Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

HIFK pudotuspeleissä 2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana #71, 02.03.2017 klo 21.15.

 1. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Nonnii, vähän tässä meinaa jännittää kun pelin alkuun enää hetki. IFK:lla on mahdollisuutensa ja henkinen kantti varmasti hyvä nyt, mutta onko Tappara liian hankala selätettäväksi. Koitan tässä pähkäillä ennakkoprossia, ja olisko Tampereen suuntaan joku 65-35.
   
 2. Skoger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Puustiselta vahva alku otteluun
   
 3. Sipilpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Peliä en pystynyt katsomaan, mut otteluseurannan keskustelun perusteella peli ratkesi perinteisesti yhteen helppoon hörppyyn. Vastaavasti IFK ei päässy maalipaikoille, mikä on tietty huolestuttavaa. Silti ekan pelin tulos ei herätä meikäläisessä paniikkia. Mahdollisuudet ryöstöön oli nyt ja on olemassa myös jatkossa. Kotona IFK tulee varmasti kovaa ja saadaan maalejakin aikaiseksi. Myös Lankinen parantaa vielä.

  Tää voidaan vielä kääntää!
   
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  "Tapparalla vahva pelillinen identiteetti" ja toisaalta "IFK ei pelaa yhtä tiivistä ja yhtenäistä jääkiekkoa kuin Ilves"

  Nää tarttu ennakoista matkaan. Ja nämä nyt osas ennakoida Pihtiputaan mummon puolisokea kissakin.

  Vähän kyllä silti yllätti kuinka helpolla IFK Tapparan päästi. Tai ehkä vielä spesifimmin: kuinka pehmeästi ja päättämättömästi pelasivat hyökkäysalueella harvoin sinne päästyään. Sektori auki, veto jää piippuun. Pari kertaa IFK-hyökkääjä seiso täysin yksin maalin edessä, kiekkoa ei toimitettu sinne. Mieluummin pelattiin laidoilla, kierrätettiin ja lopulta tilanne kuivu kasaan ilman vedon vetoa.

  "Toimita kiekko maalille" on sinänsä liian yksinkertaistava fraasi, mutta tänään sitä olis ehkä kannattanut harrastaa enemmän. Ylipäänsä olla suoraviivaisempi. Heti kun sektori hetken auki ja siellä näkyy oma metrin säteellä, kiekko siihen suuntaan. Oli sen luontoinen peli tänään.
   
 5. Ville Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei se hyvä peli ollut, mutta ei niin huono kun annetaan ymmärtää. Tunnustelua oli ja varmasti Törmönen totesi että aktiivisempi ja rohkeampi pitää olla. Pari kovaa taklausta vielä niin eiköhän keskialueen ylitykset pää alhaalla vähene.
  Olin paikanpäällä ja ne jäähyt olivat kaikki erikoisia. Varmasti osa OK, mutta yhtähyvin kaikki olisi voinut jäädä viheltämättäkin eikä olisi ollut oikeusmurha. Kuusela yritti jälkitilanteessa Raskia kyynärpäällä päähän. Linjuri vieressä ja ei mitään kun ei osunut.
   
 6. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Tuomarivihellykset on nyt noin kolme kappaletta Tapparalle (Hintz saa normaalista kiekonkamppailutilanteesta laidassa jäähyn kiinnipitämisestä; Aaltonen saa jäähyn estämisestä kun häntä estetään useamman kerran ja yrittää kammeta itsensä siitä ohi estelyistä huolimatta; oli joku kolmaskin mutten nyt muista). Maaleja näistä ei tullut, mutta heilahtaako oikeus sitten myös takaisinpäin kolmen paikon verran ylihuomenna, vai aikovatko tuomarit ottaa taas roolia tässä sarjassa? Ei tämä vielä vituta, ei tää tuomaritoiminta vielä ole paskaa, mutta vähän sellaista mädäntyneen pierun hajua on ilmassa.
   
 7. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Tappara on aika hengetön porukka tällä hetkellä. Se pakaroihin tatuoitu pelitapa on ainoa, jolla joukkue porskuttaa. Meidän pitää saada fiilis päälle ja laidat ryskymään, niin sarja voi olla yhtäkkiä 1-3 meille.

  Lisäksi eilen siirreltiin kiekkoa vielä huippu vetopaikoissa muille ja tuon on loputtava.

  Edit: Muutenkin ärsyttää toi Tapparan hehkuttaminen. Joukkue on mukana ylipäätään vielä, koska Michael "fucking" Keränen ja pari muuta Ipaa eivät laittaneet game kutosessa avopaikoista kiekkoa reppuun jatkoilla.
   
 8. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ei voi kun taas ihmetellä tätä lipunmyyntiä. Ostin lipun sunnuntaina kun tuli myyntiin ja jouduin tyytymään vähän heikompiin paikkoihin kun näytti ettei kahta vierekkäistä saa hyviltä mestoilta. Halli olikin jo sunnuntai iltana täyteen varattu. Nyt kun menin katsomaan niin lippuja vielä satoja jäljellä. Vähän harmittaa että ostin sunnuntaina liput huonommilta paikoilta kun vielä tänään olisi saanut paremmiltakin mestoilta. Veikkaan, että moni on käynyt tässä sunnuntain jälkeen katsomassa lippuja ja todennut, että täynnä on ja tehnyt muita sunnitelmia torstaiksi. Toivottavasti halli tulee kuitenkin täyteen ja saadaan tunnelma äärimmilleen.
   
 9. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Saman huomion tein. Suoraviivaisuutta kehiin kun alkaa Hrachovinan silmämunat näkyä. Ja tukitoimia, maskia, häirintää, liikettä enemmmän, sekä ahneemmin lapa jäässä, hullunkiilto silmissä kohti reboundeja.
  Kyl tästä vielä hyvä tulee.
   
 10. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Vasta eilisen matsin jälkeen hiffasin, miten viihdyttävää kiekkoa oikeastaan koko TPS-sarja oli. Vauhdilla päästä päähän ja laidat ryskyivät.

  Tuo tapparan kiakko on kyllä...hohhoh...no kyllä te tiedätte. Puuduttavaa seurata ja IFK:kin lähti tohon viivelähtökiekkoon mukaan. No, toivoa on vielä että kotona homma toimisi eri tavalla, mutta vastustaja korkeintaan hidastaa peliään vielä entisestään.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tuosta puhuin jo ennen sarjan alkua, ei tule lähellekään niin viihdyttävä sarja kuin turkulaisia vastaan.
   
 12. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielestäni eilinen matsi muistutti hyvin paljon TPS-sarjan ensimmäistä ottelua Turussa sillä erotuksella, ettei Tappara ollut yhtä vaarallinen hyökkäysalueella kuin TPS. Puolustaminen heiltä toki sujui kliinisen tehokkaasti. Ei muuta kuin täysi höyry päälle torstaina ja sarja tasoihin. Mielestäni Tapparan viivelähtöihin paras ase on pelitemmon pitäminen korkealla aktiivisella luistelulla sekä karvauksella, jolloin heidän alakerralleen jää vähemmän aikaa rakentaa peliä. Lisäksi odotan kovia pommeja etenkin pelaajilta Finley, Generous, Grillfors, Åsten, Petrell ja Kantola.

  Jos Leino on kunnossa, niin Jääskä poppareille. Samoin Ikosen tai Luttisen nostaisin Tuomiston tilalle. Kantola ansaitsee paikkansa kokoonpanossa eilisen perusteella.
   
 13. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Lainaus:
  Joo, sama huomio. Otin noi katsomokartat tässä seurantaan. Oudosti paikkoja "vapautuu" myyntiin silloin tällöin. Ihan kuin "lähes loppuunmyyty" halli innostaisi ihmisiä ostamaan lippuja...ja kun halli näyttäisi täyttyvän, vapautetaan vähän lisää lippuja myyntiin.
   
 14. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Kuin myös. Suorastaan vituttaa että hirveässä stressissä kännykän kautta heti klo 12 sunnuntaina saa paskempia paikkoja kuin nyt vaikkapa eilen koko päivän. Sanoisin että puhutaan jo kusetuksesta melkein kun nyt istutaan siis jossain pleksin takana näkemättä mitä toisessa päässä tapahtuu ja eilen tosiaan olisi saanut halvemmalla hyviä lippuja keskemmältä ja ylempää.

  Maksaako se face time tv:ssä oikeasti niin paljon.

  _
   
 15. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Näissä peleissä nyt sentään ymmärtää, että jengi varaa kiireessä mutta sitten iso osa ei lunastakaan paikkojaan. Kaikkein eniten minua ihmetyttää aina alkukaudesta kun yrittää katella CHL-matseihin paikkoja, kun koko katsomo näyttää täpötäyttä pois lukien jotain ihan paskoja paikkoja, mutta sitten pelipäivänä paikalla on 3000 katsojaa.

  Ymmärrän joo että niitä pidetään varattuina kausikorttilaisia varten tai jotain sellaista, mutta ei se kyllä noita vaatimattomia CHL-katsojalukuja ainakaan kasvata, että potentiaaliset ostajat katsovat katsomokarttaa ja toteavat "höh, ei mitään hyviä paikkoja jäljellä, en mä sitten jaksa mennä katsomaan".

  Ei liity mitenkään pudotuspeliketjuun, mutta tulipahan mieleen.
   
 16. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  On kyllä melkonen Tappara-peikko IFK:lla. Tai no, Tappara on nyt tasokkain ja tylyin jengi sitten Kärppien, Tepsin ja Narrien dominanssien. Mutta IFK:n oma peli ja pasmat sekottuu kyllä huolestuttavan helposti. Eivät keskity 100% omaan, hyvään peliin vaan menee yliyrittämiseks ja koheltamiseks. Niin järkyttäviä merkkausvirheitä ja hävittyjä kaksinkamppailuja kriittisillä alueilla, kriittisillä hetkillä.

  Veikataas että IFK hakee kaikkien yllätykseks 1-2 vierasvoiton. Tai sitten tulee taas täys ylikävely.
   
 17. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miten lippuja muka voi varata? Siis miten voi ostaa ilman että maksaa samalla? Samaa mieltä Jupen kanssa että tossa on kusetuksen makua, itsekin olin hyvissä ajoin ostamassa lippuja tämän illan matsiin ja jouduin tyytymään ihan paskoihin paikkoihin. Sitten myöhemmin tulee myyntiin satoja paikkoja hyviltä paikoilta.
   
 18. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Saatanan Ilves kun ette viime perjantaina katkaissut Tapparaa jatkoerässä.

  En sano että JYP olisi ollut helppo, mutta joka vuosi tää Tappara on vaan liikaa. Oli sitä edelliskeväänä, oli viime keväänä ja on ollut sitä koko tän runkkarisarjan tässä välissä. Ja yllättäen, on sitä myös nyt.

  En heitä kirvestä kaivoon mutta totean vain varsin monen tavoin, että Tappara taitaa vaan olla liian hyvä meille, nyt on yhdeksän tappiota jo putkeen takana.
   
 19. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Valitsemalla varauksen maksun sijaan lippuja varatessa/ostaessa. Ei sen kummempaa.
   
 20. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä en ainakaan lippupalvelun sivuilta löytänyt moista vaihtoehtoa, mutta ehkä en vaan osaa tsiigaa öögalla.
   
 21. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Kappas, ei näköjään tällä hetkellä saakaan varattua. TPS-sarjassa onnistui vallan mainiosti.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Hyvä puoli tässä on se, että enää kolme peliä jäljellä ja jengi pääsee ansaitsemalleen kesälomalle. 70 peliä takana ja alusta asti ollaan oltu lomafiiliksissä ja ihan kohta se viimein koittaa!
   
 23. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onnistui tässäkin sarjassa silloin kun nuo liput sunnuntaina tulivat myyntiin.
   
 24. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kai se varausvaihtoehto edes maksaa jotain?
   
 25. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Muistaakseni oli 2,50-3,50 € extraa per lippu.