Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

HIFK pudotuspeleissä 2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana #71, 02.03.2017 klo 21.15.

 1. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Noooo, mä olin joskus hyvinkin samaa mieltä, mutta pikkusen mieli muuttunut vuosien aikana... Liiga-jengit ovat itse hyväksyneet pronssipelin osaksi ohjelmaa ja pelataanhan siinä mitalista kuitenkin. Joten mielummin näkisin siinä(kin) täysillä pelaavan IFK:n kuin velton IFK:n, jota ei silminnähden mitali kiinnosta.
   
 2. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ensimmäinen asia mikä tökkii pronssipelissä on aikataulu. Se olisi pitänyt pystyä pelaamaan tänään viimeistään. Kausi käytännössä tavoitteiden suhteen ohi ja pitäisi pystyä pitämään nälkää yllä reilu viikko. Game seveninkin jälkeen liki viikko. En yhtään ihmettele että pelaajilla motivaatio hakusessa.
  Fakta on vain se että voitetunkin pronssipelin jälkeen suurimmat saavutukset oli oululaisten ja turkulaisten potkiminen kesälomille, siinä oli fiilistä ja sillä itse elän kesän yli oikein mainiosti. Hyväksyn tosiaankin sen ettei IFK voita mestaruutta joka vuosi.

  Jos yrittäisi ottaa positiivisen asenteen pronssipeliin niin se lähtee nälkäisistä pelaajista. Kehiin ainakin kaikki rotaatiot Tuomisto, Kantola, Tamminen, Partanen, Jääskä jne. Maaliin laittaisin ehkäpä Bäcksin jos vain paikat kestää, ohjaamaan tätä nuorempaa ja nälkäisempää porukkaa.
  Niin ja Aaltonen saa olla mun puolesta pellaamassa jo jänkhällä porojen kanssa.

  _
   
 3. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo tuo aikataulu on se isoin miinus, eli max pari päivää siitä kun toinenkin joukkue on selvillä. Eilen tai tänään olisi ollut hyvä pelata tuo pronssipeli.
   
 4. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Eiköhän sinne naarata kaikki Heikkistä myöten sinne pronssimatsiin. Ulkkarit on varmaan jo lähteneet himaan, ainakin ne jotka ei enää jatka ensi kaudella meillä. Ja ne joilla oli jo jotain vaivaa on varmaan jo leikkauspöydällä jotta kuntoutus saadaan käyntiin mahd pian. En elättele toiveita mistään kovasta kokoonpanosta.
   
 5. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitali on aina mitali, varsinkin SM-mitali on sellainen, jolla luulisi olevan jokaiselle (suomalaiselle) urheilijalle arvoa. Moni liigapelaaja ei sellaista tule koskaan kaulaansa saamaan. Olen varma, että pronssimatsiin löytyy motivoitunut nippu.
   
 6. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Turha täällä nyt on jeesustella, jos pelaajat on pääsiäisenä ollut viihteellä. Tällaiset 1,5 viikon tauot ennen pronssipeliä antaa ihan hyvän mahdollisuuden pelaajilla ottaa vähän etäisyyttä ja nollata pettymykset. Vaikea uskoa, että pääsiäisen ryypiskelyt perjantain pronssiottelussa näkyy mitenkään. Eiköhän ne sinne ihan pelaamaan lähde. Mä en ajattelut peliä katsoa.
   
 7. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pronssipelin kai pitäisi olla luokkaa "ihan sama", mutta kyllä minä odotan tuolta jengiltä että tämän kauden päätteeksi jättää faneilleen astetta paremman maun ottamalla kovalla taisteluilmeellä pronssit himaan. "Pronssit ei kiinnosta" on jerekaralahtimaista luuserimeininkiä, jota ei tulisi vakavasti otettavassa urheiluorganisaatiossa päästää esiintymään. Miksi sitten joku yksittäinen tiistaina pelattava runkosarjamatsikaan pitäisi kiinnostaa? "Sehän riittää että ollaan kymmenen joukossa ja pelataan sitten keväällä tosissaan". Ei ole IFK:lle liikaa kertynyt sijoituksia neljänkään joukkoon ja tuossa kopissa ei tasan ole varaa ylenkatsoa pronssia, vaikka sen saaminen ei mitään suurta juhlaa aiheutakaan. Kyllä tuon runkosarjan jälkeen pronssi olisi silti hieno saavutus pudotuspeleistä.

  Eronen sivussa ilmeisesti käsivammansa takia. Eipä haittaa, Salmelta ainakin nähdään taistelua ja loppuun saakka yrittämistä.
   
 8. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  No juu. Tosin eilen kuuntelin Ramstedtin haastattelua Radio Rockilla, jossa hän mainitsi, että on pelaajien puolesta (en muista mihin hän kuului) ajanut pronssipelin lopettamista. Eli kyllä siellä taitaa olla aika monella pelaajalla sama asenne, ettei pronssipeli kiinnosta yhtään.

  Tietenkin usea näistä pelaajista antaa aina kaikkensa kun kentälle pääsee. Oli kiinnostusta tai ei.
   
 9. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Saahan sitä ihan vapaasti olla vaikka mitä mieltä. Esim. on fiksuja perusteita urheilullisuuden kannalta lopettaa pudotuspelien pelaaminen ja julistaa runkosarjan voittaja mestariksi, ja voi tuotakin joku pelaaja kannattaa. Ihan toinen juttu on ettei pleijareiden pelaaminen niin kiinnosta eikä kentällä annettaisi kaikkea, kuten itsekin toteat.

  Tämän pronssipelin kuitenkin katsoo luultavasti useampi tuhat IFK-fani joiden mielialaan vaikuttaa nähdäänkö kentällä aneeminen ja löysä edari-IFK ja onko osa pelaajista lähtenytkin Pata-Ässään, vai vetääkö IFK miehekkään ja viihdyttävän pelin jonka päätteeksi ripustetaan se himmein mitali jätkille kaulaan.

  edit: Myöskään omasta mielestäni pronssipelejä ei tarvitsisi pelata.
   
 10. Päähaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Keskusteluun pronssipelit mielekkyydestä yms. metafyysisestä otan lyhyen perspektiivin paraikaa 32 kilometrin päässä Jypinkylästä olevassa fanibussissa. Pyrin vastaamaan seuraaviin väitteisiin.

  A) Pronssipeli on turha...

  Koska pettymys? Ei. Erotaanhan sitä avioliitoistakin. Kaikenko pitäisi loppua? Häh. Jatkoon on mennyt neljä parasta, nyt selvitetään kellä on kiimaa jäädä edes jollain lailla historiankirjoihin.

  B) Äijämäistä vetää rännit...

  Joo, on se hauskaa olla toispuoljokkee Pietaria ja tilata Stadin eniten valkovenäläisiä, mutta perkele. Tämä on ammattiurheilua, ei normaalia höntsää päivätöiden päälle. Jokaisen pitää motivoitua tai olla motivoitumatta ja jättää sitten nostamatta liksa.

  C) Vaan: vielä kerran

  Mua ainakin helvetisti kiinnostaa sulkea jokainen kausi näkemällä vielä kertaalleen runkkarin ja pleijarit läpipaahtanut porukka räkä poskella ja mitalinkiilto silmissä. Haluaako joku oikeesti lopettaa gameseveniin tai muuhun masokistiseen tappioon kautensa. Mulle riitti ainakin viime vuonna Hakaskutsissa vittuilevien fedorapäisten mouhijärveläisten kanssa.

  Eli summa summarum palstaveljet ja -siskot: nautitaan tän jengin viimeinen matsi ja annetaan etenkin Karille iso käsi kuluneista vuosista. Ugh ja amen!

  P.S. Itse lähdin ihan paikan päälle, kun selvisi, että Anssi Ritari selostaa. Ei anneta - senkään - haitata.
   
 11. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Paska tapahtumaketju paskassa pelissä. Hyvää kesälomaa IFK ja fanit. Melkein oli hyvä tie ysisijalta!

  Edit: Nothing is over?
  Edit 2: NOTHING IS OVER. 2-2
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 19.01
 12. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näyttää ihan meidän kaudelta tiivistettynä pariin riviin. Yay!
   
 13. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Mietin aiemmin tänään, että kerrankin HIFK selvisi (pitkät) pleijarit läpi ilman jatkoaikatappiota. Mutta eihän pronssimatsia ja etenkään noin nopeaa ratkaisua lasketa, eihän?
   
 14. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ei vaan yhdellä kentällä voi pronssia voittaa.
  Olisi ollut nastaa jos joku muukin olisi osallistunut matsiin.
  Aaltonen-Lennu-Arttu-Tuomisto-ELKINS haistakaa vittu kaikki!