Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  No hyvä jos noin oli. Saat anteeksi, Osmo.
   
 2. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Se on muuten rakkaampaa - ei rakkaanpaa!
  Olematta mitenkään pilkun tussija.
   
 3. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Osmo on kyllä ihan kokenut esiintyjä, on esiintynyt paljon telkkarissakin. Miten sitä nyt jäähallissa jännittää?

  Ihan varmaan veti tahallaan mertarannat. Oli niin varman oloinen suoritus muuten. Töppäyksellä saa huomiota, joka kääntyy lopulta myönteiseksi, kun pahoittelee virhettä.
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tuli nyt vasta katsottua tämä. Eihän tuo nyt mitenkään ollut tahallinen. Muutenkin, jos olisi ollut, niin sen olisi hassutteluna vetänyt vain kerran.

  Patrik Laine kommentoi sitä omaa maaliaan vähän aikaa sitten. Kaikenlaista voi aina välillä sattua,
   
 5. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
 6. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  No voi kauheeta. Siinähän ihan osui olkapäät yhteen ja miltei Tapola joutui ottamaan askeleen sivuun.
  Ihme itkemistä jos kaksi ihmistä hieman koskettaa toisiaan ohittaessa. Kauheeta. Ikinä en ole nähnyt että kapealla käytävällä kaksi ihmistä joutuu oikein hipaisemaan toisiaan ohittaessaan. Kyllä tähän nyt pitää ainakin presidentin ja joulupukin ottaa kantaa.
   
 7. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Oletko nyt ihan tosissasi. Tapola patsastelee keskellä käytävää ja ohittava kaveri hieman hipaisee olkapäätä. Järkyttävä puun takaa tullut kiekottoman valmentajan ajelu, josta puuttui vastustajan kunnioitus täysin. Hidastuksessa vielä näkee, kuinka harmaapaitainen kaveri käyttää jalkoja ikäänkuin pumppuna, ja pysäytyskuvasta näkyy kuinka osuma tulee suoraan päähän.
   
 8. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitäs ihmellistä tuossa, tai on se, että Aamulehti taas viitsi tuoda tuollaisen asian esille. Kapealla käytävällä haastattelu, ja yhdestä paikasta pääsee ohi, ja sa on Tapolan selän takaa. Aika epäkohteliasta olisi ollut mennä tuosta Tapolan ja "kameran" välistä.
   
 9. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  Lainaus:
  Kyllä olen tosissani. Käytävällä on aivan hyvä tila kulkea itse sivuttain ohi kun kaverilla on haastattelu kesken tai osoittaa jollain aikuiselle ihmiselle ominaisella tavalla, että olen nyt menossa tästä ohi, väistätkö. Nyt haettiin ihan tarkoituksella osumaa. Olenkin joskus ihmetellyt näitä törmäysfetissiläisiä yleisillä paikoilla, täältähän heitä sitten löytyy.

  Pumput, suoraan päähän, kiekoton valmentaja, röh röh kjeh. Juntti mikä juntti.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Meni alkuun ohi toi kun oli niin pieni hipaisu :D

  Ok.
   
 11. Smeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Päälimmäisenä fiiliksenä järkytys kun näin videon. Epäuskoinen olo.. voiko tälläinen olla mahdollista vuoden 2017 Suomessa? Toivotaan, että Tapola on kunnossa ja selvisi pelkällä säikähdyksellä.
   
 12. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  O´fuck! Ja etenkin kun ohittaja, harmaapaitainen mies, vielä tsekkasi, vielä jälkikäteen että ei kai vaan sattunut mitään vakavampaa. Varmasti pilkallisesti, näytti kenties alahampaita kuvan ulkopuolella.
   
 13. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Mervi otti snadisti hittiä, so fucking what!? Tällä kertaa puhui kyllä asiasta, mutta saatananmoinen valittaja on tuokin tytteli!
   
 14. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Voimia Tapolalle. Voisiko joku avata kriisiryhmän Tappara-faneille että pääsevät tuosta järjettömästä väkivallan teosta.
   
 15. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aamulehti tekee sen kyllä ihan itse. Eihän missään voi v*ttu olla noin herkkähipiäistä porukkaa, kuin tuo paska-aviisin porukka tuntuu olevan? Uskaltavatkohan mennä edes nukkumaan ilman, että tarkistavat onko Boogeyman sängyn alla?
   
 16. lego Jäsen

  Kieltämättä aika erikoinen episodi. Tuskinpa Tapola tuosta loukkaantui, ei kyse ole siitä. Osuma kuitenkin olisi ollut helposti väistettävissä, mutta nyt tönäistiin aivan tarkoituksella. Tuota ei olisi varmastikaan tapahtunut jos haastattelua ei olisi ollut käynnissä, eli jotain nobodyn huomionhakua vain.

  Huvittavaa ja säälittävää - kyllä. Elämää suurempaa - ei. HIFK:ta seurana tähän ei tarvitse yhdistää, ei päävalmentaja Törmänen tuota olisi tehnyt, vaikka aikamoinen ämmä onkin.
   
 17. Centre Bell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Leijonat, HABS
  Olihan tuossa selkeästi tarkoitushakuisutta kuka sitten tuo törmääjä lie ollutkin. Fiksu ihminen olisi odottanut haastattelun loppumista tai sitten ystävällisesti kysynyt että anteeksi saanko mennä tästä ohitse kun on vähän kiire.
  Huonoja häviäjiä tuntuu olevan punapaitojen joukossa niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.
   
 18. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, tai Tapola olisi voinut fiksuna miehenä ottaa puoli askelta vasemmalla ja tehnyt tuolle toisella henkilölle tilaa, kuten hyviin tapoihin ainakin jossain päin kuuluu. Tapola kun kuitenkin näki hänen tulevan. Mutta ei, hän päätti pysyä paikallaan ja nyt koko Mouhijärvi (ja näköjään moni muukin) itkee isoja kyyneleitä näin naurettavasta asiasta.
   
 19. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Sori kun tulen vieraisiin pöytiin huutelemaan:
  Lainaus:
  Iltalehti on tällä saralla Suomessa ihan omalla tasollaan. Samaa konsernia toki, mutta eri lehdet. Tuo IL:n tehokaksikko Salminen/Silvennoinen on mielensäpahoittamisessakin kuitenkin ihan omassa lajissaan. Paskoja ne toki on noin yleisestikin ottaen toimittajina. Eikös Salminen(?) tässä taannoin kirjoittanut jutun, kuinka IFK:n viestintäpäällikkö Linnavalli käyttää rumaa kieltä kulisseissa...

  Mitä tuohon tilanteeseen tulee, niin "turha uutinenhan" tuo on. Tosin, eipä nykymedioilla oikein uutiskynnystä tunnu olevan, kun kaikki pitää saada jotenkin ilmoille. On kyse sitten yksittäisestä IG-päivityksestä tai jostain muusta yhtä olennaisesta.

  Toki kertoo jonkun verran turhautumisesta tuo video. Kaikki muut mahtuivat Tapolan selän takaa, mutta tämä yksi sankari ei? Hassu juttu. Lapsellista, mutta ei missään mielessä uutiskynnyksen ylittävää. Ei aihetta kyyneliin.
   
 20. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Voi olla että ei ole huomenna valmennuskunnossa. Yläpäävamma.
   
 21. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Tapolan ja tämän haastattelijan onneksi Sir. Pena ei enää vaikuta Nordiksella! Siinä olisivat molemmat henkitoreissaan keränneet kamojaan ja katselleet, kun Sir. olisi vielä mennyt kertomaan Aamulehden kameramiehelle, että "lähe menee vielä ku pääset".
   
 22. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Ei nyt jumalauta...missä kohtaa se törkeä teko tapahtu? Siinä ku Tapola haukku Finleyn taklausta törkeeks? Muistikohaa Tapola tapojensa mukaisesti soittaa Levoselle ja itkien anoa penaltya tolle ''tönäisyn'' suorittaneelle taustahenkilölle.
   
 23. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Näkee kyllä hyvin miten Tappi joutuu keräämään ajatuksiaan, koska tilanne on niin normaalista poikkeava. Ei ole kaukalon luukkua josta voisi mennä puoliksi jäälle heiluttelemaan sormiaan. Ei ole tuomaria jolle voisi vinkua "ei varmaan ollut kuutta pelaajaa jäällä!". Heebo on ihan kuin pieni lapsi jolta on turvalelu kateissa. No, onneksi sai kuitenkin hienosti itsensä kasattua hetken kuluttua.
   
 24. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eiköhän Tampesteristä löydy kriisipäivystys.
   
 25. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihme inisiä tää Tapola oikeesti. Yks vitsi. Tapola jäällä kamat päällä taklaustreenin kohteena olis mukavaa katseltavaa. Huoh.