Itsellä oli ennen tuollainen landmann/rebel/mustang/cello/kobe/jne tyylin kaasugrilli, nehän ovat pitkälle hyvin samanlaisia. Sitten paloi hermoi siihen lämmönjaon epätasaisuuteen. Kolmella pääpolttimella oleva Weber nyt käytössä, toimii muuten loistavasti ja on ilo käyttää. Syksyllä heitän hupun sen päälle, keväällä 2min purku, 10min putsaus ja 2min kasaus. Ei muuten onnistu joka grillillä. Ja nuo paksummat valurautaritilät on muuten mahtava keksintö. Kuten taittuva ritilä siinä yläreunassa. Myös toimiva lämmönsäätö on aika kiva. Todellinen grillausala päihittää myös 5-6 polttimen halpisgrillit.
Helvetin pihi ihminen olen, autoina +20v vanhat romut ja iso osa vaatteistakin jo mopoiässä, enkä oikein tykkää maksaa mistään paljoa. Mutta Weber vaan vakuutti itseni, enkä ole sen ostoa katunut. Myös kavereiden mökeillä /kämpillä kun ollaan grillattu, niin ei kaasuissa vaan Weberille pärjää mikään. Se Weberin parempi pallo on sitten myös loistava, kamadot pärjää sille kyllä, mutta ne sitten maksavat 2-4x enemmän.
Itse suosittelen suoraan ostamaan sen spiritin tai jos viitsii lyödä enemmän rahaa, niin sitten genesis. Ei tarvitse myöhemmin katua. Kun jos myöhemmin pääset kokeilemaan Weberiä tositoimissa ja silmät avautuu, niin voi alkaa vituttamaan. On muutamalla omalla kaverillla käynyt noin