Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei varmasti ollutkaan. Pointti on siis siinä, että Liigan markkinoinnissa on linjattu tuon suuntaisten tempausten olevan toivottavia. Huumorimielistä jännitettä seurojen välille. Mun mielestä varsin käypä idea.
   
 2. Sempervigilans Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tämä selvä. Ja ehdottomasti samaa mieltä.
   
 3. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Nämä pienet pottuilut seurojen välillä ovat erittäin tervetullutta markkinointia ja alleviivaavat sitä, mitä Liigan pitääkin tehdä => kaukalossa ollaan kilpailijoita ja vihulaisia, mutta sen ulkopuolella käytännössä liikekumppaneita, jotka yhteisvoimin taistelevat kuluttajien vapaa-ajasta muita urheilu- ja kulttuuririentoja vastaan!
   
 4. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Tuo mainos nro 2 on kyllä aivan loistava! :D
   
 5. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaikki leikkisästi provosoiva mainonta on plussaa. HIFK:n johdolla on ollut hienoa säpinää tällä kaudella.
   
 6. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Itse asiassa tuo mainos nro 3 on näistä mun makuun ehkä paras ("hesalaiset")... Vain yksi jengi Stadista, (yksi toinen jengi Hesasta)?
   
 7. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. IFK mainostaa itseään kuitenkin Stadin Kingeinä ja toi "Hesalaiset" on hyvää vittuilua tuohon.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mä en hiffaa mitä tarkoitat tällä... Mä tulkitsin tuon kolmannen mainoksen juurikin niin, että TPS ikäänkuin viestii HIFK:lle "Meille te olette hesalaisia". Mitään Jokerit-viittausta tuossa on vaikea havaita.
   
 9. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Eiköhän tuo viesti ole ihan selvä homma, stadilaiset on hesalaisia maalaisten mielestä. Stadilaisia vain stadilaisten mielestä ja kun tiedetään että se termi hiukan ärsyttää IFK:n kannattajajoukoissa niin mainostetaan sillä.

  _
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 11. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Toi mobiilisovellus on ihan jees, ainakin Androidille. Kunhan ottaa ilmoitukset pois päältä. On melko turhaa saada kesken matsin ilmoitus maalista, 5-10min. tehdyn maalin jälkeen. No, tietysti jotain parannettavaakin pitää olla...

  Pitäähän keksiä uusia tapoja saada ihmiset asentamaan "äppi" ja tämä ensijulkaisuhommeli on yksi erittäin hyvä sellainen.
   
 12. Viuhahtaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
  Lainaus:
  Oliskin noin, mutta ruudun kautta peliä katellessa yleensä toi sovellus ilmoittaa maalista about puol minuuttia ennenkuin se syntyy lähetyksessä.
  Joku nokkela voisi tota käyttää hyväkseen live-vedoissa :)
   
 13. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Se on muuten juurikin näin. Useamman matsin katsonut niin maali on tullut tietoon sovelluksesta ennen kuin lähetyksessä tapahtuu mitään.

  Edit. Pieni parannus olisi siihen, että ilmoittaisivat siinä edes milloin erä päättyy. Nythän toi ilmoittaa vaan ifk:n maalit ja kun matsi on ohi.
   
 14. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Lainaus:
  Kyllä ne Veikkauksen live-vedotkin menee aika paljon aikasemmin kiinni kun lähetyksessä mitään tapahtuu :D
   
 15. JoharinCrosby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HIFK Fotboll
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Hieno liike IFK:lta, harmittaa että Jokerit ei "keksinyt" tuota ensin (Suomessa). Maailmalla jo moni iso seura lähtenyt tuohon bisnekseen täysillä mukaan ja e-sports jos joku on aivan tajuttomassa nousussa.
   
 17. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Hyvää bisnestä ja tuonee seuralle paljon näkyvyyttä. Saksassa tämä on vissiin jalkapalloseuroilla jo melkein arkipäivää, jostain Samsungista nyt puhumattakaan.
   
 18. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Hieno homma! Täytyypä ruveta seuraamaan lajia tarkemmin :)
  Onko e-urheilu isokin laji venäjällä?
   
 19. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Upea juttu! Ajan tasalla. E-sports kasvaa kovaa tahtia ja tapahtumien tuotantoarvo on todella kovalla tasolla.
   
 20. Dirac Jäsen

  Pakko nostaa hattua HIFK:n suuntaan. Esports on jo nykyisellään valtava ja kasvaa jatkuvasti joten loistavaa, että Suomessakin otettiin mallia isosta maailmasta ja avattiin tämä ovi. Toivottavasti muutkin seurat laajentavat rostereitaan elektroniselle puolelle ja ottavat muitakin pelejä mukaan. Todella pienellä panostuksella SM-liiga joukkueet saisivat brändiään esille esimerkiksi Finnish eSports Leaguessa, joka pyörittää liigoja korttipeli Hearhstonessa ja Overwatchia huomattavasti seuratummassa, YLE:lläkin näkyneessä, räiskintäpeli CS:GO:ssa. FEL palkkasi aiemmin tänä vuonna JP Vuorisen joukkoonsa ja ilmeisesti tähtäävät laajaan näkyvyyteen. Itse en Overwatchia seuraa lainkaan, joten HelsinkiREDS:n tasosta ei ole tietoa, mutta oli taso mitä tahansa niin näkyvyyttä tämä toi runsaasti HIFK:lle ja panostus on jo nyt maksanut itsensä takaisin. Vaikea uskoa, että tätä tulisi koskaan julkisesti sanottua, mutta: "Helvetin hyvää duunia, HIFK."
   
 21. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  On tää käsittämätöntä tämä urheilujournalismin taso Suomessa. Liiga voisi kyllä puuttua myös näihin "uutisointeihin". Oikaisua tältä lukiolaiselta on turha odottaa.

  Ottelun toinen kohua herättänyt tilanne sattui avauserässä, kun IFK:n Joe Finley taklasi kyynärpäällä Ilveksen Markus Jokista päähän.

  SANTTU SILVENNOINEN
  santtu.silvennoinen@iltalehti.fi
   
 22. Pioni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja TPS Juniors
  Kiukuttaa kun pientä vauvaa, vitut muista lähetään äkkiä kotiin...tunnen suurta myötähapeää, NOLOA...Kiitos Tampere, tälläistä kun joskus saatais Turkkuuseekiin..
   
 23. Hyman Roth Jäsen

  Onkohan Itku-Antille taas tullut suru puseroon, tällä kertaa Tampereella, kun tuomarointi tms ei miellyttänyt? Toki jos anti haastattelussa olisi ollut kevätmalliin "grande katastroof", niin tuskinpa suomalainen media siinä mitään uutta menetti. Olisihan se toki ollut paikallaan pistää edes joku edustamaan joukkuetta sinne lehdistötilaisuuteen, mutta eiköhän tämäkin "kohu" aika nopeesti unohdu.
   
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tänään on saatu myös vastine, jossa selvisi, että itku-Antti ei ollutkaan itku-Antti, vaan joku unohti kertoa missä pressi pidetään. Mutta väliäkö faktoilla, kunhan vähän saa pahoittaa mieltään ja vähän nimitellä osapuolia. Tämä kaikki kannattaa luonnollisesti myös tehdä ennen faktojen selviämistä, koska niin internetissä kuuluu toimia.
   
 25. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Myötähäpeää ketä kohtaan?