Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapo, 14.12.2015 klo 18.48.

 1. Kapo Jäsen

  Lainaus:
  Paskat. Voi olla että mennään aika snadilla budjetilla mutta siitä lähdetään että homma jatkuu.

  Sopimustilanne tällä hetkellä ensi kautta silmälläpitäen on seuraavanlainen:

  Veskarit:
  -
  -

  Pakisto:
  Kuukka
  J.Vainio
  Kaijomaa
  Vaakanainen
  Kukkonen
  V.Vainio
  Westermarck(optio)

  Hyökkäys:
  Suomela
  Saari
  Poukkula
  Rooba(optio)

  Vaskariosastolla Kähkönen olisi tietysti paras vaihtoehto, voidaan tarjota varma ykkösveskan paikka. Muussa tapauksessa on lähdettävä katsomaan liigan kakkosveskoja tai mestisveskareita. Suomessa liigatason maalivahteja kyllä riittää, pitää vain onnistua hankinnassa.

  Pakisto on tilanteen huomioonottaen erinomaisessa kunnossa, sillä oletuksella että Kuukka ja Vainio tervehtyvät odotetusti. Pidän kuitenkin todennäköisenä joko Kuukan tai Kaijomaan menetystä palkan takia. Jere Seppälän yrittäisin saada jatkamaan jolloin pakisto olisi kasassa.

  Hyökkäys onkin sitten todella pulmallinen. Maalintekovoimaa ei ole yhtään ja varaa varmoihin hankintoihin ei oikein ole. Jatkot yrittäisi saada aikaan herroille Sailio, Tiivola, Pitkänen, Kangasniemi. Lisäksi a-junnuista Niemelä.

  Barcelonan haaveilemista Bambi tullee heikosta kaudesta huolimatta olemaan liian kallis mutta Kähy ja Cami saattaisivat olla mahdollisuuksien rajoissa. Nico Frimanin sopimus KiVan kanssa päättyy tähän kauteen ja jos otteet jatkuvat pirteinä niin tarjousta kehiin. Varmaan maalipyssyyn ei siis ole varaa, Aholan paikka antaa työnäyte scoutata joku yliopistopeluri ykkösketjuun.

  Kokoonpano olisi seuraavanlainen:
  Hankinta-Suomela-Kangasniemi
  Kähkönen-Tiivola-Friman
  Sailio-Miettinen-Pitkänen
  Poukkula-Niemelä-Saari
  Rooba

  Kuukka-Vainio
  Vaakanainen-Kukkonen
  Seppälä-Vainio
  Westermarck

  Kähkönen
  Hankinta
   
 2. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Ihan jees spekulointia, mutta en pysty ottamaan mitään kantaa ennen kuin tuo United on poissa otsikosta.
   
 3. SalskeaKane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KUOLEMA
  Sama juttu, United helvettiin ja äkkiä. Miten se menikään? Ei maalata piruja seinille?

  Meinasi jo slaagi tulla kun Blues-foorumin aukaisin ja näin otsikon. Luulin jo, että jotain on tapahtunut.
   
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ja iso ei englanninkielisille nimille ylipäänsä. Eiköhän sen spedeilyn aika jäänyt ysärille.
   
 5. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Eli sekä Blues että United pois.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Mun puolesta joo. Kiekko-Espoo olisi kunniakas paluu juurille.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Noh jos homma jatkuu niin sitten on tapahtunut seuravaa:

  a) IHME! Rautio ja kumppanit on saanu pidettyä seuran hengissä. Tosin Aholalla on todella vaikea koota jengiä kasaan kun ei ole rahaa ja kukaan ei halua tulla Bluesiin kun luottamus omistajaportaseen/seuran talouteen on menny. Bluesin jengi on sitten yhdistelmä junnuja ja kavereita jotka ei muualle päässy. Siinä on sitten Lehterällä (ja Hirvosella?) urakkaa saada jengistä yhtä paljon irti kuin Aholla.

  b) Salonoja is back! Tällöin Bluesilla saattaa olla jopa ihan liigakelpoinen pelaajabudjetti. Tosin jos Salonoja palaa kehiin niin mielenkiintoista nähdä kuka kasaa jengiä kun Ahola saa varmaan sitten poistua kuvioista. Ja lähteekö Salonoja maltillisesti rakentamaan Bluesia vai hakeeko pikavoittoa satsaamalla comebäck kauteensa luottaen siihen että Metro kuskaa sakkia areenalle entistä enemmän.

  c) Blues-fanien rukouksiin on vastattu! Ja jostain löytyy uudet täysin uudet omistajat. Tää vaihtoehto ois ainakin itselle mieleen. Toisaalta mistäs sitä tietää vaikka ois ojasta allikkoon jälleen kerran.

  Jos noista vaihtoehdoista b) taikka c) toteutuis niin siitä ois kyllä hyvä olla jo tieto tammikuussa kun joukkueita rakennetaan kuliseissa. Mutta jos se on toi vaihtoehto a) niin sitten ei varmaan ole kiirettä kun tossa vaihtoehdossa Blues kerää ne siirtomarkkoinoiden jämät elokuussa.
   
 8. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Todellakin. Vauhtia jostain vaikka Mestiksestä kokonaan uudella organisaatiolla ja ilmeellä. Tekemisen meininkiä.

  Paikallisderby: Kiekko-Espoo vs Kiekko-Vantaa.
   
 9. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Ja sinne menis taas kymmeniä ikäluokkia (Blues)faneja hukkaan. Toki, jos nimiä mietitään niin Blues ja Kiekko-Espoo ainoat vaihtoehdot joita voidaan edes harkita.

  Kokonaan uusi organisaatio tarkoittaisi myös junioripuolen tason romahdusta.
   
 10. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Äkkiäkös uusi organisaatio ottaisi junnut alleen. En nyt sinänsä hirveän realistisena pidä tota KEspoon paluuta, mutta jos kävisi niin, että Blegi kaatuisi ja nimi halutaan vaihtaa, niin olishan toi aika hienoa. Jälleen pieneksi nimeä myöten.
   
 11. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Unohtakaa jo se kivi kova Kiekko-Espoo. Eiköhän mennä nyt sillä että homma jatkuu oli sitten omistajana/omistajina kuka/ketkä vaan niin tuo nimi asia on nyt vain haudattava. Kaikista halvin, helpoin ja vähiten seuralle hallaa tekevä ratkaisu on pysyä Bluessina, onhan meillä jo pidempi historia tällä nimellä. Nuorissa on tulevaisuus ja nykyisistä on saatava mahdollisimman moni jatkamaan ensi kaudella, muutama paluu muuttaja olisi kova sano esim. Cami, Kähy, Lajunen, Sallinen, Koskinen........no leikki sikseen Camille peukku jo pelkästään pelinulkopuolisesta arvosta, Kähyn paluu isähahmoksi ja Bambi...... no Bambi on Bambi mutta taitaa olla liian kallis.
   
 12. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Yrityssaneeraushakemuksen mukaan Bluesin ensi ja seuraavan kauden pelaajabudjetti olisi 1,1 miljoonaa euroa. Tälle kaudelle lähdettiin puoli miljoonaa suuremmalla budjetilla joka oli liigan toiseksi pienin, niukasti KooKoon vastaavaa suurempi.
   
 13. Laareppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blegi, Sharks
  Lainaus:
  Kuulostaa suoralta pudotuspelipaikalta. Nuoret koirat päästetään irti.
   
 14. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Pirun itsekästä ajattelua tuo Kiekko-Espoo haikailu. Joukkue on kuitenkin ollut Blues jo yli 17 vuotta, pidempään kuin se oli Kiekko-Espoo. Tuohon 17 vuoteen mahtuu paljon nuoria faneja, jotka ovat tunteneet sen vain sillä nimellä, ja vanhempiakin faneja, jotka ovat siihen jo tottuneet. Nuorissa faneissa on kuitenkin se tulevaisuus, ei niissä vanhoissa Matinkylän Lato-aikoja kaipailevassa sakissa. Myönnän, että itsekin muistelen noita aikoja lämmöllä, mutta suureksi osaksi sen takia, kun olin itsekin 20 vuotta nuorempi ja elämä oli kaikin puolin virikkeellisempää. Ne ajat eivät tule takaisin senkään takia, koska noita aikoja alleviivasi se tuore nousuhuuma ja menestymisen nälkä. Sellaista ei ole enää luvassa. Ei vaikka me katkottaisiin Bluesin jalat ja pakotettaisiin se takaisin pieneksi, jotta meillä olisi taas se rakas pikku joukkue sylissä. (Munchausenin oireyhtymä)
  Lainaus:
  Myös Kähy on selkeästi liian kallis jos homma etenee nykyomistajien budjettisuunnitelman mukaan. Ei yksi floppikausi hintaa pudota niin paljoa. Kähy taisi kuitenkin tienata Kärppä-vuotena enemmän kuin yksikään Bluesin pelaaja (ainakin suunnilleen). Myös pelkään pahoin, että veska Kähkösen hintalappu nousee kauden jälkeen huomattavasti.
   
 15. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Joo, kyllähän tuo millin joukkue tullee koostumaan junnuista, muiden ylijäämistä + mestispelaajista. Junnuistakin huomioitava se, etteivät useimmat pelaajat ala miniliksalla tekemään pidempiä kuin yhden vuoden soppareita koska haluavat tietysti realisoida mahdolliset onnistumisensa seuraavan kauden palkkapyynnöissä.
   
 16. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Näinhän se on. Tämän takia olen myös sitä mieltä että kannattaisi kysellä jatkohalukkuutta jokaiselta joka nykyjoukkueessa pelaa.

  Tässä tilanteessa, jossa joukkueen keski-ikä ja keskikoko on romahtanut, tarvitaan etenkin kokemusta ja kiloja. Eli vaikka esim Makkonen on tuskastuttavan tehoton ja kankea kaveri niin kyseessä on myös kokenut ja vakaa liigapelaaja - sen parempia ei muualta ole luvassa. Kuukka, Kaijomaa ja Sailio olisi myös pidettävä jos mitenkään mahdollista.
   
 17. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Jep varmasti juuri näin. Lisätään tähän listaan myös se, että ensi kaudella olisi järkevää ottaa Jokereista pelaajia lainaan Bluesiin. Win-win-tilanne molemmille. Jos Blues löytää nykyiseen hyvää junnupainotteiseen runkoon muiden liigajoukkueiden ylijäämistä potentiaalisia pelaajia, jotka Bluesissa isommassa roolissa breikkaisivat, voisi jopa reilulla miltsillä saada kasaan ihan Liigatasoisen (nykymittapuulla) jengin.

  Itse lähtisin kasaamaan näillä reunaehdoilla jotain tämän suuntaista jengiä (tosin tässä ei ole huomioitu Jokerit-yhteistyötä):

  Toni Kähkönen (C) - Peter Tiivola - Iikka Kangasniemi
  Juuso Rajala - Antti Suomela - Eetu-Ville Arkiomaa
  Jari Sailio (A) - Jan-Mikael Juutilainen - Ilmari Pitkänen
  Markus Poukkula - Joonas Niemelä - Nico Friman

  Mikko Kuukka (A) - Saku Salmela
  Miihkali Teppo
  - Juuso Vainio
  Jere Seppälä - Veeti Vainio
  Viktor Westermarck - Urho Vaakanainen

  Kähkönen/Laina NHL-organisaatiosta/Sami Rajaniemi
  Mestishaku
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2015 klo 11.30
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Oishan se varmaan järkevää, mutta tuskinpa liigan ja Jokerien välit on yhtään lämmeneet joten kai Jokerien sopparin alaiset junnut saa edelleen hakea vauhtia Mestiksestä vaikka taidot liigaan riittäis.

  Lainaus:
  Tosta nyt jäi muutama pelaaja veke jolla joko on soppari tai optio ensi kaudesta veke. Voihan se olla että Kukkonen ja Kaijomaa vaihtaa maisemaa mutta kyllä mä ainakin Rooban option käyttäisin.

  No kun täällä spekuloidaan ensi kauden joukkueella niin pistetään omat näkemykset. Oletan että ensi kauden Bluesi (jos sellaista on) koostuu omista junnuista, pelaajista jotka ei muualle pääse ja pelaajista jotka nyt ehdottomasti haluaa asua pk-seudulla.

  Toni Kähkönen - Jussi Makkonen - Mikko Lehtonen
  Roobert Rooba - Peter Tiivola - Iikka Kangasniemi
  Markus Poukkula - Cami Miettinen - Nico Friman/Eetu-Ville Arkiomaa
  Jari Sailio
  - Antti Suomela - Ilmari Pitkänen
  Timi Lahtinen
  - Joonas Niemelä - Micke Saari
  + Kasper Björkqvist

  Mikko Kuukka - Kalle Kaijomaa/Niklas Tikkinen
  Mikko Kukkonen - Juuso Vainio
  Urho Vaakanainen - Veeti Vainio
  Jere Seppälä - Viktor Westermarck

  Kaapo Kähkönen/Christopher Gibson
  Bernd Brückler/Juuso Riksman
  Samuel Jukuri/Denis Golda


  - Jatkoa tarjoisin siis Tiivolalle, Saliolle, Makoselle, Pitkäselle ja Roban option käyttäisin. Voihan se olla että noi pelaajat on niin kypsyneitä Bluesin toimintaan että lähtevät heti muualle kun tilaisuus siihen aukeaa.

  - Maailmalta kotiuttaisin Kähkösen, Lehtosen ja Miettisen. Toisivat samalla pientä buustia markkinointiin. Toki, on tiedossa että pieni ihme olisi jos Miettinen Bluesiin tulisi. Lehtonen on kai pelaamassa niin vaatimatonta kautta Ruotsissa että voihan se olla että keväällä on jopa realismia saada Bambi takaisin.

  - Jos Kähy menee rapakon taaksen niin Blues-junnu Christopher Gibsonin voisi roudata sieltä toiselta puolelta maalille jos sille ei AHL pelit maistu. Tosin näyttäs että skabaa tällä hetkellä Islandersin kolmosveskan paikasta, mutta soppari loppuu tähän kauteen. Tai sitten rakentaa tandemia pk-seudulla asusteleva veteraani ex-blues ja nuori lupaava veska mestiksestä joka haluaa Näckelin kouluun.

  - Jos Kaijomaa (tai Kukkonen) haluaisi esim. seurata Ahoa Ässiin niin päästäisin kaverin menemään ja kilauttaisin Niklas Tikkisen agentille saman tien. Jos Aho haluaa ottaa Poukkulan mukaansa niin en pistä vastaan. Varmasti Poken rooli tulisi olemaan Ässisä suurempi kuin Lehterän Bluesissa ja ihan hyvin sen kolmosketjun laiturin paikan voi antaa jollekin Blues-junnulle.

  Mutta jos nykyiset omistajat jatkaa Bluesin peräsimessä niin veikkaan että on todella vaikea saada pelaajia Espooseen. Joten tällä hetkellä omasta mielestä joku Sailion jatko on suunnileen yhtä todenäköistä kuin Kähkösen, Miettisen, Lehtosen ja Brücklerin paluu. Jotain pitää isoa pitää tapahtua tammikuussa jotta saataisiin uskottavuutta Bluesin toimintaan ja pelaajat uskaltais tulla tänne.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2015 klo 18.34
 19. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Sopimustilanne tällä hetkellä:
  Puolustajat:

  Ensi kaudesta sopimus:
  Kaijomaa
  Kukkonen
  Kuukka
  Vaakanainen
  J. Vainio

  Sen lisäksi optiot:
  V. Vainio
  Westermarck

  Sopimukset loppuu:
  Rantakari
  Seppälä

  Eli jos Seppälälle sorvattaisiin jatko ja optiot käytetään, niin se olisi siinä ja meillä olisi silti kilpailukykyinen joukkue puolustuksen osalta. Laitan hahmotelman spoileriin, kun siitä on helpompi luoda kokonaiskuva:
  Kaijomaa - Vaakanainen
  Kukkonen - J. Vainio
  Kuukka - V. Vainio
  Westermarck - Seppälä
  Käytännössähän tilanne on siis se, että kiekolliseksi pakiksi oletetaan näitä nuoria, jotka nyt laitoin kussakin parissa oikealle puolelle. Vastaavasti Kaijomaa, Kukkonen ja Kuukka on jokainen 20 minuutin peruspakkeja, joista tiedetään mitä saadaan, mutta mitään kiekollisia ihmetekoja on turha odottaa. Paljon olisi kyse siitä, miten nuoret kehittyy, mutta Vaakanaista on pidetty yhtenä Suomen lupaavimmista puolustajista, niin kyllä kehitystä kehtaakin odottaa.

  Hyökkäyksen osaltahan sopimustilanne on täysin erilainen
  Ensi kaudesta sopimus:
  Poukkula
  Suomela
  Saari

  Optiot:
  Kangasniemi
  Lahtinen
  Rooba

  Sopimus loppuu:
  Arkiomaa
  Friman
  Mahbod
  Makkonen
  Moisio
  Niemelä
  Pitkänen
  Puhakka
  Sailio
  Tiivola

  Jokainen optio luonnollisesti käytettäisiin ja sen lisäksi mielellään jatkosopimukset: Tiivola, Sailio, Pitkänen ja Niemelä. Mahdollisesti myös Puhakka sekä Makkonen, eli tämän jälkeen sopimus loppuisi seuraavilla pelaajilla nykyiseen tilanteeseen verrattuna:
  Arkiomaa
  Friman
  Mahbod
  (Makkonen)
  Moisio
  (Puhakka)

  Tästä jos luodaan valmiit ketjut niin ne menisi jotenkin näin:
  X - X - X
  Kangasniemi - Tiivola - Poukkula
  Sailio - Suomela - Pitkänen
  Rooba - Niemelä - Lahtinen
  Saari, (Puhakka)
  Eli ykköskenttä puuttuisi kokonaan, mutta sitten käydään läpi ne meiltä lähteneet pelaajat, jotka tunnetusti (vitsi) palaavat aina innoissaan Espooseen. Ihan oikeasti vaikka siellä markkinoinnissa olisi mimmosta tunaria, niin jos tänne Kähkösiä, Lehtosia ja kumppaneita saataisiin tässä tilanteessa, niin ei pitäs olla mitään ongelmaa myydä kyseisiä pelaajia joillekin firmoille, koska siinä puhutaan semmosista nimistä jotka Espoossa tunnetaan. Tässä tilanteessa ois helvetin tärkeetä, että noi X kohdat tuolta saatais täytettyä semmosilla nimillä jotka myy, eli käytännössä pelaajilla,jotka tunnetaan Espoossa (omat kasvatit/starat).
   
 20. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä miksi puhut junnuista, mutta ihan ketä tahansa Jokereiden pelaajia. Onhan heitä lainailtu viime kausina Liigajoukkueisiin, kuten Niko Peltola Sportiin ja Saku Salminen Kerhoon. Joku tällainen tapaus voisi olla otettavissa myös Bluesiin ensi kaudeksi.

  Lainaus:
  Kyllä, jätin muutaman pelaajan veks ihan tarkoituksella. Olisihan se hienoa, että Blues saisi pidetty Kukkosen, saati sitten Kaijomaan. Jotenkin en vaan usko, että ainakaan molemmat nähdään Bluesissa ensi kaudella.

  Itse en ymmärrä, miksi Rooban optio pitäisi käyttää. Tällä kaudella pienessä roolissa, mutta siltikin vain 0+0 ja -7. Mun mielestä Rooban kannattaisi lähteä hakemaan nyt isompaa roolia sarjaporrasta alaspäin eikä Bluesillakaan ole mitään tarvetta käyttää hyvin niukoista resursseista pientäkään siivua Roobaan. Mielummin joku potentiaalinen junnu tuomaan leveyttä materiaaliin ja uutta kaveria sisäänajoon.
   
 21. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Eihän noita tällä kaudella ole enää nähty. Syynähän on se että SM-liiga ei halua että mikään jengi olisi Jokerien farmijengi. Peltola ja Salminen saivat aikoinaan luvan pelata sillä ehdolla että olisivat koko kauden noissa jegeissä. Mutta kun Jokerit kutsuikin Karalahden lähdön jälkeen Peltolan takaisin Sportista, niin se katsoottiin liigan taholta sanojen syömiseksi ja ennestään huonot välit huononi lisää.

  Kyllähän se kertoo ihan kaiken liigan ja Jokerien tulehtuneista väleistä että Jokerit ja liiga jengit ei pelannut ennen kauden alkua edes harkkamatseja keskenään. Linkki IS:n uutiseen aiheesta. Koska en ole nähnyt mitään lämpenemisen merkkejä, niin en usko että ensi kaudellakaan nähdään Jokerien soppari-pelaajia liigassa.

  Lainaus:
  Siksi puhuin Jokeri-junnuista kun Metikseen on pistetty juuri ne nuoret lupaukset jotka ei vielä KHL:lässä pärjää. Kokeneemmat ukot sitten joko istuu katsomossa tai sitten ne lainataan ulkomaalaiseen seuraan (esim. Olimb Sveitsiin ja viime kaudella Sillanpää Ruotsiin).

  Lainaus:
  Uusi valkku, uusi alku. Aho ei ole oikein koskaan luottanut Roobaan ja onhan toi Rooba ollut muutaman kerran tälläkin kaudella poppariosastolla/koirankopissa. Tietenkin jos Lehterä ei näe Rooballa mitään käyttöä niin sitten Rooban kannattaa vaihtaa maisemaa. Mutta kolmos- ja nelosketjuun tarvitaan ukkoja ja siihen rooliin Rooba on ihan ok. Varsinkin jos tosta esim. Sailio ja Pitkänen vaihtais maisemaa. Kuitenkin ensi kauden joukkuetta ei taideta kasata "ketäs me otettas" mentaliteetilla vaan ennemin "ketä tänne suostuu tulemaan" näkökulmasta. Rooba nyt saataa Blues-junnua ehkä omata jonkinlaista tunnesidettä seuraan, joten ehkä jopa suostuu jäämään Espooseen.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2015 klo 21.54
 22. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Jep, todennäköisesti se on näin, että ensi kaudellakaan ei nähdä Jokerien pelaajia Liigassa. Tai sitten alkaa liennytys Liigaseurojen ja Jokereiden välillä. Bluesin tilanteessa voitaisiin hyvinkin ymmärtää jos se ottaisi Jokereista vaikka pelaajan tai pari lainaan kauden mittaan.

  Lainaus:
  Itse asiassa tähän mennessä parhaan kautensa Rooba pelasi viime kaudella Ahon alaisuudessa. Yhteensä Rooba on pelannut vajaat 110 ottelua liigaa, joissa on syntynyt yhteensä 12 pistettä ja teholukema on -17. Ei ole kulkenut erityisen hyvin niin Marjamäen kuin Ahonkaan aikana. Aika helkkarin hyvin täytyy Rooban pelata kiekotonta peliä ja olla av:lla mainio lisä, jotta hänet kannattaisi pitää. Laittaisin kiertoon ja ottaisin uuden sisäänajettavaa junnuista tai Mestiksestä.
   
 23. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  No ei sieltä vilttiketjusta tai 6 minsan peliajalla yleensä paljon pisteitä nakuteta. Viime kaudella Rooba kuitenkin teki uuden pistenekan 5+3 ja se syntyi aika onettomalla peliajalla. Mutta kun kerta tilastoista puhutaan niin Rooba nakutti siis viime kaudella saman verran maaleja kuin Poukkula. Rooban suorituksen arvoa nostaa se että oli aina nelosessa kun taas Poukkula sai välillä pelata Perrin vierellä.

  Lainaus:
  Rooba pelasi Marjamäen alaisuudessa yhteensä 3 ottelua 2011-13 välisenä aikana. Väitätkö oikeasti että pystyt sanomaan kolmen matsin perusteella miten 18-20 vuotiaalla Rooballa kulki pelit aikoinaan Marjamäen alaisuudessa.

  Aho ei aikanaan nähnyt mitään käyttöä Matti Järviselle taikka Ryan O'Connorille, ja ihan hyvä tehoja ne on tällä kaudella nakuttanut liigassa. Koska näen Roobassa potentiaalia ja niin siksi haluisin nähdä miten poika pärjää Lehterän alaisuudessa ennekuin Rooba listään siihen Blues-junnujen listaan jotka breikkas jossain muualla. Kyllä Rooba on mennyt koko ajan eteenpäin vaikka tahti on ollut aika hidasta. Tällä kaudella Rooba on pelannut välillä jopa pakkia ja oli siinä roolissa ylättävän hyvä. Ja jos Rooba pelasi ihan pikkasen fyysisemmin niin tuskin yksikään blues-fani ois sitä pois potkimassa.
   
 24. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tällä kaudella Rooballe on tullut keskimäärin reilu yhdeksän minsaa peliaikaa ja viime kaudella reilu 10 minuuttia. Ei noilla peliajoilla voi odottaa kovinkaan paljoa, mutta tälläkin kaudella sentään jotain muuta kuin 0+0. No kenties te enemmän Bluesin pelejä nähneet olette todistaneet Roobalta jotain muuta hyvää kuin tehoja.

  Lainaus:
  En väitä. Muistin väärin Marjamäen kaudet Bluesissa.

  Lainaus:
  Kaikki pelaajat eivät sovi kaikkien valmentajien pelifilosofiaan. Turha siis sinänsä vartailla Rooban tapaus Järviseen tai O'Connoriin.

  Itse en näe Roobassa mitään erityisen suurta potentiaalia. Väläyttelee välillä hyviä yksittäisi suorituksia, mutta siihen se on mun silmissä jäänyt. Sympaattisen olonen kaveri, jolle toivoisi tottakai menestystä, mutta itse en kiinnitäisi enää ensi kaudella Bluesiin. Siirtyminen isoon rooliin vaikka Mestikseen olisi varmasti hänen itsensä kannaltakin selkeästi paras ratkaisu kuin pyöriä Liigaringissä pienellä vastuulla.
   
 25. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Avaajalle pitkä bänni palstalle. Otsikko osoittaa huonoa huumorintajua.