Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Noh hidastusten kera tilanteen nähneenä voin sanoa että kyllähän sinne kivasti tuli poikkarit kylkiluihin että en nyt lähtisi tuolle teatterilinjalle tällä kertaa. Kyllähän ketteränkin poika myi tuomarille hyvin viimeisen jäähyn mikä ottelussa tuli. Ja en ymmärrä miksi tuota Juntheikin aivopierua pitää edes lähteä puolustelemaan... Eiköhän siellä kurinpitäjä kelaa nauhat moneen kertaan ja sitten tee päätöksensä jatkon suhteen.
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sitä naamapoikkaria tässä lähinnä kommentoinkin. Näin livenä noin 4sentin päästä tilanteen. Ei ollut puolustuspuhe vaan lähinnä kommentti. En hyväksy filmaamista missään muodossa, en ketterän pelaajilta, kuin muiltakaan. Edelleenkin siis idioottimainen temppu.
   
 3. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Jos pelaaja kaatuu jäähän naamaan vedetyn poikkarin seurauksena niin se on filmaamista..? Asia harvinaisen selvä. Eteenpäin.

  Onkos palstaveljillä tietoa millon Ahlgren on palaamassa peleille?
   
 4. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jepjep. Ja luetun tekstin ymmärrys myös. Eli eteen siis...
   
 5. Lainaus:
  Juntheikin eka poikkari ei todellakaan ollut niin paha mitä se Markkulan säälittävä kieriskely viestitti. Toisessa poikkarissa sitten taas ei ole mitään seliteltävää ja siitä tuli ansaitusti ulosajo turhautuneelle pelaajalle. Oletettavasti Juntheikki saa varmasti muutaman pelin kakkua tuosta hyvästä.
  Tuohon viimeisen jäähyyn on kyllä pakko todeta että ilmeisesti et ole edes huomannut mitä tapahtui kun ottelu päättyi. Todella rohkea teko hermeksen pelaajalta kun veti vauhdilla ketterän puolustaja Mesikämmentä poikkarilla selkään ja sen seurauksena Mesikämmenellä meni hermot ja hän antoi pienen tillikan ko. ”Kaverille”. Tuollaiset vihellyksen tai summerin jälkeen vedetyt jutut on ihan yhtä rangaistavia juttuja kuin tuo Juntheikin tekokin, koska silloin vastaanottaja ei ole todennäköisesti mitenkään varautunut enää tulevaan iskuun. Sen verran tänä vuonna ketterän pelejä paikan päällä seuranneena ja muutamaa tilannetta lähietäisyydeltä todistaneena voin kertoa että saattaa olla kyseisellä poikkarin antajalla vielä kovat ajat edessäpäin kun Mesikämmen päättää kaivaa kuittivihkonsa taskustaan ja antaa pienen opetuksen kaverille.
   
 6. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Jahas itselläni jäi tämä loppusummerin jälkeinen episodi täysin huomaamatta niin en osaa siihen ottaa sen kummemmin kantaa. Pelin viimeisellä jäähyllä siis tarkoitin n. 2 minuuttia ennen loppua tullutta pelitilannejäähyä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2018 klo 06.12
 7. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Se oli kyllä kokeneelta kapteeni Lippojoelta korostettu kaatuminen, näin sinisten lasien läpi katsottunakin. Kontakti siinä oli, mutta Lippojoki tehosti sen verran, että tuomari tarttui.

  Eiköhän tänään saada päätöstä myös Juntheikin tilanteesta. Oma veikkaus kolme peliä kakkua ansaitusti.
   
 8. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kivinen on tuon tyylinen pelaaja. Rottamaista pikkusikaa pitkin peliä. Sillä kivasti mennään vastustajan ihon alle. Taitaa Hermeksen neloskenttä olla koottu muutenkin tähän tyyliin telaketjuksi rikkovaan rooliin. Taitaavat sillointällöin maalinkin tehdä.
   
 9. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Jep tuo Limma Kivinen Nikko on fyysinen, pikkusika ja jopa kiekolliseen peliin pystyvä kenttä. En ihan rottamaisesta kummiskaan puhuis vielä. Nikko vähän hidastaa kiekollista peliä, mutta Limma ja Kivinen on täysin pisteisiin kykeneviä pelaajia.Jos oltais vielä saatu Tiala pidettyä niin tuo kenttä olis täydellinen nelonen, nyt siellä laidalla viilettää Nikko ja sen anti kaukalossa on pelkkä fyysisyys. Vaikka mukava sitä ainaki omassa joukkueessa on kahtoa.
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Joukkue pelaa hyvin, tai ainakin uskaltaa yrittää pelata. Eihän ne aina onnistu, tulee tyhmiä syöttöjä omilla keskelle vastustajan lapaan. KooVee oli eilen tusinan verran läpi tai ainakin puolittain läpi. Mutta ei ne vituta, kun peli ei ole roiskimista ja selvitymistä. Vaan aidosti uskalletaan pelata ja tässä vaiheessa kautta virheitä tulee. Kangas on kyllä ollut todella suuri pettymys, tuntuu että mikään ei onnistu ja pelaa itsensä kokoajan ulos ja väärään paikkaan. Ei löydy kaveria kenen kanssa pelihuumori löytyisi. Eipä se Nättinenkään ole hyvä ollut, mutta kuitenkin kokemuksella uskon että parantaa ja tulee vielä. Ja on kuitenkin tehnyt 6:ssa pelissä 6:s pistettä. Joten ei nyt voi kuitenkaan sanoa että on ollut ihan surkea? Mutta kummallekkaan ei oikein tahdo löytyä kaveria. Ja yhdessä kun pelasivat olivat ihan kujalla. Kangas-Huhtala voisi olla toimiva pari. Siihen laitaan joku joka jaksaa tehdä paskatyötä. Ahlgren voisi ehkä tuoda jotain Nättiselle, mutta kenet tiputtaa pois? Nikko-Kivinen-Limma on ollut omassa roolissa loistava, ja sitä ei kyllä kannattaisi rikkoa. Joskin Nikko on sen näkönen peleissä että kunto on ihan rajoilla.

  Mutta loistavasti on kausi lähtenyt liikkeelle. Lauantaina otetaan seuraavat 3 pistettä.
   
 11. tootsi Jäsen

  Mitenkäs ovat pelanneet Sportin lainat Pennanen ja Lehtimäki? Entä JHT:n nousukkaat Tornberg ja Joki (Ahlgrenilla jotain loukkia)? Onko Sportin lainat (ylipäätänsä) uhka vai mahdollisuus?
   
 12. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Mennään pelaaja kerrallaan.

  Pennanen: Täyttää täysin ruutunsa, ei ole todellakaan huono, mutta on kyllä esimerkiksi Korhoseen verrattuna huonompi. Mutta täyttää kyllä ruutunsa oikein hyvin.

  Tornberg: Ollut mielestäni jopa joukkueen paras pakki, ja Markkula, Uomala, Niemelä kolmikon jälkeen paras pelaaja yhdessä veskareiden kans. Todella hyvä, ja yllättävän monipuolinen.

  Joki: Ei riitä, jotain positiivista varmasti löytää hyökkäyspäässä. Mutta ei kyllä kuuluisi tällähetkellä 7:n pelaavan puolustajan joukkoon. Ei ole yksinkertaisesti tarpeeksi vahva. Ja tulee liian kiire.

  Lehtimäki: Ollut hyvä, harjoituspeleissä oli todella hyvä. Mutta ehkä vähän ollut tehojen puolesta huonompi kun harjoituskaudella. Mutta hyvässä koostumuksessa pelaa. Pidän kovasti, hyvä luistelija ja on potenttiaalia tehdä pisteitä.

  Nythän liike on ollut todella hyvää Sportin ja Kärppien kanssa. Enemmän pelottaa se, miten käy kun alkaa play-offit(jos alkaa siis). Lähteekö kaikki niin että pöly vain näkyy.

  Eli 3/4 on ollut hyviä, joten ei huonosti missän tapauksessa.
   
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Täysin allekirjoitan Devil29 analyysin edellä mainituista pelaajista... Joen liike ei vaan riitä tähän sarjaan, harmi sinänsä...
   
 14. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Pisteethän sieltä taas napsahti. Hyvää peliä koko joukkueelta ja hienoa, että Kangas sai vihdoin onnistumisen maalin muodossa. Kangas ja myös Nättinen on parantanut otteita huomattavasti parin viime pelin aikana. Komeita sommitelmia ja maaleja nähtiin tänään. Harmittavasti tuomaristo päätti hylätä Koskenkorvan hienosti ohjaaman 7-1 maalin korkean mailan vuoksi.

  Kaiken kaikkiaan hieno alku tämän kauden sarjaan. Pisteitä on jo nyt enemmän kasassa kuin viime kaudella marraskuun puolivälissä. Toivottavasti vain hyvä ote jatkuu, vaikka varmasti jossain kohtaa on vaikeitakin hetkiä luvassa. Loukkaantumisosastolta on kohta puolin palaamassa kehiin Huhtala ja Ahlgren, joiden pitäisi olla vakiokokoonpanon miehiä. Valmennuksella riittää sitten pähkäilemistä kokoonpanojen suhteen, että kuka mahtuu ja kuka ei.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Hienoa, että Hermeksen juna näyttää nyt olevan raiteillaan. Meillä puolestaan on vaikeaa, mutta ehkäpä täältä vielä tullaan?
   
 16. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Voi hyvin kuvitella tämän hetkiset fiilikset siellä. Tsempit kuitenkin Iisalmeen! Jospa se kelkka siitä vielä kääntyisi, potentiaalia IPK:n joukkueessa kuitenkin on.
   
 17. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä se Iisalmessaki vielä lähtee peli kulkeen tsempit sinne! Kauttahan on vielä jälellä vaikka kui paljo.
   
 18. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kerkesin jo valmentajan manata alimpaan helvettiin kun meni rikkomaan tulikuuman Niemelä-Uomala-Markkula ketjun laittamalla koko alkukauden kokovartalokipsissä koomailleen Kankaan Markkulan tilalle mutta tämähän näytti olevan melkoinen neronleimaus kun saatiin tällä tavalla kaksi kenttää pelaamaan erittäin hyvällä tasolla sen yhden ainoan sijaan. Mielenkiintoista kyllä nähdä mihin kenttään meinataan esimerkiksi Ahlgren istuttaa kun on taas pelikuntoinen. Omissa papereissa ensimmäinen tippuja kokoonpanosta on Nikko. Toisi mukavasti lisää luisteluvoimaa ja taitoa nelosketjuun Ahlgren tullessaan.
   
 19. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Tuo pelitapa on kyllä hyvä ja toimiva pysytään kiekossa eikä roiskita päätyyn ja ennen kaikkea yritetään rohkeasti eri kuvioita eikä pelätä virheitä vaikka niitäki toki välillä tulee mutta onneks on myös kaks voittavaa maalivahtia mitkä pystyy pelastaan noita tilanteita. Hyvältä näyttää kyllä tällä hetkellä.
   
 20. I1vana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes
  Itseänikin mietitytti etukäteen tuo ketjujen sekoittaminen, mutta mitä vielä, tulosta alkoi tulla laajemmalla rintamalla. Ainoastaan nelosketju jäi ilman tehoja eilisessä pelissä. Ja sitä peluutettiinkin usein K-Vantaan kärkiketjua vastaan.

  On kyllä parhaimmillaan todella nautittavaa tuo Hermeksen pelin seuraaminen tällä hetkellä. :)
   
 21. rasperi75 Jäsen

  Erittäin viihdyttävää kiekkoa pelaa meidän Hermes. Ja mikä Kokkolalaisillekin tärkeää, niin voittavaa kiekkoa, mutta siltikään yleisö ei löydä hallille. Yleisömäärät aivan farssi. Hallilla oli enemmän väkeä silloin kun Upi johti ja oli 10 ottelun tappioputki päällä. Viekö elisa viihde hallilta väkeä vai tää potkupallo...
   
 22. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Ootko tosissasi? Eiköhän se ole potkupallo syynä kun sekä KPV että GBK ovat pelanneet noususta, ensin mainitun jatkavan vielä pelejään 27:een päivään asti ja GBK:lla tämä ilo päättyi viikonloppuna. Marraskuussa alkaa Hermeksellä kausi monen kalenterissa.
   
 23. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Ite uskon kans et kyllä yleisömäärä kasvaa kauden mittaan mutta kyllähän ottelutapahtumia pitäs mainostaa joka nurkalla siten, että porukan on vaikea olla tietämättä että on peli + jotain tempauksia. Varmasti sais uusia katsojia pikkuhiljaa mukaan vielä bonusta tietenkin jos kärkiporukoissa pyöritään.
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Miro Lehtimäki on palannut Vaasaan. Tänään Sportin neloskentässä.
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kauden toinen tappio niskassa lähetään siis tähän iltaan SaPKoa vastaan. Tulee mielenkiintonen ottelu kun Hermes on keskiarvollisesti tehny eniten maaleja (4,13), kun taas SaPKo on päästänyt vähiten (1,86). Vähä maaliseen otteluun en usko vaikka vastustaja on puhtaana omanpään pitänytki.

  Ketjut on vähän eläny edellisestä pelistä, pois lukien nelonen. Tämän lisäks kuten Everton mainitsi, Lehtimäki on Sportin mukana ja Korhonen loukkaantu Kärppä ottelussa. Onkohan jollaki tietoa onko Sikstuksella pitempikin huili kun ei vieläkään oo kokoonpanossa, ei se nyt Pöytäsaaren taakse pitäs jäädä.

  Ykkönen palautettu vanhaan muotoon, eli Markkula - Uomala - Niemelä. Tästä ketjusta ei varmaan tarvi paljoa sanoa, yks sarjan tehokkaimista kentistä.

  2Ketjuun saatu uudet laiturit Nättisen laidoille. Keskellä on kokemusta ja varmuutta, kun laidassa viilettää nopeutta ja suoraviivasuutta Ahlgrenin ja Paulaharjun muodossa. Saas nähä mihin tää kenttä pystyy. Ootan nopeita vastahyökkäyksiä ja korkeeta karvausta, mutta en varsinaisia pyörityksiä vastustajan päädyssä.

  3Ketju sama homma, sentteri pysyy ja laiturit vaihtuu. Kangas ja Tiihonen tiputettu kolmoseen Koskenkorvan vierelle. Toivon että tää kenttä löytäis toisensa heti, tällä kentällä on potentiaalia olla kantavia kenttiä ja Kangas on odotuksien puolesta ihan väärässä kentässä.

  4Ketju tekee vastustajan olon epämukavaks, kun tuo kolmikko tulee lujaa iholle niin se tuntuu. Aika usein onnistuu vielä laadukkaaseen laukaukseen päättämään hyökkäyksen, vaikka välillä se omista pois pääsy näyttää hankalalta.