Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Hermes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 29.03.2018 klo 12.17.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hermes - Jokipojat lehdistötilaisuudessa Tuunanen sano noista loukkaantumisista tällä tavalla: " Varmaan Rekolla on pidempi huili ja Korhosellaki menee lähemmäs joulua, mutta Moberg saatetaan saada jo tässä kolmen - neljän viikon sisässä."

  Niemelästä ei puhuttu mitään, ehkä pääsis takas tauon jälkeen. Ylitalo toittovasti jää tauon jälkeenkin paikkaamaan, mutta on tuo aika kova kolaus kun kolme kärkipakkia pitkällä huililla. Huolestuttaa erityisesti tuo Tornbergin huili jos se on "pidempi huili" ja Korhonen on vaan jouluun asti pois... Hyvin on taisteltu näillä mitä on jälellä ja niillä ketä on saatu lainalle, mutta kyllä se alakerran kiekollisuuden puute näkyy tämän hetken pelissä.
   
 2. Raymound Jäsen

 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Eiköhän tuossa edellisessä viestissä ole kyse jostain inhimillisestä virheestä vain.

  Kahden kotipelin viikko, ihmiset hallille ja rahat niille kenelle se kuuluu!

  Framåt Hermes!
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  ^ Harvemmin on kyse "inhimisillisestä virheestä" jos veroja on pystyssä yli 15 tuhatta euroa ja asiassa vetkutetaan niin kauan, että pääsee protestilistalle asti...

  Pari uutta lainapelaajaa Hermekseen, pestit mallia toistaiseksi voimassa: ARRAK JA LOPONEN HERMEKSEEN | KOKKOLAN HERMES
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Ilmeisesti velat on maksettu ja ne on viimekauden ongelmien aiheuttamia, ÖT ilmeisesti tehny jutun tuosta. Ei tuo kovin vakaalla pohjalla ole, mutta toittovasti velat on hoidettu eikä lisää olis tulossa.

  Hermeksen pakki tilanne on aika heikolla mallilla. Pöytäsaari purki sopimuksen ja nyt kahdella lainalla saadaan 6 pakkia täyteen. Arrak lainaa ei välttämättä olis tarvittu vaikka Ahlgren pois onkin. Varmasti parempi kuin Vesalainen, mutta omillakin olis saatu hyökkääjät täyteen.
   
 6. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Juurikin näin! Limma pelasi 13. hyökkääjänä ja tämä ei ainakaan omaan ymmärrykseen mahdu. Lisäksi Arrak ei esittänyt mitään sellaista mihin Limma ei olisi pystynyt joten ihan mielenkiinnolla odotan miltä kokoonpano näyttää perjantaina.

  Kyllä näyttää surkealta tuo meidän pakkitilanne. Välillä vähän vaikea päästä omista pois kun takalinjoilla tuo kiekollinen taito on aikalailla rajoitettua mutta ei voi ketään pakeista kyllä liioin moittiakkaan, eli ovat oman tonttinsa hoitaneet kohtalaisen hyvin. Sportin a-junnuista lainalla olleen Ylitalon haluaisin vielä tänne vaikka vähän pidemmäksikin aikaa lainalle.
   
 7. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  On kyllä vaikea tilanne nyt tämä suljettu liiga...

  Kiinnostus jääkiekkoa kohtaan laskee kokoajan tämän pelleilyn ansiosta... Mutta sitä omaa seuraa rakastaa ja sillä on paikka sydämmessä niin ei voi oikein protestoidakkaan jäämällä kotiin sillä tuolloin omalle seuralle tulee taloudellisia ongelmia..

  Summa sumarum; kyllä on todella vaikea tilanne.

  Ja tämän sopimuksen myötä ei ajateltu KENENKÄÄN muun etus paitsi liigan!

  MIKSI panostaa tulevaisuuteen kun ei voi unelmoida noususta? MIKSI panostaa junioritoimimtaan kun liigajengit tulee viemään prosepctit tuosta vain ilman mitään korvausta??
   
 8. rasperi75 Jäsen

  Miksi maksaa lippu hallille ja mennä katsomaan merkityksetöntä kiekkoa jossa voittajakaan ei voita mitään? Mestiksessä pelataan vain ja ainoastaan liigalle, täysin farmisarja. Ainut asia joka mestiksessä enää on mielenkiintoista ja seuraamisen arvoista on omat kasvatit.. ai niin eihän niitä pelaa ollenkaan Hermeksessä...
   
 9. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tätähän se on ollut jo vuosikaudet ja kyllä sen ihmiset tietää kun ei hallilta nykyistä enempää katsojia löydy vaikka joukkue pärjää hyvin. 2000-luvun vaihteessa taisi yleisömäärät pyöriä lähempänä kahta tuhatta kuin tuhatta. Sattumaako? Empä usko. Aina se avoin sarja kiinnostaa enemmän kuin tämmöinen nykyinen pelleily vaikkei nousuhaaveet niin realistisia olisikaan.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 11. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  "Jääkiekkoliitto ja liiga ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

  -Toistaiseksi voimassa oleva tarkoittaa sitä, että vuosi kerrallaan mennään. Sopimuskausi alkaa heinäkuussa ja joulukuussa katsotaan, miten jatketaan, Edustus Hermes ry:n puheenjohtaja Hannu Myllymäki sanoo.

  Sopimus tarkoittaa sitä että Mestiksessä pelataan ainoastaan sarjan voitosta. Liiganoususta seuroissa on turha haaveilla.
  -Jos ihan suoraan sanotaan, niin tällä hetkellä yhdelläkään Mestis-seuralla ei ole valmiuksia nousta Liigaan, koska Liigan taloudelliset kriteerit ovat mitä ovat. Sopimus on tehty ja nyt mennään näin, Myllymäki toteaa.

  Sopimukseen sisältyy elementtejä Suomen toiseksi korkeimman sarjatason tukemiseksi ja kehittämiseksi muun muassa Liigan merkittävän rahallisen tuen avulla. Myllymäki ei tarkkaan tiedä millaisista summista puhutaan tai sitä, millä tavalla taloudellinen tuki Mestis-seuroihin kohdennetaan,
  -Neuvottelemalla sopimukseen on päästy, joten eivätköhän ehdot ole ihan hyvät. Ei tuollaista sopimusta olisi solmittu, jos ehdot olisivat todella huonot. Mestis päsrjää ilman Liigaakin, mutta Liiga ei pärjää ilman Mestistä. Jos Mestistä ei olisi, joutuisivat liigaseurat hankkimaan pelaajia suomisarjasta tai junioreista, Myllymäki huomauttaa.

  Jääkiekkoliiton ja Liigan välisen sopimuksen lisäksi Myllymäki odottaa uutta nostetta Mestikseen toimiston puolelta.
  -Tällä hetkellä Mestiksellä ei ole valtakunnallisia sponsoreita, vaan kaikki yhteistyösopimukset on seurojen itsenäisesti hankkimia. Myllymäki toivoo, että Mestiksen yleiseen kiinnostavuuteen ladattaisiin nykyistä enemmän paukkujha.
  -Paikallisella tasolla Mestis huomioidaan hyvin, mutta valtakunnallinen medianäkyvyys on heikkoa. Ennen Mestiksen tulokset sentään näytettiin urheiluruudussa, mutta ei enää."
   
 12. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kiitos @rasperi75

  Jotain kertoo tuo lause "Neuvottelemalla sopimukseen on päästy, joten eivätköhän ehdot ole ihan hyvät. Ei tuollaista sopimusta olisi solmittu, jos ehdot olisivat todella huonot." On tää surullista että seurat ei tiiä sopimuksesta muutako sen mitä tiedotteessa lukee, ainakaan tämän jutun perusteella. En usko että ykskään seura kovin mielissään tällasista sopimuksista oo.
   
 13. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Seitsemän tappiota tällä kaudella ja peräti viisi niistä ollut perjantaipeli, siitä vain analysoimaan mitä muuttamaan vai onko vain sattumaa...
   
 14. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aika vakuuttava on Hermeksen meno tällä hetkellä. Eniten mieltä lämmittää miten tietyt pelaajat on nostanut tasonsa. Tällä hetkellä kaikki kuuluu olla kentällä mestiksen kuumimmassa joukkueessa.
   
 15. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Hieno flow-tila on joukkueella tällä hetkellä. Kuin yö ja päivä, kun vertaa tämän kauden suorittamista viime kautiseen. Itseluottamus on kovalla tasolla ja merkittävät poissaolotkaan (Moberg, Uomala, Korhonen, Tornberg) ei ole tekemistä haitannut. Toivotaan, että hyvät vire jatkuu pitkälle kevääseen saakka.

  Mukava kiekkoviikonloppu, kun Edustus hoiti molemmat ottelunsa yhteismaalein 17-2 ja B-juniorit varmisti tänään paikkansa B:n SM-sarjan alempaan jatkosarjaan kevätkaudelle.
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  On tää kyllä kova joukkue! Maalintekijöitä löytyy monesta kentästä eikä homma kaadu vaikka kärkimiehiä on aika hyvästi ollu sivussa. Nyt vaan toivoo ettei isompia loukkaantumisia tulis enään, ainakaan pakki osastolle. Siellä mennään jo aika pienellä ringillä poissaolojen takia. Maalivahdit hoitaa hommansa hyvin ja puolustus hoitaa loput. Pitkästä aikaa saa nauttia pelistä, on se mahtavan näköstä tuo Nätti, MC, Kangas kolmikon peli tällä hetkellä. Vieläku Niemelä sais pelin takas raiteilleen ja pari pakkia tervehtys.
   
 17. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Kyllä se sairastupa sieltä tyhjenee ja joulutauon jälkeen on positiivinen ongelma... ketä kaikkia peluuttaa..? Nyt täytyy vain nauttia tästä lentokelistä mikä on. Suht kapealla materiaalilla mennään, mutta pelihuumori on kohdillaan ja onnistumiset ruokkii!
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Pelipäivä, kärki kamppailu ja Moberg palaa kaukaloon! Ei isompia muutoksia, Joki on pois kokoonpanosta ja Jukurin vuoro astua tolppien väliin. LeKin isoimmat poissaolijat taitaa olla Tanus sekä Puistola.

  Eiköhän tästä tiukka keskiviikon kamppailu saaja. Molemmat on vakuuttavasti nakuttanu maaleja tällä kaudella, mutta en usko että tässä kamppailussa yli 6 osumaa nähdä. Hermeksellä hyvä vauhti päällä ja vähä joka kenttä saanu isoja onnistumisia, näillä eväillä hyvä lähtee kiusaamaan saukkoa.

  Linkki vie ottelu ennakkoon Hermeksen kotisivuille.

  OTTELUENNAKKO: KAARLELANKADULLA PELATAAN MESTIKSEN KÄRKIPAIKASTA! | KOKKOLAN HERMES
   
 19. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  We are top of the league! Woohoo!
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Sarjakärkeen! Enpä muista millon viimeks tällä tasolla.

  Hermekseltä oli kyllä unelma startti peliin ja LeKi jäi vähän jalkoihin ekassa erässä. Toisessa LeKi pääsi jo niskan päälle mutta selviydyttiin ja saatiin pari maaliaki värkättyä. Kolmas erä ei mitään isompaa jännitysnäytelmää tuonut. Vähä väärin meni oma ennustus. Odotin enemmän LeKiltä, mutta ehkä poissaolot vaan rokotti ja pientä ylilatautumistaki oli havaittavissa kerättyjen kymppien perusteella. Tässä vielä linkki Hermeksen kotisivuille otteluraporttiin LeKi pelistä.

  PIIKKIPAIKALLE | KOKKOLAN HERMES

  Huomenna KooVeen kaatoon ja sitte ansaittu miniloma. Aikasemmat pelit päättynyt Hermekselle 6-2 ja 5-8. Varsinki tuossa viimeisessä ottelussa meinas hyvänolontunne valahtaa lahkeeseen, mutta tällä asenteella millä ollaan viime aikoina pelattu ei tulla peliä häviämän. Eilen KooVee näytti oman vaarallisuutensa kaatamalla K-Vantaan. Veikkaukseks heitän että peli tulee olemaan aika ykspuoleista, mutta KooVee kyllä iskee lujaa takas jos yhtään ruvetaan löysäilemään.
   
 21. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eilinen peli KOOVEE:ta vastaan oli odotetun vaikea. Alla oli selkeitä voittoja sarjakärkeä myöten, joten sarjajumboa vastaan helposti saattaa käydä niin, että ajatellaan selviytyä vähän pienemmällä energiankulutuksella. KOOVEE tuli peliin hanakasti ja johti ihan ansaitusti ekan erän jälkeen 0-2, sen jälkeen Hermes kuitenkin kasasi hienosti itseään ja otti viidennen peräkkäisen voiton.

  Viidestä pelistä viisi voittoa, maalierolla 29-5. Siinäpä Hermeksen joulukuu. Nyt parin viikon tauko peleistä ja sitten toinen puolisko sarjasta käyntiin.
   
 22. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Huomenna pelataan taas jääkiekkoa. Hermes lähtee hyvistä asetelmista kevättä kohden. Kaikki pelaajat jatkaa ilmeisesti? Kaupungilla on ollut huhua että tänne olisi ollut pelaajia tyrkyllä, jopa ihan ulkomailta asti. Onkohan kyseessä jostakin oikeasta hampaattomasta intiaanista, vai puhtaasta uutisankasta? Varmasti on jotain totuutta mukana koska Hermeksessä tehdään nyt asiat hyvin ja varmasti löytyy niitä jotka haluaa mukaan tähään.

  Kuten jo mainittu, mielenkiintoisista asetelmista lähdetään kohti kevättä. Itsellä alkaa ajatukset jo harhailemaan kevääb ratkaisupeleihin. Toivottavasti joukkue ei sorru samaan.
   
 23. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Pientä liikennettä Hermeksen lainapelaajien osalta. Pennanen palaa Sportiin ja Lehtimäki sekä Yli-Talo Hermeksen riveihin. Linkki vie Hermeksen kotisivuille viikkoennakkoon.

  VIIKKOENNNAKKO: HALLITSEVA MESTIS- MESTARI KEUPA LAUANTAINA HERMEKSEN TESTIIN KAARLELANKADULLE! | KOKKOLAN HERMES

  Tosiaan raskas arki koittaa Hermeksellä heti tauon jälkeen. Huomenna Rovaniemellä tiukka ottelu ja lauantaina kotona vastaan astelee aina paha KeuPa. Liikaa ei levähys aikaa jää otteluiden välille, mutta eipä 6 pistettä vähempää voi odottaa kun ottaa huomioon taukoa edeltävän vireen. KeuPa pelaa kotona SaPKoa vastaan ja matkustaa sen jälkeen Kokkolaan, joten ei vastustaja paljoa helpommalla pääse. Toittovasti KOOVEE peli näytti ettei lepsuiluun oo varaa sama mikä seura on vastassa, ja nyt on vastassa kummiski vähän eri kaliiberin vastustajat. Molemmat pelit pitäs olla hoidettavissa, kunhan keskittyminen pysyy hetkessä eikä tulevassa.
   
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Vuosi vaihtu eikä junalle vielä oo löytynyt pysäyttäjää. Tunnustuksia sato myös pelaajien suuntaan kun Markkula ja Koskenkorva valittiin kuukauden kentälliseen. Vierasreissu edessä ja tänään K-Vantaan kaatoon jossa Mestis debyytin tekee Hermes junnu Akseli Karjalainen kun Ahlmark sai yhden pelin pelikiellon. Haastava on kyllä viikonloppu edessä kun Hermes menee LeKin vieraaks lauantaina, sehän on taas kärkikamppailu. Linkki vie Hermeksen kotisivuille viikkoennakkoon.

  VIIKKOENNAKKO: VIERASPELIVIIKKO - SIIRTOJA, DEBYYTTI JA PALKINTOJA | KOKKOLAN HERMES
   
 25. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ja voittohan sieltä taas napsahti, vaikkei Hermekseltä todellakaan ollut mikään kauden paras esitys. Hyvän joukkueen merkki. kun pystyy heikommallakin pelillä ottelun voittaamaan. Tunnustusta tosin annettava K-Vantaalle, pelasivat hyvän pelin ja kenties olisivat ansainneet edes pisteen tuosta ottelusta. Hermeksen nuorelta 00-syntyneeltä Karjalaiselta kelpo suoritus ensimmäisessä miesten pelissä. Se on aika iso hyppäys A-nuorten Mestiksestä miesten Mestikseen.

  Huomenna sitten vastus kovenee ja parempaan pitää kyllä pystyä, mikäli mielii Lempäälässä voittokulkua jatkaa.