Till Lindemann laittaisi kaverit grillaamaan puolessa välissä tätä varten.Joutuuko tässä nyt jumalauta sitä hiiligrilliä vielä harkitsemaan. Jäisi vielä se tukahduttamisella säästyvä puoli tuntia aikaa panemiselle.
Till Lindemann laittaisi kaverit grillaamaan puolessa välissä tätä varten.Joutuuko tässä nyt jumalauta sitä hiiligrilliä vielä harkitsemaan. Jäisi vielä se tukahduttamisella säästyvä puoli tuntia aikaa panemiselle.
Osta Weberin pallo. Saranattomalla kannella. Motonetistakin löytyvillä Marienburgin hiilillä grilli on parilla sytytyspalalla vartissa toimintavalmis. Sunset Charcoal sivustolta kunnon hiilet kotiin toimitettuna rokkaa vielä paremmin.Joutuuko tässä nyt jumalauta sitä hiiligrilliä vielä harkitsemaan. Jäisi vielä se tukahduttamisella säästyvä puoli tuntia aikaa panemiselle.
Lopputuloksena ostanen jonkun halpis kaasugrillin josta saa S-bonusta.
Minulla on ollut tuo grilli jo kymmenisen vuotta. Sen saa vartissa yli 200 asteen Pirkka-briketeillä, semmoisilla parafiinia tai vastaavaa sisältävillä sytytyspusseilla ja piippusytyttimellä. Joskus minulla oli Lucifer-merkkisiä brikettejä. Ne tulivat niin kuumiksi, että ei pystynyt enää grillin vieressä seisomaan.Osta Weberin pallo. Saranattomalla kannella. Motonetistakin löytyvillä Marienburgin hiilillä grilli on parilla sytytyspalalla vartissa toimintavalmis. Sunset Charcoal sivustolta kunnon hiilet kotiin toimitettuna rokkaa vielä paremmin.
Ei muuuten Motonet myy enää Marienburgia, mutta Puuilosta löytyy. Hyväperushiili kyllä.Osta Weberin pallo. Saranattomalla kannella. Motonetistakin löytyvillä Marienburgin hiilillä grilli on parilla sytytyspalalla vartissa toimintavalmis. Sunset Charcoal sivustolta kunnon hiilet kotiin toimitettuna rokkaa vielä paremmin.
Huomasin saman. Hintaluokassaan hyvä hiili. Lähellä sitä tasoa mitä ravintolat käyttävät omissa hiiligrilleissään. Tuolla saa Kamadogrillin helposti yli 350 asteeseen jos niin haluaa. Samoin tukahtuu hyvin ja voi käyttää seuraavalla kerralla kun vain lisää esim. 1/3 uutta.Ei muuuten Motonet myy enää Marienburgia, mutta Puuilosta löytyy. Hyväperushiili kyllä.
Sunset Charcoal sivustolta kunnon hiilet kotiin toimitettuna rokkaa vielä paremmin.
Aika paljon lukenut kokemuksia Koben huonosta laadusta, mutta ei tietenkään voi yleistää. Takuukin niissä taitaa olla vain pari vuotta versus laadukkaammat kamadot 20v tai ikuinen takuu keramiikka osille.Koben kamado kiinnostaisi, tuo xxl-malli. Onko kokemuksia?
Aika paljon lukenut kokemuksia Koben huonosta laadusta, mutta ei tietenkään voi yleistää. Takuukin niissä taitaa olla vain pari vuotta versus laadukkaammat kamadot 20v tai ikuinen takuu keramiikka osille.
Mutta samalla tavallahan niissä ruuat tekee, ei siinä.
Jos saa suositella, niin Kamado Bono on ainakin laadukas merkki ja edullisimmasta päästä ja takuut taisivat olla 20v. Itsellä heidän Minimo malli Kamado Joe Classic 2:n rinnalla. Tuo kombo on ainakin toiminut vuosia erinomaisesti eikä laadullisesti ole ollut huomautettavaa.Ok, kiitokset. Tosiaan osui silmään edullisella hinnallaan verrattuna muihin kamadoihin. Keraamisten osien takuu näyttäisi olevan 5 vuotta, muut osat 2 vuotta. No, täytyy pähkäillä vielä.
Pitäisi joku kaasugrilli käydä suht lyhyellä varoajalla nappasemassa hintaluokaltaan n. 500e. Cello Rodium 4 olis K-Raudassa 450e ja se taitaa olla listalla tällä hetkellä kärkipäässä. Suosituksia tän hintaluokan grilleistä tai kokemuksia tästä Cellosta kellään? Ei olla ahkeria grillaajia, mutta olisi mukava jos sais kerralla useammalle henkilölle ruuat tehtyä, eli kai vähintään 3 polttiminen ja joku mukava siivottava.
Laita satanen lisää ja osta pienempi Weber. Käytännössä ikuinen, varaosia saa eikä grillauksen lopputulos vituta. Ei vaan kannata ostaa noita halpoja liikebrändejä, joissa lämpö on epätasainen.
Kannattaa kokeilla! Savustaminen kaasugrillissä on helppoa ja lopputulos perin varma. Pitää vain olla varma, että savustuslaatikko mahtuu kokonaan grillin sisään.Kaasugrillillä savustaminen, kannattaako edes kokeilla? Motonet ym myy noita pieniä rosterilaatikoita, jotka täytetään savustuslastuilla. Ilmeisesti tuo on mahdollista myös Kaasugrillillä, mutta lopputulos? Ja miten tuo käytännössä toimii? Onko grilli-ihmisillä kokemusta?
Järkevä ostos! Mulla kotona Weberin Spirit Classic lämpiää nyt viidettätoista kesää. Kaasupolttimon suojat vaihdettu kertalleen. Ihan huippu!Itse ostin reilu kuukausi sitten Weberin Spirit 310 hintaan 599e, ja on kyllä soiva peli. Helppo suositella. Ja todella helppo oli myös koota. Vaikuttaa kaikin puolin laatupeliltä.
Mielestäni ei muuten, ellei siitepöly häiritse. Mulla Weber kesät ja talvet grillikatoksessa ilman suojaa. Siitepölyä joutuu kyllä päältä pyyhkimään. Lähti muuten jälleen keväällä päälle kertalaakista yhdellä painalluksella. Mökillä vielä pikkaisen vanhempi Genesis, jossa nyt on mennyt kipinäkäynnistin rikki. Höh!Sitä vain olen pohtinut, että onko tälle tarpeellista ostaa suojapeitettä. On siis kesän ajan koko ajan taivasalla ja sitten talviteloille joko ulkovarastoon tai terassin lipan alle. Silloin toki täytyy suojata jollain pressulla tms.
Sitä vain olen pohtinut, että onko tälle tarpeellista ostaa suojapeitettä. On siis kesän ajan koko ajan taivasalla ja sitten talviteloille joko ulkovarastoon tai terassin lipan alle. Silloin toki täytyy suojata jollain pressulla tms.
@Jonisti tarkoitti varmaankin polttimen päälle laitettavaa rasiaa johon laitetaan lastut, ei savustuslaatikkoa. Ei sitä savustuslaatikkoa ole siinä mitään tarvetta käyttääkään. Homma toimii ihan sillä kun laittaa polttimen päälle ihan puun palasen folioon käärittynä ja pistelee muutamia reikiä niin grilliin tulee savua. Savustuslaatikot kaikkineensa kiertäisin kaukaa. Lämmöt karkaan helposti liian koviksi ja ovat liian tiiviitä jolloin kosteutta jää liiaksi sisään.Kannattaa kokeilla! Savustaminen kaasugrillissä on helppoa ja lopputulos perin varma. Pitää vain olla varma, että savustuslaatikko mahtuu kokonaan grillin sisään.
Alkuun tarpeeksi kova lämpötila päälle, että lastut alkavat varmasti palamaan. Sen jälkeen rauhallisemmin se noin 20 minuuttia tietenkin kalasta ja sen koosta riippuen. Lohta, siikaa ja nieriää olen ruukannut savustaa. Ja tosiaan, älä laita liikaa lastuja. Liialla savulla pääsee sekä visuaalisesti että makuaistillisesti huonoon Lopputulemaan.
Ai ok! En tiennyt moisesta savustustavasta. Grillin sisään laitettavaa savustuslaatikkoa ei kuitenkaan ole mitään tarvetta kiertää kaukaa, jos sellainen on ja se mahtuu kaasugrilliin. Lämpötilan säätäminen kaasugrillissä on helppoa, eivätkä lämmöt karkaa täten liian koviksi. Savustuslaatikon kansi on hyvä jättää pari senttiä auki, niin ei ole ongelmia liian nopean savustumisen tai kosteuden kanssa.@Jonisti tarkoitti varmaankin polttimen päälle laitettavaa rasiaa johon laitetaan lastut, ei savustuslaatikkoa. Ei sitä savustuslaatikkoa ole siinä mitään tarvetta käyttääkään. Homma toimii ihan sillä kun laittaa polttimen päälle ihan puun palasen folioon käärittynä ja pistelee muutamia reikiä niin grilliin tulee savua. Savustuslaatikot kaikkineensa kiertäisin kaukaa. Lämmöt karkaan helposti liian koviksi ja ovat liian tiiviitä jolloin kosteutta jää liiaksi sisään.
Mulla on iänvanha laatikko, jonka kannessa ei ole reikiä, kuten tuossa linkittämässäsi modernissa mallissa. Sen vuoksi tosiaan pidän kannen pikkaisen raollaan. Laatikon pohjalle lastut ja lastujen yläpuolella on sitten ritilä pikkaisen kohollaan, jonka päälle kala asetetaan.@McTorso tarkoitin jotain linkin takaa löytyvää tai vastaavanlaista, joskin tuolla hinnalla saa sähkösavustimen. Foliokikka lienee kans hyvä.
Weber Savustuslaatikko kaikkiin grillimalleihin | Prisma verkkokauppa
Weber Savustuslaatikko kaikkiin grillimalleihin ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!www.prisma.fi
Minkälaista laitetta muuten kuvailit? Koska ko. operaatio eli savustaminen kiinnostaisi kovasti itsessään :)