Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No, kyllä tässä pikku piikkiä oli tietysti tietyille palstaveljille. Tässä on vuosien saatossa ollut suorastaan huvittavaa luettavaa, epäloogisuuksia ja tarina muuttunut useaan otteeseen matkan varrella että ihan mielenkiinnosta piti katsoa miten päin tämä käännetään.

  Mutta, eikun, tavallaan, teoriassa, periaatteessa...
   
 2. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Näin arvelinkin. Nykyisenä aikana on vain huono tunnistaa onko joku tosissaan vai pienen rapalan kanssa liikkeellä. Itse jo vastasin, jos koukku ei olisi ollut matkassa ja oikeastaan vaikka olisikin ollut, mutta suurin toive olisi, että fanien vastakkain asettelu saataisiin viimeistään KHLseikkailun jälkeen loppumaan. Ehkä aikanaan jossain liveseurannassa (jos jatkoaika on edes olemassa) avaudun kuinka peli on paskaa niin pieni toive olisi etten saisi täyslaidallista päälle, että mene putinin maksama khltrolli omaan sarjaasi takasi.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ilman muuta, vaikka sitten Vuosaaressa tai missä tahansa. Itse olen paikalla ensimmäisessä ottelussa. Nähdään siellä!

  Mutta aikaa menee, valitettavasti, ja huhun mukaan kauppasopimus Jokereista allekirjoitetaan ennen joulua tai heti vuoden alussa. Toinen huhu koskee otsikon aihetta, Arenaa. Ilmeisesti venäläinen osapuoli pohtii uusia järjestelyitä omistuksessa niin Jokereissa kuin Arenalla. Vaikea uskoa, että pakoteoligarkit luopuvat Arenasta, koska sehän on pakotteiden ulkopuolella ja laillinen bisnes vaikka rahan pesemiseen. Eikä Jokeritkaan ole huono bisnes oligarkeille, vaikka sellaista monesti luullaan. Katsotaan.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Mitä olen seurannut sivusta, nuo sinun rapalasi ovat jääneet reppuun kiinni viime vuodet. Ehkä sen takia olet viime aikoina ottanut Arenan osalta pakotteet maaliksi ja kuvitellut, että niistähän saa helposti osoitettua, kuinka huonosti pakotteet Venäjään ja oligarkkeihin purevat. Edellisen kerran tänään tästä oli juttua ja Helsingin NHL-pelien aikana myös. Tuo olisi ymmärrettävää, jos et tietäisi syitä, miksi Arena ei ole USA:n pakotelistalla. Mutta tiedät syyn varsin hyvin (koska avasin asian sinulle linkkeineen). Silti sinun on vaan laitettava näitä Kummola/Harkimo > pakotteet tms. Näin ulkopuolisen silmin ne täyttävät venäläisen trollauksen kriteerit. Kun tuskin sellainen olet, onko sinulla joitain vaikeuksia kannattaa KHL-Jokereita, ja keksit oloasi helpottamaan erilaisia valheita Arenan pakotteista?
   
  C.Orr tykkää tästä.
 5. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Kun toisaalla asettelet pieteetillä moraalinvartijan vitivalkoisen kaavun päällesi ihmettelemällä mielipiteiden polarisoitumista ja keskustelun ikävää sävyä Jokeripalstan eri osioissa ja kun nyt- itsesikin toteamana- lähettelet "piikkejä" niin eikö se nimenomaan ole epäloogista mistä kirjoituksessasi syyttelet muita? ;-D

  Kun näköjään olet maalittanut Arenan pakotteisiin liittyen niin olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi pakotteista. Eli miten suhtaudut niihin, positiivisesti vai negatiivisesti?

  edit. näköjään @Cobol ehtikin jo aihetta sivuamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 23.50
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Loppujen lopuksi seuralle tässä eletään ja käsittääkseni nykyinen logon ja nimen omistus on onneksi irrallaan ja KHL-Jokerit vain vuokraa immaterialioikeuksia. Olen itse jo tulevassa kotipeliputkessa Astana pelissä hallilla ja sarjatasosta riippumatta Jokereiden pelejä tulen Helsinkiin katsomaan, kun tuskin pelkoa on Jokereiden myymisestä toiseen kaupunkiin.

  Lainaus:
  Eikös näitä myyntijuttuja ole Hjallis vuoden päivät kertoilut. Joukkueen omistajuus ei ole minulle määrittävä tekijä kunhan siellä on pohjalla suunnitelma mitä toteutetaan, kun KHLseikkailu aikanaan päättyy.

  Lainaus:
  Minulta on monesti kysytty, että miksi ihmeessä Jokereihin upotetaan pääomalainoituksena reilut 10 miljoonaa kaudessa ja aina olen vastannut, että se on pieni hinta siitä, jos saat useamman sadan miljoonan sillantekoprojektin ja ym. Vai mentiinkö Krimin sillassa jopa miljardien puolelle. Rahanpesuihin en taas ota kantaa, koska ei ole näyttöä suuntaan tai toiseen, mutta kai tuosta ekasta virkkeestä voi jokainen päätellä.

  Itse pyrin jättämään poliittiset lieveilmiöt fanituksen ulkopuolelle, mutta kyllä ne silti tiedostan. Kaikkinensa Hjallis oli pakkoraossa, kun areenan joutui myymään, kun siitä ei tullutkaan Jokereille rahanteko välinettä vaan omanlaisensa rahareikä ja areena piti myydä ennenkuin Tampereen ja mahdollinen Helsingin uusi areena nousee pystyyn. Siinä pesuvedessä Jokerit meni mukana.
   
 7. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Kyllä nämä myyntikuviot olisi pitänyt hoitaa ennen kauden alkua tai kauden jälkeen. Toivottavasti kesken kauden ei näitä ruveta säheltämään.

  Lainaus:
  Saako kysyä mikä tuo porsaanreikä on? Mielellään joku linkki kiitos. Vai onko taas omasta päästä keksitty juttu?
   
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Mulle taas KHL:stä tuli mitta täyteen, kun se meni Krimin jälkeen yhä enemmän poliittiseksi. Tapahtui kaksi asiaa, mutta ei nyt niistä, kun ne on käyty läpi myös vapaan puolella. Harkimo oli Jokerien kannalta onni ja epäonni. Jos Harkimon tilalla olisi ollut joku sellainen, joka antaa rahaa omistamalleen seuralle, Jokerit voisi pelata edelleen Suomessa. Mutta Harkimon liksat oli sen verran heikot, että hänen piti tehdä Jokereilla ja Jokereihin liittyvällä hallikonseptilla rahaa itselleen. Vaikkapa Tapparan omistaja ja merkittävä rahoittaja on hyvä esimerkki siitä, millaista henkilöä tarkoitan. On taloudessa mukana ratkaisevasti, mutta antaa päätösvallan muissa asioissa ammattilaisille. Vieläkin naurattaa, kun Harkimo toimi Jokerien pelaajavalinnat tekevänä vuosikaudet. Fakta: Virmanen sai yhden pelaajan läpi ilman Harkimoa ja siitä Harkimo haukkui Virmasen pystyyn. Toki moni pelaaja tuli Virmasen kautta, mutta päätöksen teki Harkimo.
   
 9. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Saa kysyä. Etsi itse vastaus kysymykseesi, ei pitäisi olla liian monimutkainen tehtävä. Uskoisin, että jos alakoululaiselle antaisi tämän tehtävän selviytyisi siitä alle minuutin. Joten ei pitäisi viedä sinulta edes sitä?
   
  iibor tykkää tästä.
 10. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Minuutti oli ja meni, joten autetaan ellet jo ehtinyt sitä itse löytää. Ohessa linkki:

  Linkki porsaanreiästä jota en taaskaan keksinyt omasta päästä

  Linkki vie siis Yleen.
   
  iibor tykkää tästä.
 11. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Cobol ja C.Orr tykkäävät tästä.
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä olisi hieno juttu.

  Mutta enpä jaksa uskoa että tulee ikinä tapahtumaan. Ihmetyttää "kannattajat" jotka Jokerit ovat kerran pettäneet, hylänneet, jättäneet niin sitten hypättäisiin taas Jokerit junaan poimimaan rusinat pullasta. MINÄ, me, Jokerit!
   
 13. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Sä olet kyllä uskomaton tyyppi. Viesti toisensa jälkeen sä piilovittuilet muille kirjoittajille ja esität jotain moraalisesti muiden yläpuolella olevaa oikeinkannattajaa. Selkeästi tämä asia ja KHL-seikkailu on tosissaan päässyt ihosi alle. Tsemppiä jatkoon. Mä aion muistaa tämän kaiken sitten, kun Jokerit palaa kansalliseen sarjaan.

  Hartwall Areena on kyllä ikäänsä nähden suhteellisen moderni ja hyvin toimiva paikka.
   
  McK, ss74, -Ville- ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 14. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Voi hyvä luoja näitä sun juttuja. Hyväksyt sen, että Helsingin Jokereita raiskataan ja pidetään ryssien leluna Venäjän liigassa. Todennäköisesti sinua ei haittaisi vaikka logo vaihtuisi ja hyppisit riemusta, koska "pelin taso". Kyllä tässä Helsingin Jokerit on pettänyt kannattajansa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2018 klo 14.16
  ss74 ja -Ville- tykkäävät tästä.
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Onhan Harkimo kertoillut. Piti olla valmista ennen kauden alkua ja sitten oli ihan just valmistumassa. Mutta kaupungilla kerrotaan, että joulukuussa tai viimeistään tammikuussa tapahtuisi. Tiedä sitten, onko tarkoituksellinen huhu, jossa ei faktaa ole. Tuo suunnitelma pois pääsemisestä KHL:stä on helppo. Jokerit ry toteaa, että logon käyttöoikeus päättyy. Muuta ei tarvita. Siihen jää KHL, lainat ja laskut. Uusi Jokerit voi aloittaa Suomessa. Myös oligarkit voivat todeta, että nyt riitti, enää ei makseta. Ja siihenkin loppui KHL-Jokerit. Näin muovisella pohjalla KHL-Jokerit on...

  Yksityiskohtia varmasti tarkoitit Suomeen palaamisesta, mutta niitä tuskin on vielä.
   
  ss74, Beezer # 34 & -Ville- tykkäävät tästä.
 16. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Tässä kun muutamana viime päivinä on alkanut hahmottua yhä enemmän kyseisen nimimerkin motiivit, niin on ehkä paikallaan ottaa ihan konkreettinen esimerkki kyseisen henkilön kirjoituksista liittyen pakotteisiin.

  Seuraavassa esimerkissä kyseinen kirjoittaja tuo esiin sen, että Arenaan liittyvät omistussuhteet ja Yhdysvaltojen pakotetoimenpiteiden faktat eivät ole tuttuja:
  Lainaus:
  Johon sitten vastattiin tyhjentävästi faktalla:
  Lainaus:
  Jonka tuloksena kyseiselle kirjoittajalle asia on nyt tiedossa:
  Lainaus:
  Ihmettelen ehkä eniten sitä miksi aihe aluksi kiinnosti siinä määrin että siitä piti kirjoittaa kuinka "NHL painaa villaisella ja pakotteet eivät toimi" ja saatuaan vastauksen pakotteet eivät yhtäkkiä "nappaa"
  Yhteenvetona -tässä vaiheessa- siis voimme olla yhtä mieltä siitä, että kyseiselle kirjoittajalle asiassa ei ole enää pienintäkään epäselvyyttä.

  Kuitenkin vain muutama päivä tästä:
  Lainaus:
  Eipä tähän voi muuta kuin että :-D

  Tähän tarttui mm. @sorza kysymällä aiheellisesti piikittelystä, johon kyseinen kirjoittaja vastasi seuraavasti:
  Lainaus:
  Yhteenvetona: Kyseiselle kirjoittajalla ei riitä se, että on omissa kirjoituksissaan epälooginen, vaan syyttää siitä muita. Vieläpä hyvin ivalliseen sävyyn ilakoiden mm. piikittelyllään. Samaan aikaan kyseinen kirjoittaja -vähän aikaa sitten- ihmetteli kuinka polarisoitunutta keskustelu Jokeripuolella esittäen samaan aikaan väitteen, että anti-Jokereita ovat kaikki ne, jotka suhtautuvat negatiivisesti KHL:ään.

  Syitä voi vain arvailla motiiveista. Ainakaan ne eivät ole sellaiset, joka edesauttaisi kyseisen kirjoittajan peräänkuuluttamaa palstarauhaa. Mutta niinhän se menee, että älä tee niinkuin minä vaan tee niinkuin minä sanon.

  ;-D
   
  McK, ss74, Beezer # 34 ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Hyvä yhteenveto! Lainaamastani kohdasta sen verran, että itse suhtaudun ja tiedän monta muutakin, jotka suhtautuvat Jokerien junioritoimintaan myönteisesti, mutta KHL-Jokerit ei eri syistä innosta. Osa meistä seuraa junioriotteluita, osa kuljettaa omia ja muiden perheiden nuoria harjoituksiin tai matseihin. Se että tällainen porukka voidaan nostaa Jokerien "pettäjiksi", kertoo kaiken trollauksen tasosta ja tavoitteista.
   
  ss74, C.Orr & -Ville- tykkäävät tästä.
 18. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Näkyykö otteluissa Ukrainaa tukevaa kannustusta/tifoja/tms?
  - jos, millaisia?
  - ellei, miksei?
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Molemmissa sivukatsomoissa on "FREE UKRAINA, RUSSIA SUCKS" tifot.
   
 20. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viimeksi oli kanssa erätauolla jäällä Dance Teamin sijaan vapaapaini-näytös jossa maskottimme Otto päihitti yli 2 metrisen Putin-nuken.
   
  PetriVaris tykkää tästä.
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Kannattaa tulla katsomaan niin tiedät. Samalla näkisit pitkästä aikaa oikeaa jääkiekkoa helsingissä, ilman ruotsalaista "takakarvausta" :)

  Edit. Tais olla viime pelissä kun Putin kävi jäällä laulamassa Ukrainan hymnin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018 klo 05.47
 22. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ei siellä mitään Ukrainaa tueta. Tippa linssissä ja boksereissa kuunneellaan ensin suuri ja mahtava. Sen jälkeen katse siirtyy Venäjän lipusta kaukalon puolelle kannustamaan pelin tasoa. Mainoskatkolla katsomossa kiertää tanssitytöt SKA-topeissa maksupäätteiden kanssa ja katsojilla on mahdollisuus tukea Putinin projekteja entistäkin paremmin, koska suurin osa on tullut ilmaiseksi ilmaislipuilla, joten ei niillä mitään siltoja rakennella. Yleisöä on niin kovin vähän paikalla, ettei erätauolla käytävillä voi välttyä kuulemasta kun lapsi kysyy isältään "isi miksi softpower upposi tänään niin hyvin". Pelin päätyttyä Jokeripelaajat tulevat kiittämään yleisöä tanssimalla yhteis-kalinkan jäällä.

  Onko Nordiksella ollut Ukrainaa tukevaa kannustusta/tifoja? Jos ei, niin miksei?
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018 klo 09.06
 23. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikä vain näy, vaan myös kuuluu. Eteläpäätykin on vaihtanut kaikki "punakeltaiset" huutonsa "sinikeltaisiin".
   
 24. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jokerifanit ei ainakaan heiluttele Venäjän lippua kuten jullit jokunen vuosi sitten.

  Touchè.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Hartwall Areenalla liehuu Venäjän lippu joka pelissä. Samoinhan Areenalla soitetaan Venäjän kansallislaulu aina kun venäläinen joukkue pelaa. Jullien matseissa ei taida tapahtua kumpaakaan, eli sellainenkin ero Hartwall Areenalla ja Nordenskiöldinkadun jäähallilla on.

  Lainaus:
  Ei, vaan touché.

  Touché.