Raadollisuus, raatelevat piirteet kulttuurin ja kynnet sekä hampaat, intohimoisen leiskunnan merkit. Pelaa kuin iso poika vastaan jo häkkipäänä ytimensä sekä olemuksensa löytäneet, nahkansa luoneet. Hahmonsa löytäneet, hankattomaan valokeilaan tuoneet ja kenelle kuuluukaan keskiympyrä, hetket taianomaiset suoraan aloituksesta luodut.

Räiskyvyydestä, kiimaisista orgioista sekä häiriökäyttäytymisen kuplista, kiihkeään näytöksenomaisuuteen ja oli esillä, hykertelimme käsiä hieroen. Leimussa nuotion, hehkussa kuutamon yhteenkuuluvuutta vannoimme ja myrkkyäkö meille juotti nautinnollinen hyvinvointi, silloin myrkkyä lavastettua meille keitteli itse Poler.

Knights, aina kulttuurillisessa keskiössä ja luomisvimman ilmentymänä Bird Dog syöksymässä ohjuksena penkille Spitsin, rähinäkyllästetyissä Gongshow-iltamissa. Aika sessioiden, pukekaan ylle pöllönaamarit ja sadistinen O, showkuoro tuo lauteille uuden ylimyksellisen Shown.

Sen nimenä on, huomenna öykkärit tulevat ja päärooleissa Jarram sekä Shiner, vaarallista lopunajan tuntua.
 
Kirkkaissa, varjoissa ja viemäreissä, myös sadistisessa sekä dubissa. Jr.A, Jr.B, Jr.C sekä Jr.D, aivan kaikkialla. Missä lähdettiin, poltteet samat ja vauhko levottomuus, päiviä ennen kohtaamista. Mielessä pyörien, kulku session ja piinaavasti painaen, mitä jos?

Autiotaloja, ympärillä ja ne ovat, ikään kuin omia. Rakkaita, tuo punainen lukittuna ja valkoisen uumenissa, tarinakehdon äärellä. Taikaa, taikaa ainutlaatuista ja me siinä, näiden hylättyjen autiotupien välissä. Kaikesta, kokemastamme ammentaen ja pistokkaista versoo idea, roskalavalta herätämme ne eloon.

Näin ollen, enää koskaan emme ole erillämme toisistamme ja Steve Reid, mikä ilmestys. Lähtötankkeri, aina ytimessä ja hanskattomassa keskössä, suorittamisen hekumassa. Alhaalla O:sta, Suppurin listoilla ja suoraan illan ensimmäisestä pudotuksesta, vastassa Chad Woodrow. Vimmainen, eläimellinen ja tikkaava, kiimainen switching!

Halkesimme, halkesimme juuri kahtia ja teos luotiin, NOJHL:ssa 1997-98.
 
Viimeksi muokattu:
Dub, aistitteko pistävän tuoksun lietelannan ja se on kertakaikkisen hauskaa, tavoittatteko nerokkuuden rähinähistoriaan taotun tokaisun. Osaatteko sijoittaa sen sen ajanjaksoon sekä episodiin oikeaan. Kun leiskui, silloin leimahti ja tiltit vyöryivät ylitsemme, yhtä mekkalaa kehissä, käytävillä sekä katsomoissa.

Intohimoista, väkivaltaista virtaa tajunnan ja piiskatessa preerian tuulien, kiihkeä kohtaaminen pukuosastolla. Bryan Maxwell vastaan Gerry Johannson ja inspiroivan ilkikurista, kukaan ei kauhistellut tai pahoin voinut vuoksi viihdyttävän tuokion.

Iskut niellytkin, vain innosta hehkuen mediassa nerokkaasti lohkaisten ja nähdessämme tuon, ihastuimme ikiajoiksi. Sinuun, yhä uudestaan ja uudestaan, taloissa autioissa koemme sen yhä uudestaan. Vaikka päättynyt on elämä, vanerit ikkunoissa ja pihalla, Borgovskoje kukassa vasta keväällä.

Mieli matkaa, röhkimiseen raikuvaan ja 1990-91, Maxwell kiukkuisesti koteloon paukutti.
 
Tuolla, sadistinen O ja tuolla, farmipoikien lähtökekkerit. Olihan se, yhteentörmäys ääripäiden ja toisiaan puoleensa vetäen, orgiat kukoistaen. Hamaan kuolemaan, maailmanlopun hiljaisuuteen tiltaten tapahtumassa isossa ja kauan ennen sitä, ennen väkivaltaista kevättä. Ennen runkosarjan verisiä, hyytäviä sotia ja katsokaa, murjottu soturi painaa lähtöputkessa.

Aah, soidinmenoja! Harhauduimme ja nyt sivu oikea, tunnepiikissä viilettävä hahmo heittää läpyjä kanssa lähtöleirin scrimmagen seuraajien. Yli pleksin, runollista ja me olemme löytäjä, runottarien ja muusien kauan sitten kadonneen mantereen. Luennoimme siitä, taloissa autiossa ja yhdessä niitä kiertelemme, samalla toisiamme bongaillen.

Mike Pawlenchuk vastaan Chris Mantyka, keskiympyrässä lähtöhuumassa Broncosin campin ja jälkeen session, Mantyka painaa jäljen ikuisen sydämiin gurujen. Äärilaidan fanaatikko, radalla hiippaillen ja välillä ratapenkoilla touhuten, intohimoisesti peuhaten. Junan yllä jyskiessä ja siunausta, eli kaikkea parasta sekä kokemuksia nautinnollisia.

Dub, syksy 1986 ja tarinan loppu, on lohduttomuudessaan tuttu.
 
Autiotaloissa, viestejä kätkettyjä ja katseilta kätkettyä, hehkua hengen tuttavallisen. Uskomatonta, jos luet tämän ja olet hiipailijatar rohkeista rohkein. Kuningatar, lemmenpesien autioituneiden ja hylättyä olkoon kaikki tyyni, ääni sisäinen tyynesti totesi. Katsoessamme ulos ikkunasta, katsoessamme pimeyteen ja aistiessamme, jälkiväristysten olevan voimakkuudeltaan vuoria siirtäviä.

Hyväksyvä, tietoinen läsnäolo ja lievästi nahistuneet lantut, marssivat kellarista ylös portaita pitkin. Johtohahmolla letkan, visio selkeä ja olkoon se,kärjistyä. Olkoon se yltyä, kiihtyä, levitä ja paisua. Mielikuvissa kiihkeissä, havaittavissa eskaloitumista ja kehon regoidessa, konflikti muovautuu kanssakäymiseksi.

Laulujen laulu ja neito, kuin omenapuu metsän puiden keskellä. On sydämeni lähtöjen keskellä, on se lähdön muotoinen ja suojissa sen, halajaa mieli toista haluten. Kohtaamisia kohden, kohtaaminen kahden ja kohdatessa kahden, Simon Sherry sekä Jude Rutland tikkaavat yltiöpäisen intohimoisesti.

Central Jr. B, 1992-93 ja 16-vuotias Sherry ponnistautuen, tilttimaestroksi sadistisen O:n nousevien näytösluonteisten kiihkosessioiden.
 
Viimeksi muokattu:
Taloissa autioissa, ihmeidentekijä sekä enkelisiipi. Runolliset marjamaat, toisistaan hullaantuneiden ja haamuja hahmoissa, haamuja tarinoissa. Samassa joku huudahti; kummituksia ja niin, jokainen meistä käy täällä omia taisteluitaan. Oletteko olleet, kohdanneet tunteen sen ja hartaasti hamuamanne, jo melkein hyppysissä leväten.

Toteutusta sarjakuvamaista ja tajunnanvirtaisessa drive-in-teatterissa bongailimme ne, lumihangessa istuen ja pakkanen poskipäihin purren. Naamaan intohimoisesti purren, hekuman merkein meidät leimaten ja ilma tulvillaan, olentoja maailman alisen. Hyytävän kylmän, alisen maailman ja Almost, huulilta luimme sen itsensä Hyytämöisen.

Kukkuloilla onnen, onnen kukkuloilla ja ilman tuntua seikkailun, sydämemme ontto on. Silloin se on, kiskomista ikuista kivireen ja Big Bopper sekä Nicky, valoissa kirkkaissa vire elämyksellinen. Luudalla tai matolla, matkaamme luoksesi millä tahansa ja kuurankukilla sekä jääpuikoilla, lähdöt kirjailevat itsensä historiaan. Sieltä vain löydä emme sinua, vaikka yhä vain sisällämme kutkuttelee ja hetkissä läsnä itse kuningas, Show oli kattaukseltaan sekä juonenkäänteiltään uni jumalallinen.
 
Tuntemuksien tasot, kevyt väreily ja kertakaikkisen, ylevää mahtavuutta. Uhkeaa, uhmakasta ja runoilimme autiotaloista, nyt puhumme kauhujen taloista. Luonne, sadistinen O ja yököttävää, mutta ehdottoman kiihkeää. Väkivalta, erotiikka sekä utopia, totuudenmukaisesti sanailimme teoista sekä hetkissä kauneuden ja loinen kukkii valottakin, kummituset kummittelevat valossa päivänkin. Olkoon se niin, Dubilla ensin Topper ja sitten O:ssa Poler, kyhnyttää kelpasi muodokkaassa kainalossa.
 
Tajunnanvirtaisten ulostulojen virrassa purjehtiessa, havahduimme ytimeen tuotantomme ja ratapihalla Kemin, Krihantski. Hetken elämyksellisyydessä, hurjassa innoittavuudessa kulminoitui kaikki ja kuljetaan sinne halki kihelmöivien taikaharjujen, astraalikokemusten metsäpolkuja pitkin sinne yhdessä matkaten. Takana tarunhohtoisen taipaleen, linna ylhäinen ja uumenissa linnan, kammiossaan runoilee äärilaidan vapaaherra.

Olkoon kaikki, kiihkeää sanataidetta ja intohimosta hehkuen, loistavat merkit kehojen. Toinen toistaan haluten, kohtaamista janoten ja kohdatessa kahden, on teoksissa läsnä henkiolentoja ylempitasoisia. Vangitseva, vavisuttava lumovoima on sillä mieleen ihmisen ja ilmestyy näkynä, tekijä ihmeiden. Loihtimana liekehtivien loitsujen, pyörii viehkeästi veistos valettu ja kroppaa, lumihangessa hioo hurahtanut kroppaa.

Muisto siitä, yhä kaihomielisemmäksi taipuu vain ja sävyt yhä tummanpuhuvammiksi käyvät ne vain. Raunioille idyllin, kulkueeessa synkässä saaapuvat itkijät ja nyt raikaavat täällä, raikaavat täällä vain kuolinitkut. Muovaten kaiken, muokaten sanan jokaisen lohduttomaksi valitusrunoudeksi ja kuvitelmat, kääntykää edes te ihanteiden mukaisiksi. Koska palavasti haluaisimme sen olevan niin, että olisi tarinassa tässäkin kaksi ja teille pystyisin antamaan sen, lähtökliimaksin räjähtelevän värikylläisen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy