Feministit miesten asialla-liikkeellä on vain yksi teema: asevelvollisuuden poistaminen.
Tämä on kolmesta syystä (Venäjä, Venäjä ja Venäjä) täysin poissuljettu vaihtoehto, joten sitä on kätevä ajaa täysin palkein. Saattaapa olla jopa niinkin, että siihen teemaan sitoutuen saa Rufi:lta taloudellista tukea.
Ei ole missää nimessä ainoa asia. Henk. koht kannatan sukupuolineutraalia asevelvollisuutta, ja tämä on vallan yleinen suuntaus feministien keskuudessa.
Jos ajattelen asiaa henkilökohtaisesti, niin vastaan pistää se, että minut on kasvatettu kunnioittamaan erilaisia ihmisiä.
Ei varmaan pitäisi vastata, koska ulosantisi on niin mielettömän provokatiivista ja vääristelevää, mutta jos nyt kuitenkin;
Feminismin keskeinen periaate on kunnioittaa ihmistä riippumatta tämän viiteryhmästä. Yhteiskunta ei kuitenkaan ole feministinen, vaan sorsii monia ryhmiä perustuen ulkonäköön, raamattuun, lisääntymiskyvykkyyteen, seksuaaliseen suuntautumiseen jne. Tämän vuoksi syrjittyjä ryhmiä on puolustettava ja heidän tuekseen on tehtävä pitkäjänteistä työtä, jotta jossain vaiheessa pääsisimme tilanteeseen, jossa institutionaalisella sekä yhteiskunnallisella tasolla syrjintää ei esiintyisi.
Perhevapaat mainittu yllä. Perhevapaat pitäisi ensisijaisesti käsittää perhepolitiikan piiriin kuuluvana asiana. Nyt teemasta puhutaan tasa-arvo- ja työllisyyspolitiikkana. Laps' hankeen hukkuu, unhoittuu...
Perhevapaat liittyvät aivan keskeisesti tasa-arvopolitiikkaan. Sillä on vaikutuksia sukupuolten eriävään palkka- ja urakehitykseen sekä työnjaon yhteiskunnalliseen jakautumiseen. Tämä väitteesi on samaa luokkaa kuin jos minä väittäisin puolustuspolitiikan olevan irrallaan talouspolitiikasta.
Sitä pointtiani haluaisin kuitenkin korostaa, että poikien syrjäytymisen ei kuuluisi olla vain miesten ongelma eikä huonon vanhempainvapaajärjestelmän vain naisten ongelma. Niiden ajamiseen ei pitäisi tarvita perustaa erikseen mitään järjestöjä.
Miksi on mielestäsi ongelmallista, että ihmisryhmät, jotka kokevat olevansa heikossa asemassa, järjestäytyvät ja alkavat pitämään asioitaan esillä?
Poikien syrjäytyminen on koko yhteiskunnan ongelma ja siksi feministit ajavatkin politiikkaa, jolla pyritään ehkäisemään kyseistä ilmiötä.
Mun kuva nettifeministeistä on se, että asioita ymmärretään aika herkästi väärin ja vielä erityisen herkäksi muututaan jos niitä väärinymmärryksiä on mahdollista löytää taholta, joka koetaan uhaksi. Siinä mielessä homma ei eroa muiden ääriliikkeiden toiminnasta, paitsi että feminismillä on vielä kuitenkin ihmisten mielessä parempi kaiku kuin vaikka maahanmuuttokriittisyydellä.
Onneksi vastapuoli pysyttäytyy ainoastaan rationaalisissa argumenteissa, kuten
@Byvajet tuossa edellä väittäessään feministejä rasisteiksi ja feminismiä ihmisoikeusrikkomukseksi. Jännä, että et tarttunut tuohon vaan kohdistit energiasi kuvitteelliseen feministikollektiiviin, joka ei edes ota osaa keskusteluun tällä palstalla.