Hifk-Tps 8.12.2001

  • 25 802
  • 621

Ralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tervonen

Viestin lähetti Mike


Kyllä sanoisin että Tervonen on pelannut niin monta ottelua pääsarjassamme, että hänet voidaan hyvinkin luokitella rivimieheksi. Entinen pelaaja -> kyllä.

Uskoisin tässä kohtaa myöskin, että olen ottanut riittävästi asiasta selvää voidakseni kutsua häntä entiseksi pelaajaksi esittämättä kuitenkaan asiantuntijaa.

Sinä, Ralli, sen sijaan osoitat todella korkeaa asiantuntemusta arvioimalla Tervosen kyvyt kurinpitäjänä sen perusteella, kuinka hyvänä pelaajana häntä pidit.
Voisit kertoa minulle - joku muukin saattaa haluta tietää - miksi vaikkapa Matti Hagman olisi ehdottomasti parempi kurinpitäjä kuin Kai Tervonen, vaikka tietääkseni hänellä ei sillä sektorilla ole vielä suurempaa meriittilistaa tukenaan. Lyhyt perustelu olisi tässä kohtaa paikallaan.
Haluan sivistää itseäni. Kerro mulle, Ralli.

No kuunteleppa sitten Mike!
Hakki on pelannut sm-liigassa satoja matseja ja myös NHL:ssä aika monet pelit, hänellä on loistava pelisilmä, mikä on pelin tärkein tekijä! Sitä tarvitaan myös näiden tilanteiden tulkitsemisessa.
Tervonen on "lobbattu" tähän asemaan Kummolan ja ties kenen toimesta ja hän oli pelaajana aivan PASKA..ymmärrätkö sitä sanaa?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos täällä moderaattoreita johonkin tarvitaan niin ensimmäiseksi pari tiettyä töpseli fania vois lähteen miettiin mitä tänne kirjoittelee...

Jos olis RP:llä ollu remmi kireellä niin sitä olisi voinut ampuu RK62:ella sarjatulella päähän eikä todennäköisesti olis tullu muuta kuin pieni kuhmu...

Voi jumalauta mitä skeidaa täällä joutuukin lukemaan.

Suosittelen Mission16W:lle pientä testisessiota kaukalossa, pyydä kaveriasi ottamaan kunnon vauhti ja vetämään kyynärpää edellä naamariin ja sitten tämä sama toistaen ilman kypärää jos olet vielä tajuissasi.

Siinä ei kypärä paljon auta kun noin kovaa lävähtää helvetin kova kyynärpää syndi naamariin.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Jos Lehtosella on todella kallonmurtuma, seuraavaan TPS peliin pitää hankkia joku ylijäämä pelaaja laittamaan #72 erityisvartiointiin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Puudelin taklasus

turkulaiset älkää selittäkö että kypärän remmi oli löysällä..puudelin naamaa pitäis muokata niin paljon et sen oma äiti ei tunnistais sitä!Vielä kerran kiitokset mäkkärille!

[edit]

Rob Ray # 32 voisi vähän laittaa jäitä hattuun. Pahimmat törkeilyt poistettiin tästä viestistä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Hoh hoijaa

Eiköhän se ole ihan selvä asia että vamma syntyi siitä kun ei IFK mies pidä kypärän remmiä tiukalla !

Ei se ole taklaajan syy jos toiselta lentää kypärä päästä ja menee takaraivo edelläjäähän.
Tulosruudusta katsottuna näytti ihan normaali taklaukselta ja huvittavaa huomata kuinka IFK -fanien kommentit ovat ihan toista silloin kun IFK-mies taklaa todella törkeästi , jos nyt esim. Pikkaraisen tässä mainitisisin, kaikki varmaan tietävät ne muut puupäät nimeltä.

Mäkkärille iso pelikielto täysin selvästä kostoretkestä.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti Lape


En tajua.

En mielestäni kommentoinut kyseistä tilannetta tai edes peliä ennen kuin näin sen pienen pätkän tulosruudussa.

Mitä sitten kommentoit? Taklausta, kommentointia, keskustelua, säätä, ihmisyyttä vai mitä sinä kommentoit ?
Niin. Mitä sinä kommentoit ?
Tajusit pointin.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Daespoo
Voi jumalauta mitä skeidaa täällä joutuukin lukemaan.

Suosittelen Mission16W:lle pientä testisessiota kaukalossa, pyydä kaveriasi ottamaan kunnon vauhti ja vetämään kyynärpää edellä naamariin ja sitten tämä sama toistaen ilman kypärää jos olet vielä tajuissasi.

Siinä ei kypärä paljon auta kun noin kovaa lävähtää helvetin kova kyynärpää syndi naamariin.

Voi voi. Kyllä mä olen osani kolhuista kiekkokaukalossa saanut. Se nyt ei yllätä, että Daespoo on ensimmäisenä täällä huutamassa pelikieltoja kaikille TPS-faneille. Voisit silti ihan kuriositeetin vuoksi käväistä lukemassa noita viestejä uudestaan ja koittaa käsittää sen pointtini. Se ei ollut lopulta kovin monimutkainen.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Action man: Valmistudu taidenautintoon! Et voi olla kuin päissäsi.. eikun: Et voi olla tosissasi!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Okay muksu

Heh...jyvä löytyi. Annetaan olla.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ymmärrän kyllä ns. 'pointtisi' Mission16w, yrität epätoivoisesti kertoa että RP:lle ei olisi käynyt juuri mitään jos remmi olisi ollut kiinni kunnolla...
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Alle 8 ottelun pelikielto tuosta tapauksesta on silkkaa vittuilua HIFK:lle! Aina seesteisesti käyttäytyvä punaiset_lasit kävi tänään hallissa erittäin kuumana tuon taklauksen jälkeen. Oikein hyvä, että Mäkkäri kävi kouluttamassa tuota seefferiä. Sääli vain, että tuomarit roikkuivat koko ajan kiinni. Prkl!
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Norrena

Ei voi muuta kun ihmetellä norrenan käytöstä tilanteen jälkeen,äijä ottaa kypärän pois ja nauraa Hifk:n fanikatsomolle.Vitun reilu meininki!
 

theref

Jäsen
Irtokommentit ulkopuoliselta

Minä vaan ihmettelen, anteeksi vaan kaikki IFK-fanit, mutta kun oma joukkue tekee vastaavia tai samansuuntaisia, niin puolustellaan omaa pelaajaa niin maan perkeleesti. Mutta kun jotain tapahtuu omalle kohdalle, ollaan syyttämässä niin maan perkeleesti, ollaan miettimässä Kai Tervosen mailiosoitetta, etsitään Schaeferin kotiosoitetta jotta voidaan porukalla kostaa tämän vaimolle jne. Herätkää nyt jo perkele!

Schaeferin taklauksesta. Näin tilanteen vain siten kuin Tulosruutu sen näytti. Ensimmäisellä kerralla taklaus ei tosiaankaan näyttänyt aivan kamalalta, mutta hidastuksessa totuus paljastui.

Schaferin taklauksen vauhti oli yli sääntöjen salliman.
Ikävä kyllä, Lehtosen kypärä ei varmaankaan ollut kunnolla kiinni koska noin irtosi. Lehtonen ilmeisesti löi takaraivonsa jäähän kun kaatui. Se on kuitenkin sivuseikka.
Schaefer taisi hieman hypätä taklauksen loppuvaiheessa.
Kyynärpää oli korkealla kun taklaus oli suoritettu, mutta oliko taklaus suoraan kyynärpäällä? Sitä en voi sanoa tuon nopean väläyksen perusteella ja kuvakulmasta johtuen. Toivottavasti jatkotoimia mietittäessä on mukana myöskin toinen kuvakulma, joka kertoo miten käsi tosiasiassa meni. Monesti taklauksen jälkeen se kyynärpää vasta nousee...

Kuitenkin, seuraus oli aika kamala, jos tosiaankin puhutaan kallonmurtumasta. Toivottavasti tilanne ei ole tämä. Sekä Lehtosen, että Liigan kannalta toivon niin!

Mutta, jos Schaefer taklaa noin ja IFK:n fanit tuomitsevat kaikki tyynni Peterin, miksei kukaan tuomitse Mäkiahon typeryyttä?
Schaefer oli jo saanut rangaistuksen tuomareiden silmissä, niin miksi Mäkiaho vielä menee ja aloittaa tappelun? Tämä on yksi niitä asioita joiden vuoksi Suomessa ei varmaan koskaan tulla menemääm tappeluiden kohdalla pelkkään 5 min rangaistukseen. Jääkiekko tuossa mielessä ei kuulu kiekkokaukaloon. Minä henkilökohtaisesti en arvosta Mäkiahoa yhtään.

Ja miksi? Kaikki tuomitsevat Schaeferin taklauksen ja virnistelyt tämän poistuessa kaukalosta, mutta puhuuko kukaan Mäkiahon typerästä virnistyksestä MTV3:n haastattelussa?

Kyllä olen selvinpäin. Veikkaan että Schaefer saa aika pitkän pelikiellon liigalta.
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
missionilla kyllä löytyy omat teoriansa näihin juttuihin, ja kun itsellään on niin kova kokemus siitä kun kaveri ottaa päädystä vauhtia ja kyynärpäällä paukauttaa päin näköä niin eihän siinä mitään, huilit pari minuuttia ja jatkat taas. Mutta muistakaa nyt ihmeessä pitää kypäränremmit kiinni, ettei tule verta nassusta. niin. juu tottakai. mission16w sai tämän Lehtosen loukkaantumisen kuulostamaan hauskalta, kiitos siitä! Sitä se vain ei todellisuudessa ole!!
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Montelle

Viestin lähetti Vanha Len
Jos kyynerpäät olisi pidetty alhaalla...aivan. Kuinkahan monta taklausta tälläkin kaudella vielä nähdään, jossa kyseiset nivelet ovat liian korkealla. Kaikkiko ne sitten on yhtä tuomittavia? Koskaan ei pelaaja voi ennalta tietää tapahtumaa, kun kyynärät pystyssä taklauksen suorittaa. Siis seuraamus tekee tästä asiasta tuomittavamman...kuten tälläkin palstalla on monesti ihmiset todenneet.

En ole Monte, mutta pakko kommentoida. Jos schaeffer ei tiennyt mitä tollaisen vauhdin, hypyn ja kyynerpään kanssa saa aikaan hän on tyhmä ja sehän ei taas pitäisi olla lieventävä seikka eli turha puolustella.
 

tom byron

Jäsen
pelkuri!

Tuomarit pelastivat kahdesti tämän tepsin kanukin! Nhl:ssä ei kovin paljon arvosteta tommoista tyyliä eli jos sikailet maksa teoista, pätee kaikkiin pelaajiin! Raukkamaisuutta kuvasti myös se, että tämä pupujussi käänsi mäkkärille selkänsä, eikä vastannut tanssikutsuun vaikka kuinka yritettiin! Olisi edes tapellut turpaanoton varjolla, niin ei olisi saanut noin kovaa vellihousun mainetta! Jos Hifkillä on yhtään juokkuehenkeä, niin tämä asia ei jää tähän, vaan ko. pelaaja saa vielä maksun teostaan. Toivottavasti tuomarit eivät silloin keskeytä sitä teurastusta.........
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Daespoo
Ymmärrän kyllä ns. 'pointtisi' Mission16w, yrität epätoivoisesti kertoa että RP:lle ei olisi käynyt juuri mitään jos remmi olisi ollut kiinni kunnolla...

En mä ole epätoivoinen. On niitä, jotka tietävät kokemuksesesta, mistä puhuvat. On myös niitä, jotka ovat nähneet tarpeeksi tietääkseen, mistä puhuvat. Sitten on niitä, jotka vain uhoavat ilman parempaa tietoa.

Minä kuulun ensimmäiseen. Olen pelannut sen verran paljon kiekkoa ja saanut maalivahtina päälleni pelaajia, kiekkoja ja mailoja, että tiedän kunnollisen kypärän suojaavan päävammoilta. Minun saldoni (mm. yhdestä taklauksesta, jossa minut ajettiin täysillä takaraivo edellä ylärautaan) vuosien pelaamisesta on kaksi lievää aivotärähdystä. Jos olisin ollut maskiton niissä törmäyksissä, olisin luultavasti kuollut. Toki RP olisi saanut jumalattoman päänsäryn kyynärpäästä, mutta hän olisi tällä hetkellä kotona juomassa saunakaljaa, eikä sairaalassa hoitamassa päätään.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Et varmaan huomannut Theref kuinka koira vielä naureskeli suihkuun mennessään, ilmeisesti kaveria huvitti koko tilanne. Hyväksyn Mäkiahon toimet täysin.

Tällaiset tilanteet ovat juuri niitä joihin ns. poliisi-systeemi auttaisi, ei varmasti estäisi kokonaan mutta ainakin auttaisi vähentämään niitä.

Jos poliisi-järjestelmällä estetään yksikin tällainen tapaus kaudessa niin mielestäni se on ansainnut paikkansa.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Suosittelen kaikkia katsomaan seuraavat nelosen urheilu-uutiset ja laittakaa ne laitteet nauhottamaan.
Nelonen ainakin viime lähetyksessä näytti tilanteen hidastettuna+zoomattuna.

Siitä varmasti näkyy oliko remmi auki, jos se nyt on se ratkaiseva kysymys.
Mielestäni se ja sama..
 

Hasselhoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Siis mun näkemyksen kannalta(ottelun nähneenä) mäkkäri teki oikein,jonkunhan nyt on saatana pakko mennä vetämään vähän nassuun jos on tahallaan satuttanu ehkä ikuisesti pelitoveria....Ei se tietenkään schaeferia kiinnosta onko hän kenties loukannut jotain.Sm-liigan kurinpitovaliokunta ei tule taatusti puuttumaan tähän tapaukseen..............
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
No huh!

Ensinnäkin kyllä toi MISSION16 (ilmeisesti äo) on tyhmä. Tai sit oot saanu jo liikaa kolhuja tohon pieneen ja ilmeisesti hyvin vajaaseen pääkoppaas!!! Mä voin mielelläni tulla taklaamaan sua, eli otan puolen kentän vauhdin ja ajan sua kyynärpää ylhäällä sun muutenkin aivottomaan pääkoppaas. Siis jos sä et tossa puudelin teossa nää mitään väärää, niin oiskohan kenties silmälasien hankinta paikallaan. Ja sitten Action man, ikää mahd 6 v, on ilmeisesti Action Man sun sankaris. Missäs sun silmäs on, toi taklaushan oli ilmiselvä kyynärpää-taklaus!! Eli Mäkkäri teki aivan oikein kun veti kylmäx sen puudelin. Teillä ei vaan ílmeisesti Espoossa oo ketään pelaajaa, kuka uskaltas tehdä saman??!
Ja sitten kommenttia, eli puudelin pitäs kyllä saada yli 5 pelin kielto, mutta valitettavasti Mäkkärikin tulee saamaan pelikieltoa, kosto on kosto!! Ja niinkun SM-liigan yleinen rangaistussääntö tulee olemaan varmaan aina, että tappeluissa tulee pahemmat loukkaantumiset kuin törkeissä kyynärpäätaklauksissa!! Että hienoa liigapäättäjät!!!!!
 

Ralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Re: Irtokommentit ulkopuoliselta

Viestin lähetti theref


Mutta, jos Schaefer taklaa noin ja IFK:n fanit tuomitsevat kaikki tyynni Peterin, miksei kukaan tuomitse Mäkiahon typeryyttä?
Schaefer oli jo saanut rangaistuksen tuomareiden silmissä, niin miksi Mäkiaho vielä menee ja aloittaa tappelun? Tämä on yksi niitä asioita joiden vuoksi Suomessa ei varmaan koskaan tulla menemääm tappeluiden kohdalla pelkkään 5 min rangaistukseen. Jääkiekko tuossa mielessä ei kuulu kiekkokaukaloon. Minä henkilökohtaisesti en arvosta Mäkiahoa yhtään.

Ja miksi? Kaikki tuomitsevat Schaeferin taklauksen ja virnistelyt tämän poistuessa kaukalosta, mutta puhuuko kukaan Mäkiahon typerästä virnistyksestä MTV3:n haastattelussa?


Emme tuomitse Mäkiahon menettelyä koska olemme lätkä faneja, ei ringette katsojia. Minun ja monien muidenkin mielestä ainoa oikea tapa kouluttaa tällaisia puudeli-pellejä on lyödä nyrkillä ja kovaa! Ei siinä mitkään kapakkabasisti Helkovaaran opit riitä!
Jos joku haluaa kouluttaa IFK:n jätkiä vastaavista tempauksista niin olkaa hyvä! Tappelut kuuluvat jääkiekkoon, näin sanoo yli 50% maksavasta yleisöstä sekä yli 80% pelaajista!
 

theref

Jäsen
Daespoo

En huomannut tuota naureskelua, mutta mainitsin sen kirjoituksessani muiden kirjoitusten perusteella. Poliisi vs. Poliisi olisi mahdollisesti hyväksyttävissä, mutta Mäkiaho vs. Varis, Mäkiaho vs. Schaefer jota on jo rangaistu suihkukomennolla, niitä en välttämättä ymmärrä.

HIFK:lla noita poliiseja riittää =) Käyttäköön niitä jos kokevat tarpeelliseksi, mutta mitään IFK-lisä-keskustelua on turha käydä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti mission16W




. Toki RP olisi saanut jumalattoman päänsäryn kyynärpäästä, mutta hän olisi tällä hetkellä kotona juomassa saunakaljaa, eikä sairaalassa hoitamassa päätään.

On hyvä asia ettet ole lääkäri tai muussa vastaavassa tehtävässä (ethän?), voin kokemuksesta sanoa että kivikova kyynärpää syndi kovalla vauhdilla suoraan nassuun voi tehdä ERITTÄIN pahaa jälkeä.

Olet ollut veska täysmaskilla eli et tiedä millaista on pelata normaalikypärä päässä, et todellakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös