Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tässähän on tilanne nyt se että meillä alkaa pelaajat loppumaan kesken. Raitanen lähetti herrasmiehenä Korhosen tänään todennäköisesti vähän pitemmälle sairaslomalle ja eiköhän Limmakin loukannut itsensä kun kävi Raitasen kanssa painimassa kun ei miestä enään tämän jälkeen pelissä näkynyt. Huomenna sitten taas vastassa sapko ja ihan mielenkiinnolla odotan minkälainen kokoonpano saadaan kasaan raavittua. Tänään melkein koko peli pelattiin viidellä pakilla ja kolmella hyökkäysvitjalla ja kyllähän se alkoi loppua kohden näkymään liikkeessä. Jokohan siellä on toimistolla selvitelty säästöpossun tilannetta että jos sitä pariin loppukauden vahvistukseen olisi varaa..?
   
 2. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Vaikeata se tosiaan on jos ei kertakaikkiaan ole rahaa...

  Toisaalta nyt on VIHDOINKIN mahdollista voittaa jotakin niin jostain pitäisi rahat nyt löytää! Muutama isompi sponsori voisi lähteä tähän tarinaan nyt mukaan!
   
 3. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Puolitoista kentällistä ukkoja sivussa, mutta niin vain voiton kairasivat Savonlinnasta ja eilen piste Joensuusta. Lähtökohtiin nähden 4/6 pistettä vierasrundilta on oikeen kelvollinen tulos.
   
 4. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Kysymys: kumman seuran kanssa Hermes tekee yhteistyötä Sport vai Kärpät?

  En oo seurannut tuota muuten kuin Sportin osalta, se on ilmeisesti toiminut
   
 5. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kärppien kanssa ainakin taitaa virallinen yhteistyösopimus olla voimassa, mutta kyllähän tuo on myös Vaasan suuntaan tarvittava yhteistyö toiminut.
   
 6. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Harmillisen kova loukkaantumistuuri on ollut viime aikoina, toivottavasti ei ala liikaa vaikuttaa tuloksiin. Ei se kyllä ainakaan vielä näkynyt, vaikka K-Vantaa -matsin 3.erästä alkaen ollut vaikeaa, nyt kuitenkin idän reissulta olosuhteisiin nähden todella hieno tulos. Mietin jo, että joutuukohan Haakanakin maksamaan kohta lisenssin ja palata pakkihommiin. SaPKo-voitto lämmittää kyllä todella, kun harvinaisen sekavasta kotitappiosta saatiin vieraissa kuitti.
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nyt kyllä koetellaan loukkaantumisilla Hermestä. Pitkiä poissaoloja on Tornberg, Joki, Korhonen ja Nättinen. Lyhyitä sairaspoissaoloja tai pieniä vammoja löytyy Nikkolta sekä Ahlgrenilta. 3 pakkia ja ykkössentteri pitkäaikaispotilaita ja 2 alempien kenttien raatajaa on päiväkerrallaan potilaita. Tais yks twiittikin olla että 2 sääriluunmurtumaa ja selän murtuma viikon sisään. Ja niinku tuo ei riittäs niin Sikstus hommas ihtelleen typerän 4 ottelun pelikiellon, josta toki on jo 2 ottelua lusittu.

  Joka tapauksessa. Suhteellisen hyvää peliä Jokipoikia sekä SaPKoo vastaan vieraissa, suhteutettuna ottelutapahtumiin. Oman pään puolustus ja maalivahdit onnistu tällä reissulla lähes täydellisesti. Toki pieniä virheitä tuli, mutta Annunen maaleja lukuunottamatta hyvin piti pintansa. Toinen maali vähän jäi kaivelemaan Annusen muuten hyvässä pelissä, vähä turhan helposti meni läpi. Nyt toivotaan että keskiviikkona saadaan täydet kentät kun kovavireinen TUTO saapuu Kokkolaan, eiköhän siittäki trilleri saada aikaan.
   
 8. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Jokipojat-pelin jälkeen myös koko Mestiksen ykköspyssy Markkula jäi sivuun. Oli aluksi merkitty SaPKo-ottelun kokoonpanoln, mutta ei sitten kuitenkaan pystynyt pelata. Toivottavasti ei pitempää saikkua tule.
   
 9. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei voi olla muutakuin tyytyväinen että viikonlopusta tuli neljä pistettä. Joukkue osoitti että se ei pienestä lannistu.

  Tilanne Hermeksessä on nyt kuitenkin todella haastava. Pelaajia tarvitaan useampi tällä hetkellä. Luotan että osa pelaajista ottaa stepin ja paikkaa loukkaantumisia, mutta leveyttä tarvitaan. Onko tietoa mahdollisista vahvistuksista? Itselle ei heti tule mieleen muutakuin Juho-Erik Laitamäki ja Joni Kallio. Molemmat ovat pelanneet täällä ennen, joten jonkunlainen tieto miesten kyvyistä on olemassa täällä. Kallio väläytti kiekollisesti viime vuonna aina välillä, tosin välillä näkyi myös negatiivisesti.

  En haluaisi nähdä enempää lainamiehiä Hermeksessä. Onhan tässä nähty että näitä loukkaantumiskierteitä voi tulla ihan kaikille, ja jokainen tietää mitä se tarkoittaa meille.

  Hermeksessä on tällä hetkellä kova draivi päällä. Yleisömäärät nousussa. Nyt pitää mennä jopa vähän riskillä ettei homma kuivu kasaan.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Joo enpä olis uskonu että MCn unohtaisin listalta. Ilmeisesti kummiskaan ei pitäs pitempää poissoloa olla vaan päiväkerrallaan ennustetta.

  Eipä oo tieto minkälaisia miehiä olis Hermeksen ulottuvilla. Mutta selvää on että Joki ja Tornberg vaikka palaavatki niin pitkä kuntoutus takana ja jalkavamma ei voi olla näkymättä luistelu/kunto puolella. Toittovasti jostain löytys miehiä joihin seuralla olis varaa, hyvä tuohon olis pari pakkia melkeen saada. Toki Karjalainen pystyy pelaamaan pikkuminuutteja, mutta tarvittas kyllä laadukkaampi puolustaja lisäks. Veikkaan että JOS Korhonen enään tällä kaudella pelaa, niin pelit jatkuu Hermeksessä. Loposen lainaaikoja on koko ajan pitkitetty, mutta huhujen mukaan ei koko loppu kautta jonkun kiemuran takia pysty täällä pelaamaan. Tää lisää ennestään painetta hommata niitä omia pakkeja. Katotaan mitä seura taikoo tän nyppylän tasottamiseks, ja riittääkö rahat hommaamaan omia pelaajia vai mennäänkö lainoilla.
   
 11. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Hienosti on kyllä Hermeksellä kulkenut ja kova voitto melko repaleisella rosterilla vielä Ankkalinnastakin. Aikamoiset viikot on edessä niin miten porukka jaksaa painaa ja tulosketjun kärkikaksikko on telakalla?! Onko Nättisellä kausi paketissa vai kuinka pitkään on pois?
   
 12. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tiedotteen mukaan Nättinen on maajoukkuetaukoon asti sivussa
   
 13. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kokkolassa kiertää sitkeä huhu että Bernard Isiguzo olisi tulossa Kokkolaan. Nopealla google scouttauksella sanoisin että menisi hyvin tähän meidän puolutuskseen.

  Linkki eliteprospectsiin: Bernard Isiguzo at eliteprospects.com

  Kyse on vielä huhusta. Mutta kuten monesti ennenkin. Ei tulta ilman savua.
   
 14. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Jostai joku pakki pitää saada. Makso mitä makso, jos ei ole varaa niin sponsoreita vain kysymää!

  Puhelin käteen ja firmoja läpi:

  "Kokkolan Hermes täällä hei, muistatteko milloin viimeksi olemme voittaneet jotain? Tänä vuonna aiommme voittaa mestiksen ja olemme realistisia. Haluamme vielä vahvistaa joukkuetta ja toivosimme että juuri teidän yrityksenne lähtisi mukaan tälle matkalle!"
   
 15. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Mitenkäs Eddie Ahlmark on pelannut? Sportin kasvatteja ja mietin, että riittäisikö ensikaudella jo Liigaan?
   
 16. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Oman tonttinsa on hoitanut ihan mallikkaasti. Ei ole mitään ihmeitä esittänyt muttei ole mikään hasardikaan ollut. Tuskin riittää taso liigaan vielä ensi kaudeksi mutta noin nuori kaveri voi ottaa kesänkin aikana melkoisia steppejä kehityksessä eteenpäin niin mene ja tiedä.