Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapo, 14.12.2015 klo 18.48.

 1. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ihmeellinen on linja Unitedin johdossa - henkilö, joka heittää homovitsin saa monoa ja pedofiilisyytöksiä huutelevan kanssa vaan asia puidaan läpi ja hommat jatkuu. Toisaalta kaikki väriläiskät, kuten Summanen on Mestikselle hyväksi, mutta ei kaikkea voi hyväksyä vaikka se Mestiksen palstatilaa iltapäivälehdissä lisäisikin.
   
 2. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Uhriutuminen oli minustakin typerää. Olisi riittänyt, kun olisi vain todennut olleensa todella provosoitunut ja siksi paha ylilyönti. Ja anteeksi. Mestis muistanee vielä jollain pienehköllä sanktiolla ja se siitä. Ja hyvä niin, sillä Summanen on hyvä valmentaja.
   
 3. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Näinpä juuri. Tuommoiset käskytyshöpinät voi todellakin antaa mennä toisesta kovasta sisään ja toisesta ulos. Hittoako niistä kipuilemaan. Pedofiiliksi leimaaminen on ihan eri tason juttu. Siitä voisi jo kipuillakin. Fiksua olisi ollut pyytää anteeksi heti ja ilman selittelyjä.
   
 4. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Typerää ja vastenmielistä huutelua, enkä halua omien lapsieni tuollaista kuulevan EU:n peleissä. Hylätyt maalit, huutelut ja provot ja tekevät kilarit pieneltä osin ymmärrettäviksi, mutteivät lainkaan hyväksyttäviksi.

  Vastenmielistä on myös tämä joukkomielensäpahoittaminen. Kukkasena Jatkoajan puuhastelijoiden into heidän omasta skuupistaan. Matti Liljaniemi tietää raivoriskin vieneen EU:n kauden haudan partaalle. Ai, minä kun luulin heidän menneen sarjassa 3-2 -johtoon.
   
 5. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Selkeästihän Summanen pyysi anteeksi huuteluaan. On luonnollista, että halusi jotenkin perustella malttinsa menettämistä. Jos Hermeksen valmentajan kunnia sitä vaatii, voi hän tehdä asiasta rikosilmoituksen. Kunhan saadaan Mestiksen päätös, asia on taputeltu muulta osin. Ainakin tältä kertaa. Ongelma kyllä on, että mikään ei takaa, etteikö vastaavaa tapahtuisi joskus toistekin. Siinäpä Jussille pohdittavaa.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Minkä homovitsin? Valavuorit twiittasi, että EU:hun ei homoja palkata - roolissa, jossa hän nimenomaan oli rekrytoija. On toi aika paljon pahempi juttu kuin yhden ottelun tuoksinassa huudeltu aivopieru.

  Mielestäni suoraselkäinen päätös EU:lta. Toki toivotaan, että Summanen pitää sen Raivon vähän paremmin ensi kaudella piilossa...
   
 7. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkaanpa, että Summasen mielessä asia on voinut mennä seuraavasti: Rami on loukkaantunut aiemmista käskytys-syytöksistä ja pitää niitä täysin perättöminä (relevanttia ei ole nyt se, että onko todellisuudessa käskyttänyt vai ei). Tästä Ramin mielestä "täysin perättömästä ja loukkaavasta syytöksestä" hän on saanut hyvän keppihevosen/motiivin perättömien ja absurdien juttujen huuteluun. Nyt sitten heitti itse jotain omasta mielestään yhtä päätöntä/vielä paljon älyttömämpää toiseen suuntaan teemalla "huudellaan sitten perättömyyksiä oikein kunnolla".

  Täysin asiatonta ja edesvastuutonta, se on sanomattakin selvä asia. Mutta jos nyt yhtään yrittää miettiä, että mikä tossa voisi olla takana ja mikä on saanut Ramin heittämään jotain tommosta, niin tossa voisi olla yksi selitys.
   
 8. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Tekoa mitenkään puolustamatta kysyn, onko tämä pahempi teko kuin esim. tahallinen päähän taklaaminen, josta voi aiheutua aivovamma, halvaantuminen tai jopa kuolema. Mietin vaan tätä someraivoa.
   
 9. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Luojan kiitos Raivo ei ole vielä somessa.
   
 10. Lainaus:
  Ihan selkeä linjahan tässä on, toisesta oli oletettavasti hyötyä organisaatiolle ja toisesta ei.

  Mitkään vuodet ei näköjään hio Summasen särmiä, sitten kun flippaa niin sitten flippaa.
   
 11. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tiettyjä asioita ei tuomita saadun hyödyn tai loukkaantumisen, fyysisen tai henkisen, takia. Tiputtamalla hanskat saat kympin, vaikka et olisi edes lyöntietäisyydellä. Runkkuliikkeistä on tullut kakkua, vaikka yksikään pelaaja ei ole vammautunut niiden seurauksena. Sylkäisy tuo järjestään isomman palan kakkua, vaikka kiekkokaukalossa ei nopeasti muisteltuna ole tartuntatauteja saatu.

  Yleisön reaktiot taas eivät mene yksi yhteen tekojen vaarallisuuden, härskiyden tai vastaavien kanssa, vaan kokonaisuus ratkaisee. Raimo Summanen ei ole mikään nobody, vaan koko kiekkokansan tuntema valmentaja. Valmentaja, joka on menestynyt poikkeuksellisen hyvin, mutta ollut myös osallisena monessa vähemmän mairittelevassa tapahtumasarjassa. Pedofiilihuutelut taas ovat syytöksenä erittäin kovia ja poikkeuksellisia, joten mun yhtälössä tuo on varsin selvä juttu: suurempi ihme olisi, jos tuosta ei sanottaisi mitään ja homma kuitattaisiin normaalina toimintana.

  Ei siinä, mun mielestä tuosta voi sen pari peliä toimitsijakieltoa iskeä. Tuollainen huutelu ei kuulu tuohon ympäristöön, ja huutelua ei voi hyväksyä missään olosuhteessa. Toisaalta taas tuossa kontekstissa ymmärrän huutelun sisänsä, ja varmasti Summasen asemassa olisin itsekin hiiltynyt. Samoin kyse ei ollut varsinaisesti uhkailusta, vaan yksinkertaisesti loukkaamisesta. Mielestäni olisi vääryys olla tuomitsematta toimitsijakieltoa, mutta kokonaisuus huomioiden ei pitäisi tuomita tiukimman kaavan kautta.
   
 12. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Ihan samalla tavalla päättömistä julkisista syyttelyistä voi kohteelle aiheutua pitkäaikaista vahinkoa, kuin epäpuhtaista taklauksistakin. Pelitilanteessa ne päähän kohdistuneet taklaukset ovat useammin vahinkoja kuin tahallisia. Pedofiiliksi ketään ei voi epähuomiossa syyttää, vaan kyseessä on täysin yli vedetty ja tahallinen henkilökohtainen hyökkäys. Voi olla, että Hermeksen koutsi pystyy asian käsittelemään olkiaan kohtauttelemalla, mutta se ei tarkoita että Raivon käytöstä voitaisiin missään yhteydessä hyväksyä.

  Aika munaton oli tuo Unitedin tiedotekin. Jäi jotenkin tosi vähättelevä sävy, kun mukaan nostettiin niin vahvasti vanhoja tapahtumia ja vastapuolen roolia tapahtumissa. Ei niillä ole mitään merkitystä, sillä mitään sellaista ei ole tapahtunut, joka oikeuttaisi syytökset.

  Henkilökohtaisesti toivon, että Ramin pudotuspelikevät oli tässä ja ettei hänelle ainakaan valmennusduunia Suomesta löytyisi enää jatkossa. Molempien toiveiden suhteen olen valmistautunut pettymään.
   
 13. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Ihan hyvä tiedote. Munaa kannattaa hakea muualta kuin virallisista tiedotteista. Siinä yksiselitteisesti tuomittiin Summasen käytös. Hyvä niin. Ja totta kai sillä on merkitystä miksi joku flippaa tuolla tavalla. Jos tuollaisen herjan heittää ilman provokaatiota, se on puhdasta ilkeyttä. Jos sellaisen tekee tunnekuohun ja pidempään jatkuneen sanaharkan päätteeksi, se on ylilyönti ja huonoa harkintakykyä. Sen voi paremmin ymmärtää virheeksi. Ja uskon somekansaa kiinnostaneen miksi Summasella pimeni, siksi se oli hyvä olla tiedotteessa.
   
 14. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vaikka itse sanonkin, niin taisi olla aika osuva arvio.

  Kymmenen minuuttia sitten julkaistussa haastattelussa Summanen kertoo nimittäin näin:

  "Olen kipuillut näistä perättömistä käskytyssyytöksistä. Koska asiaa ei tutkittu, päätin testata, miten pitkälle valmentajat voivat toistensa syyttelyssään mennä. Mutta missään nimessä en olisi saanut syyttää ketään pedofiiliksi, se oli liian raju syytös. Pyydän asiaa anteeksi Karhulalta. Itse asiassa olin ajatellut kätellä hänet viimeisen pelin jälkeen ja käydä asiat siinä vaiheessa halki, mutta nyt keskiviikkona tunne kuitenkin vei liikaa, hän jatkoi."

  Raimo Summanen avautuu pedofiilihuutelunsa taustoista - Jääkiekko - Ilta-Sanomat
   
 15. JP900 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Hienosti Summanen vieritti syyn toisen niskaan, kummasti näitä kohuja sattuu vaan aina samalle miehelle. On sen verran vahva persoona kuitenkin, että tuskin on helppo potkia pihalle miestä.
   
 16. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Mä puhuin tahallisesta "teloitusajosta". Kyllä olet niitä liigassakin nähnyt. Jos ajat kyynärpää edellä tai muuten pumppaat kauhealla vauhdilla päähän, niin puhutaan tahallisesta vahingoittamisesta. Mun on vähän vaikea nähdä se lievempänä kuin Raivo Summasen solvaus. Tuntuu että tässä keskustelussa ei jeesuskaan pysy ristillä. Harvemmin olen nähnyt että pelaajalle vaaditaan somessa yhtä kiihkeästi potkuja tuollaisesta.
   
 17. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Summaselle kahdeksan matsia + 4000€ sakot seuralle.
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Minusta tuo on hyvä päätös huomioiden Summasen puheiden törkeys.
   
 19. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Miksi sanallisten ja fyysisten hyökkäysten keskinäistä suhdetta pitää edes arvioida? Se on paitsi todella vaikeaa, myös aika hedelmätöntä. Jos mielestäsi tästä tapauksesta ei olisi tarvinnut nousta nyt nähdyn kaltaista haloota niin fine, muttei tähän tarvitse mitään teoreettisia taklausverrokkeja tuoda. Molemmat vakavia juttuja, molemmat tuomittavia tekoja, mutteivät suoraan vertaudu keskenään.

  Kahdeksan matsia on hyvä tuomio ja perustelut asiallisia.
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Onpas kokeilunhaluista väkeä Salonoja palkannut monialaseuraansa, siellähän myös twittersankari Valavuori halusi ainoastaan suorittaa psykologisen kokeen siitä miten hänen homoläppänsä otettaisiin vastaan suuren yleisön toimesta...

  Tuosta tempun vakavuudesta vs. (tahalliset? Ei näitä onneksi paljoa ole) vahingoittamiset kaukalossa, niin tuskin kukaan ulkopuolinen lähtisi pelin jälkeen miettimään loukkaantuneen pelaajan tiimoilta että mikähän ihmisperse se lienee kun on ollut tarvetta paskaksi pistää kaukalossa. Viittaan siis heti eilen tuoreeltaan ilmestyneisiin kommentteihin joissa pohdittiin/puolusteltiin Summasta että eihän se Raimo olisi huudellut jos ei perää olisi. Uskoisin että Karhula vältti pedofiilin leiman ihan jutun julkisuuden ansiosta (viimeistään tässä vaiheessa kaikki toivottavasti tietävät että Ramilla taas hitsas hieman kiinni ja syytös oli perätön), mitenkähän jos tähän ei olisi JA:n puolelta tartuttu ja jossain vaiheessa olisi lähtenyt kiertämään tuo syytös ("olen kuullut että olet") "hallihuhuna"?
   
 21. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Ihan kivoja ja kannustavia kommentteja niin kilpailijoilta kuin entisiltä kilpakavereilta. Tavoitehan nyt on, että finaalisarjassa Raato taas on mukana menossa!

  Saikos Valavuori Mestikseltä/Koripalloliitolta mitään bänniä?
   
 22. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eihän Val€ksi Alavuorella ollut mitään tekemistä Mestiksen kanssa. Tosin koripalloliitto lätkäisi tälle kahden kuukauden toimintakiellon.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ihan ansaittu rangaistus, mutta tarkoittaa myös sitä, että Espoo pelaa ilman valmentajaa seuraavat 8 ottelua. Saa nähdä minkälaista säätöä nähdään.
   
 24. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Onko sillä mitään merkitystä? Kabinettipäätöksillähän liigaan noustaan.
   
 25. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Siis tuo kielto kai on voimassa kaksi tuntia ennen peliä ja 30 minuuttia pelin jälkeen. Paljon hyvää voi joukkueelle tehdä muuna aikana. Hallilla saa tehdä muistiinpanoja pelin aikana.