HIFK - Kärpät Pe 19.11.2004

  • 104 701
  • 1 026
Tila
Viestiketju on suljettu.

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Mike
Ei ole. Jos joku tuntematon hemmo levittää saastaista räkäänsä päällesi, niin kyllä se on ihan oikeus ja kohtuus, että leivot ko.hemmon letkuruokintaan eikä tällä kuulukaan olla asiassa minkäänlaista sanavaltaa enää tekonsa jälkeen.

Minusta kyseessä ei ole SM-liigan asia, vaikka episodi on matsissa sattunutkin. Siinä vaiheessa kun katsojalta on irronnut ensimmäinen räkäpallero kohti Nylanderia, niin asia on muuttunut siviili-Nylanderin ja kyseisen porsaan keskinäiseksi asiaksi, joka kuuluu siviilioikeuteen jos aihetta ilmenee.
Nylander toimi kuten tervejärkinen ja tässä tapauksessa ilmeisen hyvämalttinenkin (kun ei koittanut hakata ko.saastaa palasiksi) ihminen toimii. Jos laki on toista mieltä, niin sillehän ei voi mitään - laki on mikä on - mutta SM-liigan asia ei ole olla tuomioistuin tässä asiassa.

Mitään räkimistä ei tarvitse kenenkään missään ammatissa (ehkä pl. mielisairaanhoitajat ja lastentarhanopettajat) sietää ja siihen on täysi oikeus vastata väkivallalla.

"Oikeus ja kohtuus, että leivot ko. hemmon letkuruokintaan". Mustanaamion oikeus? Tarzanin kohtuus? Aliarvioit Nylanderin. Niin paljon kuin räkä niskassa voi hermostuttaakin, en usko että hän huonomalttisempanakaan olisi "koittanut hakata ko. saastaa palasiksi". Hän on sitäpaitsi ammattireiska, miljonääri. Ei hänen tarvitse turvautua väkivaltaan.

Eikä mielisairaanhoitajan tai lastentarhanopettajankaan tarvitse sietää räkimistä. Koulutettuina ihmisinä he kuitenkin keksivät muita keinoja välttyä siltä kuin asiakkaidensa hakkaamisen.

Luojan kiitos on laki - jolle sinäkään et voi mitään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Re: Re: Re: Joopa joo

Viestin lähetti Buccaneer
En ole enää vaatinut rangaistuksia tuomion antamisen jälkeen. En tuossakaan viestissä, jonka lainasit. Eilenkään en vaatinut, että Thomasilta olisi pitänyt lyödä paikat rikki. Sen voit tarkistaa viesteistäni. Ihmeellistä asioiden vääristelyä ja valehtelua sinulta.

Viestin lähetti Buccaneer
Harmi vain, ettei Bretti saanut lyötyä Thomasin kättä paskaksi. Noh, ehkä keväämmällä osuu paremmin.

No, et suoranaisesti vaatinut, mutta annoit ymmärtää. Ei kait tässä nyt mitään asioita vääristelty. Aika selvästi toit julki "mitä olisi pitänyt tehdä".
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Loistavaa bozig.
Juuri tällaisia kommentteja haluaisin oikeiden jääkiekko-fanien kirjoittavan. Puolueeton näkemys ilman turhaa uikutusta.
Ja Isakkson; Voitko itse kerätä satojen viestien joukosta edes yhden sellaisen, jolla kumoat väitteeni sinun ja muutaman muunkin Hifk-fanin puusilmäisyydestä tässä ketjussa.
Buccadeer taas; Älä kasva isoksi, vaan aikuiseksi !
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos Ilveksen kannattajat toimisivat noin...

niin olisin ensimmäisenä tuomitsemassa tuollaisen katsomokäyttäytymisen. Olen todella hämmästynyt, kun monet hyvin arvostamani ifk-kannattajat täällä eivät pysty "tosiseikkojenkaan" edessä myöntämään, että todelliset syylliset ovat nuo idioottikannattajat. Joku kirjoitti, että 1. syyllinen on halliyhtiö ja 2. syyllinen on Nylander... tässä kirjoituksessa ei mainittu, että nämä fanikulttuurin häpeäpilkut olisivat mitenkään syyllisiä.

En puolusta Nylanderia, jolla meni kuppi nurin, mutta uskon toimitsijaa, joka sanoo ettei isku osunut ja niin pitää uskoa Muukkosenkin, niin kauan, kuin toisin todistetaan. Tapahtuman tutkinta tästä eteenpäin kuuluu poliisille, mikäli asianomaiset tekevät siittä rikosilmoituksen, Muukkosella ei edes ole oikeutta "kuulustella" liigan kurinpitovallan ulkopuolisia tahoja.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Thumb
Täällä yksi väittää, että iskun saanut kaveri lähti poliisin kanssa sairaalaan kuvauttamaan vammaa ja toinen, että molemmat kaverit menivät vip-tiloihin katsomaan kolmannen erän ja vasta seuraavana päivänä käytiin lääkärissä. Älkää nyt isot ihmiset viitsikö

Minulle poliisi kertoi jäähallissa, että poliisi meni kuvauttamaan kaverin kättä. Tämä "kuvauttaminen" onkin ollut valokuvaus paikan päällä.
Jos tämä on aiheuttanut jollekin mielipahaa niin, sorry!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti Isaksson
Asianomistajat eivät ole mitään ulkopuolisia, eivätkä missään määrin ulkopuolisia ole sellaiset asianomistajat, jotka ovat tehneet liigan alaisessa ottelussa tapahtuneesta tilanteesta rikosilmoituksen.

Asianomistajat ovat saastaisia koiria, jotka levittelivät eritteitään julkisessa tilaisuudessa yhden heille esiintyneen artistin päälle.
Pitäisikö heillä olla mielestäsi niin paljon ihmisarvoa, että ansaitsisivat tulla kuulluksi, koska artisti antoikin takaisin ja nyt on käsi pikkuisen pipinä?
 
Buccaneerin viestistä eilisessä ketjussa tosiaan paistoi päälle toive siitä, että Thomasia olisi sattunut pahemmin.. hehe.. se siitä..


Mutta kuitenkin. Kuten allekirjoittanut ja moni muukin on sanonut siitä päätöksestä. Päätöksenteko prosessi on ollut kuten muissakin tapauksissa. Yleensä on tosin toiseen osapuoleen otettu myös yhteyttä. Mutta tässä tapauksessa on toinen osapuoli pelin ulkopuolinen henkilö (ei tosin siinä mielessä, että katsojat ovat aika helkkarin iso osa kaikkia urheilulajeja ja suorastaan elinehto). Mutta heidän kannan muukkanen jo tiesi. Oletettu lyöty on tehnyt asiasta tutkintapyynnön. Joten mitäpä hän niille soittelemaan. Asiaan vaikutti myös Nyllen lakimiehen lisäksi otteluvalvoja, joka aivan varmasti teki niin hyvän raportin kuin pystyi. Ei tosin varmasti käynyt katsojilta kysymässä, koska usein sieltä saa hieman puolueellisen vastauksen. Ja tätä ei IFK miehet ymmärrä.

Mutta meitä on muitakin täällä kuin rottia ja ihmettelenkin suuresti viime kauden aiheuttamaa "omat pojat" juttua, jossa ihmeteltiin ettei Jokinen esim. ole Kärppien kasvatti, koska on vain C-junnuista asti pelannut kärpissä. Nyllen olette leiponeet onnistuneesti oululaiseksi 2 kk asumisen jälkeen.


HIENOA.. V*¤%&#n HIENOA!!

Mutta mitäpä näistä. Voi itq voi harmi ettei Karalahti tehnyt näin... saisimme kaikki itkeä asioista aivan eri kulmasta ajateltuna... ja varmastihan hän olisi saanut muukkaselta sata vuotta sähkötuolia.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
hull16, bozik:

Luulen ymmärtäväni teidän pointtinne, jos se on se, että Muukkosen kuuluukin käsitellä asiaa vain SM-liigan kannalta? Olen tästä samaa mieltä, tarkkaan ottaen SM-liigan kurinpitopäällikön ei pidä tuomita muusta kuin siitä, onko SM-liigan sääntöjä rikottu. Ne säännöt koskevat pääosin kaukalon tapahtumia. Olen siis tästä samaa mieltä, mutta ihmettelen silti, mitä tapahtuu, jos poliisi kaikesta huolimatta toteaa iskun tapahtuneen? Pakkohan SM-liigan on silloin reagoida uudestaan, koska on SM-liigankin etujen mukaista, että siviilioikeuden päätös ylittää liigan päätöksen, koska toinen osapuoli on katsoja? Jos siinä olisi ollut kaksi pelaajaa, voisi sen hyäksyäkin, että laji ratkoo asian sisäisesti. Jos poliisikin toteaa, että "ei mitään tapahtunut oikeasti", olen niin sinisilmäinen urpo, että uskon poliisia ja case closed sekä turvat tukkoon. Liigassa on mielenkiintoisempiakin asioita kuin ruotsalainen keikkahommissa oleva kärppäpelaaja. Mutta jos poliisi toteaa jotain tapahtuneen, miten käy Muukkosen aiemman päätöksen? Ota sinäkin Jääkoneenkuljettaja kylmä suihku ja mieti tuota tovi. Ihan niin, että unohdetaan kaikki tähän asiaan osallistuneet tahot, leikitään että kyseessä olisi ylipäätään pelaajan/katsojan välinen selkkaus jossain ottelussa, joka on edennyt poliisitutkintaan. Jos poliisi päätyy pelaajan syyllisyyteen, on SM-liigan vapauttava päätös täysin perseestä, kuka sen voisi kiistää?
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Isaksson
Ei, vaan Muukkosen olisi juristina pitänyt kuulla _kaikkia_ osapuolia ja myös silminnäkijöitä, joita oli useita. Jos tämänkin jälkeen olisi tullut samaan päätökseen niin kaikki hyvin. Vaan ei tehnyt niin ja oleellinen kysymys kuuluukin miksi ei tehnyt niin. Oliko kenties olemassa vaara, että NHL-tähti olisi saanut pitkän kakun?
Ja hullin on ihan turha tulla selittelemään mitään, mistään äänestyksistä tai liigan "ulkopuolisista". Asianomistajat eivät ole mitään ulkopuolisia, eivätkä missään määrin ulkopuolisia ole sellaiset asianomistajat, jotka ovat tehneet liigan alaisessa ottelussa tapahtuneesta tilanteesta rikosilmoituksen.

Voit varmaan vielä selventää, miksi Muukkonen ei kuullut Kärppäkannattajia katsomosta, kun Metropolit pietti mailaa poikittain ylhäällä ja Pesonen luisteli päin mailaa?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Jos Ilveksen kannattajat toimisivat noin...

Viestin lähetti Artsi
Joku kirjoitti, että 1. syyllinen on halliyhtiö ja 2. syyllinen on Nylander... tässä kirjoituksessa ei mainittu, että nämä fanikulttuurin häpeäpilkut olisivat mitenkään syyllisiä.


Kommentoin, koska tuo on minun kirjoituksestani. Luepa tarkemmin omat kommenttini koskien näitä kahta turkaista ihan ketjun / tapahtuman alusta alkaen; mulla ei riitä mitään sympatiaa tai ymmärrystä, täysiä ääliöitä, jos ovat ylittäneet jäähyaition rajan ja räkineet. Lisäksi mainitsin, että olisin luultavasti vetänyt kuonoon itsekin, tosin en mailalla. Ja mainitsin myös, että kestäisin tässä tapauksessa syylliseksi toteamisenikin, mutta en siltikään luultavasti katuisi lyöntiäni.

Syylliset silti tässä järjestyksessä: 1) halliyhtiö 2) Nylander 3) turot. Nylander on kiekkoammattilainen, turot ovat turoja, siksi Nylkyn olisi pitänyt kestää enemmän, mutta turot olisivat alunperinkin voineet jättää mahdollisen räkimisensä ja varsinkin jäähyboksiin menon väliin.

Lisää rautalankaa?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Syljeskely jos nyt yleensä sellaista on tapahtunut on erittäin tuomittava teko mutta mielenkiintoista että futis-fani Mike on sitä niin tuomitsemassa kun joka toisessa futis-matsissa pelaajat sylkevät toisiaan suoraan kasvoihin.
 

VonShark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Svante
Näin mailaniskun osuvan kaveri käteen! Piste!
Selitätkö sitten vielä, miten vieressä istunut toimitsija ei nähnyt? Miten sinä näit selän takaa. Näitkö mainoksenkin lävitse? Oletko ihmemies?
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Viestin lähetti puhuri
Loistavaa bozig.
Juuri tällaisia kommentteja haluaisin oikeiden jääkiekko-fanien kirjoittavan. Puolueeton näkemys ilman turhaa uikutusta.

Puolueeton näkemys? Ranskasta tilanteen "nähneen" narri-fanin paatos jonka johtavana ajatuksena oli ettei kaikkia todistajia tarvitse kuulla. Minkä takia Muukkosen sitten piti vaivautua Nylanderilta tai hänen lakimieheltään mitään kysymään vaikka heidänkin mielipiteensä tapahtumasta oli varmasti jo selvillä?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Mike

Pitäisikö heillä olla mielestäsi niin paljon ihmisarvoa, että ansaitsisivat tulla kuulluksi, koska artisti antoikin takaisin ja nyt on käsi pikkuisen pipinä?

Kyllähän mä nyt aika pitkälle kannanottoasi ymmärrän (tietäen, mikä tyylisi ylipäätään futisfanina on), ja sovitaan vaikka niin, että nuo "räkijät" olisi voinut jättää kuulematta siinä missä Nylanderkin, mutta nuo silminnäkijät olisi kai kohtuuden nimessä voitu kuitenkin tarkistaa. Olisi se totuus selvinnyt silläkin tavalla. Mutta kuten sanoin, mitäs tuosta, selviää se myöhemmin kuitenkin.
Ei tarvita kuin muutama puhelu jäähallin vakseille niin totuus on jokaisen tiedossa. Mutta liiga ei tätä halua tietää.
 
Viimeksi muokattu:

kyllvaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, EA-Sports, Perttulan Riento RY
Viestin lähetti Thumb
Täällä yksi väittää, että iskun saanut kaveri lähti poliisin kanssa sairaalaan kuvauttamaan vammaa ja toinen, että molemmat kaverit menivät vip-tiloihin katsomaan kolmannen erän ja vasta seuraavana päivänä käytiin lääkärissä. Älkää nyt isot ihmiset viitsikö

Jälkimmäinen on totta, näin lyhykäisesti sanottuna. Lähettämistäni aiemmista viesteistä olisi tuokin selvinnyt jos viitsisitte arvon "jatkislaiset" lukea edes hieman ajatuksella näitä kirjoituksia...Se miksi täällä tätä koko paskaa kommentoin, johtuu siitä että toinen näistä kavereista on serkkuni.

Enkä edelleenkään ota kantaa sukulaisteni älykkyysosamäärään, niinkuin jo totesin ensimmäisessä viestissäni. Enkä edelleenkään myös pidä kaverien toimintaa hyväksyttävänä.

Näillä Muukkosen & Co. päätöksilla ei ole sitten yhtikäs mitään merkitystä "oikeassa elämässä". Uskon että aika monella nousee punainen väri naamaan kun totuus lopulta selviää...

Edit: jumalauda että tulee viestejä vilkkaasti
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti JHag
hull16, bozik:

Mutta jos poliisi toteaa jotain tapahtuneen, miten käy Muukkosen aiemman päätöksen? Ota sinäkin Jääkoneenkuljettaja kylmä suihku ja mieti tuota tovi. Ihan niin, että unohdetaan kaikki tähän asiaan osallistuneet tahot, leikitään että kyseessä olisi ylipäätään pelaajan/katsojan välinen selkkaus jossain ottelussa, joka on edennyt poliisitutkintaan. Jos poliisi päätyy pelaajan syyllisyyteen, on SM-liigan vapauttava päätös täysin perseestä, kuka sen voisi kiistää?

Ei sitä tarvitse kiistää, ei meillä liigassa ole "amerikkalaista oikeuskäytäntöä", jonka mukaan kerran vapautettua ei voi samasta asiasta enään syyttää. SM-liiga voi aivan helposti saatuaan lisänäyttöä, muuttaa ratkaisuaan ja silloin se meneekin kurinpitolautakunnalle, koska on sen verran iso juttu, ettei enään kuulu Muukkosen päätäntävaltaan.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti puhuri
Loistavaa bozig.
Juuri tällaisia kommentteja haluaisin oikeiden jääkiekko-fanien kirjoittavan. Puolueeton näkemys ilman turhaa uikutusta.
Ja Isakkson; Voitko itse kerätä satojen viestien joukosta edes yhden sellaisen, jolla kumoat väitteeni sinun ja muutaman muunkin Hifk-fanin puusilmäisyydestä tässä ketjussa.
Buccadeer taas; Älä kasva isoksi, vaan aikuiseksi !

Kaikki IFK:n kannattajat, jotka näkivät tilanteen toisin kuin Kalevan toimittaja tai kuin sm-liiga on kertonut, ovat puusilmäisiä, niinkö?

Miksi Uuge lähti jäähyaition vierestä ekan erän jälkeen? Olisi jäänyt niin olisi kuvamateriaalia riittämiin. Ai, niin eihän se olisi kelvannut koska Uuge onkin IFK:n kannattaja!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Isaksson
Ei, vaan Muukkosen olisi juristina pitänyt kuulla _kaikkia_ osapuolia ja myös silminnäkijöitä, joita oli useita. Jos tämänkin jälkeen olisi tullut samaan päätökseen niin kaikki hyvin. Vaan ei tehnyt niin ja oleellinen kysymys kuuluukin miksi ei tehnyt niin.
Muukkonen ei tehnyt niin siksi, että hänen toimenkuvaansa ei kuulu katselijoiden kanteluiden/haasteiden käsittely. Muukkonen toimii sm-liigan sääntöjen puitteissa ja niiden asettamissa raameissa. Kun täällä niin usein vedotaan Suomen oikeusjärjestelmään niin totean, että muukkosella ei ole toimivaltaa tutkia katsojien vaatimuksia. Se on poliisien tehtävä. Muukkonen tutkii sen kuuluuko Nylanderille sm-liigan sääntöjen puitteissa lisärangaistus ja tässä ei valitettavasti (?) kuulla katsojia. Miksiköhän ?

Ja vielä tästä kuulemisesta, olettaisin sm-liigan sääntöjen lähtevän siitä, että tällaisissa tapauksissa ensin kuullaan tuomaria, otteluvalvojaa, toimitsijoita, tutkitaan kuvanauhoja ja muuta materiaalia. Ihan hauska ajatus tietenkin, mihin se johtaisi jos sm-liiga alkaisi kuulemaan myös katsojia. Hymyillyttää ajatellakin.

Edit. Voi perkele että tämä ketju elää. Lienee minunkin kirjoittamani jo vanhentunutta tietoa. Tuohon Isakssonin painotukseen kuitenkin sen verran, että vaikka Muukkonen onkin juristi, hänen_ei_tule_kuulla kaikkia osapuolia, vaan toimia sm-liigan sääntöjen puitteissa. Tässä on taas perkele sotkettu oikeusjärjstelmästä tuttu asianosaisten kuuleminen sm-liigan kurinpitojärjestelmään, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä keskenään.
 
Viimeksi muokattu:

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
niin, enään pitäisi tietää olivatko kyseessä samat vatipäät, jotka muutama kausi sitten hakkasivat kerho Nedvediä jäähyboxissa lipun varrella päähän? Varren toisessa päässä oli joku punainen lippu...
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Viestin lähetti Weasels
Voit varmaan vielä selventää, miksi Muukkonen ei kuullut Kärppäkannattajia katsomosta, kun Metropolit pietti mailaa poikittain ylhäällä ja Pesonen luisteli päin mailaa?

Joo mene sinä nyt sitä miettimään yhdessä nukkumatin kanssa.

HIFK muuten voitti pelin! Kaikki me IFK-fanit olemme huonoja ihmisiä ja juoppoja pahveja. Tää homma menee nyt, niin käsille että annan itselleni 3 päivän pelikiellon.
 
Viimeksi muokattu:

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti mixu
Syljeskely jos nyt yleensä sellaista on tapahtunut on erittäin tuomittava teko mutta mielenkiintoista että futis-fani Mike on sitä niin tuomitsemassa kun joka toisessa futis-matsissa pelaajat sylkevät toisiaan suoraan kasvoihin.

Jep, ja saavat siitä myös rangaistuksen tai tappelun aikaiseksi.
Jos joku tuntematon skemaa sua kadulla ilman syytä, niin katsotko oikeudeksesi roiskia kyseistä hemmoa turpaan vai käännätkö toisenkin posken ja sama toisinpäin; jos skemaat itse jotakuta vaikka päin naamaa, niin yllätytkö oikeasti, jos hän reagoi hyökkäämällä sinua päin?
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Viestin lähetti bozik
Muukkonen ei tehnyt niin siksi, että hänen toimenkuvaansa ei kuulu katselijoiden kanteluiden/haasteiden käsittely. Muukkonen toimii sm-liigan sääntöjen puitteissa ja niiden asettamissa raameissa. Kun täällä niin usein vedotaan Suomen oikeusjärjestelmään niin totean, että muukkosella ei ole toimivaltaa tutkia katsojien vaatimuksia.

Ovatko toimivallan rajat muuttuneet vuoden 1999 jälkeen jolloin Caloun sai pelikiellon lyötyään turkulaisten katsojien kertoman mukaan mailallaan pleksiin? Tästäkään ei ole videota olemassa.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti VonShark
Selitätkö sitten vielä, miten vieressä istunut toimitsija ei nähnyt? Miten sinä näit selän takaa. Näitkö mainoksenkin lävitse? Oletko ihmemies?

Missä olit kuin isku tapahtui, Oulussa? Näin arvelinkin.
Koska et ole ehkä koskaan käynytkään Helsingin Jäähallissa etkä nimenomaan tässä ottelussa, et voi tietää miten ja missä jäähyaition toimitsija istuu. Hän yleensä istuu vasemmalla edessä pöydän ääressä, eikä vieressä. Näin nytkin.
Kerrotko miten hän näkee tilanteen.
Järjestysmies, joka todellakin istuu vieressä ei ollut kiinnostava kohde. Ei kysytty.

Minä olenkin ihmemies kun näen suoraan eteenpäin.

Edit: lisätty "Näin nykin"
 
Viimeksi muokattu:

Orsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, RoPS, Maajoukkue, Hollanti, Gun`n`Roses
Re: Joopa joo

Viestin lähetti Buccaneer
No päätös tuli sitten. Ja epäoikeudenmukainen päätöshän se tietysti oli ainakin verrattuna näihin keskisormijuttuihin. Mutta sopihan tätä odottaa. Ja taitaapa asia osaltaan olla niinkuin joku jokerikirjoittaja tuossa totesi, että kun ei videolta näy, niin joutui Muukkonen antamaan vapauttavan, vaikka kenties itsekin tiesi totuuden => Nylander löi ja osui katsojaan.

Anyway, HIFK voitti kärpäset omalla pelillään - niin kuin pitikin. Nyt vaan eteenpäin ja seuraavassa matsissa taas näitä Lapin pikkurottia turpaan.

Lapin vois kyllä polttaa vaikka joka kymmenes vuosi.

Sä olet uskomaton kaveri. Olen varmaan rakastunut sinuun. Eihän tuollaiseen umpiluupäisyyteen ja ajattelemattomuuteen voi vastata kuin suurilla tunteilla. Kiihdyin jopa tuosta Lappi-kommentistasi hetkeksi. On nimittäin niin, että olen kyseisestä maakunnasta kotoisin, eikä Herra Nylkyn edustama joukkue sieltä ole. Mene kaveri joskus maailmaan ja avaa silmäsi.

Sinä puolestasi et onneksesi edusta IFK:a, vaan jotain mikä ei kuulu jääkiekkoon, urheiluun saatikka tälle palstalle. Ylä-aste on sinulle oikea paikka. Peruskoulun 10.luokalla oppii uskomattomia asioita ;=)

Tapaamani IFK-Fanit ovat hyviä tyyppejä. Toivottavasti emme Buccaneerin kanssa tapaa näillä meidän yhteisillä kotikulmilla.
Voisit vielä ahistua, kun tulisikin juttua, eikä riitaa.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
JHag: asian tekee vielä mielenkiintoisemmaksi se, että Nylander ei todennäköisesti enää pelaa siinä vaiheessa Suomessa. Siis kun tämä poliisin/syyttäjän/tuomioistuimen päätös tulee. Eli miten liiga reagoi pelaajaan, joka pelaa Sveitsissä/Ruotsissa yms. Ja siinä vaiheessa tämän jutun naurettavuus saavuttaa vasta todellisen huippunsa. Toki se, että asianomainen on jo muualla, voi pelastaa liigan kasvot helpommin, koska siinä vaiheessa voidaan lätkiä vaikka kuinka pitkiä pelikieltoja ilman todellisia seuraamuksia.

Ihmetten syvästi, miksi joillakin IFK-faneilla on syytä mustamaalata kaikki Kärppäfanit itkijöiksi ja ruikuttajiksi. Harva täällä on itkenyt mitään, lähinnä keskustellut tietämistään faktoista, ei siis huhuista ja mutu-tiedoista. Prosessi on selkeä ollut jo alusta asti. Se, joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Tämä koskee niin faneja, kuin pelaajiakin. Toki JHag ja muutama muukin IFK-fani varmaan nauttii sitä kuolemaa edeltävästä hienosta taistelusta, mutta hei, taistellaan jostakin muusta..miten olisi vaikka Mestaruus tahi Fyysisyys?

Itselleni Nylander lakkasi olematta osa Joukkuetta, kun nappasi sen fläppitaulun käteen ja kertoi taktiikan, millä Joukkue pelaa. Se, mitä muuten tapahtui ratkeaa kyllä oikeudenmukaisesti viranomaisten toimesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös