Ai jumalauta, onko grillaaminen lopetettu kun ketju on talviunilla?
Tarttis mökille uusi rilli ostaa. Olin jo päätymässä henkisesti Weberin 599€ Spritiin, eli se kolmepolttiminen ilman alakaappia, mutta kanssamökkeilijä ilmoitti viikonloppuna vihaavansa kaasugrillejä. Versus siis hiiligrilli, otaksun.
Hiiligrilli ei kuitenkaan ole nyt vaihtoehto (ei se vaan ole), mutta mites tuollainen Traeger? Hintapisteeseen osuisi se kaikkien halvin:
Traegerin PRO sarjan perinteiset pellettigrillit on valmistettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin. Traeger Pro vie grillauksen seuraavalle asteelle!
www.verkkokauppa.com
Muutama kysymys:
-Riittääkö lämpö? Lähinnä siis siis satunnaiselle sisäfileelle ym pintojen paistamiseen?
-Talvirillausta ei juuri tule, mutta onko tuo altis tuulelle? Jäähtyykö tai sammuileeko?
-Pystyykö lämpötilaa säätämään ritilän eri kohdissa, vai hoidetaanko se vaan eri tasoilla? Ongelma?
-Ritilät vaikuttaa vähän ankeilta versus valurautaiset, alkaako harmittaa?
-Soveltuuko tuo sellaiseen nopeaan perjantai-illan "makkarat vartissa" rillaukseen siinä kuin kaasugrillikin?
-Mites puhtaanapito kun kuitenkin välillä tulee rillattua guilty pleasure kasslerpihvit ja marinadia on ihan ina liikaa? Onko helpompaa vai vaikeampaa kuin kaasugrillissä?
-Onko pelleteillä väliä?
-Onko
kalliimmassa mallissa muuta etua kuin bluetooth (jota en usko tarvitsevani)?
@cobra @Hawk #22 ja muut Traeger-miehet?