Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Grillaus – keskustelua eri grillimalleista ja grillauksesta yleisesti

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana HABS #11, 23.05.2006 klo 23.51.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Nyt olen alkukesän grillannut lähinnä BBQ King Deluxe hiiligrillillä ja on kyllä ollut ilo tuo laite. Lämpötilaa on helppo säätää. Ainoa pieni miinus tulee hiilipesän luukusta joka on suht pieni, mutta ei se juuri haittaa, kun käyttää laadukkaita hiiliä, jotka kestävät koko grillauksen ajan. Jotenkin tuo kaasugrillaus varsinkin, kun ei ole kiire on jotenkin HMV varsinkin, kun on nyt "tottunut" tuohon hiiligrillaukseen. Onko täällä muita, joilla sama grilli?
   
 2. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Kesän tärkein topic valahtanut vakavasti alas.

  Itsellä on oikeastaan kysymys:
  Ostin porukalle hieman parempaa grillattavaa, eli naudan sisäfileitä 200g pihveinä ja koska oli kesän eka grillaus hiilillä, niin totta kai meni lämmitys sitten päin persettä. Tajusin samaan aikaan kun ne laitoin grilliin, ettei kuumuus oli likikään sitä mitä pitäisi. Hieman perään laittamani makkaratkin hyvä että ottivat väriä. Todella pahalla tappiomielellä otin grillistä kymmenen(!) minuuttia olleet, neljän sentin vahvuiset siivut, jotka tuossa ajassa olivat menneet liki läpikypsäksi. Lopuksi heitin ne folioon vartiksi ja sitten persiljat korviin odottaen kauheuksia.

  Mutta kävikin niin, että tuli tosi mehukkaat ja suussa sulavat pihvit. Kaikki ympärillä olevat kehuivat kuinka oli parasta ikinä. Ja toden totta itsekin totesin että oli upean makuisia ja koostumukseltaan nautittavia. Nyt vaan pitäisi tajuta, että mitähän tuossa oikein tapahtui? Ei todellakaan ollut mikään ortodoksinen tapa käräyttää kovalla kuumuudella pinta ja pistää sitten vetäytymään.
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Laitetaan nyt tähän ne negatiivisetkin kokemukset ensikosketuksesta Weberiin vaikka vannoutuneet kyseisen merkin fanit ottaa hernettä nenään...

  Grillihän kesti n. 2kk. Nyt olen ollut grillaamatta kohta 4vko. Tilanne oli, että rakas Weber alkoi lyömään kaasut täydellä höyryllä läpi palaen ihan holtittomasti. Nyt ymmärrän miksi Weberin takuita on niin hehkutettu, kun tuntuu tarvetta sille olevan. Toimiihan takuu, ei siinä mitään. Nyt on kotona koko kaasunohjausputkisto, Grillin ja kaasuletkun välikappale ja vielä odotellaan kaasuletkua sekä matalapainesäädintä. Eli "saan" purkaa koko systeemin ja koota uudelleen.

  Mutta tosiaan, silloin kun toimii niin hyvä tuote. Onneksi ei palanut rivari, joten kaikki sinällään hyvin. Kunhan nyt vaan pääsisi taas grillaamaankin.

  Sen "Cittarin" Luciferin kanssa ei tarvinnut takuuseen turvautua tai koota systeemeitä koskaan uusiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.07.2019 klo 12.19