Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

HIFK:n mediaketju

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Evil, 14.09.2007 klo 08.06.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Nytkö jo? Faija-vainaa tilasi jo kolkytvuotta aikanaan, itse kerkesin noin kymmenen vuotta tilata- ja lukea vasemmiston erinomaisuutta. 2005 loppu, hyh, ilman on pärjätty.
   
 2. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
 3. sinnepäinsä Jäsen

  Ramsted nyt huomenta suomessa haastattelussa.

  E: No se ei kauaa kestänyt.
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  HIFK:n päävalmentaja Törmänen: Mestaruus on ainoa tavoite

  Törmänen kävi Maikkarin haastattelussa. Hyvää settiä.

  Puhui muun muassa siitä kuinka alkukaudesta haluttiin antaa vastuuta kaikille, eikä palkkapussin, nimen tai aiempien saavutusten perusteella lyöty paikkoja lukkoon ja osalle oli paha paikka olla terveenä katsomossa.
  Kommentoi myös tuota "Zaborsky-kohua" ja on vain tyytyväinen, että pisteet menee oikein oikeille pelaajille keille ne kuuluu eikä kiinnosta joukkuetta muuten hölkäsen pöläystä.
   
 5. pahamaineinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hakki ottaa kantaa ifk:n mestaruushaaveisiin https://m.youtube.com/watch?v=a9fuhrkmatc (Linkki vie youtubevideoon)

  En oikein ymmärrä Hakin epäilyjä ifk:n sentteriosaston riittävyydestä, mun mielestä täysin riittävä mestaruustaistoon. Tosin en tiedä tarkoittaako Hakki tolla sentteriosastolla nyt Ramua ja ihan aiheestahan hän Ramua tuossa kritisoi, mutta uskon Ramunkin sokkosyöttöjen vähentyvän kun aletaan pelaamaan tosipelejä. Taisi viime keväänäkin jättää ainakin pahimmat sokkosyötöt runkosarjaan.
   
 6. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei Hakin höpinöitä kannata ottaa tosissaan. Vaikka kuinka IFK-legenda onkin, niin äijä on vähän pehminnyt päästä.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Se mitä olen Hakin höpinöitä kuunnellut, niin useammin on ollut oikeassa kuin väärässä, ei se vielä ihan kumidaiju ole... toki toivon että nyt Hakki on väärässä tällä kertaa
   
 8. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Pakko sanoa, että mikäli HIFK voittaisi mestaruuden 4-0 tai 4-1 ja pirstoisi Tapparan vielä 1-2 palasiksi kotonaan kuten Ässät 2013 (5-1 ja 4-0). Niin olis kiva kuunnella urheilulehden analyyseja varsinkin Palomäen ja Savolaisen suusta. Olisikohan pojilla nöyrästi lakki kourassa?
   
 9. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ei varmasti olisi, toki Savolaista en jaksa kauheasti kritisoida, kunhan vaan toimii tuon studion vetäjänä ja Palomäen kätyrinä kompaten kaikkea, mitä tämä sanoo. Palomäki ei ole vieläkään suostunut myöntämään oikeastaan mitään virhearviointejaan tällä kaudella, ja eilen tuli vielä matsin aikana hirveetä kuraa. Hänen mielestään esimerkiksi IFK:n on päästävä tässä sarjassa kaksi peliä johtoon, jotta sillä on mahdollisuus mestaruuteen. Eikä tuo ollut edes ainoa idiotismi eilisistä twiiteistä, myös vaatimustaso oli Tapparalla kuulemma kovempi välierissä, mitä ilmeisimmin tarkoittaen sitä, että Kärpät olisi ollut tällä kaudella parempi kuin IFK...
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2016 klo 14.08
 10. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Sehän eilen ainakin Twitterissä hiljeni totaalisesti ja siellä myös päivällä Savolainen sanoutui irti Palomäen sanomisista. Palomäen oma arvio oli IFK runkosarjassa 8. kun Urheilulehden ennakossa se oli 3.
  Palomäestä paistaa ulospäin tuollainen IFK antipatia, sellainen mielikuva oli jo Ylen aikaan niin ei tämä ole sattumaa. Sihvonen jopa näki eilen peliä eri tavalla kuin Palomäki. Ei ottanut lainkaan esiin sitä faktaa, että IFK pelasi ensimmäisen erän Tapparan aseilla. Toiseen erään muutettiin rytmiä erilaiseksi ja kolmas vedettiin todella tiivistä puolustuspeliä keksialuella, mikä on myös Tapparan vahvuus.
  Se vielä ärsyttää ettei IFK:lle anneta mitään kunniaa näistä voitoista vaan aina se toinen on pelannut ohipelin. Rantanen kysyi aiheellisesti eilen ettei tämä voi olla sattumaa kun koko ajan nollataan näitä "meidänpeli" jengejä? Tänään se totuus sitten nähdään, ellei Tappara taas "ulospuhalla"..
   
 11. pahamaineinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Palomäen viimeinenkin uskottavuus meni, kun siinä finaaleja ennakoivassa videossa väitti, ettei ifk olisi voittanut runkosarjaa ilman tehokasta yv:tä. Siis häh? Ifk oli runkosarjan kuudenneksi tehokkain ylivoimajoukkue. Vituttaa, ettei voi noinkaan yksinkertaista asiaa tarkistaa ennen kuin suoltaa tuollaista paskaa julkisuuteen.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tämä on suomalaisessa jääkiekkokeskustelussa aika järkyttävääkin, että meidän peli nähdään niin vahvasti ainoana keinona menestyä, ja muut pelitavat olisivat jotenkin automaattisesti tuomittuja häviämään. Runkosarja vietiin kuitenkin "kiskomalla" pystysuunnan lätkää, samoin JYPin uskomaton mitalipeli- putki on "kiskottu" pystysuunnan lätkällä. Mitä nää analyytikot ovat "kiskoneet"?
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyseisen kaverin viimeinen uskottavuus on mennyt jo aikapäiviä sitten. Uskomaton puusilmä ei voi muuta sanoa. Ja jos IFK olisi vienyt runkosarjan tehokkaalla ylivoimalla niin so what?! Tietääkseni tehokas ylivoima ei vähentäisi tuon runkosarjan voiton arvoa mitenkään.
   
 14. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  On kyllä tuo Palomäki jo jonkun aikaa ollut silmissäni totaalinen pelle. Välillä jaksaa hänen jutuilleen nauraa, kun ne ovat niin vieraantuneita todellisuudesta ja se syvä katkeruus, kieliviha, stadilaisantipatia ja ties mikä muu trauma paistaa niin selvästi läpi. Mutta välillä se myös vituttaa, koska ihmiset kuitenkin tsiigailevat noita videoita ja harvalla tuntuu olevan mitään mediakritiikkiä joten valitettavan moni uskoo tuota paskaa mitä hän suoltaa.

  Mediakritiikistä puheenollen, sitä paskaa ja aivopesua suoltaa myös hesari. Aivan järkyttävää pro-Natoa, jenkkisympatiaa ja laissez-faire neoliberaalia markkinataloutta puoltavaa ripulia aivan joka sivulla. Siihen nähden alla oleva quote on pöyristyttävä:

  Lainaus:
  Ei mene jakeluun, miten kukaan voi pitää hesaria vasemmiston erinomaisuutta esilletuovana. En tiedä pitäisikö itkeä, nauraa vai vittuuntua. Taidan unohtaa koko keskustelun, sekä Palomäestä että hesarista, ja lähteä katsomaan peliä.
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Pahoittelen toki jos kirjoitukseni aiheutti pöyristyksen @Lemieaux , tällainen muistikuva minulla nyt vain kyseisestä aviisista on. Vuonna 2005 viimeisen kerran tilasin, ja jokin siinä tökki niin että ei sitten enää maistunut.
  Mitä tämän kauden mediaan tulee, niin aika monellekin "asiantuntijalle" HIFK:n menestys tuntuu olevan henkilökohtainen imagotappio, mutta hyvistä ja asiallisista kommentaattoreista nousee esiin Karri Kivi ja Kai Suikkanen, näillä ei tunnu olevan tarvetta mielistellä yleistä totuutta, vaan näkevät muutkin pelitavat kuin "meidän peli".
   
 16. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Mitäs mieltä olette Jatkoajan toimittajan Juha Oinosen kirjoittamasta artikkelista: M-M Åsten saa mitä tilaa......Mun mielestä koko epidodi on sinäänsä hämmentävä, että loppuottelusarjassa tullaan tuomarin toimesta ennalta kertomaan että pelaaja on erityistarkkailussa. Ei ole tasapuolista, eikä kuulu pelin henkeen, varsinkaan kun Muuli ei kevään pleijareissa ole mitään rimanalituksia provoamisessa tai tekemisissään osoittanut. Oinosen kirjoitus osoittaa puoluellisuutta ja on epäasiallinen kuten tuomarin tekokin. No, antaa tulla shittiä, se on aina ollut IFK johon muu Suomi kohdistaa kaikkea tuubaa. On hienoa olla vihatuin jengi, se johtuu pääasiallisesti janareiden kateudesta Suomen arvokkainta urheilubrändiä kohtaan. Se on kuitenkin aina ollut stadi vastaan lande. Koirat haukkuu, karavaani kulkee.
   
 17. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  "Åsteniin verrattuna Lämäri-elokuvan Hansonin veljekset ovat samettikäsiä."

  Mielestäni ko. "artikkeli" kuuluisi kaikessa tunnekuohussaan enemmän tänne keskustelupalstalle kuin verkkolehteen. Kirjotuksen varsinaista pointtia en löytänyt, mutta hienoahan se on jos MMÅ on saanut heilutettua tamperelaisten toimittajienkin pelihuumoria.
   
 18. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niiden, jotka epäilevät sentteriosaston riittävyyttä kannattaa tsekata Tapparan vastaava.
   
 19. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Luin sen ja minusta se on upeaa. Upeaa siksi, koska viha pitää ansaita. Jokainen kerta, kun pikkusieluinen kateellisuus ja suora perustelematon (viha) paskanjauhaminen pulpahtaa esiin, on se merkki siitä, että jotain on tehty paremmin kuin muut. Se on merkki siitä, että ollaan oikealla tiellä. Sama ilmiöhän on jokaisen havaittavissa ihan normaalissa yritys- tai työelämässä. Erotu joukosta, ole parempi ja älä häpeä sitä, niin kateellisten laumat ovat aina kaakattamassa. Ja usein selän takana. Juha Oinoselle propsit siitä, että tuo asian julkisesti esiin. Hienoa.

  Jossain määrin olen havainnut tällä kaudella oudompaa ilmiötä HIFK:n suhteen. Ihan kuin Törmäsen suomalaisesta lätkän uskontunnustuksesta poikkeava pelityyli olisi jokin majesteettirikos. Mutta ketä kohtaan? Ylipappeina on häärinyt Pravdan Vesa Rantanen ja todennäköisesti Johtava (tästä ei ole varmempaa tietoa, mutta tämä on pelkkä arvaus). Hyvä vertaus on JYP, joka taitaa 10 vuoden sihdillä olla menestynein Liiga-jengi? JYP on pelannut koko menestysaikansa nopeaa pystysuunnan paineistavaa harppuunapeliä. Nyt kun Törmänen tuo saman pelin jalostuneemmassa muodossa HIFK:lle, on se jokin kummastus ja hämmästys. Täsmälleen saman pelin, jolla Kanada näytti esmes Sotsin olympiageimeissä olevansa aivan suvereeni niin halutessaan.

  Noihin stadi vs lande -juttuihin voi kai todeta, että ne ovat olleet jo kauan mennyttä. Ihan hyvää huumoriahan sieltä voi joskus repiä, mutta siinä se. Vuosikymmenten takaa tulevat ne jutut eivätkä todellakaan ole nykypäivää. Mennyttä maailmaa, mutta aina joskus sanaleikin paikka.
   
 20. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Älä puhu paskaa. Kärpillä on 10 vuoden sihdillä 4 mestaruutta (2000-luvulla 6), JYPillä 2 (2). Ainoastaan mestaruudet lasketaan, kaikki muu on häviäjien lohdutuspalkintoja. Ei pronssia saanut joukkue ole menestynyt, eikä runkosarjan voittaminenkaan ole vielä menestystä, vaikka se sitä saattaa ennakoida.

  IFK ei ole vielä menestynyt tällä kaudella, mitään ei olla vielä voitettu.
   
 21. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Nohnoh, kyllä mä pitäisi runkosarjavoittoa ja finaalipaikkaa aikas hyvänä menestyksenä jo :)

  Toki nälkä kasvaa syödessä nytkin, mutta jos jäädään hopealle, niin kaudesta silti arvosana hulppeat 9½. Kullalla ihan täys 10 tietysti.
   
 22. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Kyllähän tämä HIFK-asteikolla on menestyskausi, vaikka hopealle jäätäisiinkin. Välieräpaikan pitäisi olla perustaso tälle organisaatiolle, mutta eipä siihen ole juurikaan päästy tällä vuosikymmenellä. Tälle kaudelle päästiin vähillä muutoksilla, mutta seuraavat pari kautta ovat todennäköisesti paljon haasteellisempia johtuen siitä että ensi kaudelle joukkue muuttuu aika paljonkin ja sitä seuraavalle kaudelle vaihtuu valmentaja näillä näkymin.
   
 23. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Luulitteko Antti Törmästä pöllöpääksi? Erehdyitte. HIFK pelaa juuri nyt lähes puhtaaksi viljeltyä Meidän Peliä. Maisterismiehenä arvostan maisteri Törmäsen kykyä käyttää älyään. Tässä perusteluni:

  Request Rejected
   
 24. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  IFK pelasi kyllä ihan normaalin vieraspelin lauantaina. Hieman oltiin varovaisempia kuin joskus, mutta kärkijoukkueita vastaan IFK on pelannut keskialueen tiiviisti jo koko kevätkauden ja teillä asiantuntijoilla meni vaan finaaleihin asti huomata se. IFK:n vahvuus on myös se, että se ei pelaa koskaan koko 60 varmistellen, vaan uskalletaan antaa välillä tunteen viedä ja silloin IFK on yllätyksellinen ja vastustajilla on silloin vaikea ennakoida IFK:n peliä. Mutta puolustussuuntaan IFK pelaa vahvaa keskialueen trappia, jossa se pyrkii katkaisemaan hyökkäyksen jo monesti hyökkäyssiniviivalla, ihan kuten koko kevään top 4 joukkueita vastaan.
  Tervetuloa IFK:n peleihin viihtymään Petteri.
  Ville
   
 25. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Eikä se nyt ihan niinkään mene, että jos yhden vastustajan mukaan siirrytään trappiin ja käytetään hitaitakin lähtöjä, niin mestaruus on tullut meidän pelillä ja Törmänen löytänyt valon.