Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

HIFK:n juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Moto, 20.03.2018 klo 22.00.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Vaikka tuntuukin tällä hetkellä siltä, että tässä seurassa kaikki on paskaa paitsi kusi niin onhan tuolta junnuista viime aikoina noussut hyviä pelaajia joten tuskin HIFK:n junioripolku mikään este kehittymiselle ja mahdolliselle läpilyönnille on. Voihan se olla, että näissä muissa kyseisissä seuroissa tehdään parempaa duunia ei itsellä tästä mitään tietoa ole, mutta jos toinen pelaa kerta ykkösketjussa ja tällöin peliajasta tuskin pulaa on (eikä nämä mainitut suhteet&raha vaikuta hänen pelipaikkaansa) niin ettei vaan kävisi perinteiset "ruoho näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella" vaikka sama ruoho kyseessä. Kyllähän Saku Koivu varmasti on erittäin osaava henkilö omassa työssään ja mielenkiintoinen nimi, mutta kyllä kaikki kuitenkin lähtee urheilijasta itsestään loppupeleissä. Ei tämä junioripolku ole ollut este Heiskaselle, Lundellille, Nordgrenille, Jääskälle jne.
   
 2. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei riittänyt hyvä runkosarjan loppu kuitenkaan potkuksi pleijareihin, sillä Pelicans pudotti juuri Kollit voitoin 3-1. Niillä runkosarjan ja pleijareiden kaari oli jokseenkin käänteinen. Ratkaiseva peli meni rankkareille, jossa Kollien viidestä laukojasta kukaan ei onnistunut ja Pelicansin ainokainen riitti niitiksi. Olikin oikeastaan ainoa hyvä rankkari kaikista yhdeksästä.

  HIFK sai kiekon jatkoajalla maaliin, mutta pitkän tarkastelun jälkeen se hylättiin. Syynä ilmeisesti se, että maalin kauimmainen tolppa oli pois paikoiltaan, kun kiekko meni maaliin. Jatkoajalla peli olisi kyllä vielä tuonkin jälkeen pitänyt ratkaista.
   
  tant gredulin tykkää tästä.
 3. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Harmi homma, että A:n pelit pelattu jo nyt, ja vielä noin kun kuvasit.

  Hemmetti tollasesta tilanteestahan näkee painajaisia... ollaan tänä keväänä miesten poffeissa jonkun sarjan jatkoajalla Nordiksella, jossa me juhlitaan maalia kovin. Sitten jostain usvasta nousee Japa Levosen pää, joka havaitsee takatolpan olevan 1,3cm sivussa, ja levittää kätensä. Seuraavasta hyökkäyksestä vastustaja rankasee :o En oo varma uskaltaako nukkua nyt...
   
 4. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kieltämättä oli varmaan aika raastava tilanne pelaajille, koska ehtivät jo juhlimaan jäälle koko joukkueen voimin ennen kuin tilannetta lähdettiin tarkastelemaan. Kuitenkin kokosivat itsensä hyvin ja jatkoaika oli pääasiassa HIFK:n hallintaa, vaikka yksi väärästä vaihdosta (taisi olla seitsemän jäällä...) tullut alivoima piti tappaa.

  Mietitytti, mitä ne siellä oikein kelailivat minuuttitolkulla vai pläräsivätkö ehkä sääntökirjaa. Luulisi, että maalin siirtymisen näkee helposti, joten miten ehdoton tuo sääntö nyt sitten onkaan? Ainakin reilun vuoden takaisissa U20-kisoissa, oliko nyt USA:n maali Suomea vastaan hyväksyttiin, vaikka maali nousi pois pidikkeiltään ennen kuin kiekko meni sisään. Ruudun lähetyksessä ei jostain syystä tästä tämän päivän tilanteesta näytetty hidastusta muuten kuin hallin videotaulun kuvan kautta ja vaikutti, että maalivahdista oikeanpuoleinen tolppa oli varmaankin siinä vaiheessa pois paikoiltaan, kun kiekko survottiin vasemmalta tolpalta sisään.
   
 5. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Jumpattavaa riittää HIFK:n junnujoukkueillakin ensi kaudelle. SM-sarjoista ei juurikaan jää mitään käteen tänä kautena:

  ASM ulos puolivälierissä Pelsut vei 3-1 voitoin jatkopaikan
  BSM jäi SM-sarjan jumboksi sijalle 10, ei päässyt Play Offseihin
  CSM ulos Villi kortti - kierrokselta, Kalpa vei 2-0 voitoin jatkopaikan

  Ensi kauden vastuuvalmentajat:

  ASM Kimmo Kuhta
  BSM Joni Töykkälä
  CSM Samuli Marjeta

  Simo Mälkiä on nimetty junioritoiminnan kehitysjohtajaksi.

  Mitaliputki katkesi mutta ensi vuonna täydellä höyryllä eteenpäin.
   
 6. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on isommassa kuvassa todella huolestuttavaa. Junioripuoleen on mukamas panostettu, ja toki ymmärrän hyvin sen, ettei itseisarvona ole joukkueena menestys vaan hyvien yksilöiden tuottaminen, mutta toki nämä kulkevat usein aika käsi kädessä.

  Tästä on tulossa koko organisaatiolle mahdollisesti jopa 2000-luvun surkein kausi.

  Kollien menestys toki kärsi siitä, että hyviä yksilöitä laitettiin Joensuuhun, Ässiin ym., mutta kokonaiskuva silti todella heikko. Ja kun katsoo listaa niistä, joille tämä oli viimeinen kausi Kolleissa, ja sitten taas B:n menestystä, niin ei lupaa hyvää ensi kaudellekaan.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 7. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täällä on joku nimimerkki intoillut tobiaksen junnuprojektista. Liki kaikki mitä viime vuosina kuulin mm. Peltosen aikanaan ideoimista junnustrategioista oli hyvän oloista, taas se mitä olen Salmelaisen visioista kuullut ei niinkään, tai on enintään fillarin keksimistä uudelleen. Tuskin se on vielä korreloinut menestykseen ytimiä myöten, mutta kummasti sattuu samaan aikaan. Toki voi olla sattumaa.
   
 8. FortyTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mikäs kaveri tämä Konsta Hirvonen on, jonka narrit nappas? Ei näköjään kauhean suuri prospekti HIFK:n mielestä kun ei ole edarissa näkynyt.
   
 9. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Aika hyvät ppg:t C-, B- ja A-junnuissa. Nuorten MM-pelaaja ja hyvä kahden suunnan sentteri. Olisi tod.näk. ollut edareissa ellei Lundell olisi. Ja ensi kaudella ehkä päässyt haistelemaan.
   
  FortyTwo tykkää tästä.
 10. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Sinänsähän tilanne on tällä hetkellä meillä junnuissa aika hyvä, että Kondenkaan tasoinen jäbä ei oikein tahdo saada näyttöpaikkaa edareissa. Löytyy kuitenkin Nordgren, Lundell, Myllylä
  ja Engberg (varauksin), jotka ovat jonossa ennen Hirvosta. Luonnollisesti sitten hyvätkin junnut joutuvat katselemaan muita paikkoja.

  Mutta en ole varma kuinka hyvä liike tuo Kondelta oli, koska oletettavasti tulee pelaamaan käytännössä vain KiVa:ssa. Mutta onnea matkaan.
   
  FortyTwo tykkää tästä.
 11. WPK, Ukko16, McBean ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 12. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Halle fucking lujah!

  Hyvä Tobbe! Mieletön kaappaus!
   
  ikt, McBean, tommy36 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 13. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno juttu ja toivotaan, että Bradin kehitys on meillä sellaista, että myös optiot käytetään.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Hieno uutinen meille, toivottavasti vuoden päästä optio myös käytetään ja tästä kaverista saadaan meille seuraava superjunnu.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 15. Lainaus:
  Optio on tosiaan Lambertilla niin jossei kaikki mielytä voi koota kimpsunsa ja todeta, että lähtee vaikka CHL:n.
   
  McBean tykkää tästä.
 16. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lambertin naaraaminen on kyllä mahtava homma. Kunhan vaan hoidetaan homma tyylikkäästi, niin voi olla hienoja juttuja luvassa.
   
 17. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Hieno juttu ja tästä iso käsi Salmelaiselle. Nämä ovat juuri sitä mitä ole kaivannut.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ensi kausi A-junnuissa, sitten joutuu Salmelainen miettimään miten saa pidettyä tämän kultakimpaleen stadissa, toivottavasti tuleva vuosi on hyvä ja Lambert saa hyvän kuvan HIFK:sta.

  Jotain on kuitenkin tehty jo nyt oikein kun hän valitsi HIFK:n
   
  WPK ja tommy36 tykkäävät tästä.
 19. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täytyy kyllä myöntää että on mittojensa puolestakin jo ottanut mukavia kehitysaskeleita ikäisekseen 181cm/78kg.
  Kesällä ylitetään +80kg jo massan puolesta ja siihen liitettynä nykypäivän räjähtävyyden treenaus, on käsissämme herrat timantti.

  Saanen veikata mikäli A-junnuissa paiskoo tulosta, on jo rosterin mukana 20-21 kaudella tiedä vaikka olisi Jukureiden Kokkosen tapaan jo kastanut itsensä Nordiksella.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 20. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Todella kova kaappaus, mutta toki täytyy muistaa, että kyseessä on joulukuussa 2003 syntynyt pelaaja, joka on varattavissa vasta kesällä 2022. Silti ikäluokassaan aivan poikkeuksellinen yksilö ja veikkaan, että tekee jo ensi kaudella todella kovaa jälkeä A:ssa.

  Tämän jälkeen sitten mahdollinen option käyttäminen liittynee siihen, että minkälaista roolia IFK:lla on tarjota edarissa 2020-2021 ja/tai onko pelaajan intresseissä tuossa vaiheessa P-Amerikan junnuliigaan siirtyminen. Kaikesta huolimatta vaikkei edari hänestä hirveästi pääsisikään nauttimaan, niin loistavaa PR:ää joka tapauksessa.

  E: Mitähän tämä tarkoittaa?

  "− Haluan pelata siellä, missä minulla on parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja saada iso rooli A-junioreissa ensi kaudella. Sen perusteella, mitä koin Pelicansin B-junioreissa kahtena viime vuonna, en usko, että tämä olisi paras paikka, Brad Lambert kommentoi ESS:lle"

  Jos siellä on jotain perseilty isommin, niin luulisi, että päitä putoilee vadille.

  Toki jotainhan tuolla meidän junnupuolella on alettu tekemään oikein kun nyt Lambert ja aiemmin Myllylä siirtyivät sinne kehittymään samalla kun laatuyksilöitä tuntuu puskevan edariin tarjolle suorastaan liukuhihnalta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2019 klo 18.39
  tommy36 tykkää tästä.
 21. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lambert maksaa itse itsensä takaisin IFK:lle korkojen kera jo pelkästään NHL:n suunnasta tulevien kasvattajakorvauksien muodossa sitten kun hyvin todennäköinen NHL-sopimus tullaan tekemään, eli tämä siirto ei tule käytännössä maksamaan IFK:lle mitään. Pelasi Lambert täällä nyt vuoden tai kolme vuotta. Siihen kun lisätään vielä se tärkeämpi puoli, eli pelillinen puoli, niin tämä on ihan lottovoitto IFK:lle, varsinkin jos nuo kaksi optiovuotta otetaan vielä käyttöön. Mutta vaikka homma jäisikin yhteen vuoteen Lambertin siirtyessä vaikka jonnekin Kanadan junioriliigaan pelaamaan, antaa tämä siirto toivottavasti muillekin nuorille huippulupauksille sysäyksen Nordiksen suuntaan tulevaa joukkuetta valittaessa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2019 klo 18.53
  WPK, tommy36, -Kantor- ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Liigasta on kyllä viime vuosina hyvin ponnahtanut nuoria ylöspäin ja jos Lundell vielä tulevalla kaudella tekee todellisen läpimurtonsa niin toivottavasti Lambert näkee kotimaan parempana kehittymispaikkana kuin nuo junnuliigat tuolla Pohjois-Amerikassa joista kovin moni suomalainen ei edes ole minkäänlaista buustia itselleen onnistunut saamaan vaan melkein päinvastoin.

  E: Ja pitää toivoa, että ensi kaudella kutsu kävisi jo pikkuleijoniin ja Lambert edustaisi Suomea arvokisoissa jatkossa.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 23. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Jos Lambert lähtee yhden Kollivuoden jälkeen Kanadaan, niin taitaa HIFK jäädä ilman NHL:n almuja jos ja kun Lambert ensimmäisen sopimuksensa sinne tekee. Jos menee taas lainapapereilla sinne, niin sitten homma saattaa olla toinen.

  Mutta joo, imagollisesti varmasti positiivinen siirto ja toivottavasti täyttää isot odotukset sekä sopimusoptiot.
   
 24. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vittu että vituttaa tämä. Onnea teille vaan. Toivottavasti Lambertista tulee timanttinen pelaaja.
   
 25. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Lainaus:
  Imagollinen hyöty on iso. IFK rakentaa uskottavaa junioritoimintaa.

  Ja on tässä sellaista vaikutusta itse Kolleihinkin. Sillä kun junioreihin hankkii hyviä pelaajia, nousee kaikkien pelaajien mahdollisuus voittaa mestaruuksia ja siten junnuista nousee pelaajia edariin, jotka ovat tottuneet finaaleihin ja isoihin ratkaisupeleihin.

  Kyllä se vain niin on, että kun oppii nuorena voittamaan ja ratkomaan mestaruuksia, osaa sen paremmin myös aikuisena.
   
  WPK ja Rutale tykkäävät tästä.