Raadollisuus, raatelevat piirteet kulttuurin ja kynnet sekä hampaat, intohimoisen leiskunnan merkit. Pelaa kuin iso poika vastaan jo häkkipäänä ytimensä sekä olemuksensa löytäneet, nahkansa luoneet. Hahmonsa löytäneet, hankattomaan valokeilaan tuoneet ja kenelle kuuluukaan keskiympyrä, hetket taianomaiset suoraan aloituksesta luodut.

Räiskyvyydestä, kiimaisista orgioista sekä häiriökäyttäytymisen kuplista, kiihkeään näytöksenomaisuuteen ja oli esillä, hykertelimme käsiä hieroen. Leimussa nuotion, hehkussa kuutamon yhteenkuuluvuutta vannoimme ja myrkkyäkö meille juotti nautinnollinen hyvinvointi, silloin myrkkyä lavastettua meille keitteli itse Poler.

Knights, aina kulttuurillisessa keskiössä ja luomisvimman ilmentymänä Bird Dog syöksymässä ohjuksena penkille Spitsin, rähinäkyllästetyissä Gongshow-iltamissa. Aika sessioiden, pukekaan ylle pöllönaamarit ja sadistinen O, showkuoro tuo lauteille uuden ylimyksellisen Shown.

Sen nimenä on, huomenna öykkärit tulevat ja päärooleissa Jarram sekä Shiner, vaarallista lopunajan tuntua.
 
Kirkkaissa, varjoissa ja viemäreissä, myös sadistisessa sekä dubissa. Jr.A, Jr.B, Jr.C sekä Jr.D, aivan kaikkialla. Missä lähdettiin, poltteet samat ja vauhko levottomuus, päiviä ennen kohtaamista. Mielessä pyörien, kulku session ja piinaavasti painaen, mitä jos?

Autiotaloja, ympärillä ja ne ovat, ikään kuin omia. Rakkaita, tuo punainen lukittuna ja valkoisen uumenissa, tarinakehdon äärellä. Taikaa, taikaa ainutlaatuista ja me siinä, näiden hylättyjen autiotupien välissä. Kaikesta, kokemastamme ammentaen ja pistokkaista versoo idea, roskalavalta herätämme ne eloon.

Näin ollen, enää koskaan emme ole erillämme toisistamme ja Steve Reid, mikä ilmestys. Lähtötankkeri, aina ytimessä ja hanskattomassa keskössä, suorittamisen hekumassa. Alhaalla O:sta, Suppurin listoilla ja suoraan illan ensimmäisestä pudotuksesta, vastassa Chad Woodrow. Vimmainen, eläimellinen ja tikkaava, kiimainen switching!

Halkesimme, halkesimme juuri kahtia ja teos luotiin, NOJHL:ssa 1997-98.
 
Viimeksi muokattu:
Dub, aistitteko pistävän tuoksun lietelannan ja se on kertakaikkisen hauskaa, tavoittatteko nerokkuuden rähinähistoriaan taotun tokaisun. Osaatteko sijoittaa sen sen ajanjaksoon sekä episodiin oikeaan. Kun leiskui, silloin leimahti ja tiltit vyöryivät ylitsemme, yhtä mekkalaa kehissä, käytävillä sekä katsomoissa.

Intohimoista, väkivaltaista virtaa tajunnan ja piiskatessa preerian tuulien, kiihkeä kohtaaminen pukuosastolla. Bryan Maxwell vastaan Gerry Johannson ja inspiroivan ilkikurista, kukaan ei kauhistellut tai pahoin voinut vuoksi viihdyttävän tuokion.

Iskut niellytkin, vain innosta hehkuen mediassa nerokkaasti lohkaisten ja nähdessämme tuon, ihastuimme ikiajoiksi. Sinuun, yhä uudestaan ja uudestaan, taloissa autioissa koemme sen yhä uudestaan. Vaikka päättynyt on elämä, vanerit ikkunoissa ja pihalla, Borgovskoje kukassa vasta keväällä.

Mieli matkaa, röhkimiseen raikuvaan ja 1990-91, Maxwell kiukkuisesti koteloon paukutti.
 
Tuolla, sadistinen O ja tuolla, farmipoikien lähtökekkerit. Olihan se, yhteentörmäys ääripäiden ja toisiaan puoleensa vetäen, orgiat kukoistaen. Hamaan kuolemaan, maailmanlopun hiljaisuuteen tiltaten tapahtumassa isossa ja kauan ennen sitä, ennen väkivaltaista kevättä. Ennen runkosarjan verisiä, hyytäviä sotia ja katsokaa, murjottu soturi painaa lähtöputkessa.

Aah, soidinmenoja! Harhauduimme ja nyt sivu oikea, tunnepiikissä viilettävä hahmo heittää läpyjä kanssa lähtöleirin scrimmagen seuraajien. Yli pleksin, runollista ja me olemme löytäjä, runottarien ja muusien kauan sitten kadonneen mantereen. Luennoimme siitä, taloissa autiossa ja yhdessä niitä kiertelemme, samalla toisiamme bongaillen.

Mike Pawlenchuk vastaan Chris Mantyka, keskiympyrässä lähtöhuumassa Broncosin campin ja jälkeen session, Mantyka painaa jäljen ikuisen sydämiin gurujen. Äärilaidan fanaatikko, radalla hiippaillen ja välillä ratapenkoilla touhuten, intohimoisesti peuhaten. Junan yllä jyskiessä ja siunausta, eli kaikkea parasta sekä kokemuksia nautinnollisia.

Dub, syksy 1986 ja tarinan loppu, on lohduttomuudessaan tuttu.
 
Autiotaloissa, viestejä kätkettyjä ja katseilta kätkettyä, hehkua hengen tuttavallisen. Uskomatonta, jos luet tämän ja olet hiipailijatar rohkeista rohkein. Kuningatar, lemmenpesien autioituneiden ja hylättyä olkoon kaikki tyyni, ääni sisäinen tyynesti totesi. Katsoessamme ulos ikkunasta, katsoessamme pimeyteen ja aistiessamme, jälkiväristysten olevan voimakkuudeltaan vuoria siirtäviä.

Hyväksyvä, tietoinen läsnäolo ja lievästi nahistuneet lantut, marssivat kellarista ylös portaita pitkin. Johtohahmolla letkan, visio selkeä ja olkoon se,kärjistyä. Olkoon se yltyä, kiihtyä, levitä ja paisua. Mielikuvissa kiihkeissä, havaittavissa eskaloitumista ja kehon regoidessa, konflikti muovautuu kanssakäymiseksi.

Laulujen laulu ja neito, kuin omenapuu metsän puiden keskellä. On sydämeni lähtöjen keskellä, on se lähdön muotoinen ja suojissa sen, halajaa mieli toista haluten. Kohtaamisia kohden, kohtaaminen kahden ja kohdatessa kahden, Simon Sherry sekä Jude Rutland tikkaavat yltiöpäisen intohimoisesti.

Central Jr. B, 1992-93 ja 16-vuotias Sherry ponnistautuen, tilttimaestroksi sadistisen O:n nousevien näytösluonteisten kiihkosessioiden.
 
Viimeksi muokattu:
Taloissa autioissa, ihmeidentekijä sekä enkelisiipi. Runolliset marjamaat, toisistaan hullaantuneiden ja haamuja hahmoissa, haamuja tarinoissa. Samassa joku huudahti; kummituksia ja niin, jokainen meistä käy täällä omia taisteluitaan. Oletteko olleet, kohdanneet tunteen sen ja hartaasti hamuamanne, jo melkein hyppysissä leväten.

Toteutusta sarjakuvamaista ja tajunnanvirtaisessa drive-in-teatterissa bongailimme ne, lumihangessa istuen ja pakkanen poskipäihin purren. Naamaan intohimoisesti purren, hekuman merkein meidät leimaten ja ilma tulvillaan, olentoja maailman alisen. Hyytävän kylmän, alisen maailman ja Almost, huulilta luimme sen itsensä Hyytämöisen.

Kukkuloilla onnen, onnen kukkuloilla ja ilman tuntua seikkailun, sydämemme ontto on. Silloin se on, kiskomista ikuista kivireen ja Big Bopper sekä Nicky, valoissa kirkkaissa vire elämyksellinen. Luudalla tai matolla, matkaamme luoksesi millä tahansa ja kuurankukilla sekä jääpuikoilla, lähdöt kirjailevat itsensä historiaan. Sieltä vain löydä emme sinua, vaikka yhä vain sisällämme kutkuttelee ja hetkissä läsnä itse kuningas, Show oli kattaukseltaan sekä juonenkäänteiltään uni jumalallinen.
 
Tuntemuksien tasot, kevyt väreily ja kertakaikkisen, ylevää mahtavuutta. Uhkeaa, uhmakasta ja runoilimme autiotaloista, nyt puhumme kauhujen taloista. Luonne, sadistinen O ja yököttävää, mutta ehdottoman kiihkeää. Väkivalta, erotiikka sekä utopia, totuudenmukaisesti sanailimme teoista sekä hetkissä kauneuden ja loinen kukkii valottakin, kummituset kummittelevat valossa päivänkin. Olkoon se niin, Dubilla ensin Topper ja sitten O:ssa Poler, kyhnyttää kelpasi muodokkaassa kainalossa.
 
Tajunnanvirtaisten ulostulojen virrassa purjehtiessa, havahduimme ytimeen tuotantomme ja ratapihalla Kemin, Krihantski. Hetken elämyksellisyydessä, hurjassa innoittavuudessa kulminoitui kaikki ja kuljetaan sinne halki kihelmöivien taikaharjujen, astraalikokemusten metsäpolkuja pitkin sinne yhdessä matkaten. Takana tarunhohtoisen taipaleen, linna ylhäinen ja uumenissa linnan, kammiossaan runoilee äärilaidan vapaaherra.

Olkoon kaikki, kiihkeää sanataidetta ja intohimosta hehkuen, loistavat merkit kehojen. Toinen toistaan haluten, kohtaamista janoten ja kohdatessa kahden, on teoksissa läsnä henkiolentoja ylempitasoisia. Vangitseva, vavisuttava lumovoima on sillä mieleen ihmisen ja ilmestyy näkynä, tekijä ihmeiden. Loihtimana liekehtivien loitsujen, pyörii viehkeästi veistos valettu ja kroppaa, lumihangessa hioo hurahtanut kroppaa.

Muisto siitä, yhä kaihomielisemmäksi taipuu vain ja sävyt yhä tummanpuhuvammiksi käyvät ne vain. Raunioille idyllin, kulkueeessa synkässä saaapuvat itkijät ja nyt raikaavat täällä, raikaavat täällä vain kuolinitkut. Muovaten kaiken, muokaten sanan jokaisen lohduttomaksi valitusrunoudeksi ja kuvitelmat, kääntykää edes te ihanteiden mukaisiksi. Koska palavasti haluaisimme sen olevan niin, että olisi tarinassa tässäkin kaksi ja teille pystyisin antamaan sen, lähtökliimaksin räjähtelevän värikylläisen.
 
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja kiimalaineet, kiimaoireet. Vyöryen, ryöpsähtäen ja vellovat orgiat, kaksi kohtaa. Yhä useampi sekaantuu, osallistuu ja sadistinen O, eläimelliset sessiot. Kuolavanoilla, uhkeana ja aivan tapissa, kun liekit nuolevat. Kiimaroviolla, kuohkeaa vaahtoa ja ujelluksesta ulinaan, lävistää hurmospiikki kehoa. Mukaansatempaavaa tenhoa, vauhko kouristustila ja huomionkipeys kuristaa, humisee pulppuava lähde myötämielisen syöksypommituksen. Nämä hillitömät kulttuuri- ja historiaretket, laajentuneen tajunnantilan hurjapäiset apostolit ja törmäsimme ilmielävään seireeniin, mielipuolinen lähtöseparaattori puskee ryskyen pihalle katuojaa sekä kunniaa.

Joka puolella, aivan kaikkialla ja lähtee, suoraan ensimmäisestä pudotuksesta lähtee. Gladiaattorit keskiympyrään, tyylikkäästi liukuvat gladiaattorit keskiympyrään ja kiihkeästi kipristelee vatsanpohjassa, myräkkä poikii yltäkylläisen kaikkivoipaa kananlihaa.

Ymmärämme, tulkitsemme ja ilmaisemme ruumiinkielellä, mitä on omistaminen ja mitä on omistautuminen. Runot kiertvät nauhana käsivarsia, jyminä jyskyttää aistillisessa elämysarkkitehtuurissa ja tunnelautaus louhii maisemaa sisäistä isoilla paukuilla, raikaa intohimoisen ilkamoinnin korkein veisu.

Villisti tuuletellen boksiin, valetaan se pronssiin.
 
Viimeksi muokattu:
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja poltteet, kiivaasti nykivä sätkynukke suoltaa kuolaa.

Kielikuva, on mielikuva ja sisäsyntyistä, kehollista syöksyyn lähtöä.

Moniulotteisesti, prosessit koostuvat elämäntavallisista säikeistä

Olemme nurinkurinen, hahmo häilyvän eteerinen.

Ja siinä silmänräpäyksessä, syventävää lajiketietoutta.

Kirsikat: Zorba, Iputji, Juku.

Hamuaa, käsi hamuaa ja haroo, usvan takaa haroo palkintoa.

Ja kuinka ollakaan...

Teippi kiertyy ranteisiin, ilmestykset ovat huokauksia.

Intohimoista korinaa, eläimellisen intomielistä kiimavirtaa .

Haikuja, kehäeroottisia sekä ehdottoman, kiivaan tiivistunnelmaisen väkivaltaisia.

Sähäkästi, kuin sähisevä tulipallo.

Kroppaa, ylisillä runot kietoutuvat kuin nauhat sanojen.

Ylläsi, sanat saavat syventävän merkityksen.

Sisällöntuottaja, pinnasta pellon kohoaa täjunnanräjäyttäjä.

Leivonen, tiltti meidät valtaansa ottaen.

Olla pauloissa, on olo ainutlaatuinen.

Sessio, jyskää kammioissa.

Melskaa eteisissä, veistokset poseeraavat ylvään uhmakkaasti.

Kaikkialla helmeilevän kaunista, on rytisevän räjähdysherkkää.

Sisäinen tietoisuus, lopullinen täydellistyminen.

Alla rautatiesillan, siirtyminen lähtöjen maailmaan.

Hahmot, kuin tikarit ja uhkeat kuvajaiset, visuaalinen representaatio.

Korostetun tyrkkyä, aistittavaa ympäristöä.

Soturit, tanssilattiat veriset.

Mystinen vetovoima, tälläinen ihminen kiinnostaa.

Fetissi, kekkerit, HardCore ja Alesja, erinomainen talviomena.
 
Viimeksi muokattu:
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja räjähdyksistä, kehon sisäisistä tuntemuksista. Purkauksista, mielikuvista ja kiinni, kynsin ja hampain tartuimme kiinni. Purren, kuolaten, himoiten ja Guelph Holody Platers, Leif Ristmaki sekä Brandon Christian. Hullua, aivan hullua ja laukeaa, yhtä sirkusta. Mielipuolinen, keinutus taianomainen ja olemassa, rystysin verisin olemme kielekkeen laidalla unelmoimassa. Viehättävää, on kaunista ja loppuun asti, tänään mennään loppuun asti.
 
Lauantai kaiken salliva,

kaiken mahdollista rähinähuuma.


Intohimoinen, väkivaltainen,

ehdottoman eroottinen.


Sadismi, viha,

sotatilaa, kaunista.


Olemme lumoissa, pauloissa,

peto, hehkuu halu eläimellinen.


Taidetta, mielen ulottuvuuksien tanner jyskää ja prinsessa, onkin kuningatar.


Onko tämä maailmankuvan värisevä räjäytys todellista?

Vertatihkuvan himokasta kehäepiikkaa, niin kiihoittavan inspiroivaa!


Hullut, mekkala jyllää ja jokainen solu nauttii, olemme yltäkylläisen otettu.


Keho, laula meille runo ja anna tulvia, rinki hulluuden pyyhkii yli kuin kuin novellinomainen vadelmarivi.
 
Tarunhohtoista, olivat ne aikoja ihmeiden säväyttämiä.

Elävöittäviä, taianomaisia kuvaelmia intohimon hehkuista.

Sikokaan meidät mastoon, haluamme katsoa.

Tulla hulluksi, kuolata ja katsoa.

Keinuen, koko aluksemme myötämielisten tunnekuohujen kiihkeissä kiimamyrskyissä ratkireimukkkaasti seilaten.

Olla hurmaava, on hurmaava minulle.

Katsoa, tulla hulluksi ja kuolata.

Tarinat, ne meidät tähän mastoon kietoivat ja alus on ikuinen, myyttinen laiva yltäkylläisten tuntemuksien.

Laiva tuntemuksien, sisällä ja kaikkialla, latautunut jännitystila valtakuntia luoden.

Lähtömagma, keskiössä ja profeetta, voittoja taiteellisia poimien.

Matsiin yhteen, ylös ja pukien. soturi tähtiin kirjoitetun tiltin nimiinsä ottaen.

Kadoten, mutta taistelu edelleen sormenpäissä poltellen.

Kihelmöiden, ulottuvuuksiltaan syvä ja ehdotoman runollinen, rikas kuin sujahdus yhteenkuuluvuuden ytimeen.

Hetkiin, näihin hyvänäpitäviin hetkiin ja tuokioon sykkivään tähän, eufoista olemassaoloa suoraan aloituksesta.

Triumfi, nerokkuuden ylistyskulkue sydänlokeroissa melskaten ja tulkitsija, koko maailmankaikkeuden valaisten.

Kukahan oli tämäkin, säkenöivä maestro jäiltä lampien ja vertatihkuen, viuhtoi edessä tuhansien silmäparien.

Silmänräpäyksessä, kiinnostava ollen.
 
Viimeksi muokattu:
Tuotanto kirjallinen, paljasti ankean lähtökulttuurillisen todellisuuden ja kuolinkorahdukset, jostain etäältä kuulimme ne. Siinä hetkessä samassa, vietäväksi haikeuden antauduimme ja tarunhohtoiseen maahan hahmojen pesäkoloa sitten me jo hämmästyttävän monivivahteisesti rakentelimme.

On valtavat!; huudahti ääni sisäinen. Figuurit, jostain itsemme ulkupuolelta kuulimme sen.

Kehämammutti, intohimoinen sisältö lähtötaiteessa ja liehuu liehitellen, lippu inspiroivien vireystilojen. Sykkivä impulssi, fantasiateokset ja hurahtaneet aposttolit, kaikki tyynni poltteissaan hykerrellen. Antaa ulvomisen tulla, antaa purkautumisen tapahtua ja lähtöseppä nytkähdysten, takoo mielipuolisesti suurenmoista kiima-alasinta.
Kukoistavaa möyrimismatkailua ja tiltit kukkivat siellä, missä maaperä on vehreän hedelmällistä. Missä toisillieen omistautuvat, himokkaista himokkaimmat ja tulkitsijat, hulluista kaikkein hulluimmat. Siellä huomassaan, kantaa muusa hedelmää ja maestro tulittaa, valokeilassa hehkuvan lähtöhekuman kehäeroottisen näyttämön aina loputtomiin paukuttaa.

Mastoon! Haluamme kuolata, tulla hulluksi ja katsoa!

Sadistinen O, lepertelevä luomisvimma ja right off the draw-hirviö, purevan petomainen moukaroitsija kattausten isojen. Aivan kiistaton, kuninkaallisen ylhäinen kuohupysähdysten loistojätkä ja sitten Jr.A, majesteetillinen nähtävyys kehissä sen. Ylhäällä sotinut nyrkkijärkälle ja vetäähän puoleensa se, illasta toiseen tarjoaa silkkaa casting couchia, Niille, lähtöviidakon huomionkipeille nousukkaille ja maine kiiri kaupunkeihin päiviä ennen matsia, scoutit siellä myös kuolaten tulevaa tilttaajaa innokkaasti etsien. Näin ollen, sessioiden jykevyydestä tai tarinankeronnallisesta runollisuudesta liiaksi kai ilahtua voi ei. Päätä seinään ryskien , voi tavoittaa myös kuvaelmien esteettisen kauneuden sekä syvään hengittäen, vuosikymmeniksi kadota kylpyihin elämyksellisiin.

LB vastaan Brown, helmikuun viides. Kapriisi, mielikuvituksellinen ulottuvuus.
 
Viimeksi muokattu:
Todellakin, ilmiöitä.

Lomassa, kuolinkamppailun lomassa.

Nosti päätään, Gongshow-mörkö.

Kummitellen, itseään ilmaisten.

Nuhruisella olemuksellaan, se vetosi.

Nämä sammaloituneet vajat, kirkkoja ne ovat.


Öykkärit, antakaa meidän nauttia.

Villit, villit sessiot.

Kylvyt, anarkistinen kehäinternationaali.

Ulosmarssit, reagoi keho.

On hyvä, sisäinen rauha.

Hymy, lietsoo mekkalaa.

Thunder Bay Bearcats 2006-2007, ryt rähistään.
 
Hyönteishotellit, meitä kuunnellaan.

Häväistyskirjoituksia, ei laisinkaan.

Eurot ja visiirit, omassa arvossaan.

Ala-arvoista, kertakaikkiaan.


Jätkät, kiimat ja sodat.

Vuotaa, pulppuaa sekä brawl.

Keihäs heilahtaa, teurastaja tähtiin vaeltaa.

Pelkkää kunniaa, mattoa punaista kaikkiaan.


Eliakselan naurisomena, erinomainen syyskesän herkkulajike.
 
Kiihko, vimma, ryöppy.

Aistii, ottaa vastaan.

Sisäistää, hyväksyy ja nauttii.

On teurastajat, sadistit.

Tervetuloa, mielipuolet.

Arvon terroristit kehien, liioiteltu väkivälta olkoon ainutlaatuinen ominaispiirteenne.

Eläkää, toteuttakaa kiihkeän arvaamattomasti.

Estradi, kylpee yltäkylläisesti intohimon hillittömässä roiskahduksessa.

Ruokkoamaton, on aina kruunamaton.

Taiteilija silmittömästi sinkoileva, suoltaa epiikkkaa hurmoksellista värikylläisillä rähinheijareilla.

Teoksen luonne on villi, on henki sen kahlitsematon.

Lonkerot kietoutuvat, jytinä vatkaa itseään estottomasti esitellen.

Hyvänolontunne, ohittaa kaikki muut tunteet.

Tempaudumme mukaan, runo kirjoittaa itse itsensä.

Aidommat kuin aidot, aktissa on fantasiamaailman aineksia.

Fasaani huutaa, massa vellooo ja isossa kasassa, toinen toistaa purraan.

Tapahtuu erkanemista, taas mennään.

Sama hullu kiertää, takaapäin teoksensa jysäyttää suoraan hyllyyn klassikoiden.

Ilmiömäinen, rinki hulluuden ja idealismi on nautintorikkaampaa realismia, pakkopaidat on laimean harmaille,
 
Viimeksi muokattu:
Äärimmäisyyksiin asti omaksuminen, syventävät luennot ja mielen avolouhos, löytyy ulottuvuushelmiä.

Kultuuriperinnön juonikulkujen paljastus, kutkuttelevaa läsnäoloa hermopisteiden ja erilaisia tapoja, toteuttaa tuleminen.

Godot!


Raadollista, jäähän iskeytyi kupoli ja lukkiutuivat leuat, hahmo kielensä nielaisten.

Vielä koittaa kirkkaus, koittaa kirkkaus sinun yllesi.

Vasuri sykkeessä lähdön juhlallisesti nakutti ja ylevä, suoraselkäinen soturi polttopisteessä hanskattoman hekuman vakuutti.


Olkoon se niin, ylevän juhlallisesti nakutteli ja yhä uudestaan, meidän roolinmukaisuudellaan vakuutti.
 
Viimeksi muokattu:
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja elimellinen yhteys yltiöpäiseen ylhäisyyteen.

Ota minut nyt!

On tämä hengen työtä, täydellinen tikittävän tykittävä tunnemyrsky.

Väkivaltainen, kiimainen ja eroottinen, hurmoksellinen huuma hurahtaneiden seurakunnan.

Hullua, mielipuolista ja antaa sen säkenöiden paasata, yhä korkeammalta jalustalta kuolaten saarnata.

On, nyt saatana on!


Payette, taikaa.

McPolin, Juhlaa.

Suoraan aloituksesta, laavaa.
 
“Maailmaloppu mikään, mikään maailmanloppu tämä ole ei”, sanoi ääni käden olkapäälle laskien. Nyt mieleen muistuu vain se, kun alle mekon katselimme me ja näkemästämme mitenkään syttyneet emme. Vaikka toiveitamme vastasi kaikki se, mutta tunnetta tuota tavoittaneet emme ja lyötynä, savua raunioiden vain hengitimme.

Sitä ikään kuin ulkopuolelta katsoen, ilman katkeruuden häivääkään ja itsehän alulle panimme sortumisen. Teimme sen jopa laskemoiden; ja olemmehan vain , omintakenteinen päähänpistojemme sitoututunut tulkitsija. " Kaiva sieltä omentarhatasi siellä sinulla kuulemma on."; sanoin kirjanpitäjäni takaa pöydän.

Onhan siellä, on roppakauplla runollisuutta ja se lipaskin, olemassa on vain runollisessa viehkeydessä. Koko omaisuus, kahdessa mustassa jätesäkissä ja tältä maistuu selviytyminen, ilman mahdollistajaa eläminen. Pikaruokaa lattialla istuen, punaviiiniä suoraan pullosta ja talo oli kylmä, sitä lämmittänyt en.

Purressa helmikuisen pakkasen, näin vierähti ilta ensimmäinen ja se vierähti, seteleitä pohjalta säkkien laskien.

"Byers and Van Dorp are ready to go,"; innostuneesti totesi ääni sisäinen.
 
Ne ovat tuntemuksia,

mystisiä kokemuksia,

pieniä sisäisiä lähtöjä,

melskaten olemuksen sisällä.


Ovat ne, sykähdyttävän isoja,

pingottuneita mahtipontisia tulemisia.
 
Viimeksi muokattu:
Huikeat, huimaavat, huikaisevat.

Valtavat. valloittavat, vangitsevat.

Hengen viljelyä, kaikki tyynni ja tulvat.

Profetiaa, intohimoista tahdon tulkintaa

Henkeäsalpaavaa näkymää, nurin päin käännettyä maailmaaa.

Antoisaa, minä ahdan.

Antaumuksellisesti, Coxe over Wolf.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pieree, turpoaa, närästää.

Isompi, kovempi, kiinteä.

Suoni pullistuu, hiki otsalla, katse kaakelissa.

Posliini peittyy ruskeaan verhoon.

Aamukakka, henkeäsalpaavan kaunis. Otan huomisen vastaan avosylin.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy