Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kyseessä oli Eemil Erholtz, Sportin A-nuorista lainalle Hermekseen viideksi peliksi.
   
 2. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Niinpä olikin. Meni alkuperäinen huhu melkein oikein, kun tuli sentään samasta organisaatiosta.

  Voiko Vaasalaiset kertoa tarkemmin minkälaisesta pelaajasta on kyse? Kovia tehoja tehnyt mutta onko valmis mestistasolle?
   
 3. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Hyvin liikkuva ja tykkää kikkailla ja kuskata kiekkoa. Miltä tuo ensimmäinen peli näytti, jos joku katsoi?
   
 4. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Ja näin puolustusta vahvistettiin Juuso Ketolalla. Hyvä näin, kapea on kyllä ollut puolustajien rinki kaikkien loukkaantumisien sekoittamana... Saa nähdä jääkö kevään ainoaksi hankinnaksi? Itse uskon kyllä vahvasti että joukkuetta vahvistetaan vielä. Mutta tämä vaatii tietysti rahallista panostusta ja sitähän ei nyt tällä hetkellä ole. Joten joko ne yleisömäärät nyt ylös tai sitten pelataan viisasti ja etsitään näitä ns. "halpoja" loppukauden lainoja...

  Kiva nähdä ja uskoa että joukkueesta ei ole pois lähtijöitä, esim Jokipoikien Halonen lainattiin Kookooseen ja nyt Lekistä Tanus lähti Jukureihin. Toki kyseessä on lainoja, mutta voisi kuvitella että Hermestäkin on lähestytty jossain muodossa mutta ei ainakaan vielä kukaan ole lähtenyt ja toivottavasti ei lähdekkään!
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin luulen ettei mm. Markkulalla ole hinkuja päästä kesken kauden sellasiin porukoihin missä höntsäillään loppukausi ja odotellaan syksyä. Joka tapauksessa saa Mestiksen parhaimpana hyökkääjänä sopimuksen liigaporukkaan ensi kaudelle ja ihan varmasti mukavalla palkalla.

  Liipasimella varmasti Sportin miehet, ensisijaisesti Pennanen jos ja kun vaasalaiset putoaa säälipleikkakyydistä ja Sund laitetaan lihoiksi. Myöskin Lehtimäki on heti ensimmäisenä jonolistalla takaisin kun Kiviranta/Kalapudas akselilta joku laitetaan eteenpäin.

  Itse uskon että Hermekseen on tulijoita ja kun tiedetään että X määrä kotiotteluita poffeissa tiedossa. Puolivälieriin jääminen on taas sellanen isku ettei talouspuolen tilanne jaksa sen jälkeen kiinnostaa ja kääntäen, niin mitalipeleihin pääseminen nostaa varmuudella plussalle reippaasti vaikka muutamia uusia sainauksia olisi tehty vielä keväälle.

  Nyt ei missään nimessä ole varaa varmistella nollatulosta, kun tiedetään mitä voidaan saada ja saavuttaa.
   
 6. Boxer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Team Sport
  Tuskin Kalapudas, Kiviranta ” lihoksi panna” sopimukset voimassa tulevalle kaudella.
   
 7. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kyllä tuo siltä näyttää ettei sport tänä vuonna noihin tyhjennysmyynteihin osallistu muuta kuin korkeintaan ostajan roolissa. Siirtotakarajaan reilut pari viikkoa aikaa ja siihen mennessä pitäisi ratketa Pennasen ja Lehtimäen loppukauden osoite. Jos näyttää siltä että Vaasassa poffeja tullaan pelaamaan niin voisin kuvitella että sekä Pennanen että Lehtimäki lähtevät takaisin Vaasaan siirtorajalla ihan vaikka vain leveyttä rosteriin tuomaan, mutta saas nyt nähdä. Lehtimäelle löytynyt Hermeksessä todella hyvä rooli tulosyksiköstä ja mukavaa nähdä kun saa mies pelata omilla vahvuuksillaan mestiksessä.

  Aivan loistava haku oli tämä Ketola puolustukseen! Ja hyökkäykseen vielä kun saataisiin yksi mies loppukaudeksi hommattua niin hyvä olisi. Erholtz ei ole vakuuttanut ainakaan tähän mennessä milläänlailla.
   
 8. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kyllä maistuu tauko nyt hyvälle. Sen verran karmivaa räpeltämistä ollut nämä tämän viikon pelit vaikka keskiviikkona voitto tulikin. Kokoonpanokin ollut melko repaleinen että liekö tälläkin osuutta asiaan mutta eiköhän tauon jälkeen saada jo sentään kasaan täydet kentälliset. Erikoistilannepelaaminen ollut jo hetken aikaa aivan karmivaa. Jos satutaan hallitusti alueelle kiekon kanssa pääsemään niin sitten vain syötellään. Pitäkööt niitä helvetin syöttöharjoituksia treeneissä mutta koittaisivat nyt vähän tsempata tuon maalinteon kanssa, kun se aikaisemmin on toiminut jopa ihan kohtuullisesti.
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Niin kovin ohueksi käy tuo rosteri, että toivottavasti jostain saataisiin raavittua pelimiehet täysiin kenttiin edes... Seuralla ei taida olla oikein mahdollisuutta isolla rahalla mistään miehiä hommata, ja lainojenkin kanssa lähinnä herää kysymys että poistuvatko siirtoajan lopussa emo seuraan tai lainalle toiseen liigaseuraan... Elämme jänniä aikoja...Sairastuvalta ilmeisesti tulossa vähän apuja ja Niemelä myös?
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  No eilenhän siellä kuulutettiin päävalmentajan jatkosopimus ja uusi hyökkääjä Oula Kuurre. Pieni rightin mies, niin eiköhän tuo Lehtimäen tilalle tule? Voidaan puhua arvasta kun tulee tuolta jenkkien sarjoista. Mutta täytyy olla valmennukselle tuttu ja muutamalle pelaajalle koska on pelannut Jokereissa. Peli ollut koko kauden hyvää, niin en jaksa valittaa vaikka muutama tappio on tullutkin. Joukkue on pelannut hyvin, ja tulee pelaamaan tauon jälkeenkin.
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Lehtimäen pois lähtö ( jos näin on)on kyllä menetys joukkueelle, epäilemättä joukkue tulee pelaamaan hyvin tauon jälkeenkin!
   
 12. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tauon jälkeen pitäisi ainakin alustavien tietojen mukaan tulla Nättinen, Limma ja Kuure mukaan että ei tässä mitenkään pulassa olla vaikka Lehtimäki lähtisikin(kova pelimies on toki ja mieluummin pitäisin täällä), kunhan ei lisää loukkaantumisia tule.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 20.48
 13. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aatu Luusuaniemi lainaan Hermekseen

  Luusuaniemi Saipasta Hermekseen loppukaudeksi. Linkki Saipan julkaisemaan uutiseen asiasta. Tämä toisinsanoen tarkoittanee sitä että Lehtimäki ei Hermestä vahvista enään loppukaudella? Ei ehkä ihan sen tasoinen vahvistus mitä olisi toivonut mutta toki potentiaalia Luusuaniemeltä löytyy.
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä potenttiaalia löytyy, mutta se luistelu. Tuton Matti Nikkerton on paljon lähempänä Kiira Korpea ja Mika Poutalaa kuin Luusuaniemi.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 10.03
 15. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei nyt oikein meinaa homma toimia. Missähän mättää? Peli ei ole lähelläkään sitä mitä esimerkiksi joulukuussa. Huono loukkaantumisiinkaan vedota, koska onhan siellä alkanut jätkiä palata lasaretista, ja loukkaantumistilanteen ollessa pahimmillaankin, tuli kuitenkin niitä voittoja. Tässä ehti jo maalailla sellaisia kuvia, että pitkälle kevääseen pelataan kun niin hyvin menee. Nyt kuitenkin on vähän sellainen kutina, ettei tarvi kovinkaan monta pleijaritaistoa vääntää, jossei kurssi ala vähitellen kääntyä? Eilen kenkutti niin paljon, että kun Roki iski neljännen, meni katsottava kanava vaihtoon.
   
 16. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Oisko nuoren joukkueen asenne? Kaikilla vastaan tulevilla joukkueilla on isommat halut voittaa koska pisteet merkkaavat heille enemmän. Jotain on pahasti vialla ja tosiaan toivon että se ei ole asenteesta oikeasti kiinni. Jos meininki jatkuu samalla tavalla niin tästä on lyhyt kevät tulossa..
   
 17. sohvakoutsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaksi kovaa länsirannikolta
  Noniin, tänään sitten kotipeli kahden viikon tauon jälkeen ja vastassa Ketterä. Eilen Ketterällä Rovaniemellä jatkoille asti venynyt kamppailu joten saa nähdä onko vierasjoukkue alkuun pienillä bussijaloilla liikkeellä. Rokia vastaan ainakin ketju Nättinen-Markkula-Kangas pelattiin tilanteista pois, joten maalintekijöitä ja pelinrakentajia pitää löytyä muistakin kentistä. Jatkuisiko Kuuren maalivire myös tänään, kun tuntuu että palaset ovat loksahtaneet Uomalan ja Niemelän vierellä.
   
 18. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Näköjään on kentälliset myllätty tämän päivän peliin aivan täysin uuteen uskoon, mikä toisaalta ihan hyväkin asia. Ihmettelen vain että onko tämän luistelutaidottoman Luusuaniemen paikka pelaavassa kokoonpanossa noin kiveen hakattu, kun näyttää Kangaskin tipahtaneen 13. hyökkääjän rooliin, mutta Luusuaniemi siellä vain porskuttaa. En sitten tiedä mihin tällainen päätös on perustettu kun näytöt Luusuaniemellä nyt näissä pelatuissa otteluissa on pyöreä nolla.

  Toivottavasti porukka löytää tiensä hallille edellisiä otteluita paremmin kun luvassa on aivan varmasti viihdyttävä matsi!
   
 19. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No nyt tuo ongelma siirtynyt teille, ei ole yhtään ikävä tuota pelimannia. Mestis tässäkohtaa väärä sarja.
   
  tirehtööri12 tykkää tästä.
 20. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kyllä on halutonta tällä hetkellä tuo pelaaminen. Kivinen on ainut tuosta lammaslaumasta joka saa puhtaat paperit. Pelin edetessä rupes jo toivomaan että olisi Mesikämmen paiskonut Luusuaniemen takavyöstä päätyverkkoihin että olisi edes jotain värinää saatu peliin, mutta ei. Hienosti kuljettiin kaverin perässä käytännössä koko 60 minuuttia joka osa-alueella. Toivottavasti valmennus kelaa huolella tuota ottelutallennetta niin näkevät että ehkä sinne maalille pitää saada ukkoa ylivoimalla niin rupeaa tulostakin tulemaan. Hyvä oppitunti tämäkin, taas.
   
 21. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Kaksi paskaa kohtasi tänään höntsän merkeissä. Kommarit oli parempia!
   
 22. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kyllä oli heikkoa tekemistä taas tänään. Ketterän ei oikeastaan tarvinnut edes ihmeitä tehdä, ja mikäs siinä oli paikoista sisään iskiessä. Kysymys mikä tekisi mieli esittää jos vaan pääsisi pukkariin tuomaan yleisön terveiset; Haluatteko te vielä voittaa, kiinnostaako? Saisivat katsoa peiliin ja hävetä.
   
 23. sohvakoutsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaksi kovaa länsirannikolta
  Mihinköhän se fyysisyys hermeksellä on kadonnut? Miksei mennä täysillä tilanteisiin, vaan jarrutetaan ennen taklaustakin sen verran että tuskin edes kosketaan vastustajaan. Siellä oli kyllä sellanen lammaslauma kentällä tänään että huhhuh! Kivinen ja Niemelä ainoat jotka voi pienen taputuksen olalle ansaita.

  Tässä käy kohta vielä niin että tonnia ei tällä kaudella enää katsomossa saa rikki kun pelaaminen on tuon näköistä ripulipaskaa
   
 24. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Tuolla ajattelutavalla kusevat omiin muroihinsa! Väkeä on turha hallille odotella, jos ajatttelutapa on tuo. Lähestyvä futiskausi saa porukan siirtymään futikseen pariin, koska siellä pelataan panoksista. Ei mitään kolmosdivaria, eikä Marli mestishöntsää missä et voi saavuttaa yhtään mitään! Onnea ja menestystä valitsemallanne tiellä. Toki lätkä on marginaalilaji verrattuna futikseen.
   
 25. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ehei ei kommarit vaan nuo Ylväät Siniveriset Vuoksen Soturit voitti. Lopetan nyt raporttini täältä Suomen kauneimman rakennuksen Valtionhotellin Linnansalista tähän.