Heh, en ole tiennyt tällaisen tutkimuskeskuksen olemassaolosta.kirjoittaja on Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja, Markku Jokisipilä.
Heh, en ole tiennyt tällaisen tutkimuskeskuksen olemassaolosta.kirjoittaja on Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja, Markku Jokisipilä.
Heh, en ole tiennyt tällaisen tutkimuskeskuksen olemassaolosta.
Heh, en ole tiennyt tällaisen tutkimuskeskuksen olemassaolosta.
Jaahas, nyt kiistellään enemmänkin sunnuntailisästä. Lindström ei tietenkään (entisenä paperimiehenä) hyväksy tuon poistoa.
Harmittaa kun tietää, että nämä leikkaukset yms. toimenpiteet on todellakin pakko tehdä ja siksi tätä kitinää ärsyttää kuunnella, onko nämä leikkauskohteet sitten oikea tapa, on mielipidekysymys, mutta toimenpiteet on tehtävä.
Mistä sinä sen tiedät, kun Taloustieteilijät niin oikealla kuin vasemmalla ovat aika yksimielisiä siitä, että lamassa EI pidä jyrkästi leikata julkista kulutusta, koska se kuihduttaa kotimarkkinat. Käy kuten kävi Kreikalle, joka pakkosäästi itsensä hengiltä.
Tavallaan samaa mieltä, että sunnuntai- lisät ovat vähän aikansa eläneitä. Ei tuo sunnuntai- työ enää ole sellainen uhraus, että pitäisi 100 % lisillä mennä. Toisaalta epäsäännölliset työajat yleensäkin ovat kuitenkin sellainen asia, joiden perusteella soisin jonkun pienen lisän. On se elämä ja tietyt järjestelyt helpompaa, kun työt on ma-pe ja viikonloput aina vapaat.En mitään uutta viikonloppu- lisien päälle, vaan ainoaksi korvaukseksi tuosta. Nythän epäsäännöllistä viikkoa tekevät voivat jäädä kokonaan ilman korvausta, jos töitä ei juuri sunnuntaina. Todennäköisempänä pidän, että sunnuntailisä säilyy.
Aika tarkoitushakuista tekstiä. Mitä nuo "rahaa käytössä enemmän kuin suomalaisilla keskimäärin" -jutut oikeasti sitten tarkoittavat? Vihreät eivät ole halunneet lähteä laskentatapojaan avaamaan (todennäköisesti tarkoituksella). Tiedossa kuitenkin on, että Suomalaisista about puolet käyvät ansiotöissä. Toinen puoli on lapsia, opiskelijoita, työttömiä tai eläkeläisiä. Niinpä Siwan kassalla on käytössään rahaa enemmän kuin 50%:lla suomalaisista, voitteko ymmärtää sitä rahan paljoutta!JUHA Sipilän (kesk) hallituksen veromuutokset hyödyttävät suhteellisesti eniten seitsemänteen ja kahdeksanteen tulokymmenykseen kuuluvia eli niitä, joilla on käytettävissään enemmän rahaa kuin 60–70 prosentilla suomalaisista.
Veromuutosten vaikutukset selviävät laskelmasta, jonka vihreät on tilannut eduskunnan tietopalvelusta.
Perusporvarihallituksen veropolitiikan hyöty kasvaa tulokymmenysten myötä aina kahdeksanteen kymmenykseen saakka. Siihen kuuluvien käytettävissä olevat tulot kasvavat yli 0,7 prosenttia. Tietopalvelun laskelmassa on mukana työtulovähennyksen kasvattamisen, yrittäjävähennyksen, solidaarisuusveron jatkamisen, ansiotuloveroasteikon inflaatiokorotusten sekä asuntolainan korkovähennyksen pienentämisen yhteisvaikutus.
Köyhin 20 prosenttia suomalaisista hyötyy veromuutoksista sekä suhteellisesti että euromääräisesti vähiten.
Euromääräisesti eniten hyötyy yhdeksäs tulokymmenys eli ne, joilla on käytössään enemmän rahaa kuin 80 prosentilla suomalaisista mutta vähemmän kuin rikkaimmalla kymmenyksellä. Myös kaikkein rikkaimman kymmenyksen käytettävissä olevat tulot kasvavat – yhteensä 75 miljoonalla eurolla – mutta eivät yhtä paljon kuin yhdeksännen ja kahdeksannen tulokymmenyksen.
http://www.vihrealanka.fi/uutiset-k...vätuloiset-nettoavat-sipilän-veropolitiikalla
Se ettei sitä ole valittu, on ihan tietoinen päätös
Mitä nuo rahaa käytössä enemmän kuin suomalaisilla keskimäärin jutut oikeasti tarkoittavat? Vihreät eivät ole halunneet lähteä laskentatapojaan avaamaan (todennäköisesti tarkoituksella).
Voitko siis copy-pasteta nuo eduskunnan tietopalvelun laskelmien perusteet tähän, että nähdään ollaanko kaukana noista omien laskelmieni perusteista. Kiitos jo etukäteen.Veromuutosten vaikutukset selviävät laskelmasta, jonka vihreät on tilannut eduskunnan tietopalvelusta.
Voitko siis copy-pasteta nuo eduskunnan tietopalvelun laskelmien perusteet tähän
Hyvä, copy-pastaa tähän sitten se laskelma tulodesiileistä, jotta nähdään missä euromäärissa kahdeksannen ja yhdeksännen tulorajat menevät.öö.. tulodesiileille on vakioitu laskentamalli, joka sisältää tulonsiirrot.
Vihjaatko ilkeämielisesti, että Suomessa ei muka olisi miljoonaa yli 70K€ tienaavaa?Epic Fail joko Rinteeltä tai Hesarilta: "100 euroa vuodessa pois yli 70 000 tienaavilta ->100 miljoonan profit valtiolle".
http://www.hs.fi/politiikka/a1433298799947
On tainnut Antti käydä Annikan Lapintien matematiikkalinjan.
Itsellä oli parhaimpana vuonna vuosituloista 20-25% viikonloppu-ylitöistä (ylityötunnit ja "lisätunnit" täynnä). Joten ei ilmeisesti kosketa paskan vertaa itseäni koko asia. Se ettet sinä ja muutama muu pysty kuvittelemaan luopuvanne lisistä, ei tarkoita missään nimessä sitä että kukaan ei olisi fiksumpi, eikä osaisi ajatella asiaa kummaltakin kantilta. Voisitko kertoa hieman enemmän että miten tiedät että nuo lisät ja vastaavat eivät vaikuta YT-neuvottelujen tarpeellisuuteen kyseissä firmassa? Edes yleisluontoisesti, onko joku koplannut firman rahoja tai iso asiakas mennyt konkurssiin?Haha. Varmaan helppo näiden MA-PE duunarien huudella lisien poistosta kun ei koskettaisi paskan vertaa.
Itse kun työskentelen yrityksessä joka on melkein koko ajan "päällä" ja painetaan pyhäpäivinä menemään, niin en voisi kuvitellakaan luopuvani lisistä, varsinkaan sunnuntain osalta. Joku roti noihin huuteluihin.
Ilmeisesti olen siis kaavoihin kangistunut ja en halua osallistua talkoisiin. Toki firmassa on tälläkin hetkellä YT:t, mutta niiden syy on ihan muualla kuin lisien maksussa ja määrässä.
Ps. En pyöritä sitä kuuluisaa paperikonetta.