Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Mihin tämän perustat? Koskenkorva ihan hyvän tasoinen peliä tekevä nuori sentteri ja Tiihonen erittäin hyvä maalintekijä vaikka alkukausi vähän vaisuhko on ollutkin. Että ei se pelikavereista pitäisi kiinni jäädä.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Perustan sen siihen että omasta mielestä Kangasta ei oo hommattu tänne kolmosen laituriks. Mies joka hommattiin tänne tekemään maaleja, pelaamaan isoja minuutteja ja olemaan se tasanen suorittaja on ollu ailahteleva, kontakteja pelkäävä ja helposti turhautuva.

  Eikai kukaan kavereita oo syyttänyt, enemmänki tuota roolia meinasin kuin varsinaista kenttää.
   
 3. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Vaikka Kangas nyt pelaakin kolmoskentässä niin eihän se meinaa että rooli olisi jotenkin muuttunut ykköskenttään verrattuna. Sai jopa enemmän peliaikaa eilisessä pelissä kolmosen laidalla kuin KeuPa pelissä ykkösen laidalla.
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Noin 30 sekunttia enemmän, puhutko nyt vastuun nousseen? Varsinkin ku Lehtimäki (+18min pelaaja) lähti ja tilalle tuli loukkaantumisesta toipuva Ahlgren (9min peliaika)?

  Omasta mielestä Kankaan minuutit pitäs olla aika paljo ylempänä odotuksiin nähden, suoritukseen nähen tämän hetken minuutit on oikeet. Jos oot sitä mieltä että Kangas on hankittu tänne pelaamaan 13minuutin peliajalla niin ihmettelen.
   
 5. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  En sano että vastuu olisi noussut, mutta nähdyillä esityksillä ei ole mitään syytä myöskään vastuuta lisätä. Markkula, Niemelä ja Uomala taitaa kaikki pelata pelistä toiseen +20 minuuttia ja ihan syystä. Kangas pääsee myöskin ylivoimaa pelaamaan ja keskimäärin on kellottanut n. 15,5 minuuttia per peli niin ei voi sanoa ettei mahdollisuutta onnistumiseen ole annettu. Rehellisesti sanottuna näyttää siltä ettei Kankaan fyysinen kunto vain kestä pelaamaan tuon isompia minuutteja tällä hetkellä. Tiedä sitten onko kesätreenit menny metsään vai mistä kiikastaa. En tosin epäile pätkääkään etteikö se peli siitä lähde kulkemaan odotuksien vaatimalla tasolla jossain vaiheessa.
   
 6. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tämäpä just. Kankaan alkukausi on ollu floppi, siittä ei pääse mihinkään. Isoilla odotuksilla kummiski palas takas, toittovasti diisseli hörähtäs käyntiin ja saatais lisää taustatukee ykköselle. Onneks Niemelä, Uomala, Markkula kolmikko on tulessa, oltais aika kusessa ilman niitä.
   
 7. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Mitenkäs se meidän Toivo Pennanen on siellä pärjäillyt ja millaista vastuuta saanut?
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Pennanen on saanut hyvin vastuuta sen jälkeen kun kärppäkorhonen loukkaantu. Sen jälkeen nostettiin 2 pariin Reko Tornbergin kanssa joka tiputettiin Mobergin vierestä, Moberg on sitten löytänyt hieman yllättäen viereltään Nico Joen.

  Pennanen on pelannut ihan perusvarmaa peliä. Ei mitään säihkyvää, mutta ensimmäinen syöttö lähtee ihan napakasti ja uskaltaa nostaa jalallaki.

  Nyt jänskätään. Niemelä ei pelannu ilmeisesti ollenkaan ja Moberg, Ahlgren kaksikkokin pelas alle minuutin kolmannessa. Näköhavaintoja mitä ja miks? Niemelän ja Mobergin menetys kyllä kirpasis lujasti, sarjakärki huomenna vastassa ja Peliitat lauantaina kotona.
   
 9. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lisätään siihen vielä Jukurin loukkaantuminen. Se jos jotain, voi olla erittäin paha Hermeksen kannalta.

  Itse haluaisin tietoa näkikö kukaan mitä tapahtui? Minulta meni kaikki tilanteet ohi.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  En itekkään nähny tilannetta, mutta Tuunanen tais puhua pikku vaivasta ja että otettiin varuiks pois?

  Ihan käestä tää touhu, kaikkien rakastama Elisa Viihde tarjoaa niin mahtavat palvelut tähän jälkilähetys hommaan että oikeen naurattaa.
   
 11. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Saukko ja Borvik tänään vaasasta lainalle ykköseen. Nyt tää lainahuoraaminen alkaa ja samalla joukkueen alamäki..
   
 12. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mites noi loukit? Aika pahalta näyttää kun peräti neljä pakkia on sairastuvalla... Toki tällä hetkellä vain Kärppien Korhonen vähän pidemmällä huililla. Kaksi peliä ja sitten alkaa maajoukkuetauko? Hyvä näin niin saa jätkät vähän levätä ja pitää vapataata!

  Lauantaina toivotaan että ihmisiä löytäisi lehtereille, aivan loistava ottelu tulossa!
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  On tuo Mobergin 3-4 viikkoa kans turhan pitkä aika kärkipakille. Toisaalta kauan se kerkes ehjänä ollakki, ollaan siittä kiitollisia. :))


  Iisalmessa tänään ja lauantaina kotona Jokipojat. Tuo kolmen kärkipakin poissaolo tulee näkymään näissä peleissä.Tyytyväinen voi olla jos 4 pistettä naarataan, mutta jos saadaan se viimeaikasten pelien koomailu pois niin täydet pisteet on maholliset.
   
 14. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sportin A-junnujen kapteeni, puolustaja Eemeli Ylitalo on tämän viikon Hermeksessä. Taitaapi olla pojalle ekat pelit miesten sarjoissa.
   
 15. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Sportista ravaa miehiä kovaan tahtiin. Niin minkä kanssa meillä olikaan se yhteistyösopimus.. ansaittu voitto Iisalmesta tänään lämmittää mieltä. Ipk:n voittaminen on aina yksi kauden kohokohdista ja palkitsee aina heitä jotka joutuvat tuota selostajaa kuunnella koko matsin.
   
 16. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Eemelille vaan loppukauden pahvi käteen! :)
   
 17. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  3 pistettä rikkaampana kotia kohti! Pää kestää kyllä näillä kavereilla, varsinki tappio asemassa. Tiihosen kerkes manata monta kertaa ja sitte se paukautti tuollasen maalin. Tuomarointi oli kyllä ihmeellistä, pelkästään pakolliset jäähyt vihellettiin. Sai huitoo, lyyä poikkaria ja roikkua. Onneks oli sentään tasapuolista. Mutta kyllä tuollanen roikkuminen ja koukkiminen hidastaa peliä aika reilusti.

  Vieläkään ei noita koomailuja saatu pois, liikaa vastustajan lapaan syöttöjä omissa ja vastustajan päässä. Pikkusen huolellisuutta ja vaihtorytmiä nopeemmaks niin hyvä tulee. Tällä hetkellä ite hukataan vaihtopaikat ylihyökkäämisellä ja helpoilla kiekon menetyksillä omissa, vähenis reilusti nuo omanpään hulinat ku maltettas pitää vaihtoajat oikeina. Tästä hyvä jatkaa ja jäähä oottamaan lauantaita!
   
 18. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tästä en voisi olla yhtään enempää samaa mieltä! Raskasta kuunneltavaa.

  Ja tosiaan hyvin suoriutui tämä Ylitalo! Ei mitään säkenöintiä mutta perusvarmaa suorittamista läpi ottelun.
   
 19. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Jokipojat kaatu 4-0. Pahemminkin olisi voinut käydä kun sairaslistaa kahteli ennen peliä. Tulipa katsottua peliä vielä jälkenpäinkin arkistosta ja kyllä taas ihmetytti tuo partasuinen selostaja.

  1-0 maalissa "Hermes ei ansainnut maalia", 2-0 maalissa "Sääliksi käy Jokipoikia, eikä ihan ansaittu taaskaan maalia". Siis mitä vittua nyt?? Puolueettomuus on ihan jees mutta ei nyt tarvi vastustajan puolelle mennä kuitenkaan, nämäkin maalit olivat täysin ansaittuja. Muistu mieleen parin vuoden takainen Hermes - Espoo playoff sarja jossa kans haukuttiin Hermestä ja toivottiin vastustajan onnistumisia. Ottaa päähän ja hävettää kuunnella tällaista.
   
 20. Lainaus:
  Mistä arkistosta noita pelejä pääsee katsomaan uudestaan?
   
 21. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermekseltä täyttä dominointia eilen. Jokipolta riisuttiin aseet ihan täysin :D

  Mahtavaa! Nyt vielä toivotaan että yleisöä alkaisi löytämään hallille kaksinkertainen määrä kun jalkapallot on taputeltu! Kiitos!
   
 22. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  No ei se nyt dominointia ollu, kyllähän nuo kaks ekaa erää oltiin täysin ottavana osapuolena tuossa pelissä. Hyvää puolustuspeliä ja omista paikoista maalit, lisäks Jukurin hyvä peli.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Dominointia? Jospa ei nyt kuitenkaan ja kyllä nuo torjunnat kertoo myös totuutta. Jokipojat vei Hermestä ensimmäiset 40min selvästi, kiittäkää Jukuria ja Jokipoikien noloa ylivoimapelaamista. Jokipojat jaksoi yllättävän hyvin vaikka pelasi edellisenä päivänä ja kotijoukkue pääsi iskemään levänneenä.

  Tatu Kokkolan perseestä kimmonnut 2-0 maali oli se ratkaiseva. Hermekseltä fiksua pelaamista kyllä muuten ja hyvää erikoistilannepelaamista. Viihdyttävä peli muutenkin.

  Hermeksessä pelaavan Jokipoikien kasvatin Toivo Pennasen voisi yrittää kotiuttaa. Jämäkkä äijä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2018 klo 14.52
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 25. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Dominoinnista kaukana. Kärkipakkien poissaolo näkyi aika hyvin kun ei välillä meinattu omista päästä pois, mutta onneksi osattiin sen verran fiksusti pelata ja puolustaa ettei kaveri kovin helposti päässyt hyville maalintekopaikoille. Ei vaatinut Jukurilta mitään älyttömiä venymisiä vaan erittäin varmaa perus peliä kun vedot tuli pääosin parhaan maalintekosektorin ulkopuolelta.

  Hyvään saumaan tulee nyt paussi että saadaan vähän ukkoja paranneltua ja takaisin kokoonpanoon.