Jos kuvassa olisi seitsenhenkinen "all male panel", olisi asiaan kai kiinnitetty jo huomiota.
Keskustelu tasa-arvosta ei ole oikeasti keskustelua tasa-arvosta. Keskustelun pyrkimys ei ole lisätä todellista tasa-arvoa, vaan sen perimmäinen tarkoitus on tarjota tietyille porukoille identiteetin jatketta.
Jos tyttöjen koulutulokset olisivat yhtä huonoja kuin poikien, sitä pidettäisiin kansallisena skandaalina”, sanoo Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch.
Voisin jatkaa, että jos naisten täytyisi lukion jälkeen lähteä suorittamaan vankilarangaistuksen uhalla pakollista hoivapalvelusta miesten lähtiessä opiskelemaan, sitä pidettäisiin kansallisena skandaalina.
Feminismi ei todellakaan lähde oletuksesta, että pyrittäisiin mittaamaan objektiivisesti erilaisten ihmisryhmien oikeuksia, vaan sen keskiössä on uhriaseman tuottaminen naisille. Miesten itsemurhaluvut eivät ole ongelma, miesten syrjäytyminen ei ole ongelma, miesten yksinäisyys ei ole ongelma, miesten kokema väkivalta ei ole ongelma, miesten heikko terveys ei ole ongelma eikä mikään muukaan miesten ongelma ole ongelma.
Myöskään väärällä tavalla kokevien naisten ongelmat eivät ole feministeille ongelmia. Naisen tulee kokea oikealla tavalla. Vain oikeanlainen naisen kokemus on oikeanlainen naisen kokemus. Esimerkiksi päiviräsäskokemukset tai muut konservatiivisemmasta tai uskonnollisemmasta katsannosta nousevat naiskokemukset ovat feministeille merkityksettömiä. Feministille kokemus epäoikeudenmukaisuudesta on epäoikeudenmukaisuutta vain silloin, kun se palvelee ideologiaa.
Jos epäoikeudenmukaisuuden kokemus uhkaa feminismistä ideologiaa, se sivuutetaan tai sitä vastaan hyökätään.