. Vaikeuksia on ollut löytää sentterit ylempiin ketjuihin, ja niihin Lahti ei olisi mikään ratkaisu. Wirtasella on sopimus ensi kaudesta, joten Lahden hankinta olisi vähintäänkin erikoinen.

  Regin - X (Kontiola) - X (Lajunen) - Wirtanen - Niemi - Mäki on aivan vähimmäisvaatimus ensi kauden senttereiksi.
   
 21. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Kontiola ehti jo tekemään jatkosopimuksen Lokon kanssa.
   
 22. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tiedän, se oli vain esimerkki tasosta, joka tulevalla kakkossentterillä on oltava. Mitkään Hishonit ja Niemet eivät riitä mihinkään.
   
 23. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En tiedä onko tästä huhusta puhuttu jo täällä jatkoajassa, enkä tiedä millainen ankka sitten oikeasti on, mutta itseltä ainakin mennyt ohi että Henri Ikosta huhuiltaisiin Jokereihin.

  Jokerit hankki suomalaishyökkääjän Pohjois-Amerikasta
  (linkki vie iltalehden uutiseen)
   
 24. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juu, tästä juteltiin jo hetkinen Joukkueenrakennusketjussa (sivu 3.)
   
 25. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Jani Lajunen on IL:n tietojen mukaan Jokereiden kiikareissa.

  Ihan hyvä haku tuonne kolmoskentän sentteriksi. Mitä nyt Lajusen pelaamista olen nähnyt pääasiassa EHT-peleissä niin ihan monipuolinen kaveri, joka pystyy stunttaamaan tarvittaessa ylempiä ketjuja paremmin kuin kukaan triosta Wirtanen-Niemi-Mäki. Mahdollinen siirto enteilee myös todennäköisesti sitä, että velipoika jatkaisi joukkueessa.