douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Oma mielipide on kyllä edelleen se, että IFK:lla on hyvät veskarit, hyvä pakisto, hyvät hyökkääjät 3:een ketjuun, mutta se vittumainen 4-kenttä puuttuu, joka vähän ottaisi peli-iloa vastustajalta pois, ja olisi hyökkäyksessä se luottokenttä pelaamaan 0-0:aa silloin kun sitä tarvitaan (maalin johto peli lopussa ym.). Kyllähän tollasiiin tilanteisiin halutaan nyt Elkins, joka nappaa aloituksia kovalla %:lla, mutta silti turvaa pitäisi saada noihin alempiin kenttiin. Hyvä 4-kenttä on paljon tärkeämpi, kuin mitä nimet selässä antaa ymmärtää.

Åsten voisi olla yksi kolmesta siellä hämmentämässä, mutta pari muuta tarvittaisiin vielä (1 nyt ainakin). Lambergia ei kannata edes ajatella, koska kaveri on saikulla ihan koko ajan.
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolustus ei voi koskaan olla liian hyvä. Mikko Kousalle lappua käteen, niin saadaan kunnolla käsiä alakertaan. Ylivoimalle tulisi riittämään variaatioita ja käsiä. Kousan pariksi Järvinen, niin ei tarvitsi Kousan ollessa jäällä luutia kiekkoa omista. Enkä pitäisi yhtään pahitteeksi kovaa ja raakaa kilpailua pelipaikoista pakistossa.
En lähtisi tuolle tielle. HIFK:n kärkipakisto on liigaan todella hyvä. Pakkipari Taimi - Järvinen kestää vertailun mihin tahansa muuhun ykköspariin. Tällöin kakkosparissa olisivat Taipalus - Grillfors, joka on myös paperilla liigan kärkipareja kakkospakkipariksi. Kolmospariin olisi tällä ajatusmallilla jäämässä Auvitu, josta kannattaa muistaa se, että kaveri on pelannut myös hyökkääjänä. Kiekollista osaamista löytyy myös hänelta. Kolmospariin sekä seiskapakiksi on tarjolla nyt Generous ja Teppo, joten kauteen voi kyllä lähteä. Itse näkisin ennemmin tarvetta jollekin Halkidiksen tyyppiselle oman pään luudalle, mutta nyt ei ole pakottavaa tarvetta pakkihankinnalle.

Hyökkäyksen kanssa tilanne on kinkkisempi. Viime kauden lopun selkeä ykkösketju Zaborsky - Ramstedt - Rask jatkaa, mutta jos nuo laitetaan yhteen tulee kakkosketju ongelmaksi. Elkins ja Puustinen lienevät kaksi muuta, mutta kuka toiselle laidalle. Toissa kaudella tuli tulosta kun laidalla oli Peltonen, viime kaudella toisella laidalla meni Goldobin. Mutta kuka menee nyt? Nuo edelliset nimet kertonevat mitä siihen laidalle tarvitaan, eli kiekollista taitoa. Ja tämän hetken jengistä lähinnä tulevat mieleen Hintz ja Leino. Ja noista on Hintz käsitykseni mukaan vielä jonkun aikaa sivussa. Jos massia on niin tuo on se mesta mihin pelaajaa tarvitaan.

Muut ketjut voisivat hyvinkin olla muotoa:
Luttinen - Hintz/Leino - Partanen (tähän sopisi kuin naula päähän mestaruusjegin Töykkälä)
Lamberg/Åsten - Nykopp - Ikonen (tulee mieleen mestaruusjengin SLiivikin trio)

Ja niille jotka kitisevät että se ja se tarvitsee pelipaikan voin todeta etteivät kaikki ole oikeastaan koskaan samaan aikaan terveinä, joten peliaikaa tulee kyllä kaikille.

Yhtä kaikki, jengi on nyt aivan vertailukelpoinen oikeastaan kenen kanssa tahansa. Jos fyrkkaa on, niin verorajan jälkeen pari-kolme janua sisään. Yksi peruspakki alempiin pareihin, yksi sentteri alempiin ketjuihin sekä Elkinsin ja Puustisen kanssa toiselle laidalle kiekollinen kaveri. Mutta en vastustele sitä että nykyisistä pelaajista joku, joita en nyt mukaan listannut, ottaisi paikkansa noissa vaadittavissa rooleissa.
 
"Kannattaa uskoa, kun minä sanon jotain. En ole mikään matti ja teppo."
-scholl

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Media kyllä nostaa IFK:n tosi korkealle rankingeissa, näyttäisi olevan mestaruuskausi tulossa! No, ehkä vielä pari kuukautta katsotaan ja vaaditaan lokakuun lopussa Pandan eroa.
 
******************************
Mihin te niitä rumpuja katsomossa tarvitsette?
Kotiin soittamiseen vai?

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä en oikeastaan edes haluaisi, että jengiin hommataan ketään ennen verorajaa. Paperilla jengi on todella kova ja tasapainoinen ilman mitään isoja puutteita - vahvistuksia voisi siis nyt hommata lähinnä periaatteella "yritetään arvata kuka floppaa tai loukkaantuu". Parempi katsella pari kuukautta niin että oikeasti tiedetään kuka on yllättänyt negatiivisesti, kuka positiivisesti, ja missä ne joukkueen heikkoudet tosiasiassa ovat.

Stögölle nyt tietty huudetaan fuduja heti kun satutaan häviämään pari matsia putkeen, mutta se kuuluu vain asiaan.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta pakisto on juuri niin hyvä kuin se vain voi olla. Kousaa ei ole mielestäni järkevää hankkia joukkueeseen, koska silloin joukkueen roolitus menee sekaisin ja uskoisin myös Taipaluksen tai Taimen pelihalujen tällöin laskevan. Kumpikin noista jätkistä on alustavasti ansainnut mestansa joukkueen kiekollisena moottorina.

Hyökkäykseen mahtuu yksi kiekollinen laituri, tai sitten yksi ''Savinainen'', joka harmikseni ei tullutkaan HIFK:n...

Minulla ei ole pelaajistosta mitään valittamista. Hyvin kasattu joukkue!
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pitsiturnaus
Stögölle nyt tietty huudetaan fuduja heti kun satutaan häviämään pari matsia putkeen, mutta se kuuluu vain asiaan.
Juuri näinhän se on tulosurheilussa ja kun vain yksi voi voittaa, niin se on enemmän sääntö kuin poikkeus :)

Mä olen myös varsin tyytyväinen näkemääni jengin osalta. Hyökkäyksen leveyttä voisi tietysti aina kasvattaa ja Zabolla on näytön paikka, mutta muuten näyttää varsin hyvältä.

Sellainen huomio, että kyllä Kousa mahtuisi silti aina mun jengiin. Ehkä kuitenkin odottaisin ja vahvistaisin sitä paikka, mistä alkaa miehiä pudota. Kohta alkaa meiltäkin ukkoja pudota sairastuvalle, kuten osalta jengeistä on jo aika ikävästi pudonnut.

Hienoa, että kausi alkaa. On tätä odotettukin.
 

Stigu

Jäsen
Joo, hyvin on pullat uunissa. Alakerta on Liigan TOP3, hyökkääjistö TOP3, ja valmentajakin omissa papereissani TOP3. Jos loukkaantumisia ei tule, saatetaan IFK nähdä pitkästä aikaa jopa välierissä. Milloinkohan viimeksi oli näin psykedeelis-positiiviset fiilikset jengistä? Taisi olla Petun aikoja.. (Hienoa, muuten, että Petu nähdään taas Liigassa!)

Ja ei kuulu ketjun aiheeseen, mutta kertokaas nyt, miten ATK:sta näkee parhaiten/halvimmalla IFK:n matsit? Perkele menee sekaisin noin Neloset, Ruudut ja DNA:t. Mulla on siis ATK:na Nokian MikroMikko 2 (valkoinen, painaa 3,5 kiloa ilman lerppuasemaa) ja siitä menee yksi johto seinään ja toinen modeemiin.
 
" A fine mess you got us into "

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, kyl näillä on hyvä aloittaa kausi. Olis tärkeetä saada hyvä fiilis näin alkuun, nii sit varmasti lähtee hyvin pyörii.
Jengistä ei kyl puutu mitään. Ainoo jonka ottaisin on OJ, mut sen todennäköisyys ei oo nii korkee.
 

oxymoron

Jäsen
Ja ei kuulu ketjun aiheeseen, mutta kertokaas nyt, miten ATK:sta näkee parhaiten/halvimmalla IFK:n matsit? Perkele menee sekaisin noin Neloset, Ruudut ja DNA:t. Mulla on siis ATK:na Nokian MikroMikko 2 (valkoinen, painaa 3,5 kiloa ilman lerppuasemaa) ja siitä menee yksi johto seinään ja toinen modeemiin.
www.ruutu.fi – Lätkä/urheilufanin unelma? | sivu 156 | Jatkoajan keskustelupalsta
Linkki viestiin ruutu.fi-keskustelussa
Toiseksi halvin vaihtoehto on 3kk ruutu+-koodin metsästys ja sen jälkeen jatkuva tilaus viimeiseksi 4-5 kuukaudeksi. Jatkuva tilaus mahdollistaa myös myöhemmin kauden aikana mahdollisesti tarjolla olevien koodien käytön, sekä kikkailun tilauksen jaksottamisessa.
 

Kake74

Jäsen
Tänään vihdoin alkaa; oon jo vähä venannutkin...

Omia huomioita kokoonpanosta seuraavassa;
- Veskarit; jees, ei tarvetta vahvistaa

- Pakit; tosi jees, Suomen Liigan ykköstasoa, ei tarvetta vahvistaa, vaikka 1-2 äijää tippuisikin hetkeksi sivuun, mm. Teppo on mun mielestä parantanu koko ajan,pystyy paikkaamaan lähes missä vaan( Järvistä nyt ei sentään)

- Hyökkääjät; noin 6-8 ukon osalta oikein tosi jees, muutamien otettava steppejä eteenpäin vakiinnuttaakseen tonttinsa.
Puuttuu; Muulia lukuunottamatta nelosketjusta rouheat laiturit, ehkä Tamminen vois olla sellainen, ja kakkosesta toinen laituri Puustisen lisäksi, en tiedä olisko Partasesta jo vihdoin tähän, epäilen.
Kolmoseen;Nykopp, Arttu, Jasse. Se on hyvällä mallilla.
Jonkun, Parru/Leino/ Saarelainen kolmikosta otettava askeleita kehityksessä, ja ansaittava selkeä asema ketjuista 3-4. Kaikilla näillä toki potentiaalia pelata jopa 1-2 ketjuissa, tulevaisuus näyttää miten realisoituu...
Nuoremman polven äijistä on joidenkin edellä mainittujen nostettava tasoaan, niin hankintoihin ei ole tarvetta ja saadaan kilpailutilannekin aikaiseksi.
Lamberg(neloseen), Hintz(2-3 ketju) tonne menis, mutta kylmänä ollessaan niiden varaan on paha rakentaa.
Syksy näyttää, miten tää lähtee, mutta mä olen jostain syystä tosi luottavainen.
 

Juustohöylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja ei kuulu ketjun aiheeseen, mutta kertokaas nyt, miten ATK:sta näkee parhaiten/halvimmalla IFK:n matsit? Perkele menee sekaisin noin Neloset, Ruudut ja DNA:t. Mulla on siis ATK:na Nokian MikroMikko 2 (valkoinen, painaa 3,5 kiloa ilman lerppuasemaa) ja siitä menee yksi johto seinään ja toinen modeemiin.
Itse sain Urheilusanomien tilaajan tarjouksen joka oli; Ruutu+ 6kk/90€. Kyllähän tuo piti ostaa...
 
Samastuksessa on viettitalouden kannalta kyse siitä, että libidoa pyritään säästämään suuntaamalla sitä ulkoisen kohteen sijasta sisäiseen kohteeseen.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Yksi sentteri pitää saada, en luota Leinoon ja Hintziin keskellä ja myös Nykopp kolmosketjussa herättää kysymyksiä. Leinolle ja Hintzille tervehdyttyään mahdollisuus pelata kakkosketjussa, mutta jos ei toimi niin pitää löytää top-6 laiturikin. Pakisto on mielestäni hyvässä kunnossa.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pennit jonoon ja tämä ukko sisään, Eliteprospects.com - Roman Cervenka

Mikaiköhän on muuten edelleen ilman sopimusta, onko klesana vai tähyileekö NHL:n suuntaan.

Vakavissaan puhuen, Cervenkan tyylinen kaveri olisi sitä mitä kaipaisin.
Cervenka on tosiaan KHL:ssäkin ihan parhaiten palkattuja pelaajia, joten ei valitettavasti taitaisi roposet riittää yhdelläkään joukkueella kotoisessa liigassa. Mutta samaa mieltä, että kyseisen tyylin pelaaja olisi sitä mitä joukkue kaipaa.
 

Kake74

Jäsen
Mun silmiin tän kauden IFK on sellainen jengi joka vie pelejä vauhdin ja taidon avulla.
Mutta ennen kaikkee tää on jengi, jonka silmille ei hypitä, äsken kun katto Märkä-Simon turhautunutta räkytystä, johon JJ sano, että; älä ny enää viitti ja hymyili päälle, niin ei voinu kun hymyillä!!
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En lähtisi tuolle tielle. HIFK:n kärkipakisto on liigaan todella hyvä.
Tämän allekirjoitan täysin. Pitkästä aikaa HIFK:n puolustus on laadukas, tasapainoinen ja hyvin roolitettu. Tähän ei tulla tällä kaudella kaatumaan, mutta kuitenkin kaipaisin joukkueeseen puolustajaa, joka olisi jäätävä ratkaisussaan YV:llä ja osaa tehdä myös viivalta maaleja. Taimi ja Grillfors ovat kuitenkin "all-around" pakkeja. Järvinen ja Generous vahvoja puolustuspäässä suoriutujia. Auvittu välillä väläyttää, mutta ei ole tasainen suorittaja hyökkäyspäässä ja luvalla sanoen YV:ssä ei oikeastaan mikään pelote huonon ja epätarkanlaukauksen takia. Ainoastaan Taipalus on puhtaasti mies paikallaan, kun YV:tä pyöritetään. Kyllä sinne mielestäni yksi YV-pakki mahtuisi Kousan muodossa YV-pelotteeksi. Kilpailu pelipaikoista vaan kovenisi, eikä siitäkään mitään haittaa pitäisi olla. Jos siitä joku pelaaja vetää herneen nenään, niin pelaa väärässä paikassa.

Sen kyllä allekirjoitan, kuten moni on todennut, että jos jotain hankitaa, niin ensisijaisesti hyökkäykseen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Teppo on muuten parantanut ihan saatanasti otteitaan. Jäätäviä ratkaisuja nyt alakerran lisäksi ylhäällä, mistä tämä itseluottamusbuusti? Helvetin hienoa ja toki olen hyväksynyt pitkään Miihkalin normikokoonpanoon vähintään 7. pakiksi mutta nyt hätyyttelee jo yv-kentällisiä.

Joku vanhanliitonmies täällä Jatkoajassa vuosi pari sitten sanoi että Teppo on satavarma EHT-tason pakki tulevaisuudessa ja nyt alkaa ilmeisesti konkretisoitua potentiaali. Hieno homma että meillä ainakin nyt alkukaudesta tuntuu onnistuvan joukkue kauttaaltaan joka osa-alueella, tämänkin lajin ehdoton edellytys on itseluottamus jota tietenkin ruokkii onnistumiset.

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teppo on muuten parantanut ihan saatanasti otteitaan. Jäätäviä ratkaisuja nyt alakerran lisäksi ylhäällä, mistä tämä itseluottamusbuusti?
Heitän villit arvaukset: Nyt kun oma vastuu ei ole niin suuri, pakistosta löytyy niitä oikeita tulosjätkiä ja peliaika vastaa omaa taitokynnystä, NIIN tulos alkaa olemaan kuten mainitsit. Tottakai, vuosi enemmän taas kokemusta. Eikä sitä alkuperäistä potentiaaliakaan voi unohtaa. Mutta nyt pitääkin tason nousta, muussa tapauksessa alkaa olemaan uusi haverinen->salmi- tiketti kourassa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teppo on muuten parantanut ihan saatanasti otteitaan. Jäätäviä ratkaisuja nyt alakerran lisäksi ylhäällä, mistä tämä itseluottamusbuusti? Helvetin hienoa ja toki olen hyväksynyt pitkään Miihkalin normikokoonpanoon vähintään 7. pakiksi mutta nyt hätyyttelee jo yv-kentällisiä.

Joku vanhanliitonmies täällä Jatkoajassa vuosi pari sitten sanoi että Teppo on satavarma EHT-tason pakki tulevaisuudessa ja nyt alkaa ilmeisesti konkretisoitua potentiaali. Hieno homma että meillä ainakin nyt alkukaudesta tuntuu onnistuvan joukkue kauttaaltaan joka osa-alueella, tämänkin lajin ehdoton edellytys on itseluottamus jota tietenkin ruokkii onnistumiset.
Teppo kyllä yllätti positiivisesti, hyvää peruspelaamista, tukee hyökkäyksiä oikea aikaisesti ja turhat höntyilyt saanut pois. Kokeilisin jatkossa ehdottomasti YV:llä, tuskin on heikompi YV:llä kuin esimerkiksi Auvitu jota on satunnaisesti peluutettu. Nykyisillä otteilla Teppo menee 6.pakiks ohi Generousin. Generous on ollut ihmeen heikko kaksinkamppailuissa, noilla mitoilla pitäisi kulmassa pysyä paremmin pystyssä. Lukko-pelissä tuntui että Generous oli jatkuvasti katollaan. Maalinedustalla Generous pelaa hyvin miestä pois ja vihellysten jälkeen Husso voi olla rauhassa kun Matt tai J.J on kentällä.
 
Rock, paper, shotgun.

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyökkäykseen mahtuu yksi kiekollinen laituri, tai sitten yksi ''Savinainen'', joka harmikseni ei tullutkaan HIFK:n...
Zaborskyn maanmies Michel Miklik tupsahti vastikään vapaille markkinoille. Minneköhän suuntaa? EP-profiili: Eliteprospects.com - Michel Miklík .. Jäi itselleni positiivisesti mieleen toissa vuoden MM-kisoista. Tosin uskon, että ainakin Hintzin tilanne halutaan katsoa loppuun asti ennen vahvistusten hankkimista.
 

riimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto, Preds, Leijonat
Ylen uutisten mukaan Jokisen olli ei ole mahtunut yhdellekkään harjoitusleirille. Josko muutto tänne, Nybari lyö tukun käteistä, sitten tekemään HIFK-paidassa muutamat maalit, syömään vähän kiekkoja ja nostelemaan kannua. Sitten makaronilaatikkoa naamaan punkun kera ja hyppimään cigge suussa parvekkeelta uima-altaaseen.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tämän päivän pelin jälkeen tekee mieli heittää, että 3,2 milj. käytetty tohon nippuun. Jos todellakin kaikki olisi käytetty niin saman liikkeen Nybarille saisi tehdä kuin Penalle v. 2008. Suorastaan ala-arvoista. Tohon hyökkäykseen on pakko saada kilpailua paikoista. Muuten ei tule hommasta yhtään mitään. Jätkät voi vetää miten sattuu. Pelipaikka on kuitenkin taattu ensi peliin. Vittu, ei todellakaan näin. Pe on pakko olla ihan vitun paljon parempi ilme kuin tänään.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulipahan jätkät tonttiin ainakin kun kahdella voitolla aloitettiin. Itse olin varma, että Lukko jo tiputtaa pilvistä sen blegiteurastuksen jälkeen.

Duunia vaan. Turha tosta vedellä sen kummempia johtopäätöksiä vaikka vituttaakin.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Mä oon kyllä nyt kovasti eri linjoilla @Stigu ja @JHag kanssa nelosen dumaamisesta. Tai sanotaan niin, että mä oon ihan perkeleesti eri mieltä, saadaanko meidän materiaalista, kun terveystilanne paranee, laadukas nelonen, minkä lisäksi Åstenin arvosta ja tasosta mulla on varsinkin Stigun kanssa kovasti eriävä näkemys. Joo kundit otti tänään oikeen kunnolla kakkoseen SaiPan 2-0 maalissa, ja joo kundit on kokemattomia. Mutta hei, jos täällä puhutaan lyhyestä muistista, niin ei se Trio Rosvolaumakaan aiheuttanut ensimmäisissä matseissaan mitään hurraa huutoja. Jämät laitettiin yhteen, ja kevääseen mennessä niistä oli kasvanut koko sarjan paras nelosketju.

Åsten jos kuka on oikeen prototyyppi nelosketjun pelaajasta. Ärsyttää vastustajaa ja omia ihan joka helvetin tilanteessa. Lisäksi kaveri taklaa joka vaihdossa useamman kerran. Turhia jäähyjä kundille tulee liikaa, ja tässä onkin ehdoton oppimisen paikka Åstenilla. Peli-ilme kundilla on ihan sama kuin viime keväänä, enkä kyllä näe mitään syytä, miksi MMÅ ei pystyisi koko kautta samalla tasolla. Suurin ongelma tällä hetkellä on pelipaikka, MMÅ on laituri, ei keskushyökkääjä. Tähän tilanteeseen toivottavasti saadaan korjaus kunhan Nykopp palaa takaisin kokoonpanoon.

Tamminen on myös nyt kolmen ottelun aikana osoittanut hyviä otteita. Nuori mies jakelee painavia taklauksia ja lukee peliä hyvin. Liike ja pelinluku riittävät ehdottomasti fyysisen laiturin rooliin Liigassa. 17 liigamatsin kokemuksella ei tietenkään vielä voi olla valmis liigapelaaja, mutta milläs sitä valmiiksi liigapelaajaksi kypsyykään, jos ei saa pelejä alle. Tässä kohtaa on taas pakko heiluttaa Trio Rosvolauma-korttia.

Miro-Pekka Saarelainen on tällä hetkellä nelosen heikoin lenkki. Saarelainen on täysin väärän pelaajatyypin edustaja nelosketjuun. Kundin oikea paikka olisi ehdottomasti ylemmissä ketjuissa maalintekijän roolissa. Tämä on kuitenkin siinä määrin vastuullinen rooli, että sitä ei ole syytä harjoitella, ainakaan ihan alusta asti, HIFK:n liigajengissä. Itse koen, uskon ja toivon Saarelaisen viilettävän nelosen laidassa tällä hetkellä loukkaantumisista johtuvana pakkona. Toivottavasti, loukkaantuneiden palattua, MPS siirretään pelaamaan Vantaalle isoon rooliin. Kuvittelisin tämän olevan paras vaihtoehto niin HIFK:n kuin MPS:n kannalta.

Mitä taas tulee tohon meidän materiaaliin, niin kyllähän Luttisesta, Nykoppista, Åstenista, Tammisesta ja Lambergista saa rakennettua ihan pirun laadukkaan nelosketjun tähän sarjaan. Toki HIFK voisi, ja ehkä sen tulisikin, hankkia vielä yksi alempien ketjujen keskushyökkääjä, ihan vaan koska yllä luetelluista kundeista Nykopp on ainoa sentteri. Käytännössä tämä johtaa sekä siihen, että kilpailua nelosen sentterin roolista ei ole että siihen, että Nykopp joutuu skulaamaan väärässä roolissa. Kundi on kuitenkin omilla otteillaan ansainnut paikan kolmosen keskellä.
 
"Puustinen mennyt myös, uusi joukkue ei ole vielä vahvistettu." - Syväkurkku Renegade 23.5.2016
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy