Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapo, 14.12.2015 klo 18.48.

 1. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Espoo vie kannun vielä. Mä luulen että Ramilla oli kierrokset niin kovilla että se on hänen itsensä ja joukkueen kaikkien kannalta paras että Rami huilii hetken. Vertaapa tilannetta vuoteen 2011 ja Omskiin, jossa Rami kilahti. Finaalissa taas ruorissa!
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Oleg Znarokilta voi kysyä neuvoja toimitsijakiellon varalle.
   
 3. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Vähän sellaiset fiilikset että Ramia ei tuon sanktion myötä enää EU:n penkin takana nähdä, Noutaja tulee välierissä SapKon tai TuTon muodossa ja ensi kaudella en usko hänen olevan enää organisaatiossa. Toivottavasti kunnon päävalmentaja on. Sellainen joka on samaan aikaan sekä henkisesti terve että osaa valmentaa. Ei luulis olevan ylivoimaisen vaikea löytää.
   
 4. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Tarkkaan tunnut seuraavan Mestiksen pudotuspelejä
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  No sen verran että tiedän keitä sieltä on jatkoon mennyt. Ja molemmat EU:n kotipelit olen käynyt kattomassa. Vantaa ei kait voi vastaan tulla ennen finaaleja?
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 08.45
 6. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Eikä TUTO, kun pelaa seuraavan sarjan juuri Vantaata vastaan. Täällä Savossa odotellaan jo...
   
 7. hoffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo...Blues...Espoo United
  Hienosti kausi jatkuu!
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Hieno sarja nuorelta joukkueelta. Ei ensimmäistäkään taka-askelta ja koko sarjassa vain yksi heikko erä (niistä mitä näin).

  Vähän hirvittää tuo tämän illan viimeinen erä. Hirvonen ei halunnut kiekollista hallintaa vaan passivoi joukkueen täysin ja antoi Hermekselle mahdollisuuden.
   
 9. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Samaa mieltä edellisen kanssa. Hyvä sarja ja muutenkin nuori joukkue kasvoi loppukaudella hienosti. Sapko saattaa olla liian kova pala purtavaksi, mutta mitään hävittävää ei ole. Omankin pojan kaveripiirissä on alkanut United elää ihan kivasti. Se on ollut myös mukava huomata.
   
 10. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Perkele, meni tunteisiin sitten Blegin playoffien...
  Sapko ei ole yhtä fyysinen "pappa-jengi" kuin Hermes joten hyvällä puolustamisella voidaan tylsyttää taito-etu mikä Sapkolla on
   
 11. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Tässähän tuli kuitenkin kivasti vapaapäiviä väliin, saavat nuoret miehet palautella ja hioa kuvioita. Hieno peli tänään, hivenen liikaa passivoitumista 3.erään, mutta siitä selvittiin kiitos Tirrosen ja Veistolan. Veistola nosti osakkeitaan mun silmissä tän sarjan aikana, todella uhrautuvaa pelaamista ja antoi taatusti joka pelissä kaikkensa. Blokkauksia tuli viimeiseen peliin ainakin puolenkymmentä, koko sarjassa varmaan kolmekymmentä. Hattua myös katsojille tänään, lopun kannustus ja fiilis+++. Siellähän saatiin koko katsomo mukaan.
  SaPKo saattaa olla liian kova, mutta sen aika näyttää. Jengi ainakin osoitti, ettei anna periksi vaikka olisi vaikeampaa.
   
 12. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Urheilullisesti varsin onnistuneelta näyttää Unitedin ensimmäinen toimintavuosi. Kaikki joukkueet kamppailevat sarjojensa kärkisijoista. Jääkiekkonaiset saivat jo mitalin.

  Myös oheiskohut Valavuori/Summanen on hoidettu asiallisesti.

  Eli isot pisteet Jussille tästä uudesta alusta. 'Jatkoon'.
   
 13. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Saako muuten Summanen pelikieltonsa aikana olla hallissa tai pukuhuoneessa - tai muussa kosketuksessa joukkueen tsemppaamiseen? Eli kuinka paljon joukkue on pelkästään Hirvosen tulikuuman karisman varassa?
   
 14. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Googlasin ja löysin tällaisen.
   
 15. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Eli fanseat auki ja whatsapp laulamaan, jos tätä nyt halutaan jotenkin kiertää. Voi vielä laittaa viestit vaikka Aron puhelimesta, niin sekaantumista on aika vaikea todistaa.
   
 16. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Summasen tapauksessa ei varmaan ole olennaista mitä se sanoo, vaan miten se sanoo.
   
 17. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Eikä näitäkään sääntökirjan mukaan katella. Kurkunleikkaajalla oli korvanapin kautta kokoajan yhteys vaihtopenkille, taisi jopa käydä erätauolla kopissa ja oli joukkueensa mukana juhlimassa maailmanmestaruutta. Kun mennään pääosin IIHFn sääntökirjalla ja IIHFn turnauksessa tuota sääntöä ei ole tarvinnut kunnioittaa niin sama se missä Summanen pelit seurailee ja onko yhteydessä penkin taakse kesken pelin, koska säännön rikkomisesta on ennakkotapaus, joten siitä seuraava rangaistus ei kestäisi juridista tarkastelua valittaessa.
   
 18. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Mitähän tuolle alivoimalle voisi tehdä? Tietenkin voisi toivoa etteivät tuomarit sitä yksipuolisesti viheltäisi, mutta miten hemmetissä voi aina soida omissa?
   
 19. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kyllä tuosta pitää SaPKolle nostaa hattua. Koko kauden on United pelannut tuota karmivaa pientä jähmeää neliötä. On kyllä ihmeesti toiminut useampia vastustajia vastaan. SaPKoa vastaan ei riitä, joten on yritetty saada alivoimaan hiukan enemmän liikettä. Eihän se hetkessä onnistu. Päinvastoin, muutoksen yrittäminen on ehkä tehnyt alivoimasta vielä huonommin toimivan.
   
 20. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Mun mielestä se ei toiminut Hermestäkääm vastaan, runkosarjaa en niin paljon seurannut että osaisin sanoa.
   
 21. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Kyllähän tästä kaudesta jää mieleen lähinnä valmennuksen merkitys pelissä nimeltä jääkiekko.
  Luulisi että kun ammattimiehet katsoo videoita ja yv ja av harjoitellaan kuntoon niillä miehillä jotka sen osaa parhaiten niin ei voi olla tän näköistä enää loppukaudesta. Nyt samat äijät pelaa yv:t ja av:t.

  Mutta Kiitokset kuitenkin että saatiin nauttia kilpakiekosta Espoossa. Se tässä kuitenkin pääasia on kun ajatellaan isoa kuvaa.
   
 22. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Toinen asia on sitten se, että henkilökohtaisella tasolla nuoret pelaajat ovat menneet huimasti eteenpäin. Nyt jos malttoivat harkitusti koota ensi kauden joukkueen täsmälisäyksillä, sisältäen oikean valmentajan, niin hyvä tulee.
   
 23. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  No niin. Ensimmäinen kausi teillä taas takana Mestistä (muistan hyvin vieläkin lämpimällä sydemmellä Kiekko-Espoon, joka 1-divisioonassa pelasi aikoinaan) vuosikymmeniin ja kiva olisi kuulla kokemuksia sarjasta? Oliko aivan järkyttävää seurata Mestistä, Liigan jälkeen? Antaako erillaisen kuvan Mestiksestä, kun oma joukkue pelaa siellä?
   
 24. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Ihan ok kausi oli kokonaisuutena nousujohteisen loppukauden myötä. Espoossa ottelutapahtuma ja oheistoiminta kauden kuluessa kehittyi hyvin. Harmillista on se, että suurempaa yleisöä ei Mestis tunnu kiinnostavan kun 1700 yleisö huippu playoffeissa jää noin tuhat katsojaa liigaottelun pienimmistä katsojamääristä. Eli tunnelma on hieman laimeampi, mikä luonee vaikeuksia kasvattaa kiekkobuumia. Sapkoa vastaan katsojamäärä jostain syystä taas romahti. Viimeisessä pelissä katsomosta varmaan 1/3 oli Sapko kannattajia.

  Mestiksessä peli on ihan ok tasoa, tuomarit on tosin melko harrastelijoita mikä ei haittaisi ellei lähis kaikkia pelejä vihellä samat herrat. Maalivahdit mestis seuroissa ovat suhteessa kenttäpelaajia parempia ainakin tuntui siltä monesti. Ihan mielellään kävi hallilla, mutta tuli kyllä joukkueen kyntäessä jäätyä kotiinkin monesti, vaikka kausikortti löytyi.

  Tuntuu siltä, että vaikka tätä kuinka rakentaisi paremmaksi tätä toimintaa tulee noin 2000 yleisömäärä olevan kattona Espoossa mestistä pelattaessa nykyisellä markkinointimäärällä ja senkin ylittäminen vaatii varmaan finaalipaikkaa. Se onkin sitten iso kysymys, että kannattaako markkinoinnin lisääminen vai maksaako se enemmän kuin antaa Mestis tasolla pelaavalle joukkueelle.
   
 25. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  En allekirjoita kritiikkiä tuomareista, eivät mielestäni eronneet millään lailla liigan piipareista näkemissäni otteluissa. Eli ihan hyviä suurimmaksi osaksi.

  Itse peli oli selvästi heikompaa, suurimmat erot tosin olivat yksilötaidoissa. Syöttöjen vastaanotto ja laukaukset ovat ihan eri tasolla kuin liigassa ja pelin fyysisyys lähes olematonta keskivertoliigapeliin verrattuna. Maalivahdit ovat mielestäni erittäin selvästi huonompia kuin liigaveskarit.

  Mutta tästä huolimatta ihan positiivinen tuntuma Mestiksestä. Jos sarjat olisivat aidosti auki kuten pitäisi, olisi Mestiskin aika nopeasti parempitasoinen kiekkosarja.