Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. Päähaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hei, me ollaankin jo voiton päässä välieristä Ilta-Sanomien mukaan. Enne?
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
 3. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lämmittää mieltä. Hienoa kun jaksetaan muistaa pikkusia.
   
 4. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hallissa standing ovation, kun Kasper tuli punaista mattoa pitkin laittamaan aloituskiekon peliin. Joissain asioissa HIFK-yleisö on ylivoimaisen ihana. Sniff.
   
 5. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olipa hieno artikkeli päivän Pravdassa Patrik Sjögrenistä ja HIFK fan clubista. Aivan upea. Nostan virtuaalisen mallasviskin täältä Boss-pukuni uumenista Patrikille.

  En tekijänoikeussyistä referoi juttua suoraan, mutta huvitti kuittailu Jkl:n ja Hml:n fanien suuntaan terveellä tavalla. Ruotsinkieliset homot -ilmaisu tietysti herättää valtavaa paheksuntaa kaikkien parempien ihmisten keskuudessa ja näppäilee rasifasismin synkeimpiä juuria.

  Henkilökohtaisesti pidän eri liigajengien kannattajien keskinäistä kenttävittuilua suurena kulttuuriperintönä ja mahtavana verbaalisen lahjakkuuden esiintuojana. Oli kyse (Sjögreniä mukaillen) sitten anustappia ahteriinsa tunkevasta eurohomo Stubbista, liiketoimintansa perunoiden viljelystä nauriskasvatukseen siirtäneestä hämäläisjuntista tai Valametilla Hippoksen katsomoon ajavasta Hankkija-lippisukkelista. Hankkija-lippiksiähän on Jyp-fanien suureksi riemuksi alettu tuottamaan retrotuotantona.

  Suuri käsi täältä kannattajien väliselle sanasodalle. Pysyköön ajatuspoliisi ja Stasi-Suomea ajava Marko Forss kaukana näiltä palstoilta.

  Pravdalle myös kiitos HIFK fan clubiin liittyvästä artikkelista. Patrik on hieno mies.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Tuossa vielä samainen artikkeli tikitaalisessa muodossa.
  HIFK:n kannattajan arkea vierasotteluissa: ”Kyllähän meitä ruotsalaisiksi homoiksi huudellaan” - Päivän lehti 18.3.2017 - Helsingin Sanomat
  Tai mistä mä tiedän onko se sama. Joskus koulupoikana tuli tilattua, kun halvalla sai, mutta harvoin riitti aika tahi mielenkiinto keräämään aviisia lattialta.
  Toivon mukaan paperiversiossa oli vähän laajempi artikkeli aiheesta, koska olihan toi nyt vähän valju. Kommenteissa toki sellaista ifk-laista ylimielisyyttä, kuten pitääkin.
   
 7. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt kun ollaan tilanteessa että HIFK on pääkaupunkiseudun ainoa pääsarjajoukkue, joka pelaa/on pelannut lätkää kevättalvella, niin siitä pitäisi ottaa kaikki irti. Varsinkin kun tulee erittäin mielenkiintoinen pleijarisarja turkulaisia vastaan. Lauantaille pitäisi saada joku massiivinen junareissu Turkuun vaikka nimella stogeklassikko tai mitä tahansa, mikä tuo positiivisella tavalla esiin sitä mitä liiga parhaimmillaan tarjoaa eli suuria elämyksia ja tunteita, jotka pohjautuvat paitsi itse peliin, niin suurelta osin myös vastakkainasetteluihin perinteisten seurojen ja vihollisten välillä.
   
 8. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  J-P Jalo innostuu radiossa aina kun IFK on lähelläkään maalia Turussa niin että ääni särkee todella pahasti kaiuttimissa. Tälle varmaan voisi tehdä jotain, en tiedä onko ollut koko kauden näin.
  Muuten kyllä tykkään kuunnella Jaloa, varsinkin nyt kun noi streamit näyttää olevan poissa vaihtoehdoista.
   
 9. Skearru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Röda
  "Micke Åsten sai jäähyn ottelun lopussa ja jäähyaitioon ryntäisi yli-innokas TPS:n kannattaja heiluttamaan kaulaliinaa ja häiriköimään." No ei se noin mennyt kuin lasitalo jutussaan väittää. Olin lauantaina nakkikattilassa jäähyboksien yläpuolella ja näin koko keissin. Se jäähyaitioon hyökännyt tepsukka ei todellakaan tyytynyt huivinsa heilutteluun vaan kävi käsiksi #45 Micke-Max Åsteniin.

  Linkki vie HS:n juttuun TPS-fanien häiriköinnnistä: IFK:ta häiriköitiin Turkuhallissa, nuoret ryntäsivät joukkueen pukukoppi­käytävälle - Urheilu - Helsingin Sanomat
   
 10. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Varmaan luki tämän palautteen. Meni tänään matsin jälkimmäinen puolisko radion varassa ja itse asiassa kesti tovi tajuta, että HIFK oli tehnyt maalin. Kehui kovasti O'Connorin laukausta, mutta kesti tovi ennen kuin ehti kertomaan, että se oli mennyt maaliin asti.

  Mutta ei siis kuitenkaan sen ihmeempää valittamista JP:stä. "Leipäselostaja", joka ei ainakaan sorru mihinkään puusilmäiseen fanipoikahehkutukseen tai -kitinään.
   
 11. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tämä onkin mennyt ohi, että JP Jalo selostaa HIFK: lle. Kyseessähän on niin TPS:n mies kuin olla voi, mutta ammattimiehenä pystyy olemaan näyttämättä sen. Selostihan hän myös Jokereille joskus.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Hifk - Kärpät matsissa oli käsittäksrni joku toinen selostaja herätelty hätiin kun Oulun paluulennosa oli jotain ongelmia... eron huomasi kyllä, keikkaselostajan eduksi...
   
 13. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Vuosikausia selosti tosiaan narrien matseja Radio Ykkösellä.
   
 14. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Itse kyllä diggaan jos selostajalla on jonkinlainen henkiläkohtainenkin sidos seuraan. Esim. Hinkkanen oli itseasiassa varsin asiallinen selostaja. Toisaalta en muutenkaan erityisesti pidä siitä että selostukset ovat tällä nykyisellä yleis- monimerkkikanava Cityllä.

  IFK:n selostuksethan siirtyivät Citylle vasta kun narrit vaihtoivat liigaa, sitä ennen eivät kuulemma halunneet "valita puolta". Tämä siis työntekijältä kuultuna. En arvosta.

  U103- aikoja muistellen. Selostaja tais olla Hermanni Seppälä? "...ja kiekko verkkoon!!!"
   
 15. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Hermanni "jamähhhh..." Seppälää ei varsinaisesti ole ollut ikävä, vaikka ehkä niitä huonompiakin on. Ja selostipa Häyrinenkin ainakin IFK:n mestaruuden 1998 ratkaisseen finaalin, varmaan muitakin otteluja tuolla kaudella.

  Itse protestoin kovasti JP Jalon siirtymistä IFK-pelien selostajaksi, mutta ammattilainen on ammattilainen. Kyllä mä lopulta häntä mieluummin kuuntelen kuin Edua, vaikka vähän pahalta tuntuukin näin sanoa. Jalon selostuksissa pääsee aika hyvin ottelutapahtumista perille. Huonoimmillaan Edu oli yhdessä Hakin kanssa, silloin ei kyllä pelin seuraamisesti yleensä tullut mitään. No okei, ehkä tiukat ratkaisupelit saivat aika hyvin hoidettua.

  Viime kaudellahan IFK:n otteluselostukset tulivat jonkin aikaa Radio Helsingistä. Ymmärsin, että rahat tähänkin loppuivat kesken, mikä sitten edesauttoi tuota Radio Cityn "puolenvalintaa".
   
 16. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hermanni seppälällä oli ihan omat jutut, mieleenpainuvimpana oli se toistuva kuvio, kun jengi lähti hyökkäämään, niin kiekolliselle miehelle oli laitettu reppu selkään ja sinne reppuun eväitä. Sitä en muista, mitä ne eväät oli, tais olla ihan vaan piimää ja leipää, mutta muistikuvissa oli myös tiiliäkin. En tiedä miksi. Ehkä piti rakentaa joku myllytystemppeli sinne vastustajan päätyyn.
   
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  "Ei Mertarantaa rakkaampaa."

  Hyi helvetti vittuun nämä hassuttelut Nordikselta.
   
 18. PPK Jäsen

  Voi s**tanan s**tana. Selostaja hehkuttaa että päästään ylivoimalle. Joutumista se on.
   
 19. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Kuka siellä hassutteli? Ruutu pätki alussa.
   
 20. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Maamme-laulun laulaja veti "Ei Mertarantaa rakkaampaa", kun piti laulaa "Ei vettä rantaa rakkaampaa".
  Veti tuon vielä kaksi kertaa vituilleen.

  Tuskin nyt kuitenkaan tuota selostajaa tarkoitti, mutta on se saatana jos ei osaa Maamme-laulua vetää.
   
 21. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Toivottavasti oli edes tahatonta. Vaikka samaa mieltä olenkin, että kyllä tuo kuuluisi osata.
   
 22. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Laulaja oli Suomi LOVE-bändin ihana Osmo Ikonen. Varmaan siinä Suomen Saturday Night Live-jöötin ainoassa edes etäisen hauskassa sketsissä (siltä lyhyeltä ajalta ainakin kun ohjelmaa katsoin), parodioi itseään esittämällä Cheekin Sokka irti-biisin "versiona jota ei kukaan tunnista". Tältä pohjalta veikkaisin, että oli ihan tarkoituksellista hassuttelua, mutta ei koskaan ikinä enää kiitos.
  Lainaus:
  Legendaarisia muistoja ajalta, kun asuin Vuosaaressa melkein kirjaimellisesti kuopassa. Tuon kanavan kuunteleminen oli kuin Mr. Beanin televisionkatselu yhdessä jaksossa. Eli piti istua juuri oikaessa kohdassa huonetta, että paska signaali tuli radioon riittävän hyvin. Pienikin virheliike saattoi pilata heikon signaalin.
   
 23. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Jaahas, multi-instrumentalisti ja multitalangi Osmo Ikonen. Ei varmasti ollut mikään tahaton virhe. Olis nyt keskittynyt vaan laulamiseen, koska kyllä se sen osaa (ja tietää sen itsekin ja myös näyttää sen). Helsingin jäähalli on viimeinen paikka tuollaiselle mauttomuudelle. Perkele.
   
 24. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mä lämpesin kyllä sille, että matsin aikana kuutiolla pyörineeseen fiilisvideoon oli otettu Kantolan raivokas maalituuletus ja pätkä Genen raivoamista linjadumarille.

  Edit: Ja aivan käsittämätöntä urpoilua sen Maamme-laulun kanssa. Totaalista MM-95/ Karjala-lippis - spedeilyä jota toivottavasti ei enää ikinä nähdä eikä kuulla Nordiksella.
   
 25. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Osmon oma päivitys asiasta (fb):
  Sen kerran kun se maammelaulu pitää vetää, niin onhan se varma että laulan "merta rantaa rakkaanpaa". #sori#aivopieru#Mertaranta#ifk[​IMG]

  Tuskinpa tahallaan veti vituiksi. Varmaan vaan jostain jäänyt tuo hassuttelu päähän, ja snadi jännitys tuotti kuullun tuloksen.