Kyllä vaan, ei ollut tarkoitus sanoa, että esikypsennys jotenkin väärin olisi. Itse olen vain oppinut tuohon, että grillaus on useamman tunnin projekti, jonka aikana voi samalla napsia "apetaisereina" kaikkea pientä. Itse pääruoka - ribsit - ovat sitten valmiita kun ovat.
Tuossa esikypsennyksessä on todellakin etuna se, että grillissä ribsejä ei tarvitse käyttää kauaa ja sen myötä sopii isomman porukan ruokkimiseen paremmin kuin mun käyttämä metodi.
Jälkiruuaksi grillatessa olen tykästynyt maisseihin. Hyvin yksinkertainen resepti:
Sulata voita n. 2-3 rkl mikrossa, purista sekaan sitruunasta mehua ja sekoita joukkoon suhteessa 1:1 tai hieman alle haluamaasi chilikastiketta. Mausta kevyesti suolalla. Leikkaa maissit (yksi tölkki = 4 tähkää) kahteen tai kolmeen osaan ja sekoita kulhossa tuohon sörsseliin.
Paista grillissä ja nauti. Halutessasi mausta vielä suolalla päälle. Parhaiten onnistuu, kun ripottelet hieman suolaa lautaselle ja "dippaat" maissia siihen syödessäsi.
Yksinkertaista ja herkullista.
Lopuksi vielä kaikille grillaajille mainio YouTube kanava: BBQ Pit Boys Food Channel. Herrojen reseptejä löytyy miesten kotisivuilta.
Tuossa esikypsennyksessä on todellakin etuna se, että grillissä ribsejä ei tarvitse käyttää kauaa ja sen myötä sopii isomman porukan ruokkimiseen paremmin kuin mun käyttämä metodi.
Jälkiruuaksi grillatessa olen tykästynyt maisseihin. Hyvin yksinkertainen resepti:
Sulata voita n. 2-3 rkl mikrossa, purista sekaan sitruunasta mehua ja sekoita joukkoon suhteessa 1:1 tai hieman alle haluamaasi chilikastiketta. Mausta kevyesti suolalla. Leikkaa maissit (yksi tölkki = 4 tähkää) kahteen tai kolmeen osaan ja sekoita kulhossa tuohon sörsseliin.
Paista grillissä ja nauti. Halutessasi mausta vielä suolalla päälle. Parhaiten onnistuu, kun ripottelet hieman suolaa lautaselle ja "dippaat" maissia siihen syödessäsi.
Yksinkertaista ja herkullista.
Lopuksi vielä kaikille grillaajille mainio YouTube kanava: BBQ Pit Boys Food Channel. Herrojen reseptejä löytyy miesten kotisivuilta.