Värinäkeskuksen lähtöhöyrylaitoksesta kotiuduttuamme, avasimme mielemme postilaatikon ja kyyhky äärilaidan, oli sinne kantanut tiedustelun. Havisee ja havinaa määritelläksemme luomme linnastamme katseen Pohjois-Ontarioon, keskiviikkoon rytisee Wolves vastaan Hounds ja riehakas rytinä kantautuu, lähinnä muistelupiireistä.

Gong Show-iltamat, vihaa tihkuen ja yksi kiihkeimmistä, Spits vastaan Knights sekä Petes vastaan Gens parien ohella. Vastaanottokanavat ja maisema kuin ydintuhon jäljiltä, happosateiden raiskaamat puut ja ne olivat oraakkeleita. Ennustivat tulevaa ja pystyyn kuolleiden povaus hukkui alle, hehkuvan sotatilan sekä kiimaisesti vasaroivan kehäväkivallan.

Sudbury, koitettua raikkauden ja vertynyt on maisema, elpynyt luonto. Wolves sekä Hounds parissa, epäerooottisen eurohenkinen lakastuminen.
 
Viimeksi muokattu:
HCH, huoneenhaltija salaisuuksien ja äänitorvi, mytologisten hahmojen. Kellareissa linnansa, holveissa tuntemusten ja valossa kynttilän, tutkii säkenöivää salatiedettä pysähdysten. Voihkivat seinät historian nautinnon sekaisesta onnesta ja kiviarkuistaan vapautetut henget julistavat, tulemisen taioista maailmalle.

Sähköistymisen aakkoset, tarunhohtoinen pohjola ja pahan veräjät, lähtökiima ja pakkanen. Siistityt areenat, anteliaat areenat gladiaattorien ja kehät vallannut raikkaus, hanskattoman taiteen korvannut usko raikkauden. Poltteli, ihoamme nuoli rähinäliekki ja jäällä lepäsi tumppuja, siivouskomeron ylijumalan valvovan katseen alla.

Menneisyyden roskia etupihalla, muinaisilla taistelutantereilla ja nykyisillä, raikkauden alttareilla. Mielleyhtymien muodostumista, muotojen hamuamista ja Hounds vastaan Wolves ei ollut vesiperä, reagoi sille kehomme.
 
Hakeudutaan, ajaudutaan irti rykelmästä, omaan tilaan ja luomaan, kohtaaminen kahden hetken huomaan. Nyrkkiperformanssi nostalgian viitekehyksien, vapaassa tilassa taiteilijoiden ja se parasta antia pohjoisen, lankesivat kiimasateet itseään kansanrunoustieteenä ilmaisten.

Toisaalla viettienergian kyllästämä, eriterikas iskupiehtarointi ja aivan yllättäen, oltiin intohimoisesti iholla, Me. olimme jyvällä ja kauniisti toteuttivat, tulessa tulittivat Brayden Guy sekä Dennis Busby. Tärinään johdattaen, kuolaan kutsuen ja jätkät pauloissa tiltin, mylvien toisiaan mätkien.

Lähdönkuulossa, seikkaillen elämysmaailmassa ja meillä on tapaaminen kanssa henkien, rohdoskeittiössä.
 
Väreilyä tunnekentässä, väreilyä jatkuvaa ja muokkautumispisteessä, me muovaudumme välähdyksiksi salamoiden. Iskeydymme rajapintoihin, olemme tajunnan tutkimusmatkailija ja sumean sakea sumu, usvainen syväänsukellus.

Lähtökauden jäljet, jäljet maisemassa ja muistikuvissa, ilmestymme hahmoon käsitettävään muistikuvissa. Elementit kiehtovat, sisällä möyrii ja lähtövirrassa O:n, tapailtiin tehokkaasti square offin tapaista.

Askelmerkkejä tarunhohtoisia, aistihuoneessa ja pyörteisiin päättyen, Daniel Walker sekä Emmett Serensits. Vastaanottavaisena, olimme vastaanottavaisena sekä valmiustilassa vireänä, antaa paukkua ja Walker tuhoaa, tuhoaa kiimamoukareilla.
 
Materiaali, se viehätti ja nautitaan tuo alkupalana, ennen muotoihin hurahtamista. Riitti ikuinen, rituaalisoitunut pakkomielle lähtemiseen ja HCH, kiimakammiossa linnassa uppoutuu mystisiin kaavoihin.

Otellut, otellut itsestään kiinnostavan ja vetovoima, olkoon hallitsevassa asemassa iäti. Avatkaa pergamentit ja saarnatkaa, saarnatkaa pamppumeristä menneiden. Myyttisestä laivasta tuntemusten ja antakaa sen armoitetusti valua ylle raikkauden kaupunkien, kuin muinaisvuoristojen tulivuorten hehkuvan laavan.

Lopulta, nakelkaa banaanit ja nakelkaa ne, ylpeässä kaaressa. Olkoon se, ele symbolinen aikamatkailevien elämys-fanaatikkojen ja leijailevat kultahiput, kun sateenkaaarisilta johdattaa joukot taivaankannen kristallipisaroiden kimmellyksen luo. Siellä aave-usvan kietoutuessa, hoidetaan läänitykset sekä paljastetaan mielitietyt.

Jakovljevic lähti, porttiteorian tulkki ja muutama helmi, väylä valaistumisen abstraktiin abduktioon. Astraalinen ulottuvuus, puutarhoissa lähtöjen ja korin omena kolmas, teoksessa henki puhutteleva. Tempauduimme juurineen, sisäistimme sydänjuurineen ja vastakkaisesta kulmauksesta nyrkkipaukkeeseen, Missyn Whittaker.

Riemurinnoin ja Missy, on valtavat. Veriroiskeilla ja Bush, tahatonta sekä tahallista kehäkomiikkaa.
 
Jälkeen perjantain poimintakierroksen kohokohtien, oli vaarana murtuminen, luhistuminen. Lauantai kaiken salliva sekä mahdollistava rähinähuuma ja illat kylvettiin läpi epäolennaisuuksissa. Ei tarjolla muuta, kuin raikkauden pyhittämää joutoaikaa ja lähdöttömyys raastoi taas raskaasti ydintä sielun.

Olimme seikkailija, vailla psykedelian tähtiloistoa ja illat eivät houkutelleet, kutsuneet ilotulittavaan aikamatkailuun. Jähmettyivät, kehät tietoisuuden ja aistineet emme värinää minkäänlaista. Hahmottaneet polkua muinaisen taikamyllyn luo, nautiskeleva rohmukuoriainen ollaksemme. Elämyslaareissa elämäntaipaleemme viettäen ja varrella kosken, kiimakuohuja kiivaita ainiaasti kuunnellen.

Valhetta, hylättynä mylly lahoaa muistoissaan ja planketista voimme lukea, että muinoin oli runollisen kaunista.
 
Tapet sekä opukset kasasimme jo epätoivoissamme rovioksi, valelimme ja juuri olessamme tuikkaamassa tuleen, aukenivat jyristen taivaat. Takaa pilviverhojen, ojentui käsi ja kämmenellä päällä nuuskapurkin ottelivat sähäkät pikku-ukkelit. Ne sahasivat, kiimaisesti nakuttelivat ja Kop Kop; loihtien lauloi runojaan tikka.

Tikittävä Toe to Toe, muodosti huuruisista höyryistään savupilven ja siitä muodostui äärimmäisen äärilaidan yllä auennut viesti; Bongaile HCH, bongaile. Sunnuntaihin ripotteli, sisältöä hanskatonta ja iso pelasturengas, kapsahti linnan torniin. Pyydystimme sen, monumentilla maiseman ja oravat kravateissaan soittelivat pikkuriikkisiä viulujaan, heti alkuhenkäyksillä.

Vapaaherra huokaisee helpottuneena ja kasasta keräilee kosteita kirjojaan, Gaddan Via Merulanan monimerkitykselliset sivut aivan likomärkinä. Arvoitushan se taiteellinen, liekö syynä kyyneleet vai nesteet elämänilon...
 
Viimeksi muokattu:
Barokkinen äärilaidan sanaleikki, ulkopuolisuuteen unohtuneiden mysteeri ja hekumassa nostalgian, O sadistisen lähtöoopperan kukkiessa. Tape-filosofit, otetaan vapaaherran liplatteleva näkökulma ja rähinäkylläiset lauantait leppyneet levollisen lempeiksi, kun samalla sunnuntaihin ropisee.

Sunnuntai ja aikaan sädekehien kultaisten se oli ohipäivä, hehmottelevissa jälkikipristyksissä läpi Ontarion hehkuneiden lauantaisten orgioiden. Runnotut, murjotut ja krapulaiset jätkät sunnuntaihin, se oli hyväksytysti läpi piirien huoletonta haahuilua ja sunnuntai myös tylysti katkaisi, kiimaiset poimintaputket viikkoon operoidut monesti.

Johtopäätöksissä, lepattelee hengen vääristyneen kosketus ja raikkauden mieliä rassatessa, sisältöä tulee. Sitä hapuilevan harvaa ja lähtönäkijä määrittelee ne epälähdöiksi idean näkökulmasta. Itseisarvollisen lähtemisen ja käsittelyprosessi suoritettiin rajatiedon pylvässaleissa, uumenissa liehittelevän linnan ja palvelijoiden lukiessa ääneen, Hirveä Hospodar romaania.

Tulelta pelastettua, tulessa luotua ja Hospodar vastaan Coxe, taipumuksen synnyttäneellä Tapella. Tilttavat hahmot, kuva särisee sekä rätisee ja kokemukseen siihen, meidän pitäisi edelleen intohimoisesti yhdessä pyrkiä. Istuessamme piirissä manioiden, haikailemassa paluusta tasavaltaan Salòn ja lähtöluotaimien iskeytyessä tunnemaailmaan, me viuhdomme käsillämme kuin orkesterinjohtaja mielipuolinen.
 
Varteenotettavaa, Katariina de’ Medici nenänuuskailemassa arvovaltaisesti palatsissaan ja kirkkaissa, hurjistunut Nylund iskee Probertia nostalgiassa tämän omalla pipolla. On villiä, ollaan syvällä sykkeessä ja huomioidaan myös, miten Probert vetää Nylundia hiuksista. Kahdesti, ainesosia ja rohdoskeittiössä, tämä oli hurmoskeitos päivän ja tuotos poreili kuplien.

Ei aikaakaan, humahti ja taikamatolla HCH liihotti. Yhä kiihtyvään tahtiin, pökräillen ja taas havahtuen, henkeä haukkoen. Lähtöyön verilöyly ja mikä niistä, kysyy kanssamatkaava sivistynyt. Kertaamme niitä, me kertaamme niitä yhdessä ja kiidämme läpi kultahippujen sumun. Päätyen tärinävyöhykkeelle, maailmanpyörään ihmeiden ja taivaanrantaan elämyksien, luomus houreiden.

Tähän hetkeen ja vaikka ei rummuttaen, sisältöä ropisi torstaihin. Kohokohtia hanskattomia, joskaan ei lennokkaan yleviä tai nerokkuuden timanttireunuksia hyväileviä. Äärilaidan näkökulmassa eräässä, on meillä virrassa kahden lähdön euro. Machacek, uniformu OS ja yksittäisten nojalla, ilme purevan sähäkkä.

Takaraivossa kummittelee ajatusrakennelma hutera, olisiko euro aikaan kiimakukkuloiden operoinut kymmenen poimitun tahdilla saumaan. Mainostanut, huomionkipeästi couch-kaudellaan ja se olisi pärisyttänyt kelloja, hämmentänyt vapaaherraa.

Nyt, ohitamme tämän toistaiseksi olankohautuksella.
 
Ikijätit maassa hahmojen, alkujuurilla tarinoiden ja syventyen, muotoihin hukkuen. Hautautuen, metsästäen kutu- ja kasvupaikkoja elämyksien sekä tarttumapintaa, lehahteleville leikeille mielen. Lähtösointula, välähdys kiima-idealistien sekä tiltti-mystikkojen, paratiisi nostalgikkojen sekä lähtöromantikkojen.

Peuhataan aamunkoittoon ja aika raikkauden tarjoaa sytykkeeksi, kohtaamisen muinoin niin sadistisen O:n. Knightsin Skinner vastaan Missyn Dodig, teoksessa hyvä vimma ja HCH, lääpällään ohikiitävän hetken. Missy, valtavat ja sitten harhauduimme, rysähtäen polulta pysähdyksen. Näimme kuvassa vain kirkon sekä siivouskomeron, vaelsimme unelmat sirpaleina kohden pohjolaa.
 
Kyllä, luona uhriröykkiöiden oli vuotuinen kiimakokoontuminen lähtökuvain palvojien sekä kunnioittajien. Latautuneena. yhtä tuntemusta ollen ja vavahteluun mukautuen, olennot ylhäiset lähtösuden puremat. Muodonmuutoksia, röhkimme kuorossa ja röhkimisen tauottua, huomasimme olevamme taikamaassa yksin.

Syöksemässä tulta, kera lohikäärmeiden ja useampi seikka kehollinen meidät sai toteamaan, että noituuden pauloissa porsastellaan. Show ja Jimmy, ilkeä hahmo kauhujen ja sykkeessä kohtaamisen puri ainakin kolmea. Orja taipumuksien ja taajuudella oksennuksen, Ikonoklastit kulttuurin. Raastajat sekä rappeuttajat, raikkauden eliitti.

Lauantain kaiken salliva sekä mahdollistava rähinähuuma, lähtökukintoja ihaillen ja kaiken, aivan kaiken mahdollisen nautinnolla hyväksyen. Lelusammakot sekä ruumissäkit, tulkoon Gongshow ja kummutkoon runous seksuaalisten laaksojen. Meille, ensisijaisesti hulluna himoitseville ja niille, olennaisena osana arvostaville.

Kohtalokasta, kuivia uopia.
 
Se tunne, tikittävä sekä poltteleva tunne. Kutina iholla, polte sormenpäissä ja myrsky pohjassa vatsan, hikoilua sekä harhanäkyjä. Menee pitkin seiniä, on levoton ja jäsen jokainen nykii, olento kuin tärisevä vatkain. Kiertävä kulkukauppias, matkaaja reppuineen takaa rajan sekä ajan, onko tarpeita?

On, tuo tajunnanräjäyttävä tunne ja kiihkeällä odotusarvolla, suoraan ensimmäisestä aloituksesta lähtee. Täyttymykseen sinkoutuva alus, sulan sulaa vahaa ja häkellyttävä kultautu, tulkitsijat pamputtamassa intohimoisesti toisiaan. Vauhkoontuneen ytimen velloessa, hetkien läähättäessä läkähdyksissään ja kokonaisvaltaista tulemista, tunnetta sitä olisimme vailla.

Rakkautemme O, sähisevä sunnuntai ja 1.41, Gensin Walker vastaan Wolvesin Carson. Ottelijoilla tarinaa, yhteistä historiaa ja nyrkkipiehtarointia pauloissa toistensa. Purkupalloa, asetelma tarjoaa purkupalloa ja raosta näytösluontoisen hurmosteatterin esiripun kurkistaa, kahden hahmon kohtaaminen kehä-eroottinen.

Kiimahunajaa, tiltti--kuoro huudahtaa ja vinhasti pesukoneessa helmien, mielihyvästä rätisten HCH.
 
Ihastumiset, kuvaan astuvat ihastumiset ja jälkiväristyksien kulkiessa läpi kehon, olimme kielilläpuhuja. Lähtökullattuna, muokkausvoima megalomaaninen ja varteenotettava luontokuva, lataus seksuaalinen. Keskiympyrässä, yläpuolelle kohoten ja tappiin, esiin pursuten.

Taas seilaa laiva tuntemuksien, keulakuvassa mursu irvistää ja tiltti porhaltaa, kiimasfääreihiin hohdokkaasti hohtamaan. Toteutettiin, näytöksenomaisesti mittasuhteissa raikkauden ja sisällöltään, lumovoimaltaan sekä taiteellisilta vivahteiltaan, relevantti teos suhteessa mihin tahansa aikaan tai tuotantoon kehäviihteiden.

Asetetaan, asetetaan se klassikoiden hyllyyn ja kirjastoon linnan, osastoon Histoire d´O. Ja siintää tuolla nurkkauksessa kutsuen, otoksia viemärilätkän viiksekkeistä viidakoista ja Aah, siellä viiletetään kupolit paljaina. Tuotoksissa sekaannutaan, sekaannutaan toisiinsa kuolahuolella.

Walker vastaan Carson, kosketuksia hengen ja kosketuksissa kanssa henkien, helmihengetär lähtövuorien valtijatar.
 
Viikset, värisevät sekä väpättävät kehäviikset. Mielleyhtymiä poikivat lähtöviikset, seikkailuun johdattavat rähinäviikset ja "hammer" Fleming, mielikuvat tuulettavat, Tuoksut nostalgian kiehtovat, olemme 80-luvulla ja ehtymätön klassikko sekä äärilaidan rakkaustarina, myyttinen Peoria-Tape. Sumuinen sekä usvainen taideaarre, monitulkintainen sekä vaikeaselkoinen ja mystinen, kurkotus ytimeen mielen.

Johdatus, seikkaperäiseen sekä salaperäiseen ja todellakin, ohjasiko itse Buñuel kulttuurin jalokiven surrealistisen tuon. Viiksimies vasaroi, se moukaroi vasurillaan ja fantastiset, vellovat kehäorgiat taustoittavat. Andalusialainen astraali-IHL, hahmot sinkoilevat ja yksi viiksekäs, murjoo moukarillaan tabuja.

Tiedämme uppoutuneen erään, joka viestin sielullaan tavoitti ja kaiken energiansa omisti, maalailulle viiksien. Liekehtivien IHL-viiksien, taltioi tuotantoonsa ilmeen viiksien ja linnassa, taide tunnepitoinen on vahvasti esillä. Hurahtanut viiksi-spiritualisti, yltiöpäinen tiltti-ymmärrys yltympäriinsä ja tämä syvä, syyhyävän sumuinen kiimaulotteisuus ilman täsmäiskevää Rochester materiaalia.

Pumppauksen, liitoksista repeilyn klassikkoa ja latauksen kiehuvan, halusimme myös taltioida seiniin. Ehkä siitä teema ympäröivään muuriin, johon kuvattuna nyt vain tietäjiä ja aktiviteetit, viipyvä laajuus. Aistitteko liplattelun, temmellyskentän olemukset ja alakerran viiksikostaja Fleming, sarjakuvamainen läsnäolo teoksissa jylhissä.

Imago, puremisjäljet iholla ja Wolves operoi O:ssa joukkuetason aktiivisuuden aallonharjalla, jääkarhutkin vielä puraisusta lähtökärpäsen innostuvat ja joukoin sankoin vaeltavat Sudburyn maisemiin. Mehän äärilaidan otoksissa kerroimme, luonnon eloisasti elpyneen ja 14 tähtisädetikkua, loisteliaan kepeässä uuden aamun koitossa.

Bang, halajaa muotoja.
 
Tunnemyrskyn silmässä ja herkityimme aivan, onneksi kukaan ei ollut tulkitsemassa mahtipontisia muotoja sen. Hehkuvat hengentuotokset, luodit ytimiin iskeytyvät olemuksien ja väreileviin ulostuloihin tutustuneet tietävät, maisemissa pohjoisissa olemme perinteisesti Hounds. Raikkaudessa rappeuttavassa ilmapiirissä olemme nyt kantaneet lippua Wolvesin ja Coupal, olkoon se puolustuspuheemme, saamme sillä kaiken anteeksi.

Koko elämämme käännettyä onneksi ja Gong, äärimmilleen kiihottunut. Briljantin yläosan ja alaosan välinen reunus, sessioiden supertulivuoret. Haihtuessa lähtöhöyryjen toteamme tyynesti, muinaisen happokaupungin korkein valonliekki on saumaan Nolan Hutcheson. Osalta aktiivisuuden, se korkein torni ja luodut teokset, osalta tilttien sisällön ovat olleet varteenotettavan vangitsevia. Vaikka kieltämättä, puuhastelun omaisia ja puuttuu leimat pätevöittävät, kummittelee tyhjä tarina.

Ylevyys hukassa, onhan jokainen osallistuja hanskaton ajan tylsän kuohitsema. Vaikka aktiivisuus aina, veitsenterällä steppailua ja lyhtyosaston huminasta, yhden niellyn päässä oloa. Groteski kelluminen, olkoon se pullean uhkea pelastusveneemme. Teippi kiertyköön ranteisiin, hihat ylväästi nouskoon ja koppavasti kypärät takaraivolla siirrytään, huomaan kulttuuri-historiallisen raportoinnin. On luminen Sudbury, lumipeitto nokinen ja hlljentyvässä katukuvassa horjuu humalainen, missä lienee juuret sen ja tuskin arvoitus, on se elämänmakuisesti kenellekkään.

Hutcheson, hanakasti pysähdyksiin tarttuva jätkä ja kiimaisesti, osaksi omppuvarkaiden aatelia. Ryömien raosta pensaiden ja kiinni lähtöihin, kohokohtia iltoihin. Omppuja koreihin ja todellinen arvoitus lienee se, mikä olisi Hutchesonin saldo runollinen lähtömyönteisyyden sekä hahmokeskeisyyden nautintokeitaissa.
 
Viimeksi muokattu:
Toki Hounds ja ei kiljahduksia riemun. Ei laukalle heitä ja taaperrusta, raikasta raikkautta. Häpäisyä ajan hengen mukaista ja kukkiessa kiivaan kulttuurin, Hounds puki takuuvarmasti. Puki luotettavasti, oli liekinheitin pohjoinen ja rähinämomentin korventaessa, ravasimme hulluna.

Valtakuntia ja valtakunnissa, sisältömogulit sotimassa. Oi, mitä versoo haikeudesta ja punaviivalla poseeraamassa Bru, nivusiaan nostalgisesti venyttelemässä. Show ja jotain ajastaan vierasta hahmossa tuossa. Kypärättömässä ja nuhruisessa, kiertolainen kehien huokui hempeää ulkopuolisuutta ja lämpö, sulatti jäävuoria.

Kunnes lähti, Bru nieli ja oli läsnäololtaan äärimmäisen tyylikäs, elävä nyrkkeilysäkki. Kirkkauden kiihkeillä estradeilla ja liikutus mielen, tähän se vapaaherran johti. Värjöttelyä karttaen, lämmin on hehku kiimauunin ja pöllytessä lumen, siintää matkan päässä myyttinen Soo.

Vauhkoilla fanfaareilla ja ehtymättömän eroottinen, runollis-sadistinen O. Anteliaan ainutlaatuinen, muodokkuuden majesteetillinen majakka ja poimintakierroksella keskiviikon, aistimme pistävää tuoksua lietelannan. Olimme valmiustilassa ja tulessa Ty Dellandrea vastaan DJ King, hanskatonta tuokiota jakamassa.
 
Viimeksi muokattu:
Hiljennyimme, edesssä muistikuvien ja Smyth syöksyy ohjuksena penkille Spitsin. Piirissä muistojen, olimme vallassa korkeampien voimien ja kuolasimme täristen. Niin tekivät muutkin, himon hengen noituessa ja ammutaan "Bird Dog" uudestaan suusta tykin, järistykset jyskyttävät rakenteita.

Vavahtelun lomassa pulppuaa ja kiimaluomukset O:n, tarjoaa perjantai Spitsin sekä Knightsin kohtaamisen. Legendaarinen, rähinäkyllästetty taistelupari ja ilta tykittää, pauloissa toistensa olevaa paria, Johdattaa junan kliimaksiin ja asemalla intohimoisella, tupruttaa nostalgian kultahippuja.

Eläimiä sekä elämyksia ja Poler, joku antaumuksella huudahtaa. Osoittaa lumoutuneena rajaan katon, samassa silmänräpäyksessä pyörtyen ja ilman täyttää sylki sekä kalja sakeana. Joku hurmioitunut syöksyy läpi ikkunan ulvoen ja tulessa, nyt on koko paikka tulessa.

Näin sen tulee keinuttaa, iltojen taikalausumien ja kipristelevissä jälkihöyryissä, pilkataan runollisessa kuorossa visiirinaamoja.
 
Viimeksi muokattu:
Hiippailua, raikasta varjoteatteria ja kuollut sydän, kalmankankeassa rinnassa. Kylvyt kalseat epäolennaisuuksissa, pohjanoteeraus taiteellisuuden ja ilta, kuin hengetön raato. Vapaaherra mieli ja siipi maassa, ei kierry rehvakkaasti ylös hihat tai lähde sähäkästi, sähäkästi säkkiin.

Ymmärrys ei käsitä, hahmota ylevyyttä siistityn siivouden. Tavoita, mielekkyyttä sen ja tapet sekä opukset rovioksiko vain. Säpäleiksi arvokkuus, sielun seinämätkin ja kamaripalvelija silmälapussaan, taikoo ilmoille ehdotuksen juhlavan. Jospa pyöräytetään nuuskat huuleen isot ja tarkesteluun syvälliseen otetaan Springfield Indians 1986-89 klassikko, nyansseihin pureudutaan ja muotoihin hurahdetaan.

Lopuksi annetaan, veljelliset aplodit yhdessä raivolla ja niin, rajusti rummuttaa kiimaliekki innostuksen . Seilaa laiva tuntemuksien ja kohdalla olemme, lauantain kaiken sallivan sekä mahdollistavan rähinähuumaan. Lojukoon jäässä tumput, heilukoon giljotiineina keihäät ja olkoon ajot, murhaavia tapponiittejä kaikki.

Olkoon se nautinto ja "bongari, täällä viihdyt hyvin, täällä ylin hyvä on nautinto". Näin lukekoon porteilla sen, leiskuvan lauantaisen rähinäpuutarhan.
 
Surusta kuihtuneet uomat, vaisuista vaisuin laulu on tuttu köyhyyden ja pesijät ruumiiden, vakionäky alennustilan alttareiden. Muinaisten keitaiden, nyt niin harmaan raikkaiden ja rikkaudet yltäkylläiset, ovat visiirein häpäistyistä kiimapalatseista kaikonneet. Linnassa meilläkin, arvotavaraa on taivaiden pilvihuntuihin kohoten ja mielemme lonkerot, elämyksiä sekä muotoja tulvillaan.

Sunnuntai, valaistuuko taas ja viimeksi, tajuntamme laajeni. Kunnes räjähti, kristallikiteitä sydänvalossa ja kaksi hahmoa, toistensa pauloissa. Helmi, tunnekylpy pamputti ja aikamatkailluun kutsuen, laineet intohimoiset. Lähtöpervessit, hurmosluolaan sukeltaen ja tuuditti sekä tyydytti, teoksen vire huumaavan taiteellinen.

Valtaansa ottaen, koko vapisevan olemuksen valtaansa ottaen ja äärimmilleen, äärimilleen piiskaten. Säkenöivä sunnuntai, onko se tunnehuone kohtalomme ja äärilaidan luukusta ensimmäisestä, kurkisti muinaisten pyhien väkivalta-guru LaForge.
 
Viimeksi muokattu:
Sunnuntai ja hiljaista, kuin maailmanlopun jälkeisessä aamunkoitossa. Ei ropissut rytmikkäästi kiimaunelmia, lähtöromanttisia kohtaamisia kahden ja oli ehdottoman raikasta. Rauhanaatetta runotonta, elottoman korutonta ja aistimme massat visiirinaamaiset, siivouskomeron ylijumalan suuntaan kumartavat.

Toden totta ja kohta ei kukaan enää muista, että joskus on lähdetty, Näin manasi vapaaherra, rovion roihusta taas maalaillen ja tähän kamaripalveljia, tyynesti todeten. Bruins vastaan Devils, keväinen hehku väkivaltainen ja väreilevä, 1988. Ulosantiin reagoimme hihkuen ja hetkessä seuraavassa, killuimme jo kattokruunussa.

Villit sessiot, nostalgian kultahiput ja arvonsa tunnossa, silmälappuaan lukija ihmismielen nostaa. Pompsauttaa esiin lasisilmän ja kuopasta pinkaisee, naukuen esiin kissa musta. Pöydältä, se silmän hymyilevän nappasi ja sen kanssa leikki pitkin saleja juhlan.

Ytimessä jytisi, puoleensa vetäen ja jokin viehätti syvästi, hengitimme hyväntekevää noituutta linnan uuman uumenissa. Pohjoistuuleen tuolla puolen, laidalla maailman ja taipaleen takana, sikisi ikuinen taas alusta.
 
Viimeksi muokattu:
Alla synkän lähdöttömyyden, saapui kuu jouluinen ja salkoihin vedetty, on liput raikkauden. Bongarit, kyyneleet silmissä laskuun lähtöauringon kadonneet ja vaelluksen synkän taustalla vain kolina tyhjä sisällöttömyyden. Tiedämme, kolina tuo saa voimaan pahoin ja HCH, myös pää oksennusämpärissä.

Se johdattaa havinaan, eau de Cologne ja menneisyyden lähtökulttuuri, bongailun elämyksellinen arki. Tavat lähtemisen, tyylit ja olemukset olemisen, tulemisen. Professori pyöräyttää huuleen, katsastaa maisemat ja vanhauskoisesti valjastaa, muinaiset teemat joulukuun. Koittaa kisat ja pääsääntöisesti, lähtölistan täytemateriaalia poistuu ottelevista.

Nimiä yhdentekeviä ja sisään, joku prime-saumassa operoiva kartan kiertolainen. Soturi viemäreissä tiltannut, alla useat campit ja vedot syksyiset vertatihkuvat, leikkuriin aina johdattaneet. Taikaiskusta ylös, lähtövirtaan myyttisen O:n ja vuoden vaihteeseen osuman kiimaisesti poimien, ehkä muodokkaan herkkupalan hurmoksellisesti luoden.

Bang, sykkivää sisintänne tutkikaa ja onko olemassakaan kuvaelmaa, yhtä sydämellistä kuin tämä.
 
Jälkeen oksentelun, synkistä synkimmän synkkyyden ja pelastuksen tarjonneiden, kiimaisen muodokkaiden noitaleikkien. Olimme elpyneet vavahtelevassa pomppulinnassa, syväänpäätyyn sukeltaville elämyksille omistetussa ja uuman lepertelevässä unohduksessa, Eugen Dühren tulkitessa meille teosta. Itseasiassa, se oli kamaripalvelijamme silmälapussa ja salaperäisessä salahahmossa, oli siinä kiehtovaa seikkailun tuntua.

Alkuperäiskielellä, nakkelimme virnuen lelusammakkot ja raikkauden tylsyyttä ylistävä massakulku, olemme sympaattinen vähemmistö. Äärilaidalla, aina oltuamme ja muinoin niin sadistisen O:n torstai, viisi tapahtumaa bongailuun. Rikkaudessa, kukkiessa kulttuurin yltiöpäisen ja vähintään kymmenen onnellista osumaa, useita omppuja näytöksenomaisia sekä eroottisen intohimoisia.

Kahden himokkaan, hanskattomia löytötarinoita ja hahmotettava kaikkeus maailman, suut vaahdossa sekä runoutta tulvillaan. Kirjokansi syöti ihmeitä ja iltaan tähän, varastaa huomion asettelullaan..juntit tuulisessa.
 
Viimeksi muokattu:
Ei kohokohtia, ei kiinnekohtia ajatuksille ja ei vastakaikua, taipumuksille tai mieltymyksille. Olemme äärilaidan lähtönautiskelia, piehtaroimme ilotulituksissa ja hehkumme, toisilleen omistautuneiden hahmojen loisteessa. Nyrkkikumppanuutta, kiihkeää pamputusta ja reagoidessa kehon, matkaa mieli.

Olemme, alus tunnemyrskyissä kolhiintunut ja iskeytyneet lohkareet, olivat tunnekehollisia ilmestyksiä. Elämyksiä, lähtömytologian kiimaviidakon ja tarina takaa, sankarillisen silmälapun. "Dr Hook" kaivoi silmän irti tuoksinassa muinaisen keihästaiston, sijoitettuna väkivaltaiseen virtaan läntisen rautaliigan ja miekkailu eroottinen, taianomaiset soturit.

Tähän versioon verilataukselliseen, uskomme kuin vuoreen ylhäiseen ja hykertelemme, kuvauksen kiukaan sihahdellessa.
 
Viimeksi muokattu:
Lähdöttömyys joulukuun yllemme valuu, siinä piiskapoikana lilluen ja oksennuksen oksistossa killuen, visiirinaamojen raikkaudelle omistettuja ylistyslauluja kuunnellen. Silmälappuinen keihäslähtöjen veteraani, olkaan myötäelävästi kopauttaen ja henkevän viisauden sanoja ahdistukseen pudotellen, 80-luvun hovinarreista ovat versoneet.

Mandaatti korvilla aasin, vapaaherra sisäisesti hirnahdellen ja amfiteatterissa äärimmäisen äärilaidan linnan, loihditaan hyveellisen neidon koettelemuksia kovia. Heittäytymisen juonteet syvät, ravistelee läsnäolo mielihyväkeskusta ja edessä siintää mystisesti avautuen, lauantain kaiken mahdollista sekä salliva rähinähuuma.

Pornogarifisen lähtötodellisuuden klassikko, olemme johtava nautiskelija ja sukeltelijan sytyttää ajot, sairaanoloisen hullut kiimaniitit. Hyytävät heilahdukset keihäiden ja mellakat, hanskattomat kehämellakat. Liekit kaaoksen, valtoimenaan roihuavan kehäkaaoksen ja kupolia paukutetaan jäähän orgioiden polttopisteessä, yleisön mielipuolisesti mylviessä mukana tuhotyössä.

Haaremi Minskin, uhkeudessa sfäärien korkealentoisten ja tulipallona kliimaksin ylin taso, suoraan aloituksesta juhlallinen kattaus. HCH, sulaa vahaa ja pudotuksesta seuraavasta, nyrkein kanssa toistensa leikkii näytöksenomaisesti pari seuraava.
 
Helmeileviä pisaroita ilon, muodokkaita muotoja alttarilla halujen ja omppuja, koriin putoillen. Sisältöä, kohokohtia keitaille nautintojen sekä abstraktiin aikamatkailuun johdattavia. Kutsuvia, viekoittelevia kuiskausia ja kietoutuu kosketuksessa kohtalon, kiimahyväilyyn lähtöjen.

Lähdettiin. lauantaihin lähdettiin ja lähtöhengettärien nymfikuoro tulkistsee A cappella versioita varhaistuotannosta Misfitsin. Murhaavan intohimon taikomassa tilassa taiteellisessa, HCH sekä palvelija demonstroivat muinaisen keihäskohtaamisen läntisen rautaliigan ja vapaaherra, esittää roolin alan maestron Schmautzin.

Brutaalia, sateenkaarisilta-Splatteria ja tuikkaillaan, kurveissa sydänmyrskyjen vuoristoradan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy