Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

HIFK pudotuspeleissä 2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana #71, 02.03.2017 klo 21.15.

 1. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pikkaisen vaikea uskoa että sadat ihmiset maksaisivat ton maksun turhaan. Varsinkin kun lippuja on vapautunut myyntiin riveittäin.
   
 2. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Siis varausmaksuhan maksetaan vasta kun noudetaan liput, joten jos jättää varauksen lunastamatta niin mitään kuluja ei tule.
   
 3. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Tuosta varaamisesta, niin ei varmasti ole kaikki vapautuneet paikat olleet jonkun aiemmin varaamia. Nimittäin siellä vapautui esim. vaihtoaitioiden takaa ensimmäiset rivit kokonaisuudessaan. Samanlaisia blokkeja myös monista muista katsomoista. Joku automaattisuus tuossa on, kaikkia ei vain anneta heti myyntiin.
   
 4. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Lainaus:
  Väärin. Eihän ne nimittäin mihinkään lomille vielä pääse. Pronssipeli vielä edessä ja tuo sarja kun katkeaa maanantaina, niin IFK:lle tulee siihen 11 päivää tai jotain..en jaksa tarkistaa, aikaa vetää keittoa naamaariin. Sitten hyvin valmistautuneena "kovat piipussa" ottamaan mitalit pois kuleksimasta. Ei ole helppoa olla IFK:n pelaaja. Aina nämä saatanan keväät venyvät!
   
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Niin. Näillä otteilla tämä sarja on kahden ottelun jälkeen poikki ja pronssista pelataan yhden ottelun verran. Näin ollen kolme ottelua jäljellä.
  Olen mielelläni väärässä. Silti mikään näissä kahdessa ottelussa näkemäni ei tue ajatusta siitä, että noita lampaita edes kiinnostaa voittaa tätä sarjaa.
   
 6. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tännehän tämän piti tulla eikä tuohon ensi kauden ketjuun:

  Bäckströmiä olen toivonut maalille jo aiemmin, mutta jos mies vain suinkin on kunnossa, nyt olisi viimeinen hetki hyödyntää tämä mahdollinen etu. Lankiseen ei olla kaaduttu ja kaikki kunnia hänelle hyvin pelatusta kaudesta. Kuitenkin hänen torjuntaprosenttinsa koko kauden aikana on "vain" 91,8 mikä on hyvä mutta ei sellainen että hänen asemansa ykkösveskana olisi jotenkin sementöity. Lisäksi noita totaalisia lahjamaaleja ylipelaamisen vuoksi on ehtinyt näihin pleijareihin mahtua jo useampi. Kun muutenkin ollaan altavastaaja, meillä ei ole varaa antaa tasoitusta peluuttamalla sinänsä hyvää ja erittäin lupaavaa tulevaa huippumaalivahtia, joka kuitenkin häviää vertailussa esim. Hrachovinalle ja Kilpeläiselle. Kyllä nyt täytyy ottaa käyttöön se etu joka meillä on rutkasti arvokisa- ja NHL-kokemusta omaavan yhden kaikkien aikojen suomalaismaalivahdeista muodossa.

  Bäcks maaliin ja muutenkin uusin eväin hakemaan ryöstöä Hakamestästä. Tuohon pakiston sekoiluunkin näkisin Bäckströmin tuovan kenties apua, sillä hän tuntuu antavan kenttäpelaajille paikoin äänekästäkin palautetta ja pyrkivän johtamaan heitä maalinedustalla.
   
 7. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Tänään 5*2min IFK:lle ja 0*2min Tapparalle. 'Nough said. Haisee pahalle.
   
 8. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Voi tietysti ajatella, että IFK olis tarttenu sitä jäähyjen tasapainoa tänään ja edes yhden yv-sauman. Åstenin ja Nukkumatin jäähyt oli kurittomia, olkoonkin että Repo nyt kerjääkin koulimista, siinä välissä tuli kaks täysin linjatonta. Varsinkin Luttisen kamppailutilanteessa saama täys vitsi. Ja Tappara nolla?

  Finleyn taklauksen jälkeen pelissä tapahtu jotain. Vetikö Tappara yyveen jälkeen täyden träpin vai mitä, mutta IFK kadotti kiekollisesta pelistä sen ohuenkin langan.

  Eihän niitä maalipaikkoja juuri ollut aiemminkaan, mutta edes se teoreettinen sauma kun saivat päätymyllyn jotenkin pyörimään Tapparan laadukkaasti boksatessa. Mutta yhtäkkiä eivät saa perussyöttöjä perille/haltuun, päätykiekkojen heitoissa ei edes välttävää ideaa/järkeä, silkkaa päätöntä pakottamista ja puskemista.

  Kotijäällä meni lopulta pasmat sekasin niin Aaltosella kuin Hintzillä. Tunnetusti se pelitavallinen selkänoja on ollut hatara ja Tapparaa vastaan tulee äkkiä tekemätön paikka, mutta edes desperate hockeytä, kiekko päätyyn ja prässi, ei enää onnistunut. Täys jäätyminen vikan kympin aikana, taas jätti hämmentyneen olon. Nyt sentään vetivät kolmatta erää uskottavaa kiekkoa, toisin kuin ekassa kotipelissään.
   
 9. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos ollaan ensi keväänä taas pelaamassa Tapparaa vastaan niin voitaisko mennä lakkoon? Mä en jaksa tota porukkaa enää yhtään. En valmentajaa, joukkuetta enkä kannattajia. Paitsi tietysti jos Tukka-Jukka on jäänyt junnu-MM-tasolle. Sitten jaksan ehkä joukkuetta ja kannattajiakin :)
   
 10. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotenkin annan kyllä Törmäselle pitkää miinusta siitäkin, että mikä helvetti on, että pitää antaa oman jengin luisia sellaiseen kiekottelumoodiin kolmannessa erässä, kuin mitä Tappara halusi ja sitten myös toteutti? Puolet kolmannesta erästä surffataan lobotomiapotilaina. Pelin virtaus pitää pystyä rikkomaan, vaikka sitten tekemällä tahallinen oma paitsio, jos ei sitä muuten, pelaamalla saada tehtyä.
   
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Kävin katsomassa tilastoja kun kiinnosti että paljon O'Connor jäi miinukselle, kun itsestäni tuntui että mies oli aina jäällä kun vastustaja iski. Lukema oli kuitenkin vain -5, 11 maalia omiin on tietysti aika paljon. Vain Eroselle ja Aaltoselle meni enemmän (12 kpl).
  Aaltonen ja Malinen olivat lukemassa -8.
   
 12. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Heiskanen ymmärrettävästi jättää pronssipelin väliin, kun suuntaa Slovakiaan U18 MM-kisoihin. Pelaa jo tänään avausottelussa isäntämaata vastaan.
   
 13. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  JYP tulee vastaan pronssipeliin ja Jyväskylässä tosiaan pelataan ensi perjantaina, joten edareilla ollut hyvin reilu viikko aikaa vedellä ränniä tai treenata vielä viimeistä peliä varten? Vaihtoehtoja on monia historian varrelta tarjottavaksi.

  Moni ei pronssimatsista välitä ja kyllähän se laimealta tuntuu etenkin kun finaaleja pelataan samana päivänä, mutta ei meillä noita mitaleita kuitenkaan liikaa ole etenkään 2000-luvulta. Otetaan nyt se pois kuljeksimasta. Vielä kerran IFK. Tack.
   
 14. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tässä on hyvä testi siitä missä kohtaa jengi on suhteessa ammattimaisuuteen ja urheilullisuuteen. Pronssimatsin tarpeellisuuden voi perustellusti kyseenalaistaa, mutta koska se nyt kuitenkin pelataan, niin siihen tulee suhtautua asiaankuuluvalla ammattimaisuusella eikä niin kuin jotkut Karalahden paskapäät yms. luuserit.
   
 15. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Sijalta 9 sijalle 3. Kyllä lopulta kelpais. Toivottavasti jengille myös.
   
 16. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Vähän epäilen että ei tule olemaan lasten katsottavaa pronssipeli. Finley-Yonkman II ehkä, kiinnostaneeko GeneMattia, varsinkin jos on lähdössä muualle? Ei pitäisi edes pelata, mutta ymmärrän Liiga ja raha. Pettyneiden pelaajien pakkopullaa parhaimmillaan. Jos toinen menee kahden, kolmen maalin johtoon...
   
 17. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Ne pelaajat joita ei kiinnosta voittaa IFK:lle SM-mitalia, saavat painua hevonvittuun punapaidasta. Hyvin simppeliä.
   
 18. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu.
  Fanina mua ei kiinnosta ko. peli tippaakaan, joskin joskus sadan vuoden päästä on kiva lukea wikipediasta mitalimääriä muistamatta kausia sen tarkemmin. Sen sijaan pelaajille maksetaan ihan oikeaa rahaa tuosta kauden viimeisestäkin pelistä, joten työtä riittää. Mikäli rännitys ja höntsäily kiinnostavat enemmän kuin logolle pelaaminen ja arvokkuuden säilyttäminen, niin toivon mukaan muutkin seurat huomioivat sen sopimuksia tarjotessaan.
   
 19. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ainakin muutamalla pelaajalla ollut tähänasti, miten sen nyt sanoisi, nestepitoinen pääsiäinen.
   
 20. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko nestepaastoavilla kaiffareilla soppari ensi kaudelle? Shaatana.
   
 21. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä ainakin yhdellä. En nyt viitsi tuttuja alkaa suolaileen, mutta kyllähän se vähän vituttaa että vedetään parin päivän rännit kun kausi vielä kesken.
   
 22. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Eronen taisi aloittaa jo TPS-sarjan jälkeen, sen näköistä oli välillä meno.
   
 23. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ymmärrän toki, että on pettynyt fiilis, kun ei olekaan finaalipelit edessä. Mielestäni silti tulisi pelata täysillä viimeiseen saakka. Ei itseänikään sinänsä tuo pronssipeli niin paljoa houkuttele, mutta vituttaahan se katsoa matsia, jos kasa fleguja äijiä surffailee jäällä 60 minuuttia. Toivottavasti ovat harvassa ne pelaajat, jotka ovat huolehtineet pääsiäisenä vain alkoholipitoisesta nestetankkauksesta.
   
 24. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Mun mielestä koko jengi vois mennä kännissä pronssiotteluun. Täysin tarpeeton ottelu.
   
 25. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Tuli mieleen Doug Sheddenin haastattelu IFK-luotsina juuri hävityn välieräsarjan jälkeen:

  "...but now a bronze game...who cares."

  Tais olla samainen pronssipeli johon Jere ei saapunut ollenkaan. Pronssipelin tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta kun sellainen nyt kuitenkin pelataan niin onhan sitä lähdettävä voittamaan. Niitä kavereita kokoonpanoon joita kiinnostaa!