Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  HIFK vs. Media

  Iltiksen netistä:

  HIFK nappasi jääkiekon SM-liigassa 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) -yllätysvoiton Jokerien kotikaukalossa, kun isäntien tähtisikermä loistamisen sijaan ainoastaan tuikki.
  http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1436288

  Miten niin yllätys-??? En minä yllättynyt. Onko Hjallis kertonut etukäteen että HIFK häviää, ja se, ettei, yllätti Iltiksen toimittajan?
   
 2. Rebel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Samantyyppistähän sai lukea Hesarista. Jokereiden tähtisikermä vastaan rupu-HIFK asenteella painettiin siellä. IFK:ssako ei ole tähtiä? Me ollaan hävitty tää mediapeli.
   
 3. Jeihki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Samaa ihmettelin itsekin. Ehkä "ammattilaisten" mielestä Jokerijoukkueen tulisi olla niin täysin ylivertainen, että Hifk:n olisi tullut hävitä näytöstyyliin. On kuitenkin NHL:n huippumaalivahtia ja kaikkea. Eihän pihapelijoukkueella olisi pitänyt olla mitään jakoa. Onneksi kaikki ei mene kuten elokuvissa.

  Sen verran täytyy kyllä tunnustaa, että ensimmäisten otteluiden perusteella olen itsekin yllättynyt siitä, miten puolustus on toiminut. Siitä ei kai ole ollut epäilystä,että hyökkäyspää meillä on ihan kohdillaan. Vielä kun saataisiin tuo sairastupa tyhjäksi, niin saataisiin lisää leveyttä.

  Tuntuu kyllä hienolta tuo eilinen voitto. Hyvä poijjaat!!
   
 4. mikaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Salaliittoa voisi jatkaa myös Teksti TV:stä. Eilenhän pääotsikkona oli Kärppien rutiinivoitto. Mitenköhän olisi jos Jokerit olisivat voittaneet? Jotenkin vaan olisi kuvitellut altavastaajana olevan jengin voitto suuresta ja mahtavasta oli kelvannut ykköseksi.

  Sinänsä koomista oli myös IS:n uutisointi HPK-matsista. Siinähän ei HIFK voitto niin kiinnostanut vaan se, että oli peli sattui olemaan jonkun 30v. HPK-pelaajan ensiottelu.

  Penan pitäisi äkkiä hankkia joku sekopäinen tappelija tuomaan HIFK taas parrasvaloihin.
   
 5. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  IFK: median lempilapsi läpi revontulten ja pakkasten

  On aivan sama, mitä Hjördis-leuaton media paukuttaa. Sinänsä olen samaa mieltä median kanssa siitä, että eilinen voitto oli yllätys, koska se tapahtui hevonpaska-areenalla, jonka hepsurkeekojut pistävät normaali-ihmisen vatsan kuralle jo ulkomuotonsa perusteella. Lisäksi matka jonnekin Välilään Hjördiksen leukaa etsimään oli niin pitkä, että siitä aiheutuu vähintään epävarmuutta.

  Media meillä on aina vastassamme. So not!
   
 6. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös homma nyt mennyt juuri kuten elokuvissa: pihapelijoukkue tulee suuresta tuntemattomuudesta (eihän Sanomaladossa osata lausua tai lukea niin vaikeita nimiä kuin Nordenskiöldinkatu) ja voittaa ison ja mahtavan joukkueen, jonka kaikki olettavat pyyhkivän vastustajalla jäätä. Eli todellisuus todellakin ON tarua ihmeellisempää...
   
 7. -REDS- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
  Lainaus:

  Ei muuten ollut ensimmäinenkerta IS:ssa. Vituttaa kyllä jokakerta samallatavalla. Itse kauden avauspelistä pelkkä tulos ja IS:tähdet! Uskomatonta ammattitaidottomuutta ja pelisilmän puutetta. Vitutusketju kamaa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2007 klo 11.43
 8. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Lainaus:
  Mitä voi odottaa? Iltasanomat=jokerit. Who gives a shit. Me voitettiin se on pääasia. Eipä muutenkaan jaksa tollasta rupulehteä pahemmin lueskella.
   
 9. aika epeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
  Alma Media (MTV3 ja Iltalehti) uutisoivat IFK:ta selvästi näyttävämmin ja myös positiivisemmalla otteella. Mediatalojen välillä on eroa, kuten viineissä.
   
 10. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kieltämättä vähän hämmensi tuo Ilta-Sanomien juttu Erholtzista HPK-ottelun jälkeen. Ilmeisesti siellä on päätetty luopua kokonaan otteluraporteista, sen sijaan nostetaan joku henkilö tai tapahtuma esiin. Mutta eikös sitä aina itketä, että pelkät otteluraportit eivät kiinnosta ketään seuraavana päivänä.

  Pikkaisen täytyy taas puolustautua sen verran, että eipä niitä HIFK-juttuja kukaan huomioi, jos niitä joskus on. Esimerkiksi tiistain Hesarin juttu Paul Baxterista kelpaisi uskoakseni myös HIFK-faneille, tai mistäs minä tiedän. Jokainen pääkaupunkiseudun jengi saa oman juttunsa kotiavauksensa alla, joten salaliittoja siitä on turha kehittää.

  Sen myönnän, että Jokeri-ennakkojutun tähtinäkökulma oli väsynyt, ja itse stoorikin melkoista tuubaa, mutta ei kai sitä kukaan voi kiistää, että tavisnäkökulmasta (joille nuo lehdet tehdään) Markkanen ja Santala ovat enemmän staroja kuin HIFK:n pelaajat.
   
 11. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt tulee vähän hassu kysymys, mutta muistaako kukaan kautta ja tarkkaa peliä, itse muistan tämän verran, jos muistan oikein:

  HIFK-Ässät ja tappelu, jonka osallisina ainakin Zidlicky. Huvittavinta tilanteessa oli se, että tappelu päättyi siihen kun vastustajan osallinen kaatui HIFK:n vaihtoaitioon auki olleesta luukusta, ja Zidlicky meni perään ja jatkoi takomista vaihtopenkillä muiden repiessä häntä pois sieltä?? Soiko kellään kellot?

  Yritin netistä etsiä olisiko videoita tästä mutta en löytänyt, kun ei muistu tarkat detailit.
   
 12. basswood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itse muistelisin että kyseessä oli Blues ja Mike Stapleton. Saatan toki olla väärässäkin..
   
 13. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sen verran muistat väärin, että kyseessä oli HIFK - Blues -peli Nordiksella. Kausi oli muistaakseni 2002-03. Kiistakumppanina Marekilla oli joku Bluesin silloisista ulkkareista.
   
 14. Johnny99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hesarilla taas ilopissa housussa, kun IFK hävisi. Sivun ylälaidassa valtava otsikko "JyP jyräsi IFK:n päätöserässä". Jos olisi mennyt toisinpäin, olisi ollut alempana pienempi juttu, joka olisi henkilöity johonkin pelaajaan. Joku "Petrell nousi ratkaisijaksi-tyylinen". Call me paranoid, mutta olen asiaa seurannut monen monta vuotta.
   
 15. RustEnuff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Stapleton oli tosiaan kyseessä, niin kuin Magoon tuossa mainitsi ja Hifk:n vaihtoaition sijaan kaverukset lensivät rähmälleen Bluesin vastaavaan. Siellä sitten jatkoivat tovin vielä nahistelua.
   
 16. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sattui olemaan oma kuvaaja paikalla futismatsin takia "maakunnissa", ja pelitilannekuvaan sattui nyt sopimaan hyvin tuollainen otsikko.

  Multa ei ainakaan päässyt "ilopissaa", vaikken tosin osallistunutkaan juurikaan tuon ottelun käsittelyyn. Mutta eipä tuolla muiltakaan lattialle näyttänyt läikkyvän.
   
 17. Johnny99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, en nyt suoranaisesti toki tarkoita, että Hesarilla olisi joku suuri IFK-vastainen salaliitto menossa. Syystä tai toisesta esim. otsikoinnissa IFK:sta ei juuri koskaan puhuta joukkueena, ainakaan positiivisessa mielessä, kun taas Jokerit tekevät aina sitä ja tätä.

  IFK on korkeintaan tyhmä, tyhmempi jne. ;)
   
 18. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Tässä klippi. Valitettavan lyhyt, mutta jotain kuitenkin.
   
 19. mikaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pitänee jättää lukematta kun alkaa jo nyt ahdistamaan. Jotain hyvää siinä, että ei jaksa herätä niin aikaisin, että tulisi lehtiä luettua. Voitto-ottelut sitten erikseen/tilanteen mukaan. ;)

  Mitä itse uutisointiin tulee niin pääsääntöisestihän näin on. Toki jos hevostallien maskotit voittavat niin tokihan heidän pelinsä on ykkösenä. Nyt ilmeisesti ei sitten näin ole kun voidaan taas hoitaa homma näin. Juu oli kärkiottelu, mutta keskimäärin Helsingissä pelattu ottelu on yleensä ollut isommassa osassa ja niin se pitäisikin olla. Tässä kohtaa siis ei ole väliä voittaako vai häviääkö HIFK.

  HIFK:n mediasysteemeistä saisi varmaan joku tehtyä isompaakin tutkimusta. Vaikka lasit on punaiset niin silti selkeää "hakua on päällä". Klassikkona voisi olla IL:n lööpissä ollut "Taas HIFK"-teksti ja verinen naama.
   
 20. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Tänään oli IS:n paperiversiossa taas samanlainen reportaasi Jokerit - Tappara -pelistä kuin oli HIFK-HPK-pelistä eli keskityttiin lähes 100 % kertomaan muusta kuin itse pelitapahtumista - tällä kertaa Tapparaan siirtyneistä stadin junnuista (Lehterä, Enlund).

  Onhan tuo kätevä tapa saada 'oman' joukkueen tappio käsittelyyn matalalla profiililla ja toisaalta sitten tarjotaan matalaa profiilia silloin, kun paikalliskilpailija sattuu pelin voittamaan.
   
 21. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Muistakaa hyvät ihmiset että Sanoma-WSOY konserni on yksi narrien pääomistajista.
   
 22. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sarjassamme säälittävää uikutusta...

  .. esittelemme seuraavaksi ketjun HIFK vs. Media. Maailma on niin paha, että tekisi mieli niistää. Meillä viestimetkin, Heasri mukaan lukien suosivat meidän vastustajaa. Kaiken tämän lisäksi naapuri on tehnyt meille ainakin seuraavia epäreiluja temppuja:

  - pöllivät meiltä koutsin, joka oli hyväksi havaittu
  - veivät yhden avainpelaajan, jonka Hifk oli kasvattanut
  - pari vuotta sitten naapuri päätti meidän pelaajista ja esti esim. Riihijärven Jussin siirron Hifk:hon.
  - nykyisin naapuri ei anna meille media-aikaa ja vähättelee meidän menestystä ja suosii naapuria
  - sekin on sitten vielä, että näkyvyyttä medioista tarjotaan ensin naapureille eikä meille
  - lisäksi naapurit apinoivat meiltä pelityylin, me pelataan aina, kuten nytkin, sillä ainoalla oikealla omalla pelityylillä.

  Tuli vittuiluviesti, mutta tarkoituksella. Jos Jokerit olisivat edelleen selkeä Stadin kakkonen, jokainen Hifk-fani kuittaisi tällaiset toimet sillä, että life is tough! Olisiko hyödyllisempää pohtia sitä, kuinka Hifk on ajautunut tilanteeseen, jossa Jokerit ostelee sieltä pelaajia ja koutseja ja jopa päättää kuka Hifk:ssa pelaa (Jortikka torppasi Riihijärven siirron, näin kerrottiin). Ja mitään herrasmieskorttia on turha kaivaa esiin. kyllä siellä Frank ihan avoimesti kertoo kuka sodan aloitti tai ainakin sen, että on samoista asioista ennenkin tapeltu. Nyt on vain voimasuhteet muuttuneet.
   
 23. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kohta hajoaa pää näihin. Ei vaan, parempi se on lopettaa näiden ketjujen lukeminen. Aina joutuu tirisemään täällä voimatonta raivoa näiden salaliittoteorioiden takia.

  Kysyn taas kerran, vaikka turhaksi tiedänkin: Miten ajattelette tämän omistussuhteen näkyvän yksittäisen urheilutoimittajan käytännön työssä? Tuleeko jostain ison pomon määräys kirjoittaa tietyllä tavalla, vai otetaanko tänne töihin ainoastaan suoraan Ilmalan lehtereiltä?

  En osaa sanoa, miksi tämmöinen anonyymi huutelu ärsyttää niin paljon, mutta kait sillä on jotain tekemistä niinkin kornin asian kanssa kuin ammattiylpeyden. Ihmiset niitä juttuja kuitenkin kirjoittavat ja ihan ihmisten iloksi, eikä HIFK-fanien päivän pilaamiseksi. Esimerkiksi eilen sen tekivät punanutut ihan itse, Hesari ei sitä matsia Jyväskylässä hävinnyt. Toki se on hyvä maali purkaa harmia, mutta kauhean reilulta tuollainen ei tunnu.
   
 24. #76 Jäsen

  Ehkä tulee luettua liian vähän "punalasit" päässä, mutta faktahan tuo otsikko oli. Jyp jyräsi HIFK:n ja selvästi.

  En kyllä ole nähnyt mediassa mitään salaliittoa tai puolueellisuutta puoleen tai toiseen HIFK:ta koskien. Syy ajoittaisiin negatiivisiin kirjoituksiin on pitkälti HIFK:n tavasta tehdä typeryyksiä kaukalossa ja sen ulkopuolella.
   
 25. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Jerekin vetää nyt marjarahkaa kun muut maksaa palkan... Tabloidit kilvan julistaa hienoa miestä, Kärppien miestä. Jiiii-haaaaa!


  P.S. Bozik, tutkipas HIFKin päävastustajien omistajaportaan kytkökset maamme valtamedioihin. Voit yllättyä.