Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

HIFK:n juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Moto, 20.03.2018 klo 22.00.

 1. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Menin asiassa jo ekan vuoden jälkeiseen spekulointiin, jos Lambert päättäisikin jäädä Suomeen ja käydä lukion loppuun. Joko HIFK:hon tai johonkin muuhun seuraan. Mutta tosiaan turha spekuloida, kun ei mitään tietoa ole, kiinnostaako koulut yhtään.

  Mutta, jos Brad on liigasopimuksen solminut, mistä siitäkään ei taida olla mitään faktaa, NCAA-reitti on ymmärtääkseni poissuljettu. Tällöin, tuli Bradista lopulta NHL-pelaajaa tai ei, yliopistoon ei ole asiaa, jos ammattilaissopimus on tehty.
   
 2. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mikä helvetin tarve IFK:lla on tehdä jotain tällaista?

  Lambert pelaa vain jos on siihen pelillisesti valmis. En usko, että pelaa ylhäällä vielä tulevalla kaudella muuten kuin pahan loukkaantumissuman keskellä.
   
  Pekka Kaukalo, BOL, McBean ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Eiköhän tuo asia ole sovittu jo sopimusneuvotteluissa.
   
 4. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miksi olisi? Miksi kenenkään intresseissä olisi tuollainen haista paska -tason ennätys, jolla ei ole mitään käytännön merkitystä, ei seuralle eikä pelaajalle itselleen, jonka tavoitteet ovat jossain aivan muualla.
   
  ElmerMoody, BOL & McBean tykkäävät tästä.
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Voit pohtia asiaa uudelleen 13.9.
   
 6. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos HIFK jostain markkinointisyistä Lambertia peluuttaisi, mitä epäilen, poika pistettäisiin askiin varmasti Nordiksella.
   
 7. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Lahti on sattuneesta syystä aivan yhtä hyvä paikka, vaikka lipputulot eivät IFK:n taskuun tulekaan. IFK:n ensimmäinen kotipeli voi tulla ennätyksen kannalta liian myöhään. Ero Kokkosen ennätykseen on viikon luokkaa.
   
 8. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei kun kysyin sinulta.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  En usko Lambertin vielä ensi kaudella pelaavan Liigaa, ensinnäkin kaikki puheet viittaavat siihen, että tarkoitus on kehittyä nimenomaan A-junnuissa ja hän näki HIFK:n A-junnut parempana paikkana kuin Pelicansin vastaavan. Lambert taustajoukkoineen on käynyt organisaatioita tarkkaan läpi ja eiköhän Salmelaisen kanssa ole melko tarkka suunnitelma tehty siitä miten hommaa lähdetään viemään eteenpäin, siinä ei joku höpöhöpö ennätys vaakakupissa paina yhtään kun mietitään mikä on kehityksen kannalta kaikkein optimaalisin tilanne. Jos Lambert Liigassa haluaisi pelata jo tulevalla kaudella niin en usko, että tällöin HIFK olisi ollut vaihtoehto, yksinkertaisesti löytyy helpompiakin rostereita murtautua pelaavaan kokoonpanoon ja hyvään rooliin.

  Eiköhän se suunnitelma ole seuraavanlainen:

  2019-20: Kollit
  2020-21: Mestis/Liiga
  2021-22: Liiga

  Ja sitten on vielä Kanadan junnusarjat mahdollinen vaihtoehto. Sopimuksen malli viittaisi siihen, että Lambert taustajoukkoineen haluaa pitää ns. kaikki kortit omissa käsissään ja siellä pohditaan pitkin kautta varmasti tarkkaan tulevaisuutta, että onko se HIFK:ssa tai Liigassa ylipäätään vai junnusarjoissa Pohjois-Amerikassa.
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Tästä paistaa läpi se, ettet tajua miten kovan luokan lupaus Lambert on.
   
  Postinjakaja, Eskelarit & Pardus tykkäävät tästä.
 11. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Juuri näin. Jos Anton Lundell pelasi liigaa 16v niin sitä kyllä tekee myös Lambert. Ja jos sauma ei löydy IFK:ssa niin sitten tekee sen jossain muualla.
   
  Postinjakaja, Pardus, HOOLIGAN_ ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olen kyllä samaa mieltä, että mikäli Lambert käyttää optionsa kaudelle 2020-2021, niin hän pelaa 100-varmasti Liigassa eikä Mestis oli pienissä määrinkään vaihtoehto. Aivan hyvin voi saada jotain hajaotteluita vyölleen edarissa jo ensi kaudella.
   
  Postinjakaja, Pardus, HOOLIGAN_ ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eiköhän se mene niin että Lambert on jo kaudella 2020-2021 hyvä pelaaja Liigaan ja sitten kaudella 2021-2022 hän johdattaa IFK:n mestaruuteen ennen kuin siirtyy NHL:llään.
   
  Postinjakaja, Shanahan, Kreisi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Juurikin näin. Barkov pelasi 32 ottelua tuossa iässä. Tai no vajaat 4kk on syntymäkuukausissa ikäeroa ja sen vuoksi Barkov kuului draftinsa nuorimpiin ja Lambert puolestaan vanhimpiin.

  Tuota kautta edelsi Barkovilla 25 ottelua A-junnuissa tehoin 5+12. Lambertilla 17 ottelua tehoin 2+9.
   
  jph27 tykkää tästä.
 15. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Lambertin ensi kausi ei ole vielä tuota Barkovin 2011–2012 -kautta vastaava kausi. Lambertin varausvuoteen on vielä kolme vuotta aikaa. Vasta 2020–2021 on vertailukelvoinen tuon Barkovin ensimmäisen liigakauden kanssa.
   
 16. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Tiedän kyllä tasan tarkkaan ja siksi yritin asiaa lainaamassasi viestissäni avatakin.

  Puhuin siitä, että saman ikäisenä kuin Lambert on tämän vuoden syksynä. En draftista. Jos Barkov olisi syntynyt kaksi viikkoa myöhemmin, myös draftin suhteen kaudet täsmäisivät.
   
 17. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Aivan, joo. En tarkistanut Lambertin syntymävuotta ja sain viestistäsi sen käsityksen, että syntymäkuukausissa oli eroa neljä kuukautta toiseen suuntaan, ja että Lambert olisi syntynyt 2004 eikä 2003.

  No, yhtä kaikki. Eiköhän Brad tosiaan pääse ensi kaudella ainakin sen kymmenisen matsia vetämään, seuraavalla sitten jo iso rooli vakiokokoonpanosta.
   
  Pardus tykkää tästä.
 18. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Tästä en toki minäkään ole satavarma, mutta näin voi olettaa jos treenaa kesällä todella kovaa. Pelkällä nimellä ei Lambertkaan debyyttiään pääse tekemään.
   
  Liikkuva Maski tykkää tästä.
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tuo Mestis/Liiga meinasi sitä, että antaa sen tason näyttää kumpaa tahkoo, ei siinä mikään minun ymmärrys tai mielipide tuolloin paina yhtään vaan ihan puhtaasti se taso. Toki voi olla, että Salmelainen on sanonut, että pelaat kaudella 2020-21 Liigaa, mutta jos taso ei riitä niin kyllä se Lambert sieltä pelaavasta kokoonpanosta pois tippuu. Vaikea noista nuorista on mitään varmaksi sanoa, muistan Aleksi Saarelan olleen todella suuri lupaus vielä vastavaassa iässä kuin Lambert ja ihan mahdollinen ykkösvaraus, mutta ei ollut lopulta lähellekään tuota.
   
  Pardus tykkää tästä.
 20. Moritz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Dallas Stars
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvältä, eli toistaa siis tismalleen Lundellin urakulun!

  ;)
   
  jph27 tykkää tästä.
 21. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  IFK:lle tulossa siis mestaruus 2020 ja 2022. No jospa Aatu Räty johdattaisi sitten 2021 Kärpät jälleen mestaruuteen :)
   
 22. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Jep, tähän en usko sekuntiakaan. Ei mitään järkeä. Oletan kyllä, että Lambert pelaa edustusjoukkueessa jo ensi kauden keväällä pari matsia.

  Lainaus:
  Ekan NCAA-vuoden jälkeiseen spekulointiin? Siitä nimittäin puhuin. Pelaisi NCAA:ssa kauden 2021-2022, ja sen jälkeen suoraan draftista NHL:ään. Pointti on se, että ei siinä vuodessa ehdi minkäänlaisia papereita sieltä yliopistosta saada. Joten tuossa ei mielestäni ole mitään järkeä, kun voisi 2 täyttä kautta ammattilaisena pelata Liigaa. Valmistaahan se änäriuraakin varten paremmin, kuin joku USHL-höntsä vuoteen 2021 asti. Spekulointi on ihan OK, mutta mielestäni olisi hyvä pysyä realistisissa mahdollisuuksissa, mitä esim. NCAA ei mielestäni ole.
  Lainaus:
  Aika järjetöntä takapakkia pitäisi tulla jos taso ei Liigaan riittäisi vuonna 2020-2021.

  Saarela ei ole lähelläkään Lambertia. Pelejä kannattaa katsella. Lambert on mielestäni paras prospecti Suomesta kautta aikojen.
   
  Pate44, HOOLIGAN_ & jph27 tykkäävät tästä.
 23. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  @ijuka Kannattaa käydä lukaisemassa Mikael Granlundin ketjun alkua niin saat kuvan kuinka optimistisesti täällä näihin prospecteihin suhtaudutaan :)

  Isossa kuvassa IFK:n on tärkeä näyttää, että siellä on osaamista pelaajien kehittämiseen niin se mahdollistaa jatkossakin näiden huippuyksilöiden saapumisen Stadiin.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Myönnetään, että aika ei vain yksinkertaisesti riitä katsomaan junnujen pelejä muuten kuin U20 skabat. Joka tapauksessa yleisesti mediassa ja täällä Saarelasta puhuttiin aikanaan ihan samaan sävyyn kuin Lambertista. Onko Lambert todella muka niin paljon esim. Lainetta, Barkovia, Kakkoa jne. kovempi lupaus, että tältä voisi odottaa kaksi vuotta ennen draftia tekoja Liigassa toisin kuin näiltä muilta?

  Tai no Barkov pystyi toki 16 pistettä tekemään puolikkaalla kaudella jo 16-vuotiaana (0,5 ppg) myönnetään se. Tuommoinen 0,5 ppg olisi jo todella hyvin 16-vuotiaalta jos ei nyt täysin lapanen ole omalla kenttäpuoliskolla. Pitää myös muistaa Puljun tehneen 11 pistettä 21 ottelussa pari vuotta ennen draftia, mutta seuraavalla kaudella ei pisteiden valossa kehitystä tapahtunutkaan (28 pistettä, otteluita reilu 50).
   
 25. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Lambert on syntynyt 2003 joulukuussa. Eli kausi 20-21 olisi u18-kausi. u18-ikäisenä, verrattaen 3 kuukautta vanhempana, Barkov teki 48 pistettä 53 peliin. Noiden draft-vuosien katseleminen on kaikin puolin aika outoa tässä tapauksessa, sillä Barkov oli vain 13 päivää seuraavasta draftista. Ja tuskin 13 päivää nuorempana hän kovin paljoa huonommin olisi Liigassa pärjännyt. Ja joo, pidän kovempana lupauksena kuin Barkovia. Vaikka Barkov tietenkin oli fyysisesti kehittyneempi.

  Verrattaen 20 päivää nuorempana, Aleksi Saarela pelasi C-junnuissa. Lambert siis pelasi A-junnuissa 20 päivää vanhempana, kautta katsoen. Ja tietty suurempi on tuo kansainvälinen menestys Saarelaan verrattuna. Lambert lähes 2 vuotta alaikäisenä ja u17-maajoukkueen paras pelaaja. Laine tietenkin teki kovempaa tulosta u17-joukkueessa - toki sen reilu puoli vuotta vanhempana. Mutta sitten voi esim. tarkastella ja vertailla näiden ominaisuuksia, vaikka luistelua joka Lambertilla on aivan priimaa.
   
  Walkin tykkää tästä.