Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Vain yksi, josta voi saunoessa katsella peliä.
   
 2. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Saunallisia aitioita on ainakin kaksi ja molemmista voi myös seurata peliä lauteilta. Isoin on pohjoispäädyssä sijaitseva aitio 408, jonka lauteilta voi katsella peliä isompikin joukko kerrallaan. Saunan mustat ikkunat näkyvät yläkatsomossa Grano loungen oikealla puolella.

  Aitio 408 | Hartwall Arena
   
 3. jeani Jäsen

  Arenalla kun tulee maali, niin miksi ei ole minkäänlaista punalamppua tai vastaavaa?

  Vaisua kun vain tuomari osoittaa maalia kohden. Joo joo, ei ole maalituomareita enää, se ei estä jonkunlaisen punaisen valoefektin olemassaoloa, esim. NHL:ssä on monenlaisia, ei-yliammuttuja, valoja.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joo, toi olisi ihan hyvä idea.

  Kevennys: esim hätärakettia kohti kattoa :-)
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kyllähän tuo näyttävyyttä toisi. Esim Riikassa tulee ne höyrypatsaat sillä sekunnilla kun kiekko menee maaliin, ihan hienon näköistä musta.
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Nyt sitä taktista pelisilmää loppukauden peleihin, eli jättäkää se änärikaukalo sinne hallille loppukauden ajaksi. Taatusti tulee yleisöäkin enemmän peleihin, jos viihdearvo on samaa luokkaa mitä tänään Nizhni Novgorodissa.
   
 7. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Tämän aamun Hesarin mukaan Hartwallin omistajat vaikuttavat ainakin johonkin keikkoihin. Siellä juttu Mark Knopflerista ja uudesta levystä,
  jossa todetaan:

  "ENSI KEVÄÄNÄ Mark Knopfler suuntaan jälleen kiertueelle ja soittaa peräti seitsemän konserttia muissa Pohjoismaissa.

  Aiemmilla kiertueilla hänet on tavattu nähdä myös Helsingin Hartwall-areenassa, mutta tällä kertaa lähin keikka on Tukholmassa. Syynä tähän on se, että areenan nykyiset omistajat ovat Venäjän-vastaisella talouspakotelistalla."
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei se pelin taso vaan musan taso!

  Kyllä noi pakotteet näyttää siltä että ne kierretään jos vaan halutaan.
   
 9. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Totta. Tässä kohtaa täytyy muistaa että Knopfler on sen verran omapäinen jäbä että voi vaikka itse sanoa että kriminaalien kioskissa ei soiteta.

  Joku Metallica taas on sellainen korporaatio ettei siellä artisti vaivaa päätään moisilla asioilla, money talks.
   
 10. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Toisaalta Dire Straitsin "Money for Nothing" sopisi kuin nenä päähän soitettavaksi Arenalla. Oh the irony...
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2018 klo 15.12
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tai artistiksi Sugar Daddy Kane.
   
 12. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Vain jos lämppärinä olisi The Pretenders. Tuolloin kattaus olisi ns. täydellinen.
   
 13. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jos en väärin muista, niin Knopfler on jo soittanutkin pakote-Arenalla.
   
 14. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Hartwallilla montakin kertaa, mutta ei pakotteiden aikana. Viimeisen kerran kesäkuun alussa 2013, vähän ennen rybyjen penetraatiota.
   
 15. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Olin muutama kuukausi sitten Hartwallilla kuuntelemassa yhtä suurimmista poliittisen vallan väärinkäytön vastustajista, kun Roger Waters soitti areenassa upean keikan. Keikalla Trumppi ja Putin saivat ansaitsemansa palautteen. Fuck Pigs!

  Toistaiseksi Hartwall on ainoa areena, jossa tämmöiset keikat jatkossakin järjestetään. Ei ole muuta paikkaa. Joillekin se kelpaa, toisille ei, olipa kyse sitten esiintyvistä artisteista, tai heitä kuuntelemaan menevistä kuluttajista.
   
 16. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  SKAreena on välttynyt pakotetoimenpiteiltä pitkälti USA:n pakotepolitiikan porsaanreiän ansiosta. Rotenberg ja Timtšenko omistavat halliyhtiön toimintaa pyörittävästä yhtiöstä 45%. USA:n pakotteet koskevat vain yhtiöitä, joissa pakotelistalla oleva henkilö tai yritys omistaa enemmistön eli yli 50%. Rotenbergin ja Timtšenkon osakesarjat kuitenkin oikeuttavat 94%:n äänivaltaan yhtiössä. Jos esim USA:n valtiovarainministeriö olisi yhtä ajan tasalla kuin vaikkapa Knopfler ei SKAreena olisi bisnes sen todellisille omistajille. Menettäisivät tuolloin mm. halliyhtiön toiminnalle merkittävän Ticketmaster sopimuksensa. Jos tämä porsaanreikä tukittaisiin olisi Jokereilla ja hallilla nopeasti toiset omistajat.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mites tämä logiikka nyt sitten menee pakotteiden osalta kun EHT kotiturnausta pelataan venäläisten valloittamassa hallissa?
  Tämä varmaankin tukee jotenkin kotimaista jääkiekkoa.
   
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Toistaiseksi Arena on ainoa paikka. Ja jääkiekon osalta (Suomen maajoukkue) sopimukset on voimassa pelaamisesta hallissa. Tilanne muuttuu, mutta vielä jokunen vuosi siihen menee.
   
 19. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Eiköhän kaikille ole selvää että Kummola ja Jokerit ovat kuin siamilaiset keskoset, ja homma jatkuu tälläisenä niin kauan kun Kale kuvioissa sätkii.
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No, tätä mietin itsekin mutta jätin pähkinän vastaajille. Mutta eikös tämä sitten tarkoita että (Kummola + Jokerit) > pakotteet
   
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tunnetusti sinun laskutaidoilla. Me muut taas ollaan sitä mieltä, että 45 prosenttia on pienempi kuin 50 prosenttia. Kun raja omistuksessa on 50 prosenttia USA:n pakotteiden osalta, se on, tiedätkö, suurempi kuin 45 prosenttia.

  Ihan alkeita nämä.

  Arenan omistus on siirretty myös Suomen kansalaisuuden omaavien pakoteoligarkkien käsiin (tai siis veroparatiisiin, toki), joten voit elää unelmaasi rauhassa ilman pelkoa EU:n pakotteista.
   
  MR8, -Ville-, V-G- ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Jos ihan tosissasi kysyt, etkä pienenä piikkinä khl-vastaisille ihmisille.

  Hartwall Arena on tällä hetkellä ainoa halli Suomessa missä näitä kansainvälisiä pelejä voidaan pelata. Esim tämän illan yleisömäärään ei olisi edes kapasiteetin osalta mahdollisuuksia kuin Turussa. Viikonlopun peleihin on käsitykseni mukaan tulossa päälle 12k katsojaa ja siihen ei muualla kapasiteetti riitä. Jääkiekkoliitto kumminkin haluaa rahaa tehdä ja se heille suotakoot.
   
 23. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kaiken varalta sellainenkin tieto, että kovin vähän jos ollenkaan palstalla on KHL-vastaisia ihmisiä. Mun puolesta KHL voi menestyä Venäjällä mitä parhaiten.
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Halliyhtiön määräysvaltaa osakesarjojensa kautta nauttivat RRotenberg ja Timtsenko eivät ole käsitykseni mukaan EU:n pakotelistalla. Ovat siis Yhdysvaltojen pakotelistalla ja nauttivat -toistaiseksi- pakotetoimenpiteiden sisältämästä porsaanreiästä. Ei siis sen monimutkaisempaa logiikkaa. Mutta huolesi tästä asiasta varmasti poistuu viimeistään Tampereen ja Helsingin uusien hallien valmistuttua.

  Lainaus:
  Kalervo Kummola ei ole ollut Suomen jääkiekkoliiton palveluksessa vuoden 2016 jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 22.37
 25. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Muotoilin ehkä huonosti. Tarkoitin ihmisiä kenelle tämä Jokereiden KHLseikkailu kaikkine poliittisine lieveilmiöineen on ollut kova pala purtavaksi. Esim sinä et kovin mielissäsi ole ollut siitä, mutta en minä sinua kirjoittajana enkä ihmisenä pidä itseäni huonompana. Minä vain toivon, kun tämä seikkailu joskus loppuu niin me kaikki fanit voitaisiin olla samalla viivalla kannustamassa sen aikaista Jokereita sarjatasosta riippumatta.