Ovatkos Jatkoajan asiantuntevat grillikokit koskaan laittaneet lammasta grillissä?
Mitä osaa, minkä kokoisina biitteinä ja kuinka kypsäksi? Onko foliolle tarvetta vai mennäänkö pannulla tai parilalla? Nopeasti rapsakaksi vai hidas haudutus?
Olen kerran tehnyt lammasvartaita ja ne veivät kielen mennessään. Tuolloin saamani vihje kertoi, että nopeasti päältä ja ihan hetki miedommalla, ei missään tapauksessa kovin pitkään.
Nykyinen asuinpaikka antaisi mahdollisuuden hankkia helposti myös strutsinlihaa, soveltuukohan se grilliin?
Entä millaisia täytteitä jättiherkkusienille?
Mitä osaa, minkä kokoisina biitteinä ja kuinka kypsäksi? Onko foliolle tarvetta vai mennäänkö pannulla tai parilalla? Nopeasti rapsakaksi vai hidas haudutus?
Olen kerran tehnyt lammasvartaita ja ne veivät kielen mennessään. Tuolloin saamani vihje kertoi, että nopeasti päältä ja ihan hetki miedommalla, ei missään tapauksessa kovin pitkään.
Nykyinen asuinpaikka antaisi mahdollisuuden hankkia helposti myös strutsinlihaa, soveltuukohan se grilliin?
Entä millaisia täytteitä jättiherkkusienille?