HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 370 569
  • 2 470

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Toivotaan ja luotetaan nyt sitten siihen, että Tuohimaa ja Bernard hoitavat torjunnat seuraavan kuukauden aikana ja että Ulander, Winberg, Seppälä tai Teräväinen ja Pietilä ottavat askeleen pakistossa ja että Ahonen palaa nopeasti peleihin ja että Nykopp on jo pelikunnossa, niin eiköhän Lukko, Tappara ja muut kellahda, kunhan noita maaleja tehdään keskimäärin enemmän kuin tähän asti ja viisikkopuolustaminen on niin tiivistä ettei vastustaja tee yhtä monta maalia.
Huh, mikä lause. Ihan mahdollinen, tosin.
Sitten mä heräsin ja päästin kissan ulos kuselle.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mä en jaksa hirveästi stressaa jostain viikonlopun pisteistä.

Tosiasia on, että ainoa iso menetys on Atte. Jos ei tämä joukkue pysty paikkaamaan kahden peruspakin poissaoloa (Varakas ja Ahonen, en laskea Kankea pelaavaan) niin ennustan lyhyttä kevättä. Nythän se nähdään. Ja voi tulla upeat taistelumatsit joihin odotan valmennuksen keksineen hyviä poppakonsteja. Nythän nähdään vähän valmennuksenkin potentiaalista.

Toki jos veska ei saa tärkeitä koppeja, niin se sekoittaa joukkueen peliä. Eli silloin se ei ehkä kerrokkaan ihan todellista kuvaa.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolustaminen on asennekysymys. Kaikkien pitäisi aivan varmasti jo tossa vaiheessa uraa tietää, miten tulee puolustaa. Kentällä ja vaihdossa pitää myös kommunikoida riittävästi ja ennen kaikkea pysyä valmennuksen suunnitelmissa. Mitään erikoista ei tarvitse esittää, ainoastaan pitää kiinni sovituista asioista. Myös hyökkääjillä on vastuu puolustamisesta ja kun joukkueessa pelaa monta noviisia, tämäkin aspekti korostuu.

Nyt on nuorilla se kuuluisa näyttöpaikka. Varmasti jännittää, mutta siitä pitää päästä eroon ekan vaihdon jälkeen. Hyvät otteet tuo varmasti lisää peliaikaa jossain vaiheessa ja siihen kai pitäisikin tähdätä. Veskareiden vastuulla on ottaa helpot kiinni ja vähän enemmän.

Yhdessä, joukkueena, on ihan täydet mahdollisuudet voittoon, oli vastassa mikä jengi tahansa. Keep it simple.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No niin tänään on 3p kiikarissa toki taas, mutta nyt pitää olla super-tehokas paikoissa, kun alakerta+veskaripeli on heikohkoa. Eli 4-5 tai 5-6 voitto saadaan, kun Turuset ja Salliset tekevät hyvin paikoista. Niitä paikkoja kuitenkin todennäköisesti saadaan taas riittävä määrä tänään(kin) pelin voittamiseen.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Toivoisin että IFK huomenna lähtisi peliin ihan toisella tavalla kuin tähän asti. Tapparaa vastaan voisi harjoitella ihan vaan puolustamista. Niitä ei tuolla pörräyshyökkäämisellä voiteta. On nähty joskus ennenkin.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Ei mielellään mitään kilpparitaktiikkaa ikäänkuin etukäteen luovuttaen. Rohkeasti vaan omilla vahvuuksilla jatketaan, ehkä se maalintekokin siitä urkenisi. Tosin pakisto taas yhtä runkopelaajaa vajaampi, joten voipi olla astetta vaikeampaa rynnistää, jos alakerrasta ei saa tukea?
 

Bourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt vielä Somervuori ja Hacker takaisin naftaliinista. Sopis tohon nippuun erinomaisesti. Onko median hehkutukset ennen kautta pistänyt jengin skagaa niin paljon, että kaikki rentous puuttuu pelistä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Aika perus tilanne, keskikastissa ollaan ja puolet jengistä alisuorittaa. Tänäänkin kun katsonut esim. nelosketjua niin ei herranen aika mitä selviytymistä toi peli on vaihdosta toiseen. Keränen on kanssa niin yksiulotteinen pelaaja kuin vain voi olla, täysin nelosketjun pelaaja kyseessä nyt vain sotkee taitopelaajien peliä.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sehän tässä on että oikeastaan ketään ei voi syyttää. Tuolla on pelaajia jotka on ennenkin tehneet maaleja. Olen kyllä ihan tosissani sen suhteen, että iloisen pörräyspelin sijaan voisi ainakin Tapparaa vastaan kokeilla vain laittaa luukut kiinni. Mahdolliset hyökkäykset vastaiskuna kun paikka tulee. Tuolla on kavereita jotka on hanakoita läpiajoihin, voisi niitäkin treenata lisää.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen ratkaissut suomalaisen erinomaisen maalivahtituotannon salaisuuden; kaikki nuoret edes keskinkertaista potentiaalia omaavat maalivahdit pelaavat aina poikkeuksetta 40 torjunnan nollapelejä IFK:ta vastaan. Ja baana on auki.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onhan toi nyt aivan hirveätä kuraa. Kaikki maalinedustakamppailut hävitään sata-nolla. Omat ylivoimat kiekkoa riplataan eikä ketään edes yritä rakentaa maskia. Tuohimaan taso on yksi iso vitsi ja pakistolla ei ole mitään vahvuuksia, hidas tasapaksu pehmeä koko pakisto (pl. Kousa).

Mistään joukkuehengestä ei ole tietoakaan, Kangasniemi vitun kaukana viime kauden runkosarjan tasosta ja nelosketju on varmaan Liigan huonoimpia.

Syksyllä et voi mestaruutta voittaa, mutta hävitä sen voit. Alkaa olemaan tämän viikonlopun jälkeen jo top-2 kaukana, liian kaukana...
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta HIFK:n pelissä on paljon hyviä aihioita, mutta peli ei nyt vain aukea. Tässä on nähdäkseni riski, että jengi menettää uskon itseensä, jos ketsuppipullo ei kohta aukea. Se taas voi johtaa syöksykierteeseen.

Peltonen olisi napannut jengin tässä kohtaa reppuselkään ja avannut sen ketsuppipullon omin käsin. Kuka ottaisi tämän kauden joukkueen reppuselkäänsä?

Lundell teki juuri maalin. Antonko sen tekee?

E: ketsuppipullo on auki! Hienoa!
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltonen olisi napannut jengin tässä kohtaa reppuselkään ja avannut sen ketsuppipullon omin käsin. Kuka ottaisi tämän kauden joukkueen reppuselkäänsä?

Lundell teki juuri maalin. Antonko sen tekee?
Tästä päästäänkin aasinsiltana kätevästi siihen, että olisikohan HIFKn aika haudata viimeisetkin menneisyyden taakat ja laittaa Lennu pois kapteenin paikalta. Tilalle vaikka Sallinen ”virkamieskapteeniksi” ja ensi vuonna pokkana Lundellille (jos jää vielä kaudeksi Suomeen) tai Jääskälle C rintaan. Rankka ratkaisu ja varmasti tekisi kipeää, mutta eihän tuosta nyt tule yhtään mitään, kun joukkueen kapteenilla ei ole mitään kapasiteettia enää ”näyttää eteen”, eikä tahdo pärjätä edes nelosen laidassa. Toipuminen kohti liigan kärkiseuroja alkaa vasta sitten, kun HIFK uskaltaa kunnolla uudistua.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Odotan huomista mutta oma pelkoni on mv-koutsin ominaisuudessa Fränä, ei tämän illan esityksellä mutta loukki alla ja joutuu/pääsee huomenna myös aloittavaksi veskariksi. Onko liian paljon liian vähäisessä ajassa? Huominen näyttää. Tänään oli loistava.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa niin, että ei veri kierrä. Pitäisi nyt nähdä se kuuluisa metsä puilta, eli ihan järkyttävän määrän IFK tänäänkin maalipaikkoja loi. Mietitään vaikka ensimmäistä 10 minuuttia pelistä, niin olisi pitänyt tehdä 2-3 maalia ja tiuhaan tahtiin läpi pelin. Ihmetyttää vaan, että kun siellä on maailmanmestaria ja ties missä pöndejengeissä verkkoja heilutelleita kavereita, niin miksi ei punanutussa sitten osuta mistään paikasta? Itse olen ainakin siinä uskossa, että nämä kaverit ovat ihan kiitettävästi verkkoja heilutelleet muualla, mutta maali pöndellä vastaa 0.25 maalia HIFK:ssa.

HIFK:n peruspelaaminen on mielestäni jopa ihan hyvällä mallilla. Katsoin tänään pelin alussa, että tuo HIFK:n hyökkäyspelaaminen odottaa ketsuppipullon aukeamista, eli kun niitä maaleja alkaa tulemaan, niin niitä todella tulee, mutta kauanko tässä tarvitsee odotella? Jossain vaiheessa saattaa muuten mennä kuuppa jumiin ja ei tule niitä paikkojakaan. Monena kautena meillä on ollut se 1 tai max 2 kenttää, joilta voinut odottaa tehoja. Nyt on 3 hyökkäyskentällistä, jotka saavat laadukkaita hyökkäyksiä ja maalipaikkoja. Ainoastaan nelonen pelaa sellaista tylsää päätykiekkohokia, josta harvemmin maaleja tehdään. Esimerkiski kapteenimme Petrell pelaa silmin nähden viime kautta pirteämmin, mutta taitaa ensimmäinen maali tulla jalkakynällä joulun tienoilla.

HIFK on hankkinut ison kasan hyviä pelaajia, mutta vähän tuossa nyt mättää tuo roolitus. HIFK:ssa ei taideta oikein tietää sitä, että kuka pelaa sentterinä ja kuka laiturina ja ketkä ne avainpelaajat ovat. Aloituksissa oltiin huonoja taas. Itse pelitavassa en näe suurta vikaa. Hyökkäyspään maalin edustalla pitäisi olla vahvempia. Porukka huutaa pakkia tuonne ja otan minä senkin mielelläni, mutta vaikka tuonne tulisi Pronger luutimaan, niin kyllä se 1-2 saattaa vaikka pomppia omiin. kyllä HIFK:n hyökkäysmateriaalilla ja noilla maalipaikkamäärillä vaan pitää saada kiekko maaliin vähintään 3-4 x pelissä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kaiken kaikkiaan miehinen esitys tänään. Oli ensimmäisen kerran jengi vastassa, jolla oli about samantasoinen materiaali. Eka erä vietiin niitä kuin märkää rättiä. Dyk jos olisi taas iskenyt niistä paikoistaan, tää peli olisi voinut olla meidän 1-5.

Kousan pieni virhe ja samalla yhden kerran löysä omiin tulo kolmikolta Saarinen-Paajanen-Dyk kostautui ja pelin luonne muuttui toisessa erässä. Tässä ollaan huonoja. Pelisuunnitelma on nyt hajonnut kolme kertaa, kun vastustaja on tehnyt "helpon" ekan maalin: Pelicans peli, HPK kotipeli ja nyt Raumalla. Kasetti ei kestä, eli joukkuelta puuttuu sellainen vahva itseluottamus. Ruvetaan hätäilemään ja tekemään lisää virheitä. Pitäisi saada muutama helpottava "rento" voitto putkeen. Tappara voitti pari peliä hieman heikommallakin pelillä ja nyt niiden pelissä on rentoutta.

Meillä on taasen ihan karmea määrä typeriä virheitä. Edellisissä matseissa paljon vääriä vaihtoja ja nyt kun ne saatiin pois ja Lyytinen, Laakso ja Winberg pelasi hyvin, niin oli Tuohimaan ja Lennun vuoro tehdä aivan junnumokia ja ottaa typerät jäähyt. Ja se Kousan oman veskarin kolaus vastustajan pakilla oli ehkä Mestis-tason virhe. Ehkä katson punalasien läpi, mutta mun silmiini me tehdään joka pelissä enemmän sellaisia karseita virheitä kuin vastustaja. Vastustaja oikeen keskittyy virheettömyyteen.

Toi junnujen peluutus on hieman hanurista. Nytkin nähtiin hyvänä esimerkkinä, että kun menetettiin Ahonen, niin kehiin tuli Ulander tärkeillä hetkillä, joka oli istunut pari peliä käytännössä penkillä. Miksei voi vain rohkeasti antaa niitä minuutteja. Ei joutuisi kylmänä kehiin.

Esimerkiksi Winbergistä voi kasvaa vielä hyvä VL-pakki. Siinä on hyvä esimerkki junnusta, jota oltiin jo täällä pistämässä maakuntiin, mutta kun on saanut pelata kokonaista 3 liigaottelua putkeen, niin tuntuu parantavan joka pelissä. Junnut kehittyy, kun ne saa pelata. Sillä tavalla sitä luodaan sitä hyvää kakkoskerrosta.

Kyllä mulla on edelleen vahva usko tähän. Dykin, Saarisen ja Kangasniemen pitää saada onnistumisia. Nyt kun Turusella on ketsuppipullo auki, niin heti huomaa kuinka sillä kulkee. Josko se Iikka tekisi huomenna Lundellin vierellä pari?
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vituttaa niin, että ei veri kierrä. Pitäisi nyt nähdä se kuuluisa metsä puilta, eli ihan järkyttävän määrän IFK tänäänkin maalipaikkoja loi. Mietitään vaikka ensimmäistä 10 minuuttia pelistä, niin olisi pitänyt tehdä 2-3 maalia ja tiuhaan tahtiin läpi pelin. Ihmetyttää vaan, että kun siellä on maailmanmestaria ja ties missä pöndejengeissä verkkoja heilutelleita kavereita, niin miksi ei punanutussa sitten osuta mistään paikasta? Itse olen ainakin siinä uskossa, että nämä kaverit ovat ihan kiitettävästi verkkoja heilutelleet muualla, mutta maali pöndellä vastaa 0.25 maalia HIFK:ssa.

HIFK:n peruspelaaminen on mielestäni jopa ihan hyvällä mallilla. Katsoin tänään pelin alussa, että tuo HIFK:n hyökkäyspelaaminen odottaa ketsuppipullon aukeamista, eli kun niitä maaleja alkaa tulemaan, niin niitä todella tulee, mutta kauanko tässä tarvitsee odotella? Jossain vaiheessa saattaa muuten mennä kuuppa jumiin ja ei tule niitä paikkojakaan. Monena kautena meillä on ollut se 1 tai max 2 kenttää, joilta voinut odottaa tehoja. Nyt on 3 hyökkäyskentällistä, jotka saavat laadukkaita hyökkäyksiä ja maalipaikkoja. Ainoastaan nelonen pelaa sellaista tylsää päätykiekkohokia, josta harvemmin maaleja tehdään. Esimerkiski kapteenimme Petrell pelaa silmin nähden viime kautta pirteämmin, mutta taitaa ensimmäinen maali tulla jalkakynällä joulun tienoilla.

HIFK on hankkinut ison kasan hyviä pelaajia, mutta vähän tuossa nyt mättää tuo roolitus. HIFK:ssa ei taideta oikein tietää sitä, että kuka pelaa sentterinä ja kuka laiturina ja ketkä ne avainpelaajat ovat. Aloituksissa oltiin huonoja taas. Itse pelitavassa en näe suurta vikaa. Hyökkäyspään maalin edustalla pitäisi olla vahvempia. Porukka huutaa pakkia tuonne ja otan minä senkin mielelläni, mutta vaikka tuonne tulisi Pronger luutimaan, niin kyllä se 1-2 saattaa vaikka pomppia omiin. kyllä HIFK:n hyökkäysmateriaalilla ja noilla maalipaikkamäärillä vaan pitää saada kiekko maaliin vähintään 3-4 x pelissä.

Samoja pohdintoja. Mutta toisaalta luotto juuri siihen, että palaset loksahtaa paikoilleen. Se voi vaatia 1 sentterin tai 1 laitahyökkääjän, joka tuo voimaa ja suoraviivaisuutta tekemiseen ja maalille menemiseen.

Mutta on käsittämätöntä, että ei pompi! Taas hallittiin silmämääräisesti ja tilastoja ja luu jäi käteen. Turhauttavaa. Miten voi olla niin hankalaa noilla ns. "huippupelaajilla". Voisiko johtua siitä, että IFK:n paidassa on mainoksia niin helvetin paljon vähemmän. On ukko ja kilpilogo niin näkyvillä, että paineita tulee kohtuuttomasti..
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Tehottomuudesta näyttäisi kovasti olevan tulossa tämän joukkueen tarina, ja varmaan niin pelaajia kuin kannattajiakin rupeaa pikku hiljaa vituttamaan tuo iänikuinen vastustajan maalivahdista sankarin tekeminen. Mutta rauhallinen ja luottavainen olo on kyllä itsellä vielä, siihen toki lopun nousu vaikutti varmasti.

Toivottavasti rupeaa putket vähän avautumaan lopun myötä, jatkoajan tulos nyt sinänsä se ja sama. Pisteitä pitää kyllä kohta ruveta saamaan. Yllä mainittu vastahyökkäyksien hakemisen pointti oli ihan hyvä, mutta mitään peruuttelua en mielellään rupeaisi katselemaan. Kerrankin pelisysteemi on selvä, viihdyttävä ja sillä pystytään hallitsemaan otteluita. Kohta niitä maalejakin rupeaa tulemaan myös aikaisemmassa vaiheessa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Paljon hyviä juttuja tällä hetkellä.

Mutta hieman pettynyt tuohon meidän duunarihyökkääjä -osastoon.

Julistankin virallisesti Dan Hacker Memorial Trophy -kisan alkaneeksi. Palkinnon saa käteen pelaaja, joka kauden jälkeen on: "Näyttänyt tosi pirteältä, mutta ei ole tullutkaan tehoja sen mukaisesti eikä oikeastaan ole juuri saanut syöttöjä omilleen. Ainakaan peliä edistävästi.".

*Turhasta näyttävyydestä saa pisteitä. Tällä hetkellä Lennu siinä selkeä mestari.
*Kun valitsee maalin taakse menemisen maalin eteen menemisen sijasta, saa pisteitä. Lennu, Keränen, Åsten kaikki vahvoilla.
*Ja toki mitä surkeammat tehot suhteessa peliaikaan, niin on todella vahvoilla. Esim. Tässä suhteessa kakkosketjun ruotsalaisvahvistuskin voi yllättää jos peliaika on 18 minsaa per ottelu ja tehot samat kuin jollain junnulla.

Sanoisin, että tällä hetkellä pystin saajaksi ennakkosuosikkeja ovat:

Lennart Petrell 6gp 0+0 -4 9 laukausta Ajalla 11:50 per peli
Juho Keränen 6gp 0+1 -2, 8 laukausta. Ajalla 13:14 per peli.


Siinä on selkeä johtokaksikko. Lennu saa pisteitä turhasta näyttävyydestä. Esim. Tänään vauhdikas kuljetus vastustajan päätyyn. Ja valmistautuu ottamaan taklauksen vastaan ja itseasiassa kun keskittyi taklauksen vastaanottoon (jotta saisi vastustajan ehkä kaatumaan) eikä kiekon suojaamiseen ja niinpä vastustaja otti kiekon lavasta kuin karkin ja saatiin vaarallinen vastahyökkäys omaan päähään.

Toisaalta Keränen on saanut enemmän peliaikaa ja jopa ylivoimaa. Tänäänkin pari todella näyttävää kaarrosta kiekon kanssa, missä liike on hyvännäköistä, smirklaus on kaunista ja kiekko päättyy: Ei mihinkään, ei ainakaan maalintekoyritykseen.

Bubbling Under:
Micke-Max Åsten 5gp 0+1 -1 7 laukausta ajalla 12:16

-Tehojen puolesta olisi kärkikahinoissa palkinnon saajana, mutta on sekä hankkinut tärkeitä jäähyjä, että selvittänyt hienosti alivoimia. Ajaa myös maalille huomattavan paljon enemmän kuin moni. Näyttää siltä, ettei tällä kaudella ole palkinnosta taisteleva.

Teemu Tallberg 4gp 0+0 +/- 0 ja 5 laukausta ajalla 11:58.

Teemuun en oikein usko palkinnon saajana. Miinuksia ei oikein tule ja ei hae turhia ohimeneviä taklauksia. Mutta kaikki mahdollisuudet on DHMT -palkinnon saajaksi silti! Enemmän liikettä ja vähemmän laukauksia! Siitä se lähtee!

Tottakai HIFK-fanina toivoo, että kauden aikana todetaan, ettei DHMT -palkinnon saajaa tarvitse valita, vaan kaikki löytävät pelinsä, tehonsa ja keväällä otetaan nakit pakkasesta juhliin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
IFK on pystynyt olemaan kuskin paikalla 5/6 peliä. Kalpa peli oli selkä kliininen vieraspeli. Se vakaa suoritustaso tässä lämmittää jos ei tulos.

Huomenna on se ensimmäinen kova pelillinen haaste. Miten pitää sama suoritustaso kovassa nosteessa olevan joukkueen kanssa. Miten IFK saa Tapparan epämukavuus alueelle ja niin edelleen.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Tuo nelosketju minuakin närästää. Lennu tekee äkkipysähdyksiä, pyörii kömpelösti ja kerää miinuksia. Åsten hakee vastustajalle jäähyä kaatuilemalla; oho, viisikko levisi ja omissa soi (piirtnyt mieleen viikon takaa HPK-matsista) ja Nykopp on Nykopp, eli ei kokoonpanossa.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Nelonenhan oli muutaman matsin ehkä jengin paras ketju, Nykoppin putoaminen vaikutti tuohon aika dramaattisesti. Åstenista on moneksi, mutta ei sentteriksi. Täytyy pitää peukut pystyssä, että Nykoppin day to day olisi kerrankin oikeasti day to day. Mutta ikävältä näyttää, heti napsahti perinteiset.

Voi olla, että pakin lisäksi olisi siis yhdelle sentterille vielä tilausta. Ja Tuohimaa oli tänään jo huomattavasti parempi, ei huolia sen suhteen.
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Niin lähinnähän mä tuolla DHMT -palkinnolla ajattelen, että duunariosasto on meidän ehkä heikoin lenkki.

Siellä on kärkijätkillä miinuksia, mutta samalla siellä on Turunen, Saarinen ja Lundell menossa n. 50 pinnan kausiin. Dyk n. 40 pinnan kauteen.

Lukuunottamatta niitä paria peliä joissa Åsten-Nykopp-Petrell ketju löysi pelin, niin duunarit on nyt ottanut miinuksia ja vain kerran olleet värkkäämässä maalia. Kyllä niiltä saisi odottaa lähtökohtaisesti +/-0 peliä ja joskus vähän maalejakin. Eli kausi saisi loppua vähintään sellaiseen +4 lukemaan.

Haasteeksi tekee meidän raskas pelityyli. On pakko pitää noita miinusjätkiä kokoonpanossa, koska ne pelaa alivoimaa, Muutenhan voisi tehdä Tikkanen-Högbacka-Rönkkö -maisesti sinne vain pirteän junnuketjun.

No katsellaan. Eiköhän ainakin se Keränen verry.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nelonenhan oli muutaman matsin ehkä jengin paras ketju, Nykoppin putoaminen vaikutti tuohon aika dramaattisesti. Åstenista on moneksi, mutta ei sentteriksi. Täytyy pitää peukut pystyssä, että Nykoppin day to day olisi kerrankin oikeasti day to day. Mutta ikävältä näyttää, heti napsahti perinteiset.

Voi olla, että pakin lisäksi olisi siis yhdelle sentterille vielä tilausta. Ja Tuohimaa oli tänään jo huomattavasti parempi, ei huolia sen suhteen.

Onko ilkeetä sanoa etten toivo tuon Nykoppin loukkaantumisen olevan vain day to day? Miksi en. No ihan siksi, että siellä toimistossa ymmärrettäisiin näin pari vuotta myöhässä, että kun se Nykopp ei pysy kasassa niin se ei vain pysy. Piste. Sit jos Nykopp tekee paluun ja muutaman pelin hakee uomiaan ja kun saa pelinsä kulkemaan lopulta niin täällä käydään taas täysin samat keskustelut läpi eli kuinka hienoa on kun nyt Nykoppilla kulkee ja toivottavasti nyt mies pysyy kasassa jne. Sitten se loukkaantuu ja joukkue on taas ilman nelosketjun sentteriä. Loputon rumba tämä sanon minä. Hankkikaa se nelossentteri jostain.

Lopun nousu oli hieno, mutta karu fakta on vain se, että taas joukkue jäi kokonaan ilman 5vs5 maaleja. Ei tuolla pörräämisellä tehdä maaleja kun kukaan ei mene maskiin eikä maalinedustalla voiteta yhtäkään kamppailua jne. Mikki-hiirejä koko sakki pl. nelosen mörssärit jotka eivät puolestaan osaa kiekolla tehdä yhtään mitään, kilpaa menettelevät pelivälinettä vastustajille...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös