Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kyseessä oli Eemil Erholtz, Sportin A-nuorista lainalle Hermekseen viideksi peliksi.
   
 2. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Niinpä olikin. Meni alkuperäinen huhu melkein oikein, kun tuli sentään samasta organisaatiosta.

  Voiko Vaasalaiset kertoa tarkemmin minkälaisesta pelaajasta on kyse? Kovia tehoja tehnyt mutta onko valmis mestistasolle?
   
 3. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Hyvin liikkuva ja tykkää kikkailla ja kuskata kiekkoa. Miltä tuo ensimmäinen peli näytti, jos joku katsoi?
   
 4. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Ja näin puolustusta vahvistettiin Juuso Ketolalla. Hyvä näin, kapea on kyllä ollut puolustajien rinki kaikkien loukkaantumisien sekoittamana... Saa nähdä jääkö kevään ainoaksi hankinnaksi? Itse uskon kyllä vahvasti että joukkuetta vahvistetaan vielä. Mutta tämä vaatii tietysti rahallista panostusta ja sitähän ei nyt tällä hetkellä ole. Joten joko ne yleisömäärät nyt ylös tai sitten pelataan viisasti ja etsitään näitä ns. "halpoja" loppukauden lainoja...

  Kiva nähdä ja uskoa että joukkueesta ei ole pois lähtijöitä, esim Jokipoikien Halonen lainattiin Kookooseen ja nyt Lekistä Tanus lähti Jukureihin. Toki kyseessä on lainoja, mutta voisi kuvitella että Hermestäkin on lähestytty jossain muodossa mutta ei ainakaan vielä kukaan ole lähtenyt ja toivottavasti ei lähdekkään!
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin luulen ettei mm. Markkulalla ole hinkuja päästä kesken kauden sellasiin porukoihin missä höntsäillään loppukausi ja odotellaan syksyä. Joka tapauksessa saa Mestiksen parhaimpana hyökkääjänä sopimuksen liigaporukkaan ensi kaudelle ja ihan varmasti mukavalla palkalla.

  Liipasimella varmasti Sportin miehet, ensisijaisesti Pennanen jos ja kun vaasalaiset putoaa säälipleikkakyydistä ja Sund laitetaan lihoiksi. Myöskin Lehtimäki on heti ensimmäisenä jonolistalla takaisin kun Kiviranta/Kalapudas akselilta joku laitetaan eteenpäin.

  Itse uskon että Hermekseen on tulijoita ja kun tiedetään että X määrä kotiotteluita poffeissa tiedossa. Puolivälieriin jääminen on taas sellanen isku ettei talouspuolen tilanne jaksa sen jälkeen kiinnostaa ja kääntäen, niin mitalipeleihin pääseminen nostaa varmuudella plussalle reippaasti vaikka muutamia uusia sainauksia olisi tehty vielä keväälle.

  Nyt ei missään nimessä ole varaa varmistella nollatulosta, kun tiedetään mitä voidaan saada ja saavuttaa.
   
 6. Boxer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Team Sport
  Tuskin Kalapudas, Kiviranta ” lihoksi panna” sopimukset voimassa tulevalle kaudella.
   
 7. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kyllä tuo siltä näyttää ettei sport tänä vuonna noihin tyhjennysmyynteihin osallistu muuta kuin korkeintaan ostajan roolissa. Siirtotakarajaan reilut pari viikkoa aikaa ja siihen mennessä pitäisi ratketa Pennasen ja Lehtimäen loppukauden osoite. Jos näyttää siltä että Vaasassa poffeja tullaan pelaamaan niin voisin kuvitella että sekä Pennanen että Lehtimäki lähtevät takaisin Vaasaan siirtorajalla ihan vaikka vain leveyttä rosteriin tuomaan, mutta saas nyt nähdä. Lehtimäelle löytynyt Hermeksessä todella hyvä rooli tulosyksiköstä ja mukavaa nähdä kun saa mies pelata omilla vahvuuksillaan mestiksessä.

  Aivan loistava haku oli tämä Ketola puolustukseen! Ja hyökkäykseen vielä kun saataisiin yksi mies loppukaudeksi hommattua niin hyvä olisi. Erholtz ei ole vakuuttanut ainakaan tähän mennessä milläänlailla.
   
 8. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kyllä maistuu tauko nyt hyvälle. Sen verran karmivaa räpeltämistä ollut nämä tämän viikon pelit vaikka keskiviikkona voitto tulikin. Kokoonpanokin ollut melko repaleinen että liekö tälläkin osuutta asiaan mutta eiköhän tauon jälkeen saada jo sentään kasaan täydet kentälliset. Erikoistilannepelaaminen ollut jo hetken aikaa aivan karmivaa. Jos satutaan hallitusti alueelle kiekon kanssa pääsemään niin sitten vain syötellään. Pitäkööt niitä helvetin syöttöharjoituksia treeneissä mutta koittaisivat nyt vähän tsempata tuon maalinteon kanssa, kun se aikaisemmin on toiminut jopa ihan kohtuullisesti.
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Niin kovin ohueksi käy tuo rosteri, että toivottavasti jostain saataisiin raavittua pelimiehet täysiin kenttiin edes... Seuralla ei taida olla oikein mahdollisuutta isolla rahalla mistään miehiä hommata, ja lainojenkin kanssa lähinnä herää kysymys että poistuvatko siirtoajan lopussa emo seuraan tai lainalle toiseen liigaseuraan... Elämme jänniä aikoja...Sairastuvalta ilmeisesti tulossa vähän apuja ja Niemelä myös?
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  No eilenhän siellä kuulutettiin päävalmentajan jatkosopimus ja uusi hyökkääjä Oula Kuurre. Pieni rightin mies, niin eiköhän tuo Lehtimäen tilalle tule? Voidaan puhua arvasta kun tulee tuolta jenkkien sarjoista. Mutta täytyy olla valmennukselle tuttu ja muutamalle pelaajalle koska on pelannut Jokereissa. Peli ollut koko kauden hyvää, niin en jaksa valittaa vaikka muutama tappio on tullutkin. Joukkue on pelannut hyvin, ja tulee pelaamaan tauon jälkeenkin.
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Lehtimäen pois lähtö ( jos näin on)on kyllä menetys joukkueelle, epäilemättä joukkue tulee pelaamaan hyvin tauon jälkeenkin!
   
 12. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tauon jälkeen pitäisi ainakin alustavien tietojen mukaan tulla Nättinen, Limma ja Kuure mukaan että ei tässä mitenkään pulassa olla vaikka Lehtimäki lähtisikin(kova pelimies on toki ja mieluummin pitäisin täällä), kunhan ei lisää loukkaantumisia tule.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 20.48
 13. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aatu Luusuaniemi lainaan Hermekseen

  Luusuaniemi Saipasta Hermekseen loppukaudeksi. Linkki Saipan julkaisemaan uutiseen asiasta. Tämä toisinsanoen tarkoittanee sitä että Lehtimäki ei Hermestä vahvista enään loppukaudella? Ei ehkä ihan sen tasoinen vahvistus mitä olisi toivonut mutta toki potentiaalia Luusuaniemeltä löytyy.
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä potenttiaalia löytyy, mutta se luistelu. Tuton Matti Nikkerton on paljon lähempänä Kiira Korpea ja Mika Poutalaa kuin Luusuaniemi.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 10.03