Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. molari Jäsen

  Lainaus:
  Tottahan tuo on, saman sanonnan kuullut hieman eri versiona. Mahtaisiko esim. seuraavista spåralla saavutettavista kaupunginosista löytyä edes jollain tavalla kohtuuhintainen asumus - Alppila, Ruskeasuo, Meilahti, Hermanni, Käpylä, Kumpula, Arabia.

  Hk. kyllä laajentaisin hakuehtoja juna- ja metrokiskojen varteen - Haaga(t), Herttoniemi, varauksin Oulunkylä ja Pitäjänmäki, kaikista pääsee keskustaan jopa nopeammin kuin "spårakohteista.

  Kaikki mestat ns. vanhoja kaupunginosia, jos taas uutta/uudempaa haluaa, niin hinta karkaa lapasesta joka tapauksessa oikeastaan koko pk-seudulla.
   
  wild wild west tykkää tästä.
 2. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Lainaus:
  Joo just näin. Sitten jos oikeeta kaupunkilaiselämää haluaa viettää kantakaupungissa eikä ei kelpaa pieni koppi Kalliosta, niin aika paljon saa kyllä lainaa ottaa. Hermannista voisi löytyä edullisesti isohkoakin kämppää, mutta talot taitavat olla putkiremonttivaiheessa ja aikamoisia lähiörakennelmia ovat, vaikkakin sijainti on ihan hyvä. Ehkä sieltä katselisin jos pitää ratikan läheltä saada ja haluaa edes hieman neliöitä.
   
 3. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Moneskohan kerta lie, kun kun kitsas maalainen kyselee, mutta kysyn silti: rautatieasemalta lähden viikonlopuksi Helsingistä junalla, autolla tulen. Mihin kannattaisi jättää kaara kahdeksi vuorokaudeksi? Suoraan p-halliin vai liikkuuko jossain Hietaniemen tms ilmaisilla alueilla päihtyneitä HIFK-faneja mukiloimassa maalaisten autoja?
   
 4. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Jos kitsas maalainen jaksaa sillä junalla suhata, niin esimerkiksi Haagaan Huopalahden aseman yhteyteen saat auton ilmaiseksi parkkiin. Siitä pääsee Pasilaan 2-4 minuutissa junalla ja junia menee normaaliin aikaan 5 minuutin välein. Helsingin sisäisen lipun joudut ostamaan, eli 2,2€ HSL:n sovelluksella ostettuna.

  Edit. lisäksi lohjalaisen on helpompi ajaa autolla tuonne Haagaan turun motarilta kuin keskustaan.
   
  Tadu ja sampio tykkäävät tästä.
 5. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pasilaan? Tikkurilaan / Leppävaaraan? Miksi tarvii sinne pysäköinnin suhteen hankalimpaan läpeen tunkea jos kerran poispäin lähtee kuitenkin?
   
 6. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Totta tuokin. Pitää miettiä, jos suhaisi junalla jostain rauhallisemmalta asemalta keskustaan. Kehäkolmosen sisällä siis töissä, joten siksi ensin mietin nopeinta vaihtoehtoa sinne ja myöhemmin sunnuntaina kotiin. Mutta tosiaan, lähinnä viivästys taitaa tulla sunnuntaina ja sekään ei paljoa ole. Junalla lähdetään siis eri suuntaan kuin minne jättäisin auton.
   
 7. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Yritin vähän epäselvästi kertoa, että kaikki pohjoiseen ja itään päin menevät junat pysähtyvät Tikkurilassa ja Turun junat Leppävaarassa, eli sinne keskustaan asti ei ole mitään syytä mennä. Säästää tullessakin ihan mukavasti kun saa hypätä junasta autoon jo Tikkurilassa.
   
 8. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samalla asialla: meno on vain pahentunut Kaivarissa ja etenkin Ullanlinnan laiturin alue on aivan järkyttävässä kunnossa näiden jäljiltä. Äänestän missä tahansa vaaleissa henkilöä, joka rakentaa kampanjansa lupaukselle vapauttaa Helsingin valkoposkihanhista.
   
  koukku, ElmerMoody, heavy ja yksi muu tykkäävät tästä.
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 10. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Lukematta juttua, niin sitähän jo tehdään. Meillä Espoossa. Sitä miten, en tiedä. Sitäkään juttua en lukenut.
   
 11. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nerokasta, hankitaan siis jostain niin pelottavia koiria, että hanhet lentävät säikähdyksestä johonkin toiseen maahan. Sitäpaitsi, onko edes kokeiltu kysyä hanhilta kauniisti, että voisivatko he paskantaa mieluummin vaikka yleisövessoissa?
   
 12. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Sama juttu on ollut lokkien kanssa jo vuosia. Enää ei viitsi mennä kauppatorille kahville, kun nämä syövät munkit ihmisten lautasilta. Eikä espalle jäätelölle, kun jäätelöt viedään käsistä. Lisäksi paskantavat joka paikkaan ja lentävät niin matalalla, että on vain ajan kysymys milloin lentävät suoraan jonkun niskaan. Eikä tämä koske enää vain em.seutua vaan ovat pikkuhiljaa vallanneet koko keskustan. Mielestäni lokit ovat vähintään yhtä suuri ongelma Stadissa kuin hanhetkin.
   
  Tadu tykkää tästä.
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Sekä hanhet että lokit pitäs vaa siirtää vapaan riistan kategoriaan kunnes kanta on rajusti pienennetty.

  Mutta tuskimpa sitä tapahtuu. Viherpiiperöituhipit sais sellasen kohtauksen et oksat pois.
   
  Pavlikovsky tykkää tästä.
 14. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Lainaus:
  Itsekään en toimintatavasta ole selvillä, mutta pisti oikein silmään se, että Tapiolan laajoilla nurtsialuella ei ollut hanhen hanhea. Ilmeisen tehokas keino siis kyseessä. Nämä hanhet pitävät juurikin hoidetuista nurmialuesta aivan kuten me ihmisetkin ja olenkin kuullut, että suunnittelevat johonkin vähän syrjemmälle juurikin hanhille tarkoitettua aluetta bygata.
   
 15. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
 16. JoMe84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada. TPS 94-95. Gostisbehere, Flyers. ManU 93-》
  Tytär pitäisi nyt vihdoin ja viimein käyttää ensimmäistä kertaa Linnanmäellä viikonloppuna. Miten helppo tuonne on saapua omalla autolla Turusta päin? Onko minkä verran pysäköintitilaa? Osoitteeksi navigaattoriin tuo Tivolikuja 1? Kannattaa varmaan täräyttää paikalle heti klo 13 kun portit avautuu, niin ainakin saa parkkipaikan? Ainakin itse olen siinä luulossa, että täyttä pukkaa olemaan kun lämpöä ja aurinkoakin näyttäisi riittävän.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2019 klo 13.25
 17. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pistä naviin osoiteeksi kolmas linja 50 ja menkää ns. takaovesta sisään. Tuonne saa viikonloppuisin pistää auton kadun varteen ilmaiseksi ja vaikka olisi millaiset pysäköintiruuhkat olleet ns. oikealla puolella lintsiä (viralliset parkkipaikat) niin tuonne on aina mahtunut.
   
  JoMe84 tykkää tästä.
 18. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Kalliossa on nyt viime päivinä ollut tosi vaikeaa löytää iltaisin parkkipaikkaa, kun lähes joka toisella kadulla on pysäköintikielto päällä erinäisten tietöiden takia. En tiedä kuka helvetin professori tämän on suunnitellut, mutta himppasen vituttaa maksaa asukaspysäköinnistä kun autoa ei saa mihinkään.. Talvella toki meno välillä aika vastaavaa kun ne lumikasat pitää tehdä katujen varteen ihan minne sattuu. Joku voisi kaupungilta joskus selittää että minne ne autot tulisi sitten laittaa kun kieltävät pysäköimisen?

  Tottakai tietöitä yms pitää kaupungissa tehdä, mutta pitääkö ne tehdä joka kadulle yhdellä alueella samaan aikaan? Kaupungin agenda on tietysti saada ihmiset luopumaan autoista ja siirtymään polkupyöriin. Pyöräilijät kun ei ikinä aiheuta mitään ongelmia.
   
 19. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:  Entisenä tieduunarina voin hieman valaista tätä katujen mylläystä:


  - Helsingissä pääkatujen alla kulkee monenlaisia virityksiä:
  Sähkö- ja tietoliikennekaapeleita sekä vesijohto- ja viemäriputkistoja.
  Ne ovat tehty joskus vuonna nollajotain ja moni niistä alkaa olla elinkaarensa päässä. Ne ovat infrastuktuurin kovinta ydintä ja pidettävä AINA kunnossa. Sori vaan että et saa autoasi sinne lempipaikalle.
   
 20. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Auto Messukeskuksen parkkitaloon ja sieltä Lintsi-bussilla pääportille. Helppo ja edullinen tapa hoitaa pysäköinti.
   
 21. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Itse laitan aina siihen Urheilutalon taakse jos menen autolla. Josafatinkatu 13 olisi hyvä osoite. Aina ollut paikka. Lähes Lintsin vieressä.

  @JoMe84
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2019 klo 15.36
  JoMe84 tykkää tästä.
 22. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Ja ne on parempi laittaa kerralla kuntoon, ei avata seuraavaa kulmaa kuukauden päästä. Tai samaa, kun se putki Y jäi tekemättä.
   
 23. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tai sitten vaan ajaa siihen lintsin omalle paikalle, mihin ite olen aina ainakin saanut kärryn parkkiin. Paljon helpompaa.
   
  cottonmouth tykkää tästä.
 24. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ajat Nordenskiöldinkadulle ja siitä käännyt ennen siltaa oikealle Vauhtitielle. Siinä on iso parkkipaikka, aina tilaa ja pari sataa metriä Linnanmäen portille.
   
 25. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Onko aina tilaa? Usein siellä pyörii aika monta yrittäjää etsimässä mestaa. Ja jossain kohtaa se oli jonkun vuokrapaku-firman tukikohta, ja niitä oli paljon siinä.