Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapo, 14.12.2015 klo 18.48.

 1. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Täällä palstalla on muuten Summaselle omakin ketjunsa. Mitä jos nämä Summaseen liittyvät kommentit siirtyisivät sinne?
   
 2. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tästä nyt tulee vähän sellainen fiilis, että tämän tarinan pahis olisi Jatkiksen toimittaja, tätäkö meinaat? Totta helvetissä ihminen, jonka tehtävänä on raportoida pelin tapahtumia julkaisee toisen valmentajan typerät solvaukset toiselle valmentajalle. Kyllä kiekkoon uhoaminen ja psyykkaaminen kuuluu, mutta kyllä pedofiili -huutelut menee vähän yli. Ne Lämsälle huudellut Hjalliksen huora -huudot oli sellaista, mitä noissa nyt useinkin kuulee (eikä nekään luonnollisesti mitään fiksuja ole) eikä niissä sen kummempaa. Tässä mentiin kuitenkin uudelle asteelle.

  Raivon kohtalo nyt ei sinällään minua kiinnosta, mutta tuskin tuosta nyt sentään potkuja kannattaa antaa. Kunnon toimitsijakielto kuitenkin.
   
 3. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Kurikassakaan ei yllätytty, että mestiksen pleijareissa on paikalla toimittajia. Edes Mietaa ei ollut myöskään ihmeissään, että Summasen sekoilut ylittävät uutiskynnyksen. Espoossa moista näköjään ihmetellään. Se ei näytä olleen kenellekään yllätys, että Summanen sekoilee ja rankalla tavalla. Se ei kuitenkaan ole mikään puolustus tai selitys tuollaiselle sekoilulle. Summanen kärsiköön ansaitsemansa rangaistuksen.
   
 4. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Mieshuorahuuhteluista Lämsälle napsahti nelisen vuotta sitten viiden ottelun toimitsijakielto + 10 000 € sakkoa seuralle (HIFK). Kaikessa typeryydessään aika vertailukelpoinen tähän tapaukseen - lukuunottamatta liigan mittakaavassa olevaa sakkoa.

  Jussi tekee omat johtopäätökset tapauksen vaikutuksesta Ramin kykyyn toimia seurassa. En nyt kuitenkaan jaksa uskoa, että Ramin ala-arvoinen heitto leimaa EU:a seurana sen enempää kuin viime kertaiset leimasivat HIFK:ä. Vaikka tuolloinkin Ramin puheet tuomittiin, en muista että kaverille olisi ainakaan kovin laajalti vaadittu potkuja tuon perusteella. Muilla perusteilla tuolloin toki, mutta poskeenotto-huutelut suhteutettiin hieman rauhallisemmin kontekstiin, eikä yleisesti oltu huolissaan siitä, miltä Hjalliksesta nyt mahtaa tuntua kun julkisesti väitetään, että hän olisi ns. "saavana osapuolena" jokerivalmentajan antamissa poskipalveluissa. Tai kuinka pahalta Lämsästä tuntuukaan, kun hänestä tehdään moisia väitteitä.

  Itse pidän potkujen vaatimista hetkellisen ala-arvoisen, sanallisten loukkausten tasolle jääneen purkauksen perusteella melkoisen ylimitoitettuna, eikä työsopimuksen irtisanominen tällä perusteella (jos olisi ainoa peruste) todennäköisesti kestäisi kovinkaan kriittistä tarkastelua mahdollisessa myöhemmässä työriita-asiassa. Eli jos nyt kaikki kiihkeimmin päätä pölkylle vaativat ottaisivat vähän happea ja pysähtyisivät hetkeksi ennen seuraavaa viestiään miettimään, kuinka kamalasta asiasta tässä nyt aidosti onkaan kyse. Ja jos asian mittasuhteet tuntuvat edelleen valtavilta, kannattanee kääntyä jonkun ihan muun tahon kuin palstaveljien puoleen. Sieltä muualta saa apua varmasti myös muuhun mielipahaan ja ahdistukseen.
   
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Siis Jatkoajan toimittaja on syypää tähän kohuun? Anna mun kaikki kestää. Toimittaja teki tässä työtään. Jossain muualla päin maailmaa toimittajat ehkä kirjoittavat jonkun agendan mukaisia juttuja tai jättää jotain julkaisematta, mutta eihän tässä ole mitään muuta kuin toimittaja tehnyt työtään. Hän ei ole huudellut mitään kenellekään, kyllä se ainoa syypää kohuun on Summanen itse.

  Ja maali oli ihan täysin oikein hylätty, koska erä oli loppunut.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Juurikin näin.

  Luultavasti toimitsijakieltoa. Tappamiseen yllyttämisestä ja sen jälkeisestä kimppuun käymisestä tuli 8 ottelua, joten tämä lienee siellä 2-4 ottelun hujakoilla.

  Potkuihin ei tässä ole syytä.

  Se on kyllä EU:lle kova isku, jos (kun) Summanen ei ole aitiossa seuraavassa ottelussa. Hirvonen on nähty.
   
 7. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Raimo jatkaa Unitedissa, kuten hyvä onkin. Ja oikein.
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Mutta pelikellon mukaan se oli vielä käynnissä. Toimitsijavirhe, ei siinä mitään.
   
 9. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Blöö kirjoitti:
  Mä olen ollut työpaikoilla, joissa tommonen huutelu oli ihan jokapäiväistä. Sielläkin jälkeenpäin naureskeltiin, miksei tälle?
  Lainaus:
  Lastensuojelu?
   
 10. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Hallin pelikello ei ole virallinen aika. Virallinen peliaika mitataan toimitsija-aitiossa erillisen toimitsijan (termi ainakin ennen oli niinkin hieno kuin ajanottaja) toimesta. Hallin valotaulun käyttäjälle tuli moka joo, mutta oikea peliaika on ollut koko ajan toimitsijoiden tiedossa. Sinäänsä tapaus on todella harmillinen, kun joukkueet ilmeisesti luulivat aikaa olevan jäljellä, mutta tuomarivirhe tuo ei todellakaan ollut, vaan tuomarit nimen omaan tekivät sääntöjen mukaan ainoan oikean ratkaisun.
   
 11. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Taisin kirjoittaa tuohon toimitsijavirhe, en tuomarivirhe.
   
 12. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Joo, ei ollut kohdistettu kommenttiisi, vaan nimen omaan @Blöö väitteeseen väärin hylätystä maalista.

  No karavaani kulkee, saipa United taas itsensä otsikoihin.
   
 13. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Erinomainen kirjoitus perusteluineen päivineen. Joku Mestis-tasoon suhteutettu sakko + muutaman pelin toimitsijakielto lieneekin varsin todennäköinen ja samalla kohtuullinen sanktio tuosta.
   
 14. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Onko Jatkoaika.comilla jotain mikkejä vaihtoaitioiden lähellä vai kuinka he saivat tuon taltioitua?

  Juuri näiden tilanteiden takia tuollaiset kaukalomikit ja muut pitäisi polttaa. Eihän pelaajienkaan mukana kulje mikkejä, miksi siis valmentajia pitää yleisön kuulla?

  Olisihan se ihan kiva tietää mitä Jarkko Ruutu tai Sean Avery puhelee kentällä, mutta julkinen ryöpytys niistä tulisi joka pelistä, ainakin Suomessa.

  Hermeksen valmentaja ei olisi tapahtumaa edes muistellut jälkikäteen ellei Jatkoaika sitä olisi levittänyt kaikille. Hänkin ymmärtää että huutelut kuuluu peliin ja siellä pysyvät. Suurin lampaanperse siis Jatkoajalle tästä. Rami jatkaa hommissaan normaalisti kuten kuuluukin.
   
 15. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Kyllä siihen ihan nykyaikainen kännykkä riittää.
   
 16. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
 17. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Taannoisen Alppilan koulun videon huomioiden äänitteen alkuperä kyllä kiinnostaisi minuakin. Kokkolalaisten Summas-viha on ollut täysin käsittämättömällä tasolla helmikuisesta maalivahtitappelusta lähtien, enkä ihmettelisi, jos äänite on tehty katsomon puolelta ja leikattu sopivasti. Vaikkei edelleenkään ketään saa pedofiiliksi haukkua siltikään.
   
 18. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Raimo teki itsestään uhrin. Aina kohteliasta ennen anteeksipyyntöä, koska kaikkihan tietävät ettei Raimo käskytä.
  Toivottavasti Mestiksen kurinpidolla on vähän enemmän munaa tai ainakin vaativat Raimon pyytämään oikeasti anteeksi. Tai edes niin oikeasti kuin mihin Raimo pystyy. Se ei ole paljon se. Tiedän kokemuksesta.
   
 19. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Homopuheet ei Espoon mediakuvaan sovi, mutta pedofilialla syyttely kyllä. Surullista...
  Toivottavasti Mestis osoittaa tuntuvalla rangaiatuksella, ettei tämmöiselle käytökselle ole sijaa.
   
 20. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Juu, äänitteen leikkasi sama kaveri kuin JFK- nauhatkin...huhhuh.
  Ja ennen kuin menee palko liian syvälle, toivon Espoon vievän tämän sarjan.
  Rajansa kuitenkin sienensyönnilläkin.
   
 21. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Et ehkä lukenut tiedotetta kokonaan. Siinähän juuri sanotaan näin: "Playoff-otteluissa tunteet ovat pinnassa ja tunnelataus erityinen, mutta tällä kertaa ylitimme rajan eikä se ole missään määrin hyväksyttävää. Ottelun aikana esitetyt kommentit eivät tue Espoo Unitedin arvomaailmaa millään tavalla ja asia on selvitetty perin pohjin valmennusjohdon kanssa".

  Tai sitten olet vaan pettynyt, ettei Rami saanut kenkää ja naamioit sen tällä tavalla..
   
 22. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Naurettavaa selittelyä Ramilta. Vikisee, että häntä on syytetty käskyttämisestä ja itse on viljellyt aivan samanlaista tarina ollessaan Liigassa. Espoo Unitedin tiedote hyvä esimerkki siitä, kuinka näitä asioita ei hoideta suoraselkäisesti.
   
 23. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Tuosta tiedotteestahan voi aika suoraan lukea sen, että Summanen on kiinnitetty ensi kaudeksikin.
   
 24. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Hyvä ja asiallinen ulostulo Arolta ja organisaatiolta. Potkut olisi ollut naurettava ylireagointi mihin ei julkisesta paineesta huolimatta onneksi lähdetty.
   
 25. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Aro hoiti homman muuten ihan jopa erinomaisesti, mutta tuota Summasen uhriuttamista tässä en ymmärrä yhtään. Uhriutuminen anteeksipyynnön yhteydessä ei vaan ole yleisesti kovin fiksua.