Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Hiitelältä taas kunnon oksennus. Uskottava se kai on, että Sopan ja Summasen ajoistakin on menty taaksepäin, kunkerran pelkkiä taka- askelia kauden 2010-2011 jälkeen. Ylipäänsä Törmäsen aikakaudesta on vaikea saada epäonnistunutta tämän kauden runkosarjasta huolimatta, kun plakkarissa on kuitenkin jo runkosarjan voitto, finaalipaikka ja pronssipeli.

  EDIT: Linkki vielä Hiitelän juttuun(IS).

  http://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005169206.html
   
 2. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 11.14
 3. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Kerta kaikkisen luokaton kirjoitus. Ilmeisesti Mannisen viesti on se, että HIFK:n kannattajat ovat idiootteja, kaikki HIFK:ssa pelanneet pelaajat ovat myös idiootteja ja ''valtakunnanpellejä'' ja itse HIFK on seurana ala-arvoisen säädytön. Matti Hagmaninkin hän onnistui ovelasti erikseen haukkumaan em. käsitteillä, vaikka hän ei idiootti -sanaa käyttänytkään.

  Millähän perusteella IS on päättänyt julkaista tuon oksennuksen? Täysin vastenmielistä.
   
 4. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sanattomaksi vetää tuollainen skeida. Luulisi että lehden toimituksessa olisi edes jonkinlainen rima kirjoittelulle, matala edes, mutta näköjään ei.
   
 5. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  On kyllä Manniselta varmasti lentänyt melkoinen henkinen mälli saatuaan tuon ulostettua. Hämmentää että tuollainen päätetään julkaista. Etenkin "toimittajalta" joka on vahvasti profiloitunut mahdollisimman janarilajien seuraajaksi, muistan ne lukuiset jutut jonkun Mikkelin Palloilijoiden peleistä 40 vuotta sitten jossain kusisella hiekkakentällä kirkon takana. Joku roponen on tullut firman käytettyä mainostamiseen Sanoman kautta, mutta käytän nekin jatkossa jonnekin muualle.

  Mutta yleisesti ottaen, hienoa on kun landespedet vinkuu.
   
 6. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Miten tällainen ripuliteksti oikeasti voidaan julkaista missään vakavasti otettavassa lehdessä?! Voi ne vähäisetkin käynnnit roskalehtien sivuillr kohdistaa taas naapuriin.

  Onkohan joku Hifk:n pelaaja käynyt poljasemassa ton vaimoa vai mistä se hiekka on siihen miespilluun eksynyt. Jos noista saa mielensä pahotettua niin paljon, että pitää siitä valtakunnallisessa lehdessä avautua, niin on kaikkien etu jos kyseinen juustonaksu pysyy pesäpallon parissa.
   
 7. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  En ihmistä tunne, mutta Manninen vaikuttaa kirjoituksen perusteella tunne-elämältään melko erikoiselta ja katkeralta ihmiseltä. Samoin fiksaatio pippeleihin ja niiden heilutteluihin epäilyttää. Samoin katkeruus journalismin motivaationa.
   
 8. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuomas Manninen on pitkän linjan Narri-fani. Antipatiat IFK:ta vastaan ovat todella syvällä, yhtä syvällä kuin sokea Jokereiden puolustelu etenkin paskaisella 90-luvulla. Vastenmielinen kirjoittaja ja nämä pippeli-vertaukset kertovat karua kieltään kyseisen ihmisen mielenlaadusta. Keski-ikäinen kalju vauva.
   
 9. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mulle riitti lukea nämä teidän kommentit, en viitsi klikkaa juttua edes auki. Journalismin taso on kyllä jäätävän huono nykyään.
   
 10. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Ei sen puoleen, että jaksaisin tuollaisesta mieleni pahoittaa, mutta mietin juuri tovi sitten, että lopettaisiko IS Extran+Urheilusanomien tilauksen (tilaus lähinnä Veikkausliigan takia) ja ottaisi tilalle HIFK Fotbollin tarjoaman Ruutu+ puoleen hintaan tarjouksen. Kah, niinpä lopetin juuri. Pitkälti samaan laariin ne rahat kai tuotakin kautta menee, mutta saapa ainakin mukavan perustelun lopettamiselle, jos joku palautekysely tulee.
   
 11. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En halunnu lukea tuota Mannisen tekstiä, mutta sorruinpa kuitenkin. Ei olisi kannattanut, alkoi vain ärsyttämään. Ymmärtäisin, jos henkilö kirjoittaa esimerkiksi henkilökohtaisessa blogissaan tämän tason tekstiä, mutta en ymmärrä, miten IS:n sivuilla julkaistaan tällaista paskaa. Eipä sillä, tuohan on kaukana laadukkaasta lehdestä, mutta olisin kuvitellut, että jossain menee raja. Olin väärässä. Luulin oikeasti, että IS vaatii jutuilta myös jotain sisältöä. Itselle jäi ainakin sellainen kuva, että Manninen vain purkaa omaa pahaa oloaan hieman väärässä paikassa. Vetää jo sanattomaksi. Toki jokaisella saa ja pitääkin olla omat mielipiteet, mutta hieman voisi Manninen ja IS pohtia sitä, mikä koko kolumnin tavoite tai idea on.
   
 12. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Miksi valitatte näistä uiveloista Ilta-Paskoissa ja tv:ssä? Kamalinta olisi jos Itä-Helsinkiläinen nilviäistutkija ja heinähattu kumisaappaat jalassa kilvan ylistäisivät miten "rehti ja mukava porukka se HIFKi on".
  IFK ei ole IFK ilman kontrastia.
  Pahis saa voimaa siitä kun vähikset vinkuu.
   
 13. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Tässähän kävi niin, että edellisen Finley kolumnin jälkeen on varmaan ahaa elämyksen saanut miten klikkejä metsästetään kun oikein suoraan palautetta annettu. Kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, jokainen meistä ymmärtää ettei tuolla tekstillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Yksi idiootti jonka joukkue ollut jo kuukausia kesälomalla huutelee. Paras valinta on olla klikkaamatta Mannisen juttuja.
   
 14. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Tänään ilmestynyt Urheilusanomat tietää kertoa HIFK:sta sivulla pepelehtonen, että "tavoitteena oli mestaruus ja pelaajiin investoitiin rahaa enemmän kuin yhteenkään muuhun liigajoukkueeseen".

  Hyvä, että edes niin, mutta ehkäpä ne muihin liigajoukkueisiin investoidut rahat olisi voinut käyttää pelaajiin, niin ehkä tuolla toosassa pyörisi nyt HIFK:n matsi.
   
 15. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Jahas. HIFK on päättänyt laittaa Juuso Salmen puhelinmyyjäksi kaupittelemaan kausikortteja Lennun, Raskin ja Åstenin kanssa. Miten pihalla HIFK:n päättävät elimet oikein ovat? Mikä järki on laittaa Juuso Salmi promoamaan HIFK:n kausikorttimyyntiä? Mitä sillä toivotaan saavutettavan?

  Tämä touhu menee päivä päivältä hämärämmäksi.
   
 16. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ehkä Salmi on joskus toiminut puhelinmyyjänä ja saanut seiskapäivää yms. lehtiä hyvin myytyä?

  Toimistolla otettu kaikki keinot käyttöön!
   
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Salmi on tyyliin sellainen pelaaja, joka saa perumaan, ei hankkimaan, kausikortin.
   
 18. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Pohdin samaa itse. Ensi viikon aikana muistaakseni pitäisi päättää jatkanko kausaria. Jos Salmi olisi mulle soittanut niin en varmasti olisi korttia uusinut. Joku järki näissäkin luulisi olevan, mutta ei meillä.
   
 19. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä nyt en mitenkään ymmärrä, miksi Juuso Salmea dissataan täällä aina vain, vuodesta toiseen, vaikka siihen ei nähdäkseni ole ollut enää pariin vuoteen mitään aihetta. Ei joo ole mikään Zeta tai Rafu, mutta ei myöskään ansaitse olla mikään sylkykuppi. Täyttää oman ruutunsa ja kun on saanut olla terveenä, pärjää liigassa hyvin, sanoisin jopa paremmin kuin esim. Miihkali Teppo. Toistan sen, minkä olen sanonut jo ajat sitten: erittäin pahat loukkaantumiset vaikuttivat Salmen kehitykseen ja on vähän noloa, että moni on jäänyt siihen bambi-vaiheeseen kiinni eikä pysty vuosienkaan jälkeen katsomaan asiota objektiivisesti.

  Klipin perusteella Salmi osaa ainakin rennosti puhua ihmisille. Jos vertaa vaikka Joonas Raskiin, josta suorastaan huokui vittuuntuneisuus tehtävää kohtaan, ostaisin mieluummin Salmelta sen kausarin. Eikä pelaajia laitettaisi soittelemaan, jos ei olisi pieni paniikki päällä. Siis HIFK:ssa.
   
 20. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pelaajat ovat aiempinakin vuosina soitelleet, eikä kyse ole ollut mistään paniikista vaan oiva markkinointitapa.
   
 21. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Mielestäni tämä kuvastaa hyvin Jatkoajassa olevia HIFK-kannattajia. Mielellään nimittäin kusevat oman pelaajan päälle vaikka hän yrittäisi aina parhaansa. Itsekin olen siihen osallistunut ja tajuattuani asian olen toivottavasti siitä jo luopunut.

  Juuri tällaisten asioiden takia HIFK-fanit eivät ole Suomen parhaita vaikka välillä näin mainitaan. Fanittamista on paljon erilaista, mutta jatkuva oman kasvatin haukkuminen ei mielestäni siihen kuulu.

  Välillä kuitenkin on poikkeuksia kuten lainaamani kirjoittaja.
   
 22. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Sitten taas on tämä toinen osasto, jolla on aina hirveä hinku adoptoida näitä keskivertoja IFK kasvatteja. Lisäksi tämä kyseinen osasto puhuu myös näiden em. keskivertojen omien kasvattien kohdalla nuorista kehityskelpoisista omista junnuista vaikka pelaajat ovat oikeasti jo aikamiehiä. Mielestäni Teppo, Salmi ja Tamminen ovat vaan loogista jatkumoa nimille Haverinen, Holmberg eli IFKn oma kasvatti statuksella ratsastavia pelaajia joiden ura polkee paikalla kaudesta toiseen.

  Kenelläkään ei liene epäselvää, etteikö Salmi antaisi aina kaikkensa ja olisi ifklainen henkeen ja vereen, muttei se poista sitä tosiasiaa, että ikää on 26- vuotta ja pelillinen anti on kaudesta toiseen erittäin köyhää.

  Kaikkihan tässäkin tapauksessa juontaa juurensa organisaation urheiluosaamiseen sekä -johtamiseen, joka on Karavaanarin ansiosta Liigan huonointa. Omat kasvatit, jotka ovat parhaassa peli-iässä ja oikeasti vahvistuksia (mm. Wärn, Enlund) eivät IFKssa pelaa, koska Karavaanari on heidän kohdallaan hoitanut hommat päin vittua. Parhaiten Karavaanarin kyvyttömyyttä kuvaa luotettavasta lähteestä saatu tieto, että viime kesänä oli tokaistu Heiskaselle, että jos Liigassa on haluja pelata niin kannattanee katsella muihin Liigaseuroihin päin! Tällaista siis ilmoitetaan oman ikäluokkansa suurimmalle lupaukselle ihan kansainvälisellä tasolla, ja samaan aikaan tehdään jatkosopimuksia näille em. lahjattomille omille kasvateille.
   
 23. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  My Lady kirjoittaa täyttä asiaa. Pakko kompata, sillä Juuso todella pelasi ihan ok kauden. +/--tilastossa pakeista keskivälissä ja kun huomioi montako peliä, niin per peli se tilasto on vielä hienompi. +4 siis - ei mikään hyökkäävä pakki ja jos muistellaan Villen telomista, taisi olla ainoa, joka edes vähän näytti siinä matsissa ettei tulla nenille hyppelemään. Asennetta on!
  Sic!
   
 24. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Samaa mieltä. En ymmärrä Salmen dissaamista. Ei ehkä maailan lahjakkain jätkä kiekollisessa pelissä, mutta nostaako isoa palkkaa tai pelaako isossa roolissa? Ei ja ei. IFK:n jätkä henkeen ja vereen joka antaa aina kentälle päästessä kaikkensa logon eteen. Samaa ei voi sanoa kaikista.
   
 25. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Kyllä mä Salmea mieluummin katselen kaukalossa kuin Erosta. Ei ollut Salmi huono viime kaudella, joo tekee joskus virheitä mutta jos nyt vertaa esim. Eroseen joka teki usein tosi räikeitä virheitä, niin en kyllä Salmea dissaisi. Eikä Salmi ole mikään mikkihiirikään, joten kyllä sille käyttöä on. On sitä nähty huonompiakin pelaajia rosterissa.

  Ja mitä tuohon asiakkaille soitteluun tulee niin joka vuosihan tuota on harrastettu. Ei tuo ole mitään offiisin paniikkimyyntiä, onhan täälläkin todettu moneen kertaan että vaikka menestystä ei tule niin hallissa on hyvin väkeä kuitenkin. Ja aivan samaa katselin että Rasse oli ehkä se haluttomin tohon hommaan. Mä olisin ehkä valinnut Bäcksin soittorinkiin Rassen tilalle, mutta mikäs sen mukavampaa kuin saada pieni rupattelutuokio pelaajien kanssa.