Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Suomen cup meni tänä vuonna paremmin kun viimekaudella. Ja seuraavalla kierroksella tulee vastaan Tuton tiputtanut Karhu ht. Kyllähän Hermes nyt ennakkosuosikki on, sehän on selvä. Mutta ei taida monesta ei liiga seurasta löytyä yli 1600 liigapelin kokemusta? Joten varmasti kuitenkin pelata pitää, eikä vain odotella seuraavaa kierrosta. Hermes painostaa ja Karhu iskee vastaan. Se on luultavasti pelin kulku.

  Joukkueesta on jäännyt positiivinen kuva, löytyy vähän kaikkea. Ketjut on melko tasapainossa, Nättinen ollut lievä pettymys. Mutta eiköhän syty sillon kun aletaan pelata pisteistä. Maalivahdit olleet loistavia, onko jopa sarjan paras kaksikko? Ainakin lähellä. Paulaharju ollut loistava joka pelissä ja uskon että tälläkaudella on joukkueelle todella tärkeä palanen.

  Harmittavasti täällä on palsta lähes kuollut, kukaan ei kirjoita mitään kun ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Pitäisi sen positiivisenkin asian jaksaa tuoda julki. Hienoa Hermes, loistavaa duunia ja nyt lennetään vähän tutkan alla ja maaliin asti. Tässä voi olla tulossa todella hyvä kausi. Huom VOI...
   
 2. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Hyvä kausi toivottavasti tuloillaan! Toki hallilla mainostettiin kautta 2017-2018 joten mene ja tiedä :D
   
 3. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvin on lähtenyt kausi käyntiin. Toki joukkueen todellinen iskukyky on vielä hämärän peitossa, mutta varovaisen optimistinen saa olla. Sen voi jo sanoa että moni pelaaja on yllättänyt positiivisesti jo tässä vaiheessa.

  Hiljaista on ollut tällä foorumilla. Kertooko se enemmän yleisestä asenteesta lajia ja sarjaa kohtaan, vai pitääkö aina vain valittaa jos on jotain asiaa. Totuus on varmaan siinä jossain niiden välissä.
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Itekki oon kyllä yllättyny täysin joukkueen iskukyvystä tähän asti. Vasta tosipelien alkaessa joukkue punnitaan, mutta hyvältä tää näyttää. Varsinki uudet tulokkaat Tiihonen, Moberg, Niemelä ja Uomala on ollu näkyvästi esillä.

  Tuohon hiljaisuuteen varmaan vaikuttaa moniki asia. Vähäiset ottelumäärät ja muu näkyvyys. Ja ehkä tuo negan puuttuminenki, täähän on hyvä paikka päästellä höyryjä. :)) Eiköhän se tästä virkoa viimistään ku saajaan runkosarja käyntiin.
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Minulla on kova luotto tämän joukkueeseen ja VALMENNUS JOHTOON! Mutta niin minulla oli kova luotto viime kauden allakin JOUKKUEESEEN, mutta TAAS olin väärässä... Uskon että menemme pitkälle tänä vuonna...
   
 6. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Siellä joutuu tosissaan vääntämään Karhu ht:ta vastaan. Olkoot ketä tahansa vastustajan paidassa, niin kyllähän nämä pelit PITÄÄ voittaa. Huolestuttaa Nättinen&Markkula akseli joka ei tuota juuri mitään.
   
 7. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Karhu HT vei sitten ekan osaottelun 5-4 Porissa. Täytyy sanoa ottelusta sen verran että varsin viihdyttävää kiekkoa oli. Missään vaiheessa ei mitään hätää ollut mutta turhan paljon ihan omin pikku kätösin tarjottiin kaverille paikkoja ja kyllähän sen tietää että tuon tason konkarit rankaisee niistä armotta. Nuoret pelaajat vakuuttivat, kokeneemmat konkarit ei niinkään. Huolellisuutta tekemiseen perjantain peliin ja eiköhän tästä jatkoon mennä. Luotto omiin on kova!
   
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Niin pitäisikö Tiihosen palata siihen ykköskenttään ja Markkula kokeilla vastaavasti Tiihosen paikalle... No viisaammat miehet tekee hyvät oikeat ratkaisut,eiköhän kotona sitten hoideta homma kotiin
   
 9. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ehdottomasti pitäisi! Ollut todella hyvä kenttä aikaisemmin kun Tiihonen pelannut siinä Markkulan paikalla. Tiihonen kumminkin pelaa aika suoraviivaista peliä niin vähenisi se ylimääräinen näpertäminen sen kiekon kanssa. Markkula ihan kärkijätkiä joukkueessa mutta jotain pitäisi tehdä että saisi tuon Nättinen-Kangas parivaljakon lentoon.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  LeKi peli oli ja meni. Aika moista höntsää se näytti olevan, mutta tuo omanpään sekoilu näyttää kyllä välillä hirveeltä. Tähän ilmeisesti on kuitenki nyt panostettu ja alkukausi voi mennä vielä uutta opetellessa. Kolmanteen erään pistettiin pakkaa vähän uusiks ja saatiin ykkönenki toivottuun muotoon.

  Kolmos erään muutetut ketjut :
  Kangas, Nättinen, Tiihonen
  Niemelä, Uomala, Kivinen
  Markkula, Koskenkorva, Limma
  Joki, Vesalainen, Pöytäsaari

  Plussia pelistä
  + Limma, näillä otteilla pitäs paikka löytyä koko kauden pelaavasta kokoonpanosta. Fyysinen ja käsiäki löytyy.
  + Tiihonen, mies joka kerkee joka paikkaan.
  + Markkulan kiekoton peli ja syötöt. Uskon että tekis hyvää jos pelais kolmoskentässä ja olis siellä se kiekollinen moottori, ylemmissä kentissä joutuu enemmän tai vähemmän vetäjän rooliin ja se ei siltä onnistu. Kummiski Nättinen-Kangas ja Niemelä-Uomala akselit taitaa olla lukittuja.
  + Kivinen, samat plussat ku Limmalla.

  Miinus pointteja pelistä.
  - Nättinen kirjaimellisesti höntsäs ekan erän
  - Kangas turhautu neppailuun, onko se sitte plussa vai miinus...
  - Markkula ei osu vieläkään
  - Joki on vaan liian hidas
   
 11. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aikalailla samoilla linjoilla ollaan kuin @saiman. Jos pitäisi harjoituskausi jotenkin tiivistää laittaisin näin:

  + Henri Limma. Ansaitsee ehdottomasti paikan pelaavasta kokoonpanosta. Ukot lentää perselleen kun Limma tulee päälle. Käsiä löytyy ja omaa terävän laukauksen jota hän vielä säästää vähän vielä.
  + Saku Kivinen. Energistä pelaamista vaihdosta toiseen. Viime vuodet hänestä on ehkä odotettu liikaa pisteentekijää. Roolipelaaja jota voi heittää kentälle oikeastaan milloin vain.
  + Oskari Uomala. Voittaa aloituksia. Pelaa muutenkin kypsästi ja rytmittää peliä hyvin.
  + Joonas Niemelä. Tulee kenties olemaan Hermeksen tehokkain pelaaja. Tykkään hänen tyylistä pelata
  + Miika Tiihonen. Loistava pelaaja. En odottanut juuri mitään, mutta nyt uskaltaa jopa odottaa jonkunlaista maalikuningas titteliä.
  + Sampo Paulaharju. Tehnyt maaleja ja muutenkin näyttää siltä että on pystynyt palaamaan sille tasolle mitä nähtiin jo viime kauden alkupuolella. Voi yllättää monia vielä tällä kaudella.
  +-0 Samu Markkula. Varmaa työskentelyä. Hakee vielä paikkansa.
  +-0 Blomberg & Sikstus. Suhteellisen varmaa pelaamista. En keksi hyvää enkä huonoa.

  - Jussi Nättinen & Kristian Kangas. Molemmista voi todeta että näyttää vähän siltä ettei niitä kiinnosta oikein nämä "höntsäpelit". Erityisesti Nättinen on ollut hidas ja hyvinkin flegmaattinen. Molempien pitää parantaa
  - Niko Joki. Näillä esityksillä ei kuulu mestikseen. Välillä on osoittanut hyvää silmää, mutta antaa liian paljon tasoitusta kun on hidas ja kamppailuvoimaa ei ole.

  Lainamiehistä en viitsi kommentoida muutakuin että Lehtimäki on jäänyt mieleen, mutta näköjään joku muu on huomannut saman kun on jo liigan puolella. Juho Korhosen laukaus suoraan syötöstä on toinen mainittava asia. Hyvin lähtee ja osoite ei ole ollut täysin hukassa.

  Vielä viimeisenä voi mainita ettei Hermeksellä ole maalivahti ongelmaa kunhan Annunen pysyy täällä koko kauden.

  Tässä nyt pieni yhteenveto. Joku voi nähdä asiat toisin, jotain unohdin ehkä mainita. Saa joku muu täyttää ne tyhjät kohdat. (hymiö)
   
 12. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tää antaa sellasen kuvan että Jukuri ei hoitais tehtäväänsä, ongelmahan tulee vaan sillon jos Annunen lähtee ja Jukuri menee rikki.
   
 13. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Totta. Kirjoitin hätäisesti tuon lopun. Jukuri on sarjan parhaita ja vielä kun siihen laittaa Annusen kaveriksi voi hyvällä omatunnolla sanoa että Hermeksellä on sarjan vahvimpia, ellei jopa vahvin kaksikko. Ongelma tosiaan on se sitten jos Annunen lähtee.
   
 14. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  1 peli, 3 pistettä. Tämä oli aivan loistava avaus. TuTo ja TuTon kannattajat aliarvioivat Hermeksen. Ja silloin tulos on yleensä tämä. Ei Hermes ole sarjan ennakkosuosikki, mutta ihan varmasti paljon kovempi joukkue kun 90% täällä olevista asiantuntijoista luulee. Loistavaa, ja huomenna sitten 7-2 voitto.
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Loistavat pisteet Turusta, itse olisin ollut iki onneissani jo pisteestäkin, ja antanut tuloksellisesti maalin tappiostakin lausuman että hyvä tulos...
  Tästä hyvä jatkaa RoKi peliin, josta taas odotan niitä 3 pistettä... Huutakaa RoKi kumoon...
   
 16. Linnankundi Jäsen

  "TuTo ja TuTon kannattajat aliarvioivat Hermeksen. Ja silloin tulos on yleensä tämä".
  "Loistavaa, ja huomenna sitten 7-2 voitto".


  Eipä tuohon ole mitään lisättävää.
   
 17. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lauantai oli ja meni, illan huuma toi meille kaksi pistettä Rokin kustannuksella, ilmeisesti kolmekin oli tarjolla(?) torjuntojen perusteella. Viisi pistettä ekasta vieras ja ekasta kotimaisista on minusta hyvä suoritus. RoKi teki näköjään kaksi yv- maalia meille, me yhden... Millaista peli oli muuten?
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Olipa viihdettä ainaki, paljon virheitä ja maaleja. Hyökkäyksen loisto ja puolustuksen vaikeus, sitä perus Hermestä. Nättinen ja Kangas ihan yössä, uus ykkönen näyttää onneks siltä miltä sen ykkösen pitääki näyttää. Niemelän hattu ja Markkulan 5 pisteen ilta on kyllä kova sana, samoin tuo 3 ketju saa paljo hyvää aikaan vaikka tänään ei pisteillä palkittukkaan. Iso plussa menee kans Korhonen, Moberg, Tornberg kolmikolle. Merkkauspeli on omissa ajoittain luokatonta, miehiä unohtuu maalin eteen aika ajoin ja tänään eka, kolmas ja neljäs maali annettiin nukahduksen/merkkauksen takia. Pieniä nukahduksia josta rokotetaan ja ne vie pisteitä, 3 pistettä oli täysin otettavissa. Ja alkushow oli kyllä vähä pettymys, tai siis sitä ei ollut.

  Kausi pitkästä aikaa alkanu duurin merkeissä, nuo nukahdukset omassa päässä ku saadaan kuntoon niin tää alkaa jo näyttään tosi hyvältä.
   
 19. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Peli ei kyllä häikäissyt, mutta pisteet jäi Kokkolaan se on pääasia... Aika surutta mailat heilui pelissä...
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Joo näyttäs samat otteet jatkuvan vieläki. Joukkuepeli hukassa ja yksilöt ratkasee, molemmissa päissä. Tarvitaan kyllä iso steppi vielä loppukautta kohti jos aiotaan taistella kotiedusta, tai edes poffipaikoista. Positiivista on kyllä tuo ykkösen ja kolmosen hyökkäyspeli, sekä nelosen hyvät vaihdot. Maalivahditki on hoitanu hommansa kohtuullisen hyvin. Hyvä yleisömääräki näin keskiviikko peliin.

  Jollain pitäs tuo Kangas herättää tähän kauteen, ehkä jopa tiputtaa neloskenttään yheks peliks.
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Itse taas pidin yleisömäärä lievänä pettymyksen, mut viime kausi varmaan vielä kummittelee osan mielessä... Haluavat katsoa miten kausi lähtee liikkeelle...

  Eiköhän se Kangaskin sieltä heräilee pikku hiljaa, ja muutenkin ala senkin ketjun peli kulkea... Nelonen on ollut jopa yllättävän hyvä
   
 22. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Ulkopaikkalaisena kysyn että mites on markkinoitu alkukauden matseja? Onko parannusta tullut aikaisempiin vuosiin vai ollaanko vielä facebookin vaarassa? Ite olen ainakin huomannut että Twitter ja Instagramin käyttöä ollaan kesän ajan harjoiteltu ja nyt näyttää PALJON paremmalta ja se tietenki lisää näkyvyyttä!

  Ja koskien yleisömääriä niin monet Kokkolalaiset seuraavat varmaan mielenkiinnolla jalkapallosyksyn huipennusta. Sekä GBK:lla että KPV:llä mahdollisuudet nousta sarjaporrasta ylemmäs joten tottakai katseet ovat sielä vielä ja näitä "tulen hallille kun jalkapallo loppuu" alkavat muutaman viikon jälkeen valumaan jäähallille kans!

  Olisi kyllä tosijees jos vaikka johonki lauantai matsiin saataisiin joku kampanja tai teemaottelu tai vastaavaa että päästäisiin heti näin alkukaudesta yli sen tonnin. Onko ideoita mitä voitaisiin kokeilla että saataisko ihmisiä lähtemään hallilla?

  PS. Kohtahan ollaan sarjakärjessä nii sittekö gloryhunttaajat tulee? ;)
   
 23. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Sieltä ensimmäinen tappio tälle kaudelle tuli kun ketterä vei pisteet 2-0 voitollaan. Faktahan on se ettei tuollaisella pelillä vain yksinkertaisesti pitäisi hävitä. Nolla maalia pelin jälkeen sarakkeessa niin eihän siinä voittaakkaa tosin voi. Jokaisella osa-alueella oltiin vastustajaa edellä paitsi maalinteossa ja kun on kyseessä maalintekopeli niin silloinhan se kaverille riittää.

  Kyllä oli oksettava Juntheikin tempaus ottelun lopussa kun tempaisi jäässä ollutta Markkulaa poikittaisella suoraan naamaan. Pääasia ettei pahemmin käynyt mutta kakkua tulee aivan varmasti.

  Tästä on hyvä jatkaa kohti keskiviikon kotiottelua. Tämän viikonlopun pelien otannalla toivon että Kangas juoksee bussin perässä takaisin Kokkolaan.
   
 24. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvin pelattiin vaikka maalit jäi uupumaan. Katseet on jo ens keskiviikossa. Juntheikin temppu sikamainen. Sillähän nyt on kusi lorissu päässä jo jonkun aikaa ja taisi nyt vituttaa kun vanhalla pelikaverilla oli kultakypärä päässä eikä itsellä mikään tänään onnistunut. Pellelle kolme peliä kakkua kiitos..
   
 25. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mikkihiiri markkula ei kyllä säästellyt näyttelijänlahjojaan tuossa tilanteessa myöskään, mutta yhtäkaikki tyhmää on poikkarilla vedellä ketään naamaan. Huoli pois Markkulalla ei ole edes naarmua naamassa, mutta juntpöntöllä on kohta pelikieltoa.