Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

HIFK:n juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Moto, 20.03.2018 klo 22.00.

 1. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Kun junioreista ei ole hirveästi riittänyt pariin edelliseen kauteen juttua, eikä ainakaan täksi kaudeksi ole avattu edes kausiketjua, niin ehkäpä on paikallaan yleinen junioriketju, jota voi käyttää tulevinakin kausina. Rohkaisen siis mieleni ja avaan ensimmäisen ketjuni varmaan yli 10 vuoteen.

  Kollien kausi siis pitkästä aikaa jatkuu mitalipeleihin asti, kun alemman loppusarjan voittanut Kollit nousi säälipleijareiden kautta (Ässät kaatui 2-0) pelaamaan runkosarjan voittaja HPK:ta vastaan. Erikoinen sarja sisälsi pelkkiä vierasvoittoja. HIFK haki Hämeenlinnasta kolme maalin voittoa, joista kaksi jälkimmäistä tuli vasta jatkoajalla. HPK puolestaan voitti Stadissa selvin lukemin ja etenkin ensimmäisessä vierailussaan oli täysin suvereeni. Juuri päättyneessä viidennessä ottelussa Einari Luhanka lähetti Kerhon kesälomille jatkoajan viidennellä minuutilla ja HIFK:n matka jatkuu runkosarjan kakkosta Kärppiä vastaan. Erikoista kyllä, Kärpät oli ainoa TOP4-joukkue, joka selvitti tiensä jatkoon - toinen välieräpari on KalPa-Tappara.

  Yleisesti ottaen kausi on ollut HIFK:n junioreille aika vaatimaton. Kolleilla lienee kasassa paras nippu vuosikausiin, mutta heikko alkukausi syyti joukkueen alempaan loppusarjaan, vaikka alkusarjan loppuvaiheessa peli rupesikin kulkemaan pääosin mukavasti. Onneksi vire löytyi alhaalla ja HIFK pelasi loppukauden pitkältä "väärällä sarjatasolla".

  B-, B2-, ja C-junnuissa joukkue on totuttu näkemään yleensä sarjan kärkipäässä, mutta melko vaisusti on sujunut sielläkin. B:n ja C:n pleijarit alkavat sääleistä ja B2:n sijalta 6.

  Kollien välieräsarja puolestaan alkaa torstaina 22.3. OUlussa ja ensimmäinen kotipeli on lauantaina 24.3. Kellonaika ei taida vielä olla selvillä.
   
 2. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Kiitokset tämän ketjun avaamisesta, ja ylipäätään kaikista infosta vuosien ajalta liittyen junnuihin.

  Koitin tänään kovin etsiä videota illan pelistä, mutta en löytänyt. Tiedätkö onko saatavilla?
   
 3. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Mitä nyt olen tuota HPK:n junnuketjua lurkkinut, ilmeisesti monesta muusta joukkueesta poiketen niiden matseja ei näytetä Fanseatissa tai muuallakaan. Tuskin on siis koko matsia ainakaan tallennettuna mihinkään, vaikka ainakin lauantain matsissa kuvattiin mediakuutiolle.

  Kollien Facebook-sivulla kuitenkin on jotain pätkiä. Ainakin voittomaali ja tunnelmia matsin jälkeen sekä kuvagalleria:
  Kollit - Etusivu | Facebook
   
 4. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Mitä poikkeuksellista HPK:n junnujen kaudessa oli tänä vuonna? Rikkoivatko jonkun maaliennätyksen vaiko vaan se että putosivat IFK:lle?
   
 5. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Voittivat runkosarjan tehden samalla uuden piste ennätyksen. En ole tuota U20 liigaa serannut juurikaan, niin en osaa sanoa kuinka yleistä on kärkijengin tippua sääleissä.
   
 6. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Niin siis puolivälierissä. Säälit HIFK pelasi alemman jatkosarjan voittajanavÄssiö vastaan.
   
 7. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo tätä tarkoitinkin, tosin muotoilin hieman huonosti. Meinasinkin, että HPK runkosarjan voittajana tippui säälijengille.
   
 8. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Ai ai. Kollien vierasetu karkasi käsistä heti ensimmäisessä semifinaalissa Kärppien voittaessa 4-1. Nyt täytyy siis voittaa ainakin kerran kotona. Kollien maalin teki (taas) Einari Luhanka. Yllättävä maalitykki löytynyt pleijareihin.

  Ensimmäinen kotimatsi on lauantaina 17:00 ja sitä ennen 13:20 on C-junnujen pleijariavaus JYP:iä vastaan.
   
 9. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lauantain junnumatseista B- ja C-juniorit ottivat voitot eli B-junnujen KalPaa vastaan pelattavan säälipleijarisarjan ratkaisu jää kolmanteen matsiin ja C-junnuille säälisarja JYPiä vastaan on katkolla sunnuntaina Jyväskylässä.

  Kolleilla oli kaikki saumat tasoittaa välieräsarja Kärppiä vastaan, mutta oululaiset hakivat maalivahtinsa Justus Annusen johdolla 1-0-vierasvoiton. Torjuntoja tuli päälle neljänkymmenen eli man of the matchista ei ole epäilystäkään, vaikka aika harvoin siellä lopulta jouduttiin venymään varsinaisiin gamesavereihin. En tiedä oliko HIFK:n tehottomuutta vai pitikö Kärpät vain niin hyvin poissa parhaasta sektorista. Sarja on siis katkolla huomenna Oulussa - Juha Jääskästä lienee tällä hetkellä enemmän iloa Kolleille kuin edustukselle, niin olisiko siinä sitten ratkaiseva maalitykki sunnuntaille? Matsi alkaa Oulussa 18:00 ja mikäli toivottavasti neljäs matsi toteutuu, se pelataan Nordiksen harjoitushallissa tiistaina 18:30 alkaen.

  Ja tuo B-junnujen kolmas ja ratkaiseva KalPa-kohtaaminen pelataan maanantaina 16:50 alkaen, niin halutessaan ehtinee nähdä ainakin kaksi erää. Nämä junnupelit ovat kyllä mukavan nopeita liigapeleihin verrattuna - tämän päivän Kollimatsikin kesti alle 2 tuntia.
   
 10. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Kollien välieräsarja päättyi siis tylysti jo sunnuntaina - edessä on vielä pronssimatsi Tampereella Tapparaa vastaan tulevana lauantaina.

  B- ja C-junnujen kausi sen sijaan jatkuu puolivälieriin. Molemmissa ikäluokissa tuli vastaan Blues ja pelipäivät ovat vielä samat, joten on tiedossa tuplapelejä. Nämä sarjat on paras kolmesta, joten ne ratkaistaan joka tapauksessa pääsiäisen aikana. Kaksi ensimmäistä on tuplapelejä samalla areenalla - perjantaina ilmeisesti pääareenalla Metro Areenalla ja sunnuntaina 1.4. Nordiksen harjoitushallissa. Mahdolliset kolmannet pelitkin ovat samana päivänä 2.4., mutta C-junnujen peli Leppävaarassa ja B:n Metron harjoitushallissa. Alkamisajoilla on tosin niin paljon eroa, että molempiinkin ehtii (14:30 ja 18:30).

  B-junnut on saanut Kolleista vahvistuksiksi ainakin Niklas Nordgrenin ja Anton Lundellin.
   
 11. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HIFK:n A-juniorit eli Kollit ovat voittaneet A-nuorten pronssia numeroin 4-5 jatkoajalla Tapparaa vastaan.

  Kollit oli 4-2 tappiolla kun viisi minuuttia oli jäljellä mutta niin vaan sieltä noustiin tasoihin ja jatkoille.
   
 12. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nämä otteethan selvästi ruokkivat toinen toistaan. Onneksi olkoon Kollit!
   
 13. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Tapparalla ollut lisäksi epäonnistunut rankkari jatkoajalla eli hankalimman kautta.

  Eilisessä B/C-tuplasarjassa C-junnut hävisivät pitkän kaavan mukaan, kun oliko se nyt vasta 11. rankkaripari, joka ratkaisi matsin Bluesille. B sen sijaan haki kotiedun itselleen. Huomenna 1.4. jatkuu kotona - 13:50 C:n ja 16:50 B:n peli.
   
 14. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Onpa hieno suoritus! Ja tietysti lämmittää erityisesti se, että pronssimitali saavutettiin Tapparan kustannuksella.
   
 15. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko Nordgren loukkaantunut vai nostettu edareiden treenivahvuuteen, kun ei pelannut pronssimatsissa?

  Bulit onnittelut täältäkin Kolleille!
   
 16. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Kollitkin osoittivat sitkeytensä ja ansaittu pronssi lopulta Tapparaa vastaan. Hieno kevät ja hieno jengi.
   
 17. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni lähti pelaamaan B-junnujen pudotuspelejä. Ikänsä puolestahan vielä sinne kuuluu.
   
 18. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  No sepäs se!!! Hienoa Kollit!
   
 19. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä, Nikke on "nostettu" B-junnujen riveihin plejareita pelaamaan.
   
 20. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin no tänään Kolleissa pelasi 4 muuta pelaajaa, jotka pelasivat eilen B:ssä ja B:llä tänään välipäivä. Muutenkin voisi kuvitella, että A:n pronssimatsia ei jätetä väliin B:n puolivälieräottelun takia. Joten eiköhän siellä ole jotain vammaa tai sairastumista.

  Eikä edareiden treenivahvuus myöskään ole selitys, kun Jääskä ja Engberg tänään Kollien mukana, mutta varmasti taas edareiden mukana jatkossa. Kuten mahdollisesti Ulander ja ehkä Hämäläinenkin.

  Onnittelut Kolleille, mahtava suoritus erikoisen kauden päätteeksi. Alemmasta loppusarjassa pronssille on kova temppu.
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Itselleni tärkeintä on se, että junnuista nousee hyviä pelaajia HIFK:lle, joukkuemenestys on toissijaista. Hienoa tietysti, että pronssia on tullut, mutta kunhan sieltä puskee hyviä nuoria jatkossa ja timanttejakin aika ajoin niin olen silloin tyytyväinen joukkueen sijoituksista välittämättä.
   
 22. Hockey#11 Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä tarkemmin tilannetta, mutta ei ainakaan loukkaantunut välierissä Kärppiä vastaan. Oli loppuun asti jäällä ja ei mitään merkkejä loukkaantumisesta. Mielenkiintoinen pelaaja ja oli varsinkin ylivoimalla erittäin vaarallinen Kärppäsarjassa.
   
 23. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Hienoa! Onnea Kolleille!

  Ja hienoa edarilta päästää Jääskä ja Engberg pelaamaan. Atu olisi hyvin voinut pistää "Ei ole varaa Edarin peliä vaarantaviin loukkaantumisiin" -kortin. Kuitenkin kundeille hyvä ja ikimuistoinen kokemus.
   
 24. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siellä oli ilmeisesti tehty jonkinlainen sopimus että junnut ovat lähtökohtaisesti nimenomaan junnujen käytössä pleijarit ja sitten vasta edareihin.

  Kollejen kausihan meni alussa vituiksi liigan takia kun kaikki parhaat oli liigan mukana loukkaantumisten takia jolloin kollit tippui alempaan jatkosarjaan.
   
 25. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Kyllä Nikke oli tänään kokoonpanossa ja painoi yhden byyrinkin, B-junnujen voittaessa Bluesin 5-1 himassa.